Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sej ne morem vrjet miška...tvoji radarji so pa boljši kot od nase ...ja una ritkica pa je res zate Da ne boste mislile, da samo to čakam.... Zelo rada sledim vašim debatam, a ni ne vemkoliko časa za pisat in konstruktivno debatirat. Zato raje komentiram pomočnike in kakšna kratka mnenja. Učke pa si res ne zatiskam, ko pomočnike vidim ti kar ,saj si jih me tudi ,sedaj še na pomočnikih potem pa na pomočnikih in bebicah. In kako je tvoj sonček ? Mi smo OK.Skoraj cel dopoldne smo bli naokoli. Najprej pri pediatrinji (mesec dni je skoraj naokrog) potem pa še potepanje. Zdaj pa nekaj godrnja in poje jst pa čistim, ker bomo dobili neke "visoke" obiske Uuuu, to pa ni kar tako, če se najavi visočanstvo . Upam, da bo tudi darilce temu primerno. Mogoče...bomo vidli . Jst sem si kar dobro zrihtala. Žlahti sem dala številko varčevalnih knjižic od tamalih in naj nakažejo kolikor hočejo. Igrač imamo doma že tolko, da bi lahko ene dve trgovini odprli, zato sem jim prepovedala, da kaj nosijo. Imam tudi enih 10 artiklov po 2 kosa...in kaj čem s tem, razen da jst nesem naprej kot darilo Edino pametno. Midva sva ožji familiji kar povedala, kaj si želiva, tako da so nama kupili posteljico, košaro za prve mesece, košaro za voziček in lupinico. Vsem frendom pa bom poslala mail s seznamom daril, ki bi jih bili zares veseli. Za tiste, ki so tako trmasti, da hočejo sami izbrati (pa četudi nekaj, kar bo potem pristalo v kleti ), pa pač naj prinesejo, kar jim je volja. Resnično ne razumem, kako se lahko nekateri užalijo, če jim poveš svoje želje, češ kao da jim ti določaš, kaj ti morajo kupiti in v kakšni vrednosti. Verjamem pa, da če otrok ni prvi in imaš že vse, kar potrebuješ, je pa ta varianta s knjižico the best. Ker jaz res ne vem, kaj naj s kupom igrač, ki po moje sploh niso pedagoške, niti zdrave in jih bom gotovo dala naprej, v klet ali v koš. Ali pa z oblačilci, ki nama nikakor niso všeč. Ali naj svojo deklico grdo oblečem le zato, ker pač eden od obiskov nima okusa? No way. Pa me briga če rečejo, da sem zakomplicirana mama. Pač imam svoje želje in mislim, da je fer, da jih drugi upoštevajo. Tako kot jaz upoštevam njihove. Uf, sem se razpisala .
|