Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:04:22
|
|
|
|
irma78
|
Čer, Gogabojan, .100noga in ostale, ki imate zdravstvene težave, želim vam čimprejšnje okrevanje pa čim več masaž od svojih . Gogabojan, če ti jutri ne bo odgovarjalo in če te bo hrbet bolel, se midve komot zmeniva za drugič. Saj veš kaj pravijo, najprej zdravje, potem vse drugo. V glavnem javi mi zjutraj kako se boš počutila, pa se bova potem zmenili. Lahko ti pa jaz pridem domov kavico skuhat (čeprav ponavadi baje naredim preveč vodeno), v masaži pa tudi nisem vešča, pa bi te lahko še kaj polomila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:04:30
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga gogabojan, upam, da te hitro mine ...mene tud že tri dni boli cel hrbet ..upam, da me danes moj zmasira ...če ne bo že ful pozno ko vse poštimava pa bo preutrujen .... jaz tudi upam tako zase kot zate. smo danes bili vzunaj, in sem svojega čakala, da je malega nesu gor po stopnicah. jaz enostavno nisem mogla. me tak boli. bojan pa je prešvoh, da bi mu zaupala po stopnicah nositi dojenčka. lepo se imejte na vikendu. pa lepe praznike, če se ne čujemo več
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:05:57
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga laknerš stara kaj bova v nedeljo? Dejva se zmenit, da bova na istem pol naprej Moj predlog je, da enostavno izpustiva sadni dan in nadaljujeva normalno, to pomeni, da je nedelja beljakovinski dan in lahko jeva jajce,sir,meso ...kar je bistvo velikonočnega zajtrka ...kaj misliš? Ravno tole sva midva z lubijem dons mal komentirala. Mi smo povabljeni na zajtrk in kosilo k taščici in bo cel halo če jest ne bom jedla, ker ona pripravi celo umetnijo iz te hrane. Jest sem za da sadni dan preskočiva.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:08:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Čer, Gogabojan, .100noga in ostale, ki imate zdravstvene težave, želim vam čimprejšnje okrevanje pa čim več masaž od svojih . Gogabojan, če ti jutri ne bo odgovarjalo in če te bo hrbet bolel, se midve komot zmeniva za drugič. Saj veš kaj pravijo, najprej zdravje, potem vse drugo. V glavnem javi mi zjutraj kako se boš počutila, pa se bova potem zmenili. Lahko ti pa jaz pridem domov kavico skuhat (čeprav ponavadi baje naredim preveč vodeno), v masaži pa tudi nisem vešča, pa bi te lahko še kaj polomila. Hvala. Ti kar pridi. Bo pa bil zelo zelo počasen tempo. Zelo počasen tempo. Kavice pa ne pijem, tako da ti ne bo treba čarati. Hahaha. Zdraven ko bomo vozičkale bo še Marisha, če ji nev Markec kaj ga biksal. Če pa me bo fulll bolelo, da nevm mogla nič, bom svoje poklicala za varstvo, jaz pa po inekcijo. Ven pa defenitivno bom šla, ker potem malček ni tečen. Tak da ti kar povej okvirno uro, kdaj bi pršla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:09:18
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Zdej pa lepe sanje, jaz grem ležatr, ker me boli hrbet in mi na stolu za sedet ...upam, da tijana čim prje zapsi, da grmeo lahk spat ...se je zbudila kr neki ...NOČKO!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:10:36
|
|
|
|
laknerš
|
Jest tut svojga spravim iz kavča v posteljo in ajat. Sladke sanje!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:13:00
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Čer, Gogabojan, .100noga in ostale, ki imate zdravstvene težave, želim vam čimprejšnje okrevanje pa čim več masaž od svojih . Gogabojan, če ti jutri ne bo odgovarjalo in če te bo hrbet bolel, se midve komot zmeniva za drugič. Saj veš kaj pravijo, najprej zdravje, potem vse drugo. V glavnem javi mi zjutraj kako se boš počutila, pa se bova potem zmenili. Lahko ti pa jaz pridem domov kavico skuhat (čeprav ponavadi baje naredim preveč vodeno), v masaži pa tudi nisem vešča, pa bi te lahko še kaj polomila. Hvala. Ti kar pridi. Bo pa bil zelo zelo počasen tempo. Zelo počasen tempo. Kavice pa ne pijem, tako da ti ne bo treba čarati. Hahaha. Zdraven ko bomo vozičkale bo še Marisha, če ji nev Markec kaj ga biksal. Če pa me bo fulll bolelo, da nevm mogla nič, bom svoje poklicala za varstvo, jaz pa po inekcijo. Ven pa defenitivno bom šla, ker potem malček ni tečen. Tak da ti kar povej okvirno uro, kdaj bi pršla. Tole je bila pa telepatija. Sem ravno hotela napisat, če bi še Marisho povabili, pa si me prehitela. Drugače bi pa jaz prišla na Vrhniko tam okrog okrog 11.30, če vama ni prepozno. Mogoče mi uspe kaj prej, odvisno kdaj se bo Niki zbudil in kakšne štale bova imela z dopoldanskim hranjenjem. Se bova pa potrudila, da bova čim prej pri vas. Ko bova šla od doma, pa zvrcnem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:15:43
|
|
|
|
iraira
|
Čerrrrr! A ste me kaj pogrešale
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:18:09
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo zmenjeno Irma. Pričakujem te od 11h dalje do 13h da se boš prikazala. Naš bo pa upam pred tem odspal dopoldanski spanec. Pa bova pojedla in se zrihtala. Ti pa zvrcn, ko se boš odpravljala, da če boš prej kokr bo moj pojedel, da bom vedela. Če ne pa bomo itak vzunaj že. Pa te pridemo ob cesti čakat. Boš mela vozičkarske štoparje. Kaj se sekiraš. Itak imaš nov velikkkkkkkkkk avto. Bodo majhni palčki bili v zraku in lovili oz. štopali avto piccassoooooo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:18:41
|
|
|
|
iraira
|
Evo da malo raportiram....mi smo super, uživamo v vremenu čeprav je danes popoldan bila ena nevihta . Pa smo drugače izkoristili in sva se z cartali in skupaj zaspančkali za dve uri kaj takega se še ni naredilo...naša pikica spi samo po 20min do pol ure drugače.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:18:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čerrrrr! A ste me kaj pogrešale
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:20:17
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan križ o nič ti ne zavidam, ker vem kako zna boleti.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:20:38
|
|
|
|
irma78
|
Zmenjeno. Če pa ne najdem tvojega domeka, te pa tudi pokličem. Saj veš, moj kopilot je bolj tihe sorte v avtu, če se pa dere, ga pa ne razumem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:20:57
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čerrrrr! A ste me kaj pogrešale No hvala, vsaj ti si me pogrešala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:21:43
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Zmenjeno. Če pa ne najdem tvojega domeka, te pa tudi pokličem. Saj veš, moj kopilot je bolj tihe sorte v avtu, če se pa dere, ga pa ne razumem. irma faca
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:21:56
|
|
|
|
Tosca
|
Danes je pa res en čuden večer, al polna luna našo daje, al kaj... Ponavadi se po kopanju zvečer podoji, zadrema za slabe pol urice in potem je budna nekje do 22. ure, ko se greva zadnjič previt in podojit. Danes je pa po kopanju trikrat povlekla pri meni in zaspala za eno uro, se zbudila, zajokala, se napol podojila in zaspala nazaj. Mi je sploh ni uspelo zbudit. Sem jo pol on 22:20 šla previt, pa se je komaj malo podojila in zaspala nazaj. Zdaj me pa prav zanima, kaj bo ponoči in kdaj jo bo prijela lakota . Upam, da noč ne bo burna... Vsem, ki vam nagaja zdravje želim, da bi se vsaj toliko pozdravile, da bi uživale v praznikih in podaljšanem vikendu!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:23:06
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Evo da malo raportiram....mi smo super, uživamo v vremenu čeprav je danes popoldan bila ena nevihta . Pa smo drugače izkoristili in sva se z cartali in skupaj zaspančkali za dve uri kaj takega se še ni naredilo...naša pikica spi samo po 20min do pol ure drugače. Iraira WB. Veš da smo te pogrešale, sploh me nočne ptice. Naš je tudi danes popoldne spal 2 uri skupaj. Sem opazila od kar smo cele dneve zunaj, da mu popoldne zelo paše en dve urni spanec v najini zakonski postelji. Meni pa to tudi zelo odgovarja, da lahko takrat še kaj naredim ali pa malo meditiram. Danes sva ga morala prav čakat, da se je zbudil, da smo šli lahko v Leclerc in Müllerja.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:23:10
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Čerrrrr! A ste me kaj pogrešale No hvala, vsaj ti si me pogrešala Sem te jaz za vse ostale.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:24:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Zmenjeno. Če pa ne najdem tvojega domeka, te pa tudi pokličem. Saj veš, moj kopilot je bolj tihe sorte v avtu, če se pa dere, ga pa ne razumem. irma faca zdaj pa me še bolj boli križ ko sem to prebrala, sem se tak zasmejala, da sem skor s stola padla. pa me je še bolj zgrabilo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:24:50
|
|
|
|
iraira
|
Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:27:06
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Danes je pa res en čuden večer, al polna luna našo daje, al kaj... Ponavadi se po kopanju zvečer podoji, zadrema za slabe pol urice in potem je budna nekje do 22. ure, ko se greva zadnjič previt in podojit. Danes je pa po kopanju trikrat povlekla pri meni in zaspala za eno uro, se zbudila, zajokala, se napol podojila in zaspala nazaj. Mi je sploh ni uspelo zbudit. Sem jo pol on 22:20 šla previt, pa se je komaj malo podojila in zaspala nazaj. Zdaj me pa prav zanima, kaj bo ponoči in kdaj jo bo prijela lakota . Upam, da noč ne bo burna... Vsem, ki vam nagaja zdravje želim, da bi se vsaj toliko pozdravile, da bi uživale v praznikih in podaljšanem vikendu! Hvala za želje. Pusti spati, kolikor pač bo. Morda pa luna vpliva. Zdaj pa upaj samo, da bo pprespala celo nočko. Oz. čimdlje.. To jaz upam vsak večer, da bo noč mirna. Ponavadi oz. večina je zelo mirna, toda nikoli ne veš kaj, kdaj, zakaj,.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:27:36
|
|
|
|
iraira
|
Midve z gogabojan sva tudi vozičkali in je bilo superca Ima pa tako pridnega in dobrovoljčka in oh in sploh za Rokija in Gogabojan. Pa moja princeska ju je bila tako vesela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:28:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte..... Veš kdor se dobi z mano na vozičkanju, da mu ni dolgčas. Saj se vidi kajne. Mah sem faca za dol padt. Dobro blago samo sebe hvali in prav to sem jaz naredila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:30:14
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Danes je pa res en čuden večer, al polna luna našo daje, al kaj... Ponavadi se po kopanju zvečer podoji, zadrema za slabe pol urice in potem je budna nekje do 22. ure, ko se greva zadnjič previt in podojit. Danes je pa po kopanju trikrat povlekla pri meni in zaspala za eno uro, se zbudila, zajokala, se napol podojila in zaspala nazaj. Mi je sploh ni uspelo zbudit. Sem jo pol on 22:20 šla previt, pa se je komaj malo podojila in zaspala nazaj. Zdaj me pa prav zanima, kaj bo ponoči in kdaj jo bo prijela lakota . Upam, da noč ne bo burna... Vsem, ki vam nagaja zdravje želim, da bi se vsaj toliko pozdravile, da bi uživale v praznikih in podaljšanem vikendu! Hvala za želje. Pusti spati, kolikor pač bo. Morda pa luna vpliva. Zdaj pa upaj samo, da bo pprespala celo nočko. Oz. čimdlje.. To jaz upam vsak večer, da bo noč mirna. Ponavadi oz. večina je zelo mirna, toda nikoli ne veš kaj, kdaj, zakaj,..... Pri nas ga tudi sračka zadnje čase nekaj s tem spanjem ponoči ....mogoče zobki ali jaz ne vem več kaj. Pa nič hudega...jo bo že minilo, važno da smo zdravi in veseli
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:30:28
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte..... Če želiš, se lahko seveda pridružita.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?