mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, ob vsakem tankanju si z sproti izmislilva, račun od Petrola pa stran vrževa. Aja, pa gum tudi že žnj let nisva menjala, samo piševa kr neki v te tabele, ker imava preveč časa... Pa olja ne menjava, servisa itak nisva delala... ej kaj pa ti je ??? a sem ti kaj slabega hotla ?? hotla sem samo povedat da ne drži za vsak avto kar napišejo proizvajalci avtov,kar se tiče porabe goriva.. še vedno nisem zaštekala, a so bili tisti podatki vajini al od prodajalcev vozil.. Vem da za mojega yarisa niso držali podatki,katere so bili navedeni pod porabo pri prodaji.. tudi sedaj pri corroli ne drži vedno..odvisno kako voziš. Pa ne se vsajat name, ker nisem nič narobe rekla. Oprosti če sem te kakorkoli užalila, dobr veš da nisem taka in nič slabega ne mislim. A ni kristalno jasno, da je omenjena spletna stran namenjena lastnikom vozil, ki notri vpisujejo svoje podatke?? Kaki proizvajalci, ornk poglej, preden pišeš A misliš, da bi šli proizvajalci za več tisoč vozil pisat točne, sprotne račune od goriva, menjave gum, servise,... Gre za registrirane uporabnike, kot smo me tu, ki pišemo na RR. Je tudi v angleški verziji, če nemško ne razumeš, samo zastavico klikni. Aja, večina ljudi, ki se ukvarjajo z vozili, hudičevo dobro pozna to spletno stran Na KLIK-u, ki sem ga dala barbaw, se lepo vidijo podatki za vse 3 avte, za katere moj vpisuje sprotne stroške. Tudi za tistega, ki smo ga že prodali, so še podatki. In smo ga ravno zaradi vestne evidence toliko lažje prodali http://www.spritmonitor.de/ jaz pa nisem vedla za to stan , zdi se mi pa super evidenca, kjer je vse razvidno. tvoj sosed bi si tud tako razpredelnico naredil in not zapisoval koga vse je za.****l oz. je probal za.****t On bi rabil en ekstra specialen program za vodenje svojih pi.z.darij pomoje bi tud program crknil, ker ne bi prenesel takih pi.zda.dij
|