Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:49:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očala od Emporio Armanija To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danes oooooooooooooooo čestitke...jaz pa upam, da se moj spomni pa mi prinese lep šopek rožic po porodu kje pa sta jih kupila? jaz bi si tudi mogla nabavit neke sončna očala zdaj bomo itak skoz zuni...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:50:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito hej punce sem vidla, da je frutolinca ze sama sporocila, da je dobila sineka :-)... sem bila ocitno predolgo na obisku pri NiniMM... pol sva sla pa z lubijem se na sprehod... aja, , ki jo je spekla NinaMM => kokosova :-) ... je bila super dobra !!! njamnjamnjam... no, saj nisem niti podvomila... lep vecer! ja, kje pa je moj kos tortice
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:52:15
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No očitno je od vseh 117 aprilskih nosečk koliko nas je blo, polna luna delovala samo na furtolinco.... čestitke punca čakaj še...šele ob 16.55 je nastopila...ponoči se bo dogajal... pazi, da slučajno tebe ne ulovi a si kaj slišala sončni žarek kako je? nič se ne javi.... Aha....mogoče pa zdaj glih kere rojevajo ali pa drvijo 100 na uro proti porodnišnicam . No mene ziher danes ponoči ne bo nič lovilo, sploh pa šekaj ulovilo, jaz bom verjetno rodila tam po 20.4. Nič jo nisem ne slišala ne videla...joj res jo moram čimprej kaj poklicat, da vidim kako so kaj z Luko in Evo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:53:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No očitno je od vseh 117 aprilskih nosečk koliko nas je blo, polna luna delovala samo na furtolinco.... čestitke punca čakaj še...šele ob 16.55 je nastopila...ponoči se bo dogajal... pazi, da slučajno tebe ne ulovi a si kaj slišala sončni žarek kako je? nič se ne javi.... Aha....mogoče pa zdaj glih kere rojevajo ali pa drvijo 100 na uro proti porodnišnicam . No mene ziher danes ponoči ne bo nič lovilo, sploh pa šekaj ulovilo, jaz bom verjetno rodila tam po 20.4. Nič jo nisem ne slišala ne videla...joj res jo moram čimprej kaj poklicat, da vidim kako so kaj z Luko in Evo. pusti se presenetit...mogoče pa te bo vseeno kaj presenetilo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:55:02
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očala od Emporio Armanija To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danes oooooooooooooooo čestitke...jaz pa upam, da se moj spomni pa mi prinese lep šopek rožic po porodu kje pa sta jih kupila? jaz bi si tudi mogla nabavit neke sončna očala zdaj bomo itak skoz zuni... Tam gori v tisti optiki v BTCju, poleg frizerskega salona Verica in Massa. Majo ful izbiro očal, sploh takih raznoraznih znamk. Sem pa dolgo kolebala med Armanijevimi, Pradinimi in Max MArinimi...ampak na koncu je Armani zmagal Niti niso ble tak hudo drage, kot znajo včasih ta očala bit.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:55:45
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No očitno je od vseh 117 aprilskih nosečk koliko nas je blo, polna luna delovala samo na furtolinco.... čestitke punca čakaj še...šele ob 16.55 je nastopila...ponoči se bo dogajal... pazi, da slučajno tebe ne ulovi a si kaj slišala sončni žarek kako je? nič se ne javi.... Aha....mogoče pa zdaj glih kere rojevajo ali pa drvijo 100 na uro proti porodnišnicam . No mene ziher danes ponoči ne bo nič lovilo, sploh pa šekaj ulovilo, jaz bom verjetno rodila tam po 20.4. Nič jo nisem ne slišala ne videla...joj res jo moram čimprej kaj poklicat, da vidim kako so kaj z Luko in Evo. pusti se presenetit...mogoče pa te bo vseeno kaj presenetilo Ja sej vem...nikoli ne reci nikoli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:58:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očala od Emporio Armanija To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danes oooooooooooooooo čestitke...jaz pa upam, da se moj spomni pa mi prinese lep šopek rožic po porodu kje pa sta jih kupila? jaz bi si tudi mogla nabavit neke sončna očala zdaj bomo itak skoz zuni... Tam gori v tisti optiki v BTCju, poleg frizerskega salona Verica in Massa. Majo ful izbiro očal, sploh takih raznoraznih znamk. Sem pa dolgo kolebala med Armanijevimi, Pradinimi in Max MArinimi...ampak na koncu je Armani zmagal Niti niso ble tak hudo drage, kot znajo včasih ta očala bit. jaz niti ful dosti ne dam za sončna očala, ker se mi skoz neki zgodi...ali jih pustim v avtu na soncu pa postane steklo/plastika čudna, ali si usedem na jih pa so fuč, ali jih imam v torbici pa ne vem si usedem na njo...nekaj se v glavnem zgodi..in pol mi je žal toliko denarja vstran vrčt..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 19:59:56
|
|
|
|
detelja
|
štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:04:23
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:05:12
|
|
|
|
aljab
|
Čestitke Frutolina!!! Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla? Se še kateri zdi, da bo večno ostala noseča? Jaz sploh nimam občutka, da ta bebica res pride. Jutri mam spet pregled, ma verjetno ne bo nič posebnega gledala......odprta sem že itak, popadkov ni več.... Ma kaj punce kar nekaj prehitevajo??? Detelja ti kar še mal počaki, da bomo lahko skupaj čez rok jamrale. Kpmk ti se mi pa smiliš. Že pri meni so vsi nestrpni in sedijo ob telefonu...kaj šele pri tebi.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:07:12
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očala od Emporio Armanija To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danes oooooooooooooooo čestitke...jaz pa upam, da se moj spomni pa mi prinese lep šopek rožic po porodu kje pa sta jih kupila? jaz bi si tudi mogla nabavit neke sončna očala zdaj bomo itak skoz zuni... Tam gori v tisti optiki v BTCju, poleg frizerskega salona Verica in Massa. Majo ful izbiro očal, sploh takih raznoraznih znamk. Sem pa dolgo kolebala med Armanijevimi, Pradinimi in Max MArinimi...ampak na koncu je Armani zmagal Niti niso ble tak hudo drage, kot znajo včasih ta očala bit. jaz niti ful dosti ne dam za sončna očala, ker se mi skoz neki zgodi...ali jih pustim v avtu na soncu pa postane steklo/plastika čudna, ali si usedem na jih pa so fuč, ali jih imam v torbici pa ne vem si usedem na njo...nekaj se v glavnem zgodi..in pol mi je žal toliko denarja vstran vrčt.. Ja sej to maš prav, če se ti kaj zgodi je pol res škoda neki ogromno denarja tja dajat. Drugače pa majo take lepe modele v H&Mju, so pa seveda občutno cenejši...tam do 15€, pa so res taki kul moderni modeli. Ampak ne dobiš zraven toka za očala, to je pa meni ful pomembno, ker se potem tak hitro steklo ne poškoduje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:08:30
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla? A čmo odprt novo temo...Nestrpne in naveličane aprilke2009.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:09:54
|
|
|
|
aljab
|
Mojemu počutju bi kar ustrezala...sploh zvečer.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:10:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi??
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:12:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Čestitke Frutolina!!! Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla? Se še kateri zdi, da bo večno ostala noseča? Jaz sploh nimam občutka, da ta bebica res pride. Jutri mam spet pregled, ma verjetno ne bo nič posebnega gledala......odprta sem že itak, popadkov ni več.... Ma kaj punce kar nekaj prehitevajo??? Detelja ti kar še mal počaki, da bomo lahko skupaj čez rok jamrale. Kpmk ti se mi pa smiliš. Že pri meni so vsi nestrpni in sedijo ob telefonu...kaj šele pri tebi. čakaj, luna je nastopila šele ob 16.55 danes se še lahko marsikaj v teh 4 urah dogaja...pa še jutri..jutri grem v P na ctg..pa bomo videli...saj jaz sem dober cm tudi že odprta 1 mesec...mogoče pa bodo jutri rekli, da sem več...a je možno, da bi bila ful odprta brez popadkov? sigurno bi me potem kaj črvičilo, ali?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:13:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očala od Emporio Armanija To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danes oooooooooooooooo čestitke...jaz pa upam, da se moj spomni pa mi prinese lep šopek rožic po porodu kje pa sta jih kupila? jaz bi si tudi mogla nabavit neke sončna očala zdaj bomo itak skoz zuni... Tam gori v tisti optiki v BTCju, poleg frizerskega salona Verica in Massa. Majo ful izbiro očal, sploh takih raznoraznih znamk. Sem pa dolgo kolebala med Armanijevimi, Pradinimi in Max MArinimi...ampak na koncu je Armani zmagal Niti niso ble tak hudo drage, kot znajo včasih ta očala bit. jaz niti ful dosti ne dam za sončna očala, ker se mi skoz neki zgodi...ali jih pustim v avtu na soncu pa postane steklo/plastika čudna, ali si usedem na jih pa so fuč, ali jih imam v torbici pa ne vem si usedem na njo...nekaj se v glavnem zgodi..in pol mi je žal toliko denarja vstran vrčt.. Ja sej to maš prav, če se ti kaj zgodi je pol res škoda neki ogromno denarja tja dajat. Drugače pa majo take lepe modele v H&Mju, so pa seveda občutno cenejši...tam do 15€, pa so res taki kul moderni modeli. Ampak ne dobiš zraven toka za očala, to je pa meni ful pomembno, ker se potem tak hitro steklo ne poškoduje. a veš, da sem si jaz pred leti kupila ful drage očala pa sem dobila zraven samo tako vrečko za očala...sem mislila, da me bo kap...pol pa vpr. kaj nobenega toka za očala ne bo..pa me je ona sam tam čudno gledala...jaz pa njo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:13:41
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? "Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni. Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:14:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Mojemu počutju bi kar ustrezala...sploh zvečer. eh, daj no mal si poglej velikonočne dobrote pa pomočnike pa boš takoj boljše volje...ne jamrat...glej kako je zuni lepo vreme...kako fajn vse diši, brsti....dragemu povej, da si tečna, da naj neki naredi povej mu, da ima izbiro ali bo zalil rožico ali ti pa da vitamin K in 2x J
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:19:20
|
|
|
|
aljab
|
Detelja saj sem razmišljala o tem . Sam ko gre moja mala/velika spat se ta druga zbudi in nabija do 22h. Jaz pa s taveliko omagam.... Odprta sem pa tud jaz že 2cm, pa skoz upam na kaj.... Sam nimam pa nobenih popadkov več, k sem jih prej imela, tak da dvomim, da se to kaj širi. Ti se pa prepričuješ, da tebo luna spravila. Optimist. Mišk a vsaka dva dni so te vaginalno gledali???????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:35:43
|
|
|
|
angelito
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: angelito hej punce sem vidla, da je frutolinca ze sama sporocila, da je dobila sineka :-)... sem bila ocitno predolgo na obisku pri NiniMM... pol sva sla pa z lubijem se na sprehod... aja, , ki jo je spekla NinaMM => kokosova :-) ... je bila super dobra !!! njamnjamnjam... no, saj nisem niti podvomila... lep vecer! ja, kje pa je moj kos tortice hja, tle pri meni v hladilniku te caka...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:37:00
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? Vsak drug dan pregled v bolnišnici in CTG, potem ob sprejemu pa še UZ. Brezveze se s potovalko voziš gor in dol.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:37:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? "Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni. Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ. nič se ne vmešavaš...hvala, da si mi odg.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:38:57
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja a veš, da sem si jaz pred leti kupila ful drage očala pa sem dobila zraven samo tako vrečko za očala...sem mislila, da me bo kap...pol pa vpr. kaj nobenega toka za očala ne bo..pa me je ona sam tam čudno gledala...jaz pa njo Svašta....kak si drznejo, tok je skoraj obvezen za očala ko plačaš ful. Mislim vrečka...koza ena, kak jo ni blo sram?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:41:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Detelja saj sem razmišljala o tem . Sam ko gre moja mala/velika spat se ta druga zbudi in nabija do 22h. Jaz pa s taveliko omagam.... Odprta sem pa tud jaz že 2cm, pa skoz upam na kaj.... Sam nimam pa nobenih popadkov več, k sem jih prej imela, tak da dvomim, da se to kaj širi. udari po mizi pa povej, otroci zdaj pa mir...ker gresta oči in mami rožico zalivat Ti se pa prepričuješ, da tebo luna spravila. Optimist. hihihi, ne vem če se tolažim ali ne...mislim, da grem jutri še na pregled pa domov....in pol bomo tudi mi rožico zalival in šli na sprehod pa plesal bomo ko nori in pol mogoče bo kaj če se že moja želja ne uresniči 10.4. pol se naj vsaj od mojega 12.4. Mišk a vsaka dva dni so te vaginalno gledali??????? mogoče pa to, ko te vsak drug dan gledajo kaj zrahlajo pa prej rodiš...sicer nekateri gin. delajo take prglede, da res ni čudno, če sprožijo porode...moja prejšnja gin. je bila tako groba, da ko me je prelgedala sem imela občutek, da me je orng zadeva zadela spodaj-ne vem, če je smešno ali žalostno...iz mene pa so se taki čudni izcedki vlivali, da groza...bolelo pa me je vse še teden dni...bla je ful dobra dokler ni zbolela za rakom na dojkah pol pa je ratala ful taka "nesrmana, groba"...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:41:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: angelito hej punce sem vidla, da je frutolinca ze sama sporocila, da je dobila sineka :-)... sem bila ocitno predolgo na obisku pri NiniMM... pol sva sla pa z lubijem se na sprehod... aja, , ki jo je spekla NinaMM => kokosova :-) ... je bila super dobra !!! njamnjamnjam... no, saj nisem niti podvomila... lep vecer! ja, kje pa je moj kos tortice hja, tle pri meni v hladilniku te caka... ok, sem že na poti k tebi če me ful dolgo ne bo pol veš, da sem v P
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?