|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 21:54:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Februarčice 2009
8.4.2009 22:04:10   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Ufff kakšne njiveuser posted image ...Majkl pa najbolji na traktorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  tu pa bo pomfrijauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2552
8.4.2009 22:05:33   
brkn83
pozdravljene.

Js pa sem zdej poskusila Nika dat spat, pa mu nekako ne uspe zaspati. Dudo skoz ven pljuva, pa ful je siten, ker je res zmatran, saj od treh popoldan pa do zdaj ni nič spal. Upam, da mu kmalu uspe zaspati, da potem še js skočim pod tuš in grem spat, ker sem prav utrujena.

Katjuša - ful lepo si te slikice naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Js ti  jo bom poslala jutri, zdele se mi ne da iskati.

kolumbo - ste pa imeli res lep sprehoduser posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 2553
8.4.2009 22:06:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Ufff kakšne njiveuser posted image ...Majkl pa najbolji na traktorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  tu pa bo pomfrijauser posted image user posted image user posted image

to bo pa moj pomfriuser posted image user posted image user posted image user posted image tak bi jst tud delala če bi mi otroc cele njive obdelaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
8.4.2009 22:07:51   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

to bo pa moj pomfriuser posted image user posted image user posted image user posted image tak bi jst tud delala če bi mi otroc cele njive obdelaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa dober si povedala si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
8.4.2009 22:18:15   
Katjusa
Kolumbo, pa se nč ne bojiš, da te kdo kam prjavi, k otroc opravljajo vajno delo..... mate srečo, da je majkl tak priden in da rad traktor voziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
8.4.2009 22:22:33   
tanci29
kolumbo-what a photos....uuuauuu...a je sploh konc te njive?...dobre fotkr..to je pa že orng sprehod da prideš od začetka do konca

brkn-upam da niku uspe čimprej zaspati

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
8.4.2009 22:24:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kolumbo-what a photos....uuuauuu...a je sploh konc te njive?...dobre fotkr..to je pa že orng sprehod da prideš od začetka do konca

si predstavljaš to okupavat, pa po krompir pobiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
8.4.2009 22:25:03   
brkn83
evo Niku je uspelo zaspati, tk da še js zdej hitro šibam pod tuš in v postlo.

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
8.4.2009 22:25:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč in dooooolgo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
8.4.2009 22:27:12   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Lahko noč.

naši mali še kr ni uspelouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
8.4.2009 22:27:27   
Pupka
kolumbo tem njivam pa ni videt konca... In kaj maš to za en voziček??

Katjusa
user posted image user posted image user posted image Imaš ZS

Moj pikec spi že eno uro in pol. Sem ga kopala in mu nekak danes ni pasalo, pol ko sva končala pa je začel tako grozno jokat... In je jokal full cajta, da je bil ves rdeč v obraz... že skoraj moder. Nisem ga mogla niti oblečt. Sam bodi in benkico nama je ratalo. Pol sem pa hitro nardila mlekca... Pa ne vem, al je bil tko lačen, al so ga krčki!
Sta pa minili 2 uri odkar je jedel. No, pol je spil in zaspal kot polhek in to brez dudice. Mogoče bo tokrat še pol ure podaljšal in spal do 7 zjutraj user posted image Ampak tudi do 6 bo čist ok. Tak da tudi jaz zdaj šibam spančkat.

Lepo mirno noč vsem

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
8.4.2009 22:28:58   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

si predstavljaš to okupavat, pa po krompir pobiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o my god, niti pomislt ne smem, sej bi že ta nov pognal dokler končašuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
8.4.2009 22:30:48   
tanci29
lahko noč usem ki greste pančkat....

naša dva škrata sta tud že oba zaspala, spita že eno urco, kaj sta bla pridna dones.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
8.4.2009 22:31:33   

naša dva škrata sta tud že oba zaspala, spita že eno urco, kaj sta bla pridna dones.

pridna sta ...naša pa dans ga kr neki sračka nimam pojma kaj ji jeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
8.4.2009 22:32:13   
Pupka
kolumbo sem gledala album Poroka user posted image user posted image user posted image user posted image HUDO user posted image user posted image user posted image  

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
8.4.2009 22:35:26   
Katjusa
evo popravljeno tako, da je tudi rene od pupke dobil svoje imeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
8.4.2009 22:37:32   
Katjusa

pridna sta ...naša pa dans ga kr neki sračka nimam pojma kaj ji jeuser posted image user posted image user posted image

naš se je pa ful premetaval zdle pa sme šla pogledat in je imel pleničko, ki jo ima namesto vzglavnikauser posted image user posted image user posted image mel mokro sme mu jo zamenjala in je takoj učke zapru.... tdej je pa vse mirno.... če bi jst mela moker vzglavnik bi kričala ne jokala on pa tiho in obrača glavo da bo našel suhega.... se namreč ful slini in pol celega posliniuser posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 22:44:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
8.4.2009 22:46:25   

Evo mene...naš Rokso je tut rabu eno uro d je zaspal....tale polna luna je seka...

Pupka.....poroka...mmmmm..res je blo fajnuser posted image ...

NJive ja njive...sej sm rekla da so vzporedno s pristajalno pisto ljubljanskega aerodromauser posted image user posted image user posted image ...a veste kok je dolgauser posted image user posted image user posted image ...

MOj voziček je traxx 4 velika kola, amortizacija u nulo....pridem pa povsoduser posted image

Kolumbo tud jaz sem že ne vem kulkrat hotela rečt glede poroke fullll lepe slikce....user posted image user posted image user posted image

Pol je nevarno da najdete kdaj kak avion na njiviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2570
8.4.2009 22:48:22   
Katjusa
kolumbo lahko pridemo pomagat krompir pobiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam res kolk dolgo pa je tole k tisti traktorji na koncu se komaj vidijo

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 22:59:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
8.4.2009 23:01:43   
Katjusa

moj je uletu domou opečen u faco k puran...tko da če ma kera željo po solariju ga gre loh jutr zamenjatuser posted image ...ni treba nč z motiko delat...sam stojiš uzadi...trese k pr norcih in je boljš k "leg magic"user posted image user posted image user posted image

jst pičim spat....o pobiranju se bomo menile avgustauser posted image ...takrat šele sonce smodiuser posted image

ajde lahko noč

Katjuša kaj boš zdej delala s tem pogrinjkom- prekrasnimi slikcami našihuser posted image ....a sm jst kej falila ...ma ti pošljem mejl pa deli kar češuser posted image

vsak mesec bomo dajale nove slikce gor....  če bi imela a3 tiskalnik bi si res pogrinke naredla tak mam pa sam a4 in je pol bolj malo....
aja pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.4.2009 23:02:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 23:03:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2574
8.4.2009 23:11:09   
Katjusa

Katjuša, napiš na slikce Februarski zvončki in trobenticeuser posted image

sam to imajo marčevke.... drgač men ni problema sam, da me ne obtožijo kake krajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem dobla eno noro idejo kaj bom naredla slikicami sam ne smem povedat kaj pa če mi ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image pa tud, da vas mal firbec matra.... prosim čim več slikic....

tiste k ne boste poslale novih bom uporabla kr stareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?