Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 8:42:50
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro tudi od mene . Saraya danes bom pa za kosilo naredila tisto kar si mi zadnjič predlagala - makaronov narastek. Si dobila včeraj moj sms? Nič mi nisi odgovorila. Jan je kar vredu v vrtcu, zjutraj še kar malo joka ampak jaz hitro grem da me ne vidi in je ok. Vrtnica79 glede klicanja pa: od torka me več ne kličejo, tak da je bilo to samo parkrat ko so hotele videt kako bo spal in če se bo jokal. Zdaj pa me več ne kličejo in ni težav. Spi pa zelo malo samo pol ure. Včeraj je ob 17h zaspal za eno uro ker če ne do večera ne zdrži. Jedilnik: pa tak, tak tudi je ne glih ker ko prideva domov komaj dočaka da mu dam za jest. Grem zdaj kavo pit.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:09:08
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jutro, ja, ja, saj vem da se na račun zdravja ni dobro hecat...... pa nekaj sem vas mogla nasrat Jaz tudi pijem kavo, pa zajtrkujem zraven. Spet je oblačno zunaj , edino toplo pa je- to pa ja.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:10:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Punce zajtrk
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:11:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kaj Matcar ima danes CR
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:11:59
|
|
|
|
botrca
|
Mmmmmmmmmm...kaki dober zajtrk. Kak delaš ta teden? Te je prijavil?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:12:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kaj Matcar ima danes CR Ja rekla je, da bo danes rodila. Bo pa javila kak bo lahko.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:13:37
|
|
|
|
arabela*
|
joj,to vreme ga res serje.....baje bo drug tedn lepo..upamo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:21:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak delaš ta teden? Te je prijavil? Popoldan, no v petek sem zjutraj ker moram eno menjat. Pol pa vikende baje delam samo sobote, nedelje imam fraj. Upam da se bodo držali tega........... zdaj pride ena nova, ker je tista ki je delala z mano že pustila službo. Tak da zdaj moram še uvajati neke nove , pa držim roke v luft ko one delajo ............ Ja, za 3. mesece imam pogodbo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:22:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 zdaj pride ena nova, ker je tista ki je delala z mano že pustila službo. Tak da zdaj moram še uvajati neke nove , pa držim roke v luft ko one delajo ............ hitro si je premislila...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:22:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kaj Matcar ima danes CR Ja rekla je, da bo danes rodila. Bo pa javila kak bo lahko. Daj, če bo po pol 2 uri kaka novica me SMS-jaj ker te me nebo več za računalnikom.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:24:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,to vreme ga res serje.....baje bo drug tedn lepo..upamo Nedelja baje 20. stopinj in
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:25:31
|
|
|
|
arabela*
|
botrca,sem dobila sms,ja...hvala
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:26:21
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hitro si je premislila... Ja, ne kaj češ Pa tak fajn je bila , upam da bo nova tudi...........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:28:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, ne kaj češ Pa tak fajn je bila , upam da bo nova tudi........... saj se tak kaj dost ne vidita
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:29:10
|
|
|
|
arabela*
|
grem si psihologijo čitat...grem pisat pol test...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:30:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, to je res. Samo sva se kr fajn ujeli. Sma se vse lahko zmenili če je kera kdaj rabila menjavo pa tak.......... Ker veš kak so ene- ven iz hudiča
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:31:36
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si psihologijo čitat...grem pisat pol test... Vso srečo, pa ti si tak pridna
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:31:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, to je res. Samo sva se kr fajn ujeli. Sma se vse lahko zmenili če je kera kdaj rabila menjavo pa tak.......... Ker veš kak so ene- ven iz hudiča uh,mi treba razlagat....še posebej take tastarejše brez otrok,ko živijo samo zato,da grejo v službo....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:32:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si psihologijo čitat...grem pisat pol test... Vso srečo, pa ti si tak pridna hvala. ma ja polno imam,cel vikend bom sama ,pa v pon in torek imam izpite,pa sonček bo zunaj.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:34:49
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, mi je to tudi znano.................. ko je samo služba na prvem mestu. Pa recimo ko se jim sploh ne mudi domov. Jaz pa kak sem fertik že letim...........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:36:46
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ja polno imam,cel vikend bom sama ,pa v pon in torek imam izpite,pa sonček bo zunaj..... eh, saj še bo lepše in topleje tudi
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:38:23
|
|
|
|
arabela*
|
joj,pa malečke sta tečne,za znoret,pa mi v takem sploh ni za it ven,pa še prehlajeni sta.....še hvalabogu,da je moj doma.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 9:45:39
|
|
|
|
Vrtnica79
|
No, potem pa tvojega pošlji na eno šetnjo. Ti pa boš imela mir da se učiš. Kam pa je Botrca splinla
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 11:19:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kam pa je Botrca splinla Botrca je splinla na en sprehod. S sosedo sva se zmenli, da bova začeli malo delat na sebi. Moram 5 kg skujšat, ker če ne me bo razneslo. Pa sva 1,5h hodli in prehodli 6 km. Ko bo pa še vreme lepše, pa še na kolo za zdravo telo . Zdaj ko imam Jana v vrtcu mi je lažje.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 2.4.2009 11:20:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca,sem dobila sms,ja...hvala malenkost
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?