Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 15:04:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce dajte mi povedat, kje ste ve imele krst (če ste ga imele) ?? Iščem nekaj pametnega pa nič ne najdem Saj nas ne bo dosti,samo moja in njegova družina ter botra in boter. Se pravi da nas bo 12. Bi pa imeli igrala ker bomo imeli punčko katera je stara 2 leti zraven in tista verjetno nebo pri mizi sedela. Sem pomislila na kak kmečki turizem pa ne vem če je kje v Mb. ali okolici. Sem priseljena mariborčanka, tak da bolj poznam naše konce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 15:25:30
|
|
|
|
matcar
|
Hojla,babike! Jaz sem že doma. kak je fajn,sem komaj čakala danes,da so po naju prišli.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 15:26:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce dajte mi povedat, kje ste ve imele krst (če ste ga imele) ?? Iščem nekaj pametnega pa nič ne najdem Saj nas ne bo dosti,samo moja in njegova družina ter botra in boter. Se pravi da nas bo 12. Bi pa imeli igrala ker bomo imeli punčko katera je stara 2 leti zraven in tista verjetno nebo pri mizi sedela. Sem pomislila na kak kmečki turizem pa ne vem če je kje v Mb. ali okolici. Sem priseljena mariborčanka, tak da bolj poznam naše konce Če ti kaj pomaga,je ful fajn pri Turistični kmetiji Kozar v Pernici. Nimajo tak drago,zunaj je dosti igral,pa živali,pa pa hrana je dobra.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 19:11:48
|
|
|
|
matcar
|
Pozabla sem se vam za čestitke zahvalit.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 20:52:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hojla,babike! Jaz sem že doma. kak je fajn,sem komaj čakala danes,da so po naju prišli. pikica super...sem ravno danes študirala na tebe,da je že čas,da prideš....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 21:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hojla,babike! Jaz sem že doma. kak je fajn,sem komaj čakala danes,da so po naju prišli. dobrodošla doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 23:15:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hojla,babike! Jaz sem že doma. kak je fajn,sem komaj čakala danes,da so po naju prišli. dobrodošla mamica in Saš.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 23:18:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce dajte mi povedat, kje ste ve imele krst (če ste ga imele) ?? Sem pomislila na kak kmečki turizem pa ne vem če je kje v Mb. ali okolici. Sem priseljena mariborčanka, tak da bolj poznam naše konce Gostilna pri Anderliču ima dobro hrano in igrala, mislim da Vnukec tudi ima igrala...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 6.4.2009 23:19:32
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m tukaj si preberi, če boš kaj našla.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 8:49:51
|
|
|
|
koala
|
tasa, mi smo imeli pri Vnukecu ima ob vikendih samopoostrežni bife. Sicer se ne spomnim točno koliko stane na osebo papaš pa kolikor ti paše. Imajo pa res izbiro hrane. Jaz toplo priporočam, za igrala sicer nisem prepričana, se mi pa zdi da jih imajo.. matcar dobrodošla doma. Kako se pa počuti mali princ? botrca kako je Jan? Pa ti? Pozdravita se!!!
< Sporočilo je popravil koala -- 7.4.2009 8:53:13 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 9:11:40
|
|
|
|
matcar
|
Jutro,punce! Ja,naš Saš se doro počuti,sicer se je dvakrat zbudil ponoči,pa ni blo večje panike,razen lakota. Imama pa težave z dojenjem,ker po dveh potegih že zaspi gor,pol pa ga je treba zbujat,tak da najino hranjenje traja lahko tudi celo uro. Pa še naje se nena nič. Si moram črpalko nabavit,pa ven brizgat,pa na flaško,tak bom vsaj vedla,kolko poje in da je sit.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 11:13:53
|
|
|
|
koala
|
matcar, upam da se hitro ujameta v dojenju. Črpalko pa si raje sposodi če imaš možnost, pri meni je bla čisto zgrešena investicija ker nism nič sčrpala. Sem pa imela mam-ovo. Saraya ti si pa v soboto tak letela iz H&M-ja kot da ti gori pod nogami, te nisem uspela pocukat za rokav, se pa v tistem momentu za vraga nisem mogla spomnit kak ti je ime, po nicku pa te nisem htela klicat.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 11:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saraya ti si pa v soboto tak letela iz H&M-ja kot da ti gori pod nogami, te nisem uspela pocukat za rokav, se pa v tistem momentu za vraga nisem mogla spomnit kak ti je ime, po nicku pa te nisem htela klicat. res? škoda... ma tak vroče imajo tam notri,da komaj zdržiš......smo ble babe same,pa smo malo zapravljale...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 11:17:12
|
|
|
|
arabela*
|
koala, lep podpis imaš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 15:06:36
|
|
|
|
matcar
|
Ja,saj si bom sposodla od kolegice,jo danes že dobim.Drugače bom hin,ker me že tak bolijo,ko mi jih ne sprazni.Bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 22:06:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya koala, lep podpis imaš zelo lep, ostala sem brez besed
|
|
RE: Mariborčanke II. del 7.4.2009 22:07:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya koala, lep podpis imaš zelo lep, ostala sem brez besed se tudi jaz strinjam Hvala vsem za predloge. Sem si jih spisala dol zdaj bova pa mlo pogledala in tam ko nama bo najbolj več tam bomo imeli krst.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.4.2009 7:26:39
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Ja,tudi meni je podpis ful lep.sem pozabla že včeraj povedat. Mi smo že vstali,razen Saša. On se je najedel in že spet spi.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.4.2009 21:40:03
|
|
|
|
matcar
|
Tu tudi ni že celi dan žive duše.Eh,grem jaz spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 8.4.2009 21:55:03
|
|
|
|
arabela*
|
se jutri tipkamo,matcar......obljubim..
|
|
RE: Mariborčanke II. del 9.4.2009 7:27:41
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Upam,da boste danes kaj bolj zgovorne.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 9.4.2009 8:20:15
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro. Imam celo norišnico te dni, pa me zato ni bilo kaj dosti tu gor. Jan je še malo bolan...smo pa preboleli 6. bolezen. 3 dni je imel skozi vročino, zdaj pa je dobil rdeče pikice po telesu. Vročine nima hb, kašlja tudi ne več in iz nosa mu ne teče. Letala sem predvčerajšnim in včeraj sva šla nazaj k P, kri in vodo sva dala in je ok . Gre na boljše .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 9.4.2009 8:22:39
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 9.4.2009 15:25:55
|
|
|
|
matcar
|
Jan,
|
|
RE: Mariborčanke II. del 9.4.2009 15:27:42
|
|
|
|
matcar
|
Pa saj je Maks tudi neki žnodrav skozi,kaj te vem,nima pa vročine. Pa če je tako vreme. prej je blo skozi mrzlo,pa dež,zdaj pa je že celi teden lepo pa toplo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?