MAŠKA
|
Joj punce, kok vam je dobro, ko lahko že nosečniška majčke zbirate... Meni še nič ne kaže, da jih bom kaj rabla Sem bila včeraj na pregledu, ker mi M zamuja že kar nekaj, nimam pa nobenih nosečniških znakov, test je bil tudi negativen, ovulacije med ciklom sploh ni bilo zaznati. Zato se mi čedalje bolj zdi, oz. sem v sebi kar prepričana, da moja zadnja M 6. marca ni bila M, ampak je bil tretji zelo zgodnji ss. Pred njo sem imela ful težke napete prsi, pa takšne slabosti kot sem jih imela v prejšnjih nosečnostih. Pred kravavitvijo sem bila prepričana, da sem bila noseča, potem pa krvavitev v času ko bi morala bit M. In po tem sem imela še en teden takšne zoprne bolečine v levem jajčniku. No, na pregledu včeraj ni videla ničesar in je rekla, da menstre še vsaj 2 tedna ne bom dobila, ker je sluznica še zelo tanka, noseča tudi nisem. Na naslednji pregled me je naročila čez dva tedna, da bo še ona pogledala, če bi slučajno bila pregrada... in je rekla, da potem se bomo pa pogovarjali kako naprej. Tako sem žalostna, do sedaj sem imela vsaj redne cikluse, zdaj se mi je še to zbrkljalo. Neredni so bili samo po splavih, zato tudi sumim, da je bil v marcu splav. Ampak točnega odgovora ne bom dobila od nikogar. Očitno še ne bomo zibali v letu 2009. Punce, lepo se imejte...