|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.4.2009 23:15:54   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Pozdravljene

Da se malo na hitro javim, ker zdaj ko je tako  lepo vremeuser posted image user posted image ne pridm prej na računalnik kot zvečer.user posted image user posted image

Mi smo praktično cele dneve zunaj in ta teden ima še moj user posted image dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se tud kr potepamo in hodimo na daljše sprehodeuser posted image user posted image user posted image

Se nam je pa tud spanje popravilo in sma zdaj dve noči prespala brez da bi jedla ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da bo čim več takšnih nočiuser posted image user posted image user posted image

Od GH jema samo jabolko in jutri mu imam namen dati probat nekaj od zelenjave.user posted image user posted image

Katero zelenjavo ste dale prvo za jest?
Nebi mu pa dala korenčka ki baje zapira in že tak sam po jabkici ful težko kaka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa grem počas pod tuš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za že dve noči prespane brez hrane
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa jabčka, korenčka (njega sem dala prvo od zelenjave, pa ga ne mara, pa sem morala banano dati, ki jo tudi ne mara, oboje skupaj pa da). Pire pa obožuje.

Pa kakamo vseeno 5x na dan. Pač zgleda da ima dobro presnovo.

Probaj kupiti bio gala(nekaj takega) kapljice. Mi je ena kolegica rekla, da daje otroku kapljice, pa da ji full lepo kaka, pa da so zdrave. So pa samo na bazi zelišč.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.4.2009 23:46:49   
gogabojan
Kuku kaj sem res ostala sama tu????

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.4.2009 23:54:42   
Dream
Ne, Gogabojan, če bi ti polival, potem bi šlo tudi mleko ven.

Irma78 jaz nisem niti 1x bruhala v nosečnosti, pa Matic poliva, tko da to glih ne more držat, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 428
8.4.2009 23:56:00   
Dream
Evo, zlikala sem 429 plenic, zdej grem pa pod tuš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.4.2009 0:08:43   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Evo, zlikala sem 429 plenic, zdej grem pa pod tuš user posted image user posted image user posted image

Bi še eno pa bi 430 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna si

Jaz osebno plenic ne likam. Itak jih takoj porabim. Ker smo umazani in slinasti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.4.2009 0:12:08   
irma78
Evo mene. Sem se šla vmes malo popedenat (beri: umit lase, depilirat,...). Je bila že kar nuja. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 431
9.4.2009 0:12:26   
Dream
Za slino in packanje hrane imam pleničke v velikosti 40x40 cm (se pravi 1/4 velikosti tetra plenice), pa se jih kr nabere. Imam pa še ene mini krpice, ki so narejene iz ostankov pri urezovanju plenic in jih uporabljam za čiščenje dlesni in pa za umivanje obraza.

Neposredna povezava do sporočila: 432
9.4.2009 0:14:09   
irma78
Goga hvala za obrazložitev navodil do tvojega domeka. Če mi pa še kaj ne bo jasno, te pa zvrcnem. Itak te bom pa zvrcnila, ko bom šla od doma, tako da boš vedla, kdaj približno naju lahko pričakuješ.

Superge so pa že pripravljene. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.4.2009 0:16:03   
irma78
Jaz pa Niku nič dlesni ne čistim, ker mi je pediatrinja rekla, kao da ni treba. Pa tudi Niku ne paše preveč, da mu kaj, z izjemo hrane, rinem v usta.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.4.2009 0:19:04   
irma78
takole dečve, ura je že pozna, jaz sicer nič zaspana, ampak vem, da bom dopoldne spet zombi, tako da odhajam v posteljo.

Likanje mi je ostalo za jutri oz. danes, ampak vsaj sebe sem malo uredila. Bi me lahko kdo že za medeveda zamenjal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.4.2009 0:19:49   
irma78
Nočko punce, pa lepe sanje!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.4.2009 0:23:06   
Dream
Js sem tut napol medved, pa se bom uredila danes 1x...

Glede dlesni saj veš: zobarji zagovarjajo svoje - na začetku sem mu jih čistila zato, da se odstranijo mlečne obloge in da se navadi za naprej, da se nekaj dogaja tudi s higieno ust, sedaj pa že bolj zato, ker mu zeloooooo prija in kar gruli zraven, potem pa se še na ves glas smeji.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.4.2009 0:23:55   
Dream
Nočko!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.4.2009 0:28:21   
gogabojan
Ja punce lahko nočko vam želim

Jaz še nekaj stvari natipkam, mal zmeditiram, da lažje zaspim in skočim spat.

Začuda se moj dragi danes ne sliši čez slušalke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.4.2009 0:39:51   
Dream
Jaz pa še Seks v mestu pogledam, pol grem pa tut spat. Tko da se od tu poslavljam.

Nočko, Gogabojan!

Neposredna povezava do sporočila: 440
9.4.2009 7:03:53   
Dream
Dobro jutro!

Upam, da ste drugje bolje spali kot pri nas. Celo noč neko jamranje, stokanje, metanje nog v luft, obračanje user posted image  Že tako sem šla pozno spat, potem pa še to... Očitno se že pozna vpliv lune.

Vam grem skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (kavico) in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (čaj), dodatke pa si izberite same. Ker smo večinoma na dieti, vam sladice ne pripadajo user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.4.2009 7:06:44   
jolly123
Jutro! Dream pri nas isto...samo da je pri nas to že par dni tko. Danes je začel že ob treh, do pol petih sem ga poslušala, pol sem ga dala na bok in pa je v miru spal do 10 do šestih pol pa samo dretje in sem ga ven vzela iz pojstle, je pa čist zabuhel okrog oči pomoje od nespanja. Tečen je pa že tok da se mi kar meša.....
tale otrok bo mene še v grob spravil vam povem.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.4.2009 7:06:45   
Dream
Tole sem hotela še vprašat: Kje točno se nahaja to Gradiško jezero? Pa malo več podatkov bi prosila. Sem šla brskat v atlas Slovenije, pa ga ni notri. Čez praznike bomo verjetno zajadrali na kak izlet, pa bi blo dobro videt kaj novega.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.4.2009 7:08:27   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Dream pri nas isto...samo da je pri nas to že par dni tko. Danes je začel že ob treh, do pol petih sem ga poslušala, pol sem ga dala na bok in pa je v miru spal do 10 do šestih pol pa samo dretje in sem ga ven vzela iz pojstle, je pa čist zabuhel okrog oči pomoje od nespanja. Tečen je pa že tok da se mi kar meša.....
tale otrok bo mene še v grob spravil vam povem.

V grob nas bodo itak vsi spravili... Meni ga je začel sračkat okrog pol dveh, ko sem prišla spat. Še dobro, da nisem to noč spala v spalnici, sicer bi mela skoz neko laufanje v otroško sobo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.4.2009 7:14:04   
Dream
Vedno pozabim napisat:

- Tosca dobrodošla med nami (sem že mislila, da se ne boš opogumila)
- anmp2601 dobrodošla tudi ti med nami.

Pa hitro čvekat, da dobita še kakšno user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.4.2009 7:18:30   
Pšemek
Dobro jutro!

Eno vprašanje za Dream in Jolly! Kako kaj diploma napreduje pri vama? Jaz se ravno ukvarjam z anketo, popravljam, dodajam, odstranjujem vprašanja... Direktorica mi je prvi predlog sprejela, sam sem ugotovila, da ni čisto OK, pa bom mogla še enkrat skozi isto proceduro. "Pošiljam ti popravljeno anketo..." In potem spet čakat na odgovor... V knjižnico se pa še nisem spravila. Upam, da danes in/ali jutri!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.4.2009 7:19:25   
gogabojan
Jutro.

Standard noč. Spali od 21.30-6.30h. Začel se je okoli 5h oglašat. Mal čajčka, na vsake kvatre in je.

Se pa je začuda starej sin zbudil že ob 6h, ves naspan in naspidiran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes zgleda da bo spet lepo vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - nevem če prav vem, toda greš po avtocesti za kranj, tam na tabli pa je izvoz za Grad. brdo (je pa v rjavem okoli napisano in narisano, tako da je neka znamenitost). Se mi pa zdi da Lankerš in Pikica vesta to.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.4.2009 7:23:21   
Pšemek
Naša noč je bila OK. Spala od 20.15 do 2.30, se podojila in naprej spala do 6.30. Zjutrej sva se spet podojili, pol sem bogla pa že vstati, ker mi je user posted image  že skuhal kavo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 448
9.4.2009 7:28:33   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

V grob nas bodo itak vsi spravili...

Ma to itak, sam tole nonstop dretje in teženje čez dan me že čist ob živce spravlja. Pa a lahko že neha, tri dni je OK in super, pol pa spet cel teden teži...mah dej no. Moji živci pa že čisto na tanki nitki.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.4.2009 7:29:48   
jolly123
Pšemek diploma....hja ob zadnjih neprespanih dneh in nočeh slabo. Ankete sem malo razposlala okoli to je pa tudi vse. Moram se malo v roke vzet, ker ob takem tempu bom diplomirala lih leta 2012. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?