tims
|
Čer, evo, se moram oglasit, ker me je skor kap zadela, ko me je Neboglasnica ob 21ih klicala. Sem se prov ustrašla, da niso RR skenslal . Hvala vsem za skrb Mi se še kar cajtamo. Res nisem imela časa dihat, ne da bi še kaj čekerala RR. Nina je bila (oz. je še ) tako tečna, da zvečer komaj čakam da zaspi. No, v glavnem. Vročina je trajala do včeraj popoldne. Nič ni pomagalo: ne ohlajanje v vodi, ne sirup, ne odprto okno... NIČ . Men se je že počas trgal. Pa sem v pondelk klicala P., pa je že šla. In potem mi sestra reče, da naj počakam do včeraj, če ni nič drugega kot vročina. In ji povem, da ji je od sobote še nisem mogla zbit, pa je bil odgovor, da se telo samo bori in da to kar počnem je čisto ok in naj nadaljujem. Sem mislila, da jo bom kar na gobec . Kako naj nadaljujem, če sem bla pa že čist fertik, pa še pomaga ne? V pondelk popoldne je začela še štrajkat pri jedi, tudi dojit se ni več hotla, vročino sem ji zbila iz 40c na 39,6 . Mislm, halooo? Ampak nekako nama je uspel, ponoči sem bila večina pokonc, ker je tamala skoraj ves čas jokala, pa sem ji dajala obkladke, pa spet v banjo, pa je blo štiri ure mimo in sem ji spet lahko dala tisti blažev žegen od sirupa... Norišnica. Včeraj sva bile pa ob dveh pri P. in jo začne pregledovat. Ugotovi, da ima ušeska malo vneta, prav tako grlo, ampak da tako malo, da ni za A. Vmes ko jo je pregledovala, se naši Nini začnejo delat pikice po obrazu. In ko sem ji dvignila body, da ji bo srčka poslušala, sem pa kar obstala. Čist je bila že pikasta, s tem da doma ni imela še nič. Ene par pikic je imela za ušesi in nič drugega. Pa pravi P. da naj dava kri pa bomo potem vidl kaj naprej. In potem P. ni bila glih zadovoljna z izvidi (BTW - hemoglobin je pa super ), ker je bila prepričana da je samo šesta bolezen, ampak je v krvi vidla, da ta vnetje ušes le ni tako nedolžen in nama da potem A . In potem pridemo domov, Nina brez vročine. Končno . Pa sem si mislila, zdej bo pa boljš. Ja, aha, v sanjah. Je še hujš, kokr pa tiste dneve, ko je imela vročino. Res je tok zoprna, da sploh nič ne morem. Ampak mi je P. rekla, da se zna zgodit, da bo še kakšen dan tečna, ker je vseeno kar velika razlika, ko ima otrok tako visoko vročino, potem pa v eni uri pade na normalno temperaturo. Je pa dons pop. imela pa še drisko. Zdej pa ne vem, a je to posledica vročine, al A... No, in da bojo moji dnevi še bolj popolni, me je mož poklical, ko sta šla s Timom domov iz vrtca in mi pove, da ima Tim ful visoko vročino . In zjutraj je bilo še vse ok, ko je šel pop. v vrtcu spat še vse ok, zbudu se je pa s tako vročino. Rabim malo frej . Res. Jutr grem za ene dve uri nekam, ker drugač se mi bo pa odpulil. Evo, Majuska, če se bo Aleksandru slučaaaaaajno začel kaj kuhat, lahko poveš, da je bil v stiku z našo, tko da bo P lahko približno vedel za kaj se gre. Upam pa, da ne bo potrebe. To bi blo to. Zdej grem pa v pojstlo, bo ura kmal 4, ko ji moram dat A.. Upam, da bo jutri že kaj boljš, da se bom lahko mal družla spet z vami . Za nazaj vas ne bom brala, ker potem bom spet samo brala in nič pisala . Upam, da nisem kaj pomembnega zamudila . Lahko noč vsem.
|