jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Jst bi se za čvek zmenla v maju če vam je prav, ker trenutno so moje finance na podnu, pa še Nejčkov RD je kmalu. Ej, sori, a veš, da tega izgovora pa ne sprejmem. Za eno kavico, čaj oz. deci soka ti jaz častim, če nimaš. Pri meni ta izgovor ne pali ne sej ni panika za drink, ampak do MB gre benza kr neki, če se pa dobimo v Celju pa sem jutr ZA. Pa ne moreš biti bolj v riti od mene, kar se keša tiče No, jaz bom takole rekla: če se boste zmenile za čvek kakšen vikend v aprilu v MB, me obvestite. Magna bo prenesla tudi ta strošek - bo drug mesec odtegnjeno. uf veš tale mesec sem pa res čist na podnu, na računu 1500 minusa, doma imam pa še 20 € do drugega tedna, HB da še ima mr. M nekaj keša, ki ga pa tud od danes naprej ne bo več, ker imava registracijo, pa jst mam še zavarovanje, ki bo seveda šlo na obroke.. HB da imaš magno, mene že mercator pika tepe, kaj šele da bi imela Viso ali kaj podobnega. Vseeno moramo tudi Magno plačat Nas pride gorivo 6,36 EUR/100km, če gledam dizla oz. 7,48 EUR/100km, če gledam bencinarja svaka čast špelin@...ti si multifunkcionalka... sej imava midva tud dizla, sam vseeno do MB in nazaj gre 20 €, ki pa jih trenutno bolj potrebujem za kaj druga. Te popolnoma razumem, da če ni, ni. Bom pa vseeno napisala, da mi je ful smešno, ker ljudje najprej na veliko šopingirajo, potem pa jokajo, da je konec s fedrom. Nisem mislila žaljivo, gre za golo resnico. veš kaj je meni smešno ... da sem prej res kupovala kar sem potrebovala in ne gledala na ceno, zdej pa sem mogla resno premislit kje je ceneje, in sva zadnjič z mojim kupovala v treh različnih trgovinah, da sva prišparala... upam da mi tega ne bo treba več delat, ker me ubija...zato sem komaj čakala da začnem delat , ker s tole porazno porodniško ne gre . Prav spoštujem tiste ki z minimalno plačo preživijo čez mesec.