Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:35:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli ..... kakšen navihanček! pri naši bejbi lahko kaj takega pričakujem okol božiča Ful je lenušček za telovadbo. Je pa zadnje čase zelo zgovorna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:37:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa kaj je s tem fu ing forumom? to tud mene zanima.....je trajalo zdaj....da se prišla gor Mah dejte no.... se je morda kaj na strežniku zaštopalo.... ali morda kaj prekladajo iz enega računalnika na drugi.... ali kaj tretjega počnejo.... to se pač dogaja... aja...zato imaš ti dva računanika. vmes, ko čakaš, da na enem odpre forum, že na drugem mejle pišeš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:40:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli ..... kakšen navihanček! pri naši bejbi lahko kaj takega pričakujem okol božiča Ful je lenušček za telovadbo. Je pa zadnje čase zelo zgovorna. ...nič se ne sekiraj mi to komi slab teden obvladamo.....zdej se pa kr naprej prevrača sam nazaj ne zna pa ga hodim popravljam ker protestira da je joj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 7:30:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dajte mi povedat, kako so se vasi obnasali uf..raje ne vprašaj....tečka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 7:32:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Definitivno je moralo biti nekaj v zraku, polna luna najbrž, ker Lija je že odkar je vstala tečka, kar zjutraj nikoli ni, pa tudi čez dan je ful pridna, danes je bla pa fuuuuuuuul tečkica!!!!!! ja,verjetno je luna,naša se ponoči dvakrat zbuja ,pa ob 5.30 je že zjutraj auf.....tavečja pa se vseda v postelji...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:01:09
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli ..... jooooooj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:07:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli ..... kakšen navihanček! ....mi je to nekam znano....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:08:25
|
|
|
|
gold fish
|
...jutro ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:16:20
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! upam da ste dobro spančkali! midve sva kar od 17.30 pa do 7.30 potegnili se je mamica tko dobr naspala da šiba danes mal počistit stanovanje! popoldne bomo pa skupaj z atijem spacali nekaj pirhov in spekli potičko mi bo uspela? ne vem še... upam samo da ne bo taka, da bi jo na žlico jedli berem, da se vozičkate po tivoliju... midve bi vas i vaše zakladke radi tudi spoznali in se šli skupaj z vami potepat... upam, da nisem preveč usiljiva ampak kot berem, se mate ful luštn tiste urice... sej se to tu na forumu zmenite ane? bom spremljala in se "prijavila" zraven pa še eno slikico moje dečvice-ugotovila je, kako je fajn sedet (da ni nič težkega) in da je mami sploh ni več treba držat- in sedaj cele urice presedi in se pogovarja s svojimi igračami
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:23:53
|
|
|
|
Alenka_
|
pa še tale mi je ful lušna:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:40:10
|
|
|
|
arabela*
|
aja,,dobro jutro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:43:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja,,dobro jutro... Dobro jutro! Saraya, danes si pa spet ti mamljivo kavico skuhala vidim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:43:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ? Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor. Bark verjetno... Ja mislim, da je bila BArk ja!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 8:55:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ berem, da se vozičkate po tivoliju... midve bi vas i vaše zakladke radi tudi spoznali in se šli skupaj z vami potepat... upam, da nisem preveč usiljiva ampak kot berem, se mate ful luštn tiste urice... sej se to tu na forumu zmenite ane? bom spremljala in se "prijavila" zraven JA seveda Alenka, ti kar pridi. Načeloma so to četrtki ob 13h (po ta novem), čeprav nam ne rata ravno vsak četrtek .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 9:23:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli ..... Lepotec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 9:27:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dobro jutro! upam da ste dobro spančkali! midve sva kar od 17.30 pa do 7.30 potegnili se je mamica tko dobr naspala da šiba danes mal počistit stanovanje! popoldne bomo pa skupaj z atijem spacali nekaj pirhov in spekli potičko mi bo uspela? ne vem še... upam samo da ne bo taka, da bi jo na žlico jedli berem, da se vozičkate po tivoliju... midve bi vas i vaše zakladke radi tudi spoznali in se šli skupaj z vami potepat... upam, da nisem preveč usiljiva ampak kot berem, se mate ful luštn tiste urice... sej se to tu na forumu zmenite ane? bom spremljala in se "prijavila" zraven pa še eno slikico moje dečvice-ugotovila je, kako je fajn sedet (da ni nič težkega) in da je mami sploh ni več treba držat- in sedaj cele urice presedi in se pogovarja s svojimi igračami Pridna punčka. Naša tudi veselo sedi sama in se igra, ampak za ziher ji še tudi pojštrčke obložim okrog, tako kot ti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 9:49:34
|
|
|
|
arabela*
|
nič..gremo me na sprehod...se tipkamo kasneje.. lep dan vsem..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:02:38
|
|
|
|
ključek
|
ojej............ .........čist sem izgubljena........ste naklofale.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:03:11
|
|
|
|
ključek
|
aja, živjo vsem skupaj........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:28:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. kak lahko pozabite? ja, pa drugič.... če bo drugič čez 14 dni, nas bo mogoče malo več
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:33:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma najbolj prisrčna pa je, ko se z glavico nežno stisne k meni mi da ljubčka in čisto in potiho reče: ngeeeeeee
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:33:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband lep večer zband zband sem jaz kaj zamudila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:35:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa še eno slikico moje dečvice-ugotovila je, kako je fajn sedet (da ni nič težkega) in da je mami sploh ni več treba držat- in sedaj cele urice presedi in se pogovarja s svojimi igračami o, lepotička mala. Zakaj pa so pojštri okoli nje? Bubika pa noče sedet, nima vsega na dosegu roke. Se kar nazaj vrže. Ona je raje na trebuščku, da se vrti okoli in nazaj odriva (namesto naprej)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 10.4.2009 10:36:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, skoraj sestrci
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?