|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
8.4.2009 12:41:03   
tassika
Punce jaz spet v gužvi, se javim popoldne, zdaj se pa samo toliko, da sončku nardim lušte, sem pojedla celo preimer solatouser posted image  bila je enkratna, zdaj pa pijem kokakolo, živim zdravouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
8.4.2009 13:04:46   
mariee
Uf Tassika, jaz bi tudi tako malico. Potem bi pa še sladoled s karamelouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
8.4.2009 13:29:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce jaz spet v gužvi, se javim popoldne, zdaj se pa samo toliko, da sončku nardim lušte, sem pojedla celo preimer solatouser posted image  bila je enkratna, zdaj pa pijem kokakolo, živim zdravouser posted image
mmmmmmmmmmmmmmm ti ti packa kake lušte mi delaššššššš
Saj prav le nahrani svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
8.4.2009 14:02:53   
tassika
najhujše je to, da bi zdaj pa še enouser posted image . Ah ja sej bom doma potem kaj skuhala, samo danes pa res nisem imela ideje in grem po čopovi in sem kar zavila po stopničkah.

Ej punce tolk je toplo, moram ta vikend malo omare zamenjat pa malo preprat, pa ne vem če bom imela voljo, je tako lepo napovedano, da bi se kar k mojim zapeljala in ležala na travi na sončkuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
8.4.2009 14:03:53   
malaMravljica
Soncek,

meni so tista prva modra in  zadnji dve tako nenormalno lepi.  Kaj pa tita bela in modra, tisti dve tudi lepo skrijeta trebuh a ne, bi lahko belo vzela. Za sedaj ves, ker s kratkimi rokavi nimam cist nic pametnega. Oprijetih majck pa ne dam vec gor sedaj.
Jutri sicer grem z ljubijem v Köln, pa ne vem kolk bom imela casa po trgovinah skakat, sam gor je pes cona tolk zanimiva za nakupe user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
8.4.2009 14:09:44   
malaMravljica
Tassika, pri nas pa ni tako toplo, vceraj je bilo lepo toplo, danes spet oblacno in me zebe. Moj brat je tudi rekel, da je doma ze tako toplo, da je ze cist prevroce. Sreckoti vi.

In Tassi, ja super zdravo kosilo user posted image  Do 12 tedna lahko se ful takih pregreh delas, pol bos zacela pa pazit, da bo bejbi fino papcal, a ne. Jaz bom pa danes popoldne sla na sladoled, bi ga kar pri slascicarju, ceprav je baje bolj priporocljiv zapakiran v trgovini. Kaj pravite, lahko grem k italjancu, ker ima tako finega, pa se malo vedno blebetat z njim.

Jaz pa tako sibam iz tedna v teden, da si sama ne morem vec sledit. Jutri dopolnim 15. teden in pojutrisnjem sem v 16. Sam da boste vedle, cist frajerka sem in prav ponosna nase in se bolj na dojencka v trebuhu. Vedno ko napisem tukaj, da grem v novi teden se potem dvakrat obrnem in ze morem pisat za novi teden, res gre to tako hitro naprej.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
8.4.2009 14:33:32   
sonček85
ja vem kako je to ko se težko  upreš da nebi šel v mekauser posted image user posted image user posted image

Ja res je tko lepo ,jaz sem prestavila garderobo v ponedeljek in sem tko vesela k odprem omaro in notri samo tako živahne barve -prav po pomladi in poletju diši user posted image user posted image user posted image user posted image

mm.jaz imam roza uno za zavezat ,jo lahko še sedaj nosim ali pa kasneje in ti moram povedat da tko lep buši naredi da bi bila še kr nosečka nekaj časa.Res je lepa kupi si jo .
Jaz prve modre nisem probala saj jaz raje nosim take z rokavi,k niamm kja lepih rok ,mam kr bolj zalite user posted image user posted image user posted image user posted image no tko pa spet ne,št.40-42 imam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
8.4.2009 15:03:56   
MAŠKA
Joj punce, kok vam je dobro, ko lahko že nosečniška majčke zbirate...

Meni še nič ne kaže, da jih bom kaj rablauser posted image

Sem bila včeraj na pregledu, ker mi M zamuja že kar nekaj, nimam pa nobenih nosečniških znakov, test je bil tudi negativen, ovulacije med ciklom sploh ni bilo zaznati.
Zato se mi čedalje bolj zdi, oz. sem v sebi kar prepričana, da moja zadnja M 6. marca ni bila M, ampak je bil tretji zelo zgodnji ss. Pred njo sem imela ful težke napete prsi, pa takšne slabosti kot sem jih imela v prejšnjih nosečnostih. Pred kravavitvijo sem bila prepričana, da sem bila noseča, potem pa krvavitev v času ko bi morala bit M. In po tem sem imela še en teden takšne zoprne bolečine v levem jajčniku.

No, na pregledu včeraj ni videla ničesar in je rekla, da menstre še vsaj 2 tedna ne bom dobila, ker je sluznica še zelo tanka, noseča tudi nisem. Na naslednji pregled me je naročila čez dva tedna, da bo še ona pogledala, če bi slučajno bila pregrada... in je rekla, da potem se bomo pa pogovarjali kako naprej.

Tako sem žalostna, user posted image do sedaj sem imela vsaj redne cikluse, zdaj se mi je še to zbrkljalo. Neredni so bili samo po splavih, zato tudi sumim, da je bil v marcu splav. Ampak točnega odgovora ne bom dobila od nikogar.

Očitno še ne bomo zibali v letu 2009.user posted image

Punce, lepo se imejte...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
8.4.2009 15:08:43   
sonček85
MAŠKA.sedaj mi je pa hudoi ko to berem  in imam slabo vest k sem limala slikce gor od majčkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zakaj te pa ne da že enkrat na preiskave, in čakajo tko dolg,pa že 3 ss si imela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam,da boš čez 14 dni zvedela kaj bolj pozitivnega in da če je res pregrada da ti jo odstranijo in greš v nove boje user posted image

Čene te pa naj kr da na laporo in histero pa konec ,ne pa da tko dolgo čakajo ,joj zdaj sem pa res jezna k morjo/te punce tkole dolg trpet user posted image ko bi že lahko vesele okoli hodile in se cartale z otročki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se in javi se še kaj me smo pa s tabo vsak dan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
8.4.2009 17:44:50   
malaMravljica
Maska, meni je tudi tako hudo kaj takega prebrati, Ma seveda bos zibala, samo ne tako hitro kot ti zelis, pa sej jaz tudi nisem smela zanosit po ss, se mi je tudi vleklo takrat.
Vprasanje, ce je bil res spet ss, po dveh ss se ti je itak cikel total unicil, pa hormoni ti verjetno divjajo. Ti povem, meni so hormoni nagajali od zadnje kt do tega meseca, sedaj se je pa samo od sebe nehalo. Poskusi se skulirat, pa malo odmisli to temo, sedaj je to malo lazje, ker je pomlad zunaj, nacrtuj dopust, uzivaj na soncku,ce bos sproscena bos ze zanosila, drugace pa imas itak pregled kmalu, ce bi ti kaj nasli te bo pa tam naprej dala.
Bos zibala tudi ti, samo malo se pocakaj. Ej, itak je leto 2010 ful lepse za rojstvo otroka user posted image user posted image   a ne Maska, da to pa drzi kot pribito!!

Soncek, meni so pa majcke brez rokavov za poleti bolj fajn, sedaj si pa ti opisala kako lep trebuh naredi tista roza, ti ti ti, cist si me zmedla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
8.4.2009 17:46:22   
MAŠKA
Ne, ne Sonček ne imej slabe vesti, je že prav, da se veselite svojih sončkov. Tudi jaz rada pogledam stvari za dojenčke, čeprav jih pa res zadnje čase kar ne upam več, imam občutek kot da so mi prepovedane.

Je pa res, da to čakanje ubija. Zdaj bo že eno leto, kar bi radi prišli do drugega otročka in sem še čisto na začetku. Za tretji ss mi zdravnica pravi, da ne more vedet je bil ali ni bil. Zato tudi ni nikjer uradno zaveden. Da bom upravičena do dodatnih preiskav moram imet tri potrjene. Ampak res si ne želim še enega. Ma ko bi vsaj M dobila, tako pa še na to zdaj čakam. Res ne vem kaj se je zgodilo zdaj z menoj, prvega otroka sem pa brez vsake težave zanosila in donosila. No, hvala bogu, da ga imam, ampak ko si zaželiš drugega, je želja prav tako močna kot pri prvem. Sploh pa ko leta tako hitro tečejo.

Punce nosečke, ve pa se kar dajte veselit naprej in uživajte v nosečnostih, ker to imajo vaše bebice zelo rade! user posted image

Saj enkrat se vam bomo še ostale pridružile!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
8.4.2009 18:07:20   
tassika
Sonček, jaz bi pa tole imela

user posted image

res je lepa, kje je že ta trgovina, imam drugi teden dfopust pa grem takoj iskatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
8.4.2009 18:14:44   
malaMravljica
Punce,

poslusajte sedaj tole.

Tista agencija mi je odgovorila in so vprasali kako si predstavljava najino poroko, da oni lahko zrihtajo katolisko ali evangelicansko poroko v cerkvi ali zrihtajo enega teologa, ki te poroci kjerkoli na otoku.

Ste prebrala to tako kot jaz? Sem sprintala zadevo in ne bom nic kaj prehitro odgovorila, zvecer pokazem mejemu, ker v bistvu do sedaj nisva govorila o kaksni agenciji, ki bi to rihtala, da vidim kaj on misli. Cene mi tudi niso dali, ma ce bo moj za agencijo potem cena niti ni nek problem. Aja, vprasala sem eno agencijo na Mallorci, nisem bila zihr kam sem sploh vprasala user posted image  

Joooj, upam, da se bo moj strinjal, ker pol nama bodo vse organiziral in nimam nic dela z organizacijo, pa itak bi vzela enga teologa, ki na hitro pozegna in rece sam cin cin, zegn zeng, sedaj uradno lahko gresta pod koutr user posted image user posted image user posted image  

Pa iz ambasade so mi tudi odgovoril za papirje, sam so povedal sam ce bi se tukaj porocila, pa za primer Spanije bi itak povedal vse tisti na tej agenciji. Mogoce sploh ne bo tolk komplicirano s temi papirji, ker se jih ne rabi dosti in se rojstni list morem ze v slo dobit na mednarodnem obrazcu al nekaj podobnega.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
8.4.2009 18:22:47   
sonček85
mm.ja tko lep buši naredi ,kupi si jo user posted image user posted image user posted image user posted image uno roza mislim ,saj verjetno misliva isto.Jaja misliva istouser posted image user posted image

Ja ti k imaš 50 kg in malo več kaj pa jaz k imam 73 no pred porodom ,sedaj sem že na 90user posted image user posted image A tudi to bo šlo dol pa če dam samo 10-15 kg na začetku ostalo bo pa že šlo v 1 letu -se ne sekiram user posted image
MAŠKA:ja res vsaj enega že imaš ,in res si lahko vesela.Ja pa preiskave bi ti lahko že prej naredili,jaz nisme imela nobenega ss pa m je dla G po 1 letu in malo več na preiskave  in na laporo ,histero ,kjer so mi našli malo policističnih in malo pregradico,hvala bogu ni bilo tko veliko in hudo.

JOJ včasih res groza  vsi ti zdravniki.No pa važno je da boš še enkrat mami in da bo vse ok,samo močna moraš biti

tassika:ja to majčko imam jaz in tko lepo nardi bušija.Ja to je nkd trgovina ,po moje je v lj in MB tudi,čene pa povej ti jo grem kar jutri lai špe danes iskat in ti jo pošljem samo št.povej user posted image

mm.super ,upam da se bo dragi strinjal.Samo pogovorita se user posted image user posted image user posted image user posted image Res je lažje če ti nekdo vse organizira ti pa samo prideš in se porpčišuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4564
8.4.2009 18:40:51   
mića
jaz se vam tudi oglasam prvič
naj vam vsem user posted image prav lepo cestitam.
jaz sem imela pa danes prvi pregled po ss ki sem ga imela 6.3. in sedaj sem pa se dobila menstruacijo tako da komi cakam da greva z mojim dragim spet v akcijo upam da bom kmalu spet zagledala plusek in bila najbolj srecna user posted image na svetu,saj sva se zdaj mucila skoraj 4 leta bila tik pred ivf postopkom pa sem zanosila potem pa bum in vsega konec-ss se zdej vcasih ne morem verjet vendar ne bom obupala ker si najbol na svetu zelim user posted image in to zelim tudi vam vsem ki si to zelite drzim pa velike pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
8.4.2009 18:53:03   
sonček85
držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.4.2009 18:55:11   
tassika
Sonček hvala, bom jutri ko bom šla v službo pogledala če je tudi v lj, drugače se bom pa zapeljala do celja, bom že mojga naštimala, ne morem te še s tem obremenjevat in to ravno sedaj ko ne veš, kdaj boš letela v Rimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.4.2009 19:05:08   
sonček85

Sonček hvala, bom jutri ko bom šla v službo pogledala če je tudi v lj, drugače se bom pa zapeljala do celja, bom že mojga naštimala, ne morem te še s tem obremenjevat in to ravno sedaj ko ne veš, kdaj boš letela v Rimuser posted image
ni ti potrebno v CE ,je v Žalcu ,zraven našega bloka user posted image user posted image user posted image user posted image meni ni hudo ti kr povej če rabiš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.4.2009 19:07:31   
twixy
Ojla lepoticke moje :))

Jaz imam 3.dan menstruacijo in kooomaj cakam da mineuser posted image  Sem cela boga ker me ful boli, ampak bo ze.
Ceprav je G. rekla da ze lahko greva v akcijo bova se vseeno mickeno pocakala. Tako,da bova sla v akcijo takoj po poroki.
In mislim,da je cas da se vrnem med vasuser posted image  Seveda cee me se sprejmeteuser posted image

Rezervirala sva porocno potovanje.. Greva na Tenerifeee!!user posted image user posted image  Ravno danes sva bila v agenciji in so bli zelo prijazni.. Dobila bova ful hud hotel.. Ma 100% se domov vrnemo trije user posted image user posted image

A vam je kaj znana tale zverinca tukaj,a? user posted image
user posted image

user posted image

soncek se dobra 2tedna,a?user posted image user posted image
tassika kako si ti? Pocutje super? Bebika iatk da raste..
malaMravljica ti ze drvis proti polovici, se 4tedne.. Oh je hitro minilo!user posted image user posted image  Ej sem te hotela vprasat ce ze cutis kaksne metuljcke? Ali je se prezgodaj? user posted image  Butasto vprasanje, veeem user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.4.2009 19:11:57   
tassika
o twixy kako je lepa muca, takoj bi jo imelauser posted image . Pa super, da sta rezervirala potovanje, obvezno morata it v aquapark in pa na vulkan, pa baje organizirajo izlet z ladjo, da vidiš kite in delfine. In jaz res verjamem, da boste domov prišli trije.

Jaz sem kar ok, malo utrujena, zjutraj se trudim jest, ker mi nič ne paše, popoldne pa pojem celo gorouser posted image , komaj čakam dopust, še dva dni služber in potem 1 teden doma.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.4.2009 19:24:17   
tassika
evo mene bajsiko, mislim, da je to še vedno večinoma napihnjenost ampak glede na to, da sem ploh, mi kar dobro zgleda, pa ne gledat riti, tam bi bilo bolje če bi kaj manjkalouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.4.2009 19:33:24   
malaMravljica
Twixy, welcome back!  Zelo dober plan si naredila, na porocnem potovanju otrocicka naredit.
Tvoja crna macka pa, joj je lepa. Taka je bila moja oz moj macek, imela sem ga vec kot 18 let.
Joj pa res, saj bom kmalu ze na pol. Twixy, tako hitro gre, cas kar leti, bos videla, vse na zgornjem in spodnjem seznamu bomo kmalu iz porodnisnice user posted image user posted image  Sem dobila se 4 knjige o nosecnosti. Imam tolk robe za brat, ne vem na katerem koncu, sedaj imam v branju par knjig na enkrat.

Soncek, misliva isto ja.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.4.2009 19:59:01   
sonček85
twixy.u a to je tvoj mačkonček a ne če se ne motim,kako je zrasel user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za zeleno luč ,zdaj pa res da se vrnete s tenerifov ttrije če ne štirje user posted image user posted image user posted image

tassika.kako lep bši,lepo raste ,res,joj kako boste ve poleti lepe noosečke user posted image user posted image user posted image

Sem se pa v trg.pozanimama ko sem bila sedaj ,kje vse so te trg NKD:BREŽICE,KRANJ,MB(AQUALNDIA) in žalecuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
8.4.2009 19:59:56   
tassika
Sonček, že vem kako se ti bom odolžila za majčko, sem že stuhtala, dobila boš nekaj za aleksa, sem zadnjič gledala v BC sicer ne bo uporabno takoj, bo pa od 1 leta naprej. Zdaj moram pa samo še do BTC se spravit in kupit, sem že zadnjič gledala in razmišljala za koga bi kupila, pa sem se že takrat spomnila nate. Tako da le pripiši še tvoj naslov na moj paketekuser posted image

ps. sopnček bomo lepe nosečke, samo nam bo pa tudi ful vroče z dodatno prtljago, ampak mene ne skrbi, jaz obožujem oblekce

< Sporočilo je popravil tassika -- 8.4.2009 20:00:49 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4574
8.4.2009 20:46:39   
sonček85

Sonček, že vem kako se ti bom odolžila za majčko, sem že stuhtala, dobila boš nekaj za aleksa, sem zadnjič gledala v BC sicer ne bo uporabno takoj, bo pa od 1 leta naprej. Zdaj moram pa samo še do BTC se spravit in kupit, sem že zadnjič gledala in razmišljala za koga bi kupila, pa sem se že takrat spomnila nate. Tako da le pripiši še tvoj naslov na moj paketekuser posted image

ps. sopnček bomo lepe nosečke, samo nam bo pa tudi ful vroče z dodatno prtljago, ampak mene ne skrbi, jaz obožujem oblekce
Nič mi ne boš kupovala ,jaz to z veseljem naredim user posted image user posted image user posted image user posted image ko ste pa tko fejst punce,samo da jo boš  nosila in da boš najlepša mami tam okoluser posted image user posted image user posted image user posted image ter da bo pikica lepo rastla pod srčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

tko zdaj pa grem počas ,rada vas imam in se čujemo jutriiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

lahko nočččččččččččččččččččččuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?