glugluglu
|
otroci zaspali, Mitja gleda nogomet, meni se pa ne da na drugo TV. pospravljanje in čiščenje: meni se zdi, da je stalno bomba pri nas, nikamor ne pridem, najhujša so pa tla v kuhinji, takoj ko pobrišem spet drobtine, pa kr nekaj. Pa vsak nekaj pride tudi posebej jesti, vse dol leti, jaz tudi kuham očitno tako, da leti po celi kuhinji ali kaj, ne vem, meni se zdi katastrofa. Aja, pa zunaj pred hišo je pesek in ko je slabo vreme je predsoba polna blata in peska v momentu. Fajn bi bilo, če bi imela klakšno gospo, ki pride čistit, fajn bi bilo tudi za to, ker bi potem mogli predno pride čistit vse še pospraviti. Ker kako pa naj očisti tla, posesa in prah pobriše, če vsepovsod nekaj leži in od vsakega pade dol tam kjer zapaše . No trenutno se moram pa itak kar sama potrudit, dokler ne zrihtamo par stvari. Pa zdaj ko je tak sonce fajn pride, da se čez šipe tolk ne vidi, ker bi potem preveč močno notri sijalo, . Ne, saj prav grozno mi je ko gledam okna kakšna so in kar odlašam s tem. Ja pa še to. Ko smo se pred 9 leti preselili v svoje stanovanje in še nekaj časa dokler sta bila Mark in Nina manjša sem bila tudi jaz rahlo alergična na razmetano. Vsak večer sem mogla stanovanje do konca pospravit, kopalnica in wc sta bila vedno bleščeča. Bolj ko sta Nina in Mark rasla, manj časa je bilo, pa kljub temu, da morata tudi onadva kaj narediti, ampak se toliko stvari kakšen dan nabere, da enostavno sem se počasi navadila, da je razmetano in da se kakšen prah vidi, pipe ne sijejo, itd,.... Najbolj sem se pa navadila na razmetano sedaj ko sem bila tretjič noseča, ko jaz nisem bila kakšen dan za nobeno stvar, potem so se stvari nabirale, na koncu sem se pa sprijaznila. Prav zanimivo kako sem prišla do te faze, da se sploh ne obremenjujem več s tem, če je razmetano, včasih sem bila pa vsa živčna zaradi nereda. No pa saj tako hudo ni, ampak zglancano v nulo pa res ne vem kdaj smo imeli nazadnje. majuska, jaz tudi Tianu pozabim čestitat, se ne spomnim na nič, sicer je pa vsak dan kakšen, pa se ne spomnimo, drugače imaš pa na mailu še od dopoldneva odgovor umpalumpa, ziher so se zmotili, ker, če Luka ne bi bil še 3x cepljen, bi ga sedaj cepili. A čez pol leta imate nov termin šele?
|