|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
8.4.2009 22:47:45   
glugluglu
lex, pri meni je pa ravno obratno, bolj ko rastejo otroci, manj imam časa za pospravljanje.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.4.2009 22:51:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dragi Aleksander, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 8 MESECEV!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti bo v življenju vse z rožicami postlano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majuska, te mamo zlo ladi, veššššššššššššššš.................sorry.........user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ko bi ti vedela, kolk si me nasmejala zdajle user posted image user posted image user posted image   še moj je debelo pogledal, zakaj se režim k pečen maček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, me veseli, da si povedala svoje mnenje o čestitkah. Ker sem do zdaj jaz vedno strašila s tem tu gor ponavadi, pa sem mislila, da vam je to brezveze, pač neko smetenje teme, zdaj pa vidim, da nekaterim pa to res nekaj pomeni. Bom se potrudila še v prihodnje, sem ravno zaradi mojega mišljenja nehala popat čestitke gor. Če ti je v tolažbo, pa sem jaz tud moji Teji vedno prva voščila, ker sem pač na ta dan edina rodila in se potem nima kdo drug spomnit kot jaz.  Tam, ko je več mamic v enem dnevu, se ziher vsaj ena spomni.
Upam, da sem se ti vsaj malo oddolžila s čestitko.

jah no ... če se mi je pa res zdelo smotano, da ni bilo nobenega odziva. Nič ne rečem, včasih tudi sama pozabim pa voščim več slavljenčkom skupaj, se trudim vsaj malo slediti vsem voščilom, čeprav ne znese vedno. Če pogledamo resnici v oči, so eni res bolj v ospredju kot drugi, pa čeprav bo kdo trdil, da to ni res. Hawk, govorila sem  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.4.2009 22:52:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ljubljanske in okoliške čvekice - kaj pravite a bi se drug teden v Tivoliju dobile? Da zmažemo kar zmešanček ali dva, ali pa kako tortico, mal braun boje uhvatimo, malčkom pa lahko dekice naštimamo, pa se lahko po tleh preganjajo?

ideja je sicer krasna, ampak nimam pojma, kje naj parkiram ... Tivoli je med tednom povsem zabasan user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 23:06:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.4.2009 23:07:07   
lili3
Dober večer,

danes ste pa kr veliko načvekale. Midva sva bila že zjutraj zunaj, pa pol še cel popoldan, tak da sem danes ful prehodla in sem prišla čist zbita domov. Zdajle si grem še mal lase posušit, pa spat.

Aljaž je imel zjutraj še kr zabasan nosek, sam pol ko sva bila pa zunaj pa ga ni nič več matralo. In zdaj je že 2 dni tak, da ga sam zjutri matra.

user posted image za Živo, upam da se čimprej pozdravi, pa da bosta imeli mirno noč.

Pospravljanje: jaz sem tud kr tečna, če nimam vsaj kolikor toliko pospravljeno. Najbolj na živce mi pa gre, ko pobrišem po tleh, naslednji dan pa je že vse umazano, sploh v kuhinji. Sem že tudi študirala, da bi si najela koga, da bi mi prišel 1x orng pospravit, sploh kuhinjo in kopalnico, ker ploščice sploh ne morem fajn spucat, še vedno pol najdem kakšen flek. Vidim da vas kar nekaj prakticira to, da vam pride nekdo sčistit. user posted image  

Hranjenje: 7h-9h: 230ml mleka
                  11h: sadje
                  13h-14h: kosilo
                  16.30: kakšen jogurt ali skuta
                  18.30: malo mleka, okrog 100ml
                  20.30: kašica (keksolino....)
                  preden zaspi še ponavadi spije malo mleka, danes npr. 40ml
Do tega tedna je spil med 400 in 500ml mleka, sedaj pa je začel zmanjševati. Se pa še vedno borimo, da spije kaj drugega kot mleko, ponavadi nam rata kakšnih 60ml spravit v njega. Ampak plenice ima kr polulane, tak da zaenkrat ni panike, bo že začel pit.

Nič, grem si mal lase spravit v red, jutri greva mal pogledat moje sodelavce, ga še nisem nič šla pokazat. Je pa bilo nekaj sodelavk pri meni.

Lahko noč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
8.4.2009 23:13:39   
lili3
Rebeca imaš ZS.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 23:24:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.4.2009 0:01:06   
tims
Čer,

evo, se moram oglasit, ker me je skor kap zadela, ko me je Neboglasnica ob 21ih klicala. Sem se prov ustrašla, da niso RR skenslaluser posted image .

Hvala vsem za skrbuser posted image

Mi se še kar cajtamo. Res nisem imela časa dihat, ne da bi še kaj čekerala RR. Nina je bila (oz. je šeuser posted image user posted image user posted image ) tako tečna, da zvečer komaj čakam da zaspi. No, v glavnem. Vročina je trajala do včeraj popoldne. Nič ni pomagalo: ne ohlajanje v vodi, ne sirup, ne odprto okno... NIČuser posted image . Men se je že počas trgal. Pa sem v pondelk klicala P., pa je že šla. In potem mi sestra reče, da naj počakam do včeraj, če ni nič drugega kot vročina. In ji povem, da ji je od sobote še nisem mogla zbit, pa je bil odgovor, da se telo samo bori in da to kar počnem je čisto ok in naj nadaljujem. Sem mislila, da jo bom kar na gobecuser posted image . Kako naj nadaljujem, če sem bla pa že čist fertik, pa še pomaga ne? V pondelk popoldne je začela še štrajkat pri jedi, tudi dojit se ni več hotla, vročino sem ji zbila iz 40c na 39,6user posted image . Mislm, halooo? Ampak nekako nama je uspel, ponoči sem bila večina pokonc, ker je tamala skoraj ves čas jokala, pa sem ji dajala obkladke, pa spet v banjo, pa je blo štiri ure mimo in sem ji spet lahko dala tisti blažev žegen od sirupa... Norišnica. Včeraj sva bile pa ob dveh pri P. in jo začne pregledovat. Ugotovi, da ima ušeska malo vneta, prav tako grlo, ampak da tako malo, da ni za A. Vmes ko jo je pregledovala, se naši Nini začnejo delat pikice po obrazu. In ko sem ji dvignila body, da ji bo srčka poslušala, sem pa kar obstala. Čist je bila že pikasta, s tem da doma ni imela še nič. Ene par pikic je imela za ušesi in nič drugega. Pa pravi P. da naj dava kri pa bomo potem vidl kaj naprej. In potem P. ni bila glih zadovoljna z izvidi (BTW - hemoglobin je pa superuser posted image ), ker je bila prepričana da je samo šesta bolezen, ampak je v krvi vidla, da ta vnetje ušes le ni tako nedolžen in nama da potem Auser posted image . In potem pridemo domov, Nina brez vročine. Končnouser posted image . Pa sem si mislila, zdej bo pa boljš. Ja, aha, v sanjah. Je še hujš, kokr pa tiste dneve, ko je imela vročino. Res je tok zoprna, da sploh nič ne morem. Ampak mi je P. rekla, da se zna zgodit, da bo še kakšen dan tečna, ker je vseeno kar velika razlika, ko ima otrok tako visoko vročino, potem pa v eni uri pade na normalno temperaturo. Je pa dons pop. imela pa še drisko. Zdej pa ne vem, a je to posledica vročine, al A...user posted image  No, in da bojo moji dnevi še bolj popolni, me je mož poklical, ko sta šla s Timom domov iz vrtca in mi pove, da ima Tim ful visoko vročinouser posted image . In zjutraj je bilo še vse ok, ko je šel pop. v vrtcu spat še vse ok, zbudu se je pa s tako vročino.

Rabim malo frejuser posted image . Res. Jutr grem za ene dve uri nekam, ker drugač se mi bo pa odpulil.

Evo, Majuska, če se bo Aleksandru slučaaaaaajno začel kaj kuhat, lahko poveš, da je bil v stiku z našo, tko da bo P lahko približno vedel za kaj se gre. Upam pa, da ne bo potrebe.user posted image

To bi blo to. Zdej grem pa v pojstlo, bo ura kmal 4, ko ji moram dat A.. Upam, da bo jutri že kaj boljš, da se bom lahko mal družla spet z vamiuser posted image .

Za nazaj vas ne bom brala, ker potem bom spet samo brala in nič pisalauser posted image . Upam, da nisem kaj pomembnega zamudilauser posted image .

Lahko noč vsem.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.4.2009 0:01:45   
Blacky30
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita (lex)

Tilen (netki)  

Teja (levinja t.)

Gašper (recelj)

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.4.2009 1:17:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Če pridejo pa pri nas kakšni obiski taki, zaradi katerih bi šla pospravit, potem pa šibnem ko strela, v pol ure imam tolk narejeno, da verjet ne moreš. Sem se pa to zverzirala v tistem času ko smo stanovanje prodajali.

Posledica oz. negativna stvar tega je tudi ta, da na koncu nimaš pojma kje je kakšna stvar, niti tega ne veš v katero omaro je letela.user posted image

O, šit! To predobro poznam! zmeraj, immer sem tak delala. user posted image Je pa res, da narediš v pol ure več, kot bi sicer cel dan, samo bog ne daj, da kdo v kakšno spalnico pogleda, jaz sem poanavadi pol kr tja nametala al pa v omare, na koncu se mi je pa vse vsulo ven user posted image user posted image  Vidiš, zdaj nimam take panike, če kdo pozvoni...... Huh, je bla to ena muka. Pa moj se mi je zmeraj režal, pa govoru, da sem samo jaz taka. Včasih me je prav zafrkaval, ejjjjjjjj obiski, hitro... kaj gre kam?! user posted image user posted image  

Ma veste kaj, pospravljeno al ne...važno, da se fajn počutite. Jaz vem, da sem v neredu živčna....kdo drug bo pa čist flegma.

Ojej punce, s tem pospravljanjem ste me spomnile na mojega tasta. OK nisem ravno suženj stanovanja, da bi non stop glancala, pa še hrčkov sindrom imam, pol vam je jasno ... včasih se tast in tašča najavita, ko sta že skoraj pred vrati, jasno kaj naredim - vzamem enega od zložljivih zabojčkov in vse zmečem na en kup in dam v kabinet. V kabinetu imamo pa računalnike in jasno tast, ker je firbčen, najprej tja nos vtakne. Si lahko mislite, kako neprijetno zna bit. Sem že mojemu rekla, naj ga ustavi, on pa pravi, da fotra ne zanima kako imamo, njega zanima, kaj vse ima sine v svojem štromarskem kotičku. Za pop***it!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.4.2009 1:20:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Evo, Majuska, če se bo Aleksandru slučaaaaaajno začel kaj kuhat, lahko poveš, da je bil v stiku z našo, tko da bo P lahko približno vedel za kaj se gre. Upam pa, da ne bo potrebe.user posted image

Hej,

že zadnjič si izrazila skrb za Aleksandra, moram potrkati, ampak zaenkrat je pri nas vse ok ... Sem prav žalostna, ker je z malo tako hudo. Držim pesti, da bo čimprej mimo in da boš lahko ponoči mirno spala. Vsem pošiljam user posted image drži se!

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
9.4.2009 1:42:51   
Majuska
Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične  aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste  jih že kdaj probali drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše  počutje?
Idealna rešitev je dieta dvoletnikov!
Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z  energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo. Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu.

Ponedeljek
a... Zajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov 
pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Grizljaj toasta, potem  pa razmaži marmelado po obrazu in obleki.
b.. Kosilo: štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec  mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.

c.. Malica: Bobi palčka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.

d.. Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh.

Torek
a.. Zajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol  steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.
b.. Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ki ga je nujno 
pojesti. Kocka ledu po izbiri.
c.. Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in jo  vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo prinesi  v hišo in vrži na tepih.
d.. Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažeš po 
steni. Igračko poješ košček za koščkom.

Sreda

a.. Zajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo 
poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.
b.. Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in jo  vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven  poliješ sok.
c.. Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.

d.. Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar 
ostane, probaš spravit med lase.

Četrtek
a.. Zajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pač ostalo na mizi od 
včeraj.
b.. Kosilo: Drobtine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.

c.. Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in  njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka,  ožameš na mizo in posrkaš.
d.. Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in  popiješ.

Petek
a.. Zajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.
b.. Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo 
zmečeš na tla.
c.. Malica: Jogurt.
d.. Večerja: še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem.

Sobota a.. Dan za post

Nedelja a... Zajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo  pustiš.
b.. Kosilo: Skorja od zjutraj.
c.. Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi. 
Obrišeš v zaveso.
d.. Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo  kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico  nahraniš psa.

Pa veliko uspeha!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 9.4.2009 1:45:42 >

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
9.4.2009 6:43:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica nočko, upam da je bila včeraj pri naših kriva luna in bo danes bolje

Žal ne. user posted image user posted image Pa še mene ušesa in grlo matrajo od včerajšnjega vetra. Upam, da malega ne bodo, ker mu pri +24 C res nisem dajala traka.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ma kej promilov v sebi in zakaj ne?

Ima samo kalorije.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
9.4.2009 6:48:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Posledica oz. negativna stvar tega je tudi ta, da na koncu nimaš pojma kje je kakšna stvar, niti tega ne veš v katero omaro je letela.user posted image

Tale je pa dobra, user posted image user posted image user posted image .

Tilen, Vita in Teja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ops, Blacky je čakala do minute čez polnoč.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 9.4.2009 6:49:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1764
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 6:56:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1765
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 7:49:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1766
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 7:54:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1767
9.4.2009 8:03:09   
netki
jutroooo

Vita (lex)

Tilen (netki)  

Teja (levinja t.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja kolk čas bezi, sej ne morem verjet no....

Neposredna povezava do sporočila: 1768
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 8:11:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
9.4.2009 8:15:01   
nanka
Dobro jutro,
naša noč je bila malo bolje, sem vstajala samo za dudo, ene 10 x. Malo bolje kot včeraj

Neposredna povezava do sporočila: 1770
9.4.2009 8:16:06   
neboglasnica

Dobro jutro,
naša noč je bila malo bolje, sem vstajala samo za dudo, ene 10 x. Malo bolje kot včeraj

Me veseli, da je miting pomagal.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
9.4.2009 8:20:22   
nanka
kako je Staš danes? Je boljše volje?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
9.4.2009 8:22:29   
nanka
Majuska a je Tivoli čisto zabasan dopoldne, a tudi ta del parkirišča, ki je za plačat? Jaz bi tudi prišla ja, samo kje parkirati?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
9.4.2009 8:23:10   
neboglasnica

kako je Staš danes? Je boljše volje?

Jap, je v mižalah. Še jaz bi morala poleg, ampak pečem kruh. Timing se mi zopet ni izšel.

A je katera včeraj gledala film o Angeli Vode??? Sto let ga čakam, nato pa visim na RR-ju in pozabim. Grrr

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
9.4.2009 8:24:20   
neboglasnica

Majuska a je Tivoli čisto zabasan dopoldne, a tudi ta del parkirišča, ki je za plačat? Jaz bi tudi prišla ja, samo kje parkirati?

Se da parkirati, ko se pripelješ pred Tivoli, greš levo, plačaš in mimo bazenov. Se najde kak prost kotiček. Ali pa parkiraš ob Narodni galeriji, se sprehodiš pod podhodom..

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?