|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
8.4.2009 12:55:30   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Uf, pa mi je ratalo priti do konca user posted image . Njabrž sem odgovarjala na stvari, ki so že bile odgovorjene, bila totalno za cajtom, ampak sem vas ujela. user posted image  user posted image  user posted image Nič, grem malo pospravit, pa na balkon, potem pa kuhat kosilo, da lahko greva takoj, ko pride možek iz službe, nekam ven na sončka. Mogoče bova šla kar v Iški Vintgar sedet na tiste lesene mostičke. Jupi!
Ptički zunaj pa tako lepo pojejo user posted image , imava pred balkonom eno veliko vrbo žalujko in se mi zdi, da imajo pevske vaje user posted image . Joj, kako je pomlad lepa!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Vse aprilske nosečke, kmalu bomo mamice in se bomo z našimi bebicami sprehajale po tem lepem vremenu! user posted image user posted image user posted image Komaj čakam! Toda kot sem že rekla, ta teden še ne. Drug teden pa že lahko. user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite ta čudovit dan, pa vas pridem kaj pogledat zvečer, da ne bom spet v zamudi user posted image .

Pomladni pozdrav,
NenaLena

Ti tudi izkoristi ta lep dan in uživaj na sončku s svojim sončkom user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.4.2009 12:59:30   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vesta kaj, Deteja in Sonček...vedve sta me pa zamenjale z Brigitko...ona nadomesti Deteljo in nam bo pripravljala zajtrke...pa je lisička prebrala in se je po francosko izmuznila.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti pa res vse vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.4.2009 13:00:27   
sonček85
nena:Hvala tudi tebi za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ve me res s tko pozitivno energijo napolnete ,hvala res vsem.
Ja tisto je pa res da ste brigito zadolžile in ne
,sem jaz zabrkljalauser posted image OJEJ REVCA ,JAZ SEM PA KR VSE SEM KOPIRALA  ,da nisem tam smetila user posted image user posted image user posted image k pol tko nbena nebi vedela user posted image user posted image user posted image

A misliš da bo na velikonočno nedeljo detelja rodila user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ,kaj pa vemo.
Ja res je same lepotičke in lepotce imamo apričice in smo ponosne nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj kamlu bomo še me dobile svoje user posted image user posted image user posted image user posted image Nena katera bo prva od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

klavdyk
.da te ne bo ponoči zagrablouser posted image user posted image user posted image user posted image
štorkljica .hvala za te lepe besede ,res sem jih vesela.Ja res je tko kot si napisala bolje se za nekaj časa umaknat,premislit ,razčistit in potem it naprej s polno paro user posted image user posted image Sedaj sem spet polna energije,tkko da sem šla danes v trg in si kupila 3 nove lepe majčke,sem pridna a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
kpmk.pa kaj tebe sedaj to hecajo,A kr do 14 te bojo tko hecal.Joj ta CE grrrrrrrrrrrr.Upam ,da te prej zagrabi in da boš pred nedeljo že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
janja ,kje si da poveš naši kpmk kdaj bo rodila user posted image

meni samo noge zatekajo druga ne user posted image hvala bogu ,še to je preveč kar je

nena.iiiiii kako super ,da  cenite naš trud,a si videla Junona ,meni kr ritka pleše zdaj user posted image user posted image to je pa res lepo čut -hvalaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.4.2009 13:01:29   
kpmk
Evo prvi komentarji glede oddaje Trenutek resnice:

V Novi Lei: Cirila Jeršin
Gospa je v resničnostnem šovu Kmetija suvereno zmagala, njen mož Jože pa je v Trenutku resnice pri Jonasu priznal, da je ženo tepel in jo varal med njeno nosečnostjo, a je na koncu pogorel na celi črti. Cirila je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Lea priznala: »Može me je osramotil pred vso Slovenijo, sebe pa osmešil.«

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.4.2009 13:02:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Vesta kaj, Deteja in Sonček...vedve sta me pa zamenjale z Brigitko...ona nadomesti Deteljo in nam bo pripravljala zajtrke...pa je lisička prebrala in se je po francosko izmuznila.user posted image user posted image user posted image
a res joj sem pomešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigitka ,kje si da te po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...sem se mal zmuznilauser posted image ....sem bla pa v meku zdle, ko sem šla iz sprehoda....sej veš te opojne dišave...kr ne more človek mimouser posted image user posted image ...pa sem tvojo sestrco vidla, no mislim da me on ni vidla ker je bla kr gužva....tako da danes ne bomo kugali smo se že napapali...no pito še imam za malico popoldanuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.4.2009 13:02:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti pa res vse vešuser posted image user posted image user posted image user posted image
bigitka po tirki te bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa Junonco  ogovarjamuser posted image user posted image

Le glej da bojo zajtrki obilniiiiiiiiiiiiii in pomočniki sexiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.4.2009 13:03:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Gospa je v resničnostnem šovu Kmetija suvereno zmagala, njen mož Jože pa je v Trenutku resnice pri Jonasu priznal, da je ženo tepel in jo varal med njeno nosečnostjo, a je na koncu pogorel na celi črti. Cirila je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Lea priznala: »Može me je osramotil pred vso Slovenijo, sebe pa osmešil.«
ja sem si jo kupila leo v trg in glih berem o tem,

pa jaz bi tega deda................. no zdaj pa poglejte kaj naredi denar,a ni že dost da je una tolk dobila pol se pa še un grebe za tolk gnarja.Živa požrešnost

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.4.2009 13:04:02   
brigita23

Jao ve tri čvekice, se vam javljam po tolkem času in se morem tkoj prtožit čez citiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -malo heca ,res ste prave face ,sem vas malo brala ,malo preskočila in moram povedat da pomočniki so prvo kot prvo zakonnnnnnnn,trenutek resnice bom dala kr no comment,prestol od detelje ,da se da Junoni v najem za kratek čas pa ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .meni je dobro urejala seznamčke tko da detelja ti kr,samo da nam bo tko dobre pomočnike in zajtrke pripravljala kot ti
junona.kaj še nisi uspela ,dat slikce gor od nmag in princeske Karoline  ,čvekaš pa tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te je morala cveta 2x opomnituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nena mi zameri,danes sem že boljše volje

Jaaaa SONNNNČEKKK, končno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem bila že čist zmešana s temi seznamčki...pa tele slikce pa to...je kr prevč obveza...pa na mobitel pa iz mobitela pa na računalnik pa v okvir pa na forum pa...user posted image Me zanima kolk punce to spoštujejo - bova videli, ko bova v P, če se bojo tudi potrudile za naju.user posted image

ja bova  videle,to je res velik napor,vam povem.Kr vprašajte naju z Junon in dteljo ki se trudimo vsak dan s pomočniki,seznamčki,....user posted image user posted image user posted image pa brez zamere.No pa saj nas nben ni  v to prisili to je pa res

ja punce res ste pridne...vse pohvale vam grejo, pa sej me pa smo zelo vesele, da to urejate in seveda zelo cenimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam če grete pa ve vse naenkrat v P pa ne vem kdo bo rihtal te seznamčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.4.2009 13:05:29   
sonček85

a res joj sem pomešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigitka ,kje si da te po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...sem se mal zmuznilauser posted image ....sem bla pa v meku zdle, ko sem šla iz sprehoda....sej veš te opojne dišave...kr ne more človek mimouser posted image user posted image ...pa sem tvojo sestrco vidla, no mislim da me on ni vidla ker je bla kr gužva....tako da danes ne bomo kugali smo se že napapali...no pito še imam za malico popoldanuser posted image .
ja a res ,jaz sem se pa glih z njo menla ,po moje te res ni videla ker  čene bi mi kaj rekla.Je PA rekla da ji je tko vroč da groza k nekaj klima al kaj ne dela-again user posted image
Boga revca ,no pa saj dela še samo 3h danes potem pa gre domovuser posted image

In kaj si dobrega jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom danes naredila doma hamburgerje ,samo mora dragi pridet prej domov k je šel se neki za avto menit ,bova mogoče nov avtoček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 184
8.4.2009 13:05:51   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Oj aprilčice!

Imam eno vprašanje. PDP imam 17.4.2009. Do sedaj sem mela 2x CTG in 2 UZ. Včeraj je bil moj zadnji pregled pri ginekologinji, ki se mi zdi dosti brezbrižna. Če je ne bi sama spraševala mi ne bi sama ničesar povedala.

Zanima me, če so mogoče pri vas opravili še kakšen UZ oz. vaginalni pregled, da bi preverili lego otročka in če s spodaj že kaj dogaja, ali je CTG pač vse kar naredijo.

Na naslednji pregled me je naročila 14.4.2009, torej le nekaj dni pred PDP, sama pa še vedno nisem sigurna, če je otročiček obrnjen z glavo navzdol in kako velik je.

Ker so mi v nosečnosti diagnosticirali gestacijski diabetes, me malce skrbi, da bi otrok lahko bil prevelik in porod zelo težek.

A mi lahko katera kaj svetuje?

Hvala in lep pozdrav,

veronikab

Tudi jaz, ko sem bila na prejšnjem pregledu, mi ni nič omenila lege Ele, ker je bila že zelo zgodaj obrnjena na glavico. Ko sem vprašala G, če je lega še vedno ok, je rekla, da je pa zdaj že taka stiska s prostorom, da se bi stežka obrnila, če pa se že bi, pa bi to bilo orng vidno na trebuščku in bi to gotovo opazila.

Kar se tiče velikosti bebice, pa lahko sklepa po tem, kako ti raste obseg trebuščka in če se ti ok počutiš, je toliko bolje, da ti čim manj "brska" tam spodaj, ti bo pa gotovo na naslednjem pregledu, da vidi, kako se ti mehča maternični vrat in če si že kaj odprta.

Tako da kar brez skrbi, očitno je vse ok, si tak učbeniški primer kot jaz. user posted image user posted image user posted image

moram napisat svojo izkusnjo... ni cisto tako, kot si napisala Nena Lena...

moja pupa je bila do 38. tedna prav obrnjena - z glavico navzdol (moj G mi za par min vsakic naredi UZ, da vidi srcka in lego otrocka), potem se je pa cca 2 dni pred dopolnjenim 38. tednom obrnila narobe v medenicno vstavo (oz. zadnjicno vstavo), pa jaz nisem prav nic cutila...

nato so mi delali ZO in tudi to brez uspeha, saj sem bila ze zelo blizu PDP... sedaj bomo rodili normalno v medenicni vstavi... ce bi ble komplikacije pa urgentno na CR...

glede obsega trebuha je pa tudi zelo relativno oz. razlicno od zenske do zenske... imam namrec majhen trebuscek, otrok pa naj bi bil dolg in tezak oko 3,5 kg... puncka ima bojda zelo dolge nogice...

lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.4.2009 13:05:55   
kpmk

nena:Hvala tudi tebi za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ve me res s tko pozitivno energijo napolnete ,hvala res vsem.
Ja tisto je pa res da ste brigito zadolžile in ne
,sem jaz zabrkljalauser posted image OJEJ REVCA ,JAZ SEM PA KR VSE SEM KOPIRALA  ,da nisem tam smetila user posted image user posted image user posted image k pol tko nbena nebi vedela user posted image user posted image user posted image

A misliš da bo na velikonočno nedeljo detelja rodila user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ,kaj pa vemo. Ko ne bo zajtrka bomo vedele koliko bo ura user posted image user posted image user posted image
Ja res je same lepotičke in lepotce imamo apričice in smo ponosne nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj kamlu bomo še me dobile svoje user posted image user posted image user posted image user posted image Nena katera bo prva od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

klavdyk
.da te ne bo ponoči zagrablouser posted image user posted image user posted image user posted image
štorkljica .hvala za te lepe besede ,res sem jih vesela.Ja res je tko kot si napisala bolje se za nekaj časa umaknat,premislit ,razčistit in potem it naprej s polno paro user posted image user posted image Sedaj sem spet polna energije,tkko da sem šla danes v trg in si kupila 3 nove lepe majčke,sem pridna a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image   super za majčke, to je vse za dobro počutje user posted image user posted image user posted image
kpmk.pa kaj tebe sedaj to hecajo,A kr do 14 te bojo tko hecal.Joj ta CE grrrrrrrrrrrr.Upam ,da te prej zagrabi in da boš pred nedeljo že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image   hmmm, veš se pa tolažim s tem da nisem edina, .... da so še punce ki so dlje čez rok user posted image  čeprav je res kriza user posted image
janja ,kje si da poveš naši kpmk kdaj bo rodila user posted image   ja janja kje si da izvem napoved,... user posted image

meni samo noge zatekajo druga ne user posted image hvala bogu ,še to je preveč kar je upam, da bo pol tole z zatekanjem res takoj minilo in da se bo tudi na tehtnici poznalo user posted image

nena.iiiiii kako super ,da  cenite naš trud,a si videla Junona ,meni kr ritka pleše zdaj user posted image user posted image to je pa res lepo čut -hvalaaaaaaaaaaaaaaa mislim da kr vse cenimo ves ta trud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.4.2009 13:08:23   
kpmk

ja sem si jo kupila leo v trg in glih berem o tem,

pa jaz bi tega deda................. no zdaj pa poglejte kaj naredi denar,a ni že dost da je una tolk dobila pol se pa še un grebe za tolk gnarja.Živa požrešnost

cela čudna familija, pa zdej so še otroc vpleteni, svašta,... ma sej gnar ni vse,.... kaj pa bi zafrčku bi ga, al pa v kak "kurbnhavs" nesu, ostalo bi blo pa isto,.... oh jej svašta,.... user posted image  
Živa požrešnost, ja , pa pr tolkih letih user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.4.2009 13:09:18   
kpmk

ja a res ,jaz sem se pa glih z njo menla ,po moje te res ni videla ker  čene bi mi kaj rekla.Je PA rekla da ji je tko vroč da groza k nekaj klima al kaj ne dela-again user posted image
Boga revca ,no pa saj dela še samo 3h danes potem pa gre domovuser posted image

In kaj si dobrega jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom danes naredila doma hamburgerje ,samo mora dragi pridet prej domov k je šel se neki za avto menit ,bova mogoče nov avtoček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 188
8.4.2009 13:12:05   
sonček85

Jao ve tri čvekice, se vam javljam po tolkem času in se morem tkoj prtožit čez citiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -malo heca ,res ste prave face ,sem vas malo brala ,malo preskočila in moram povedat da pomočniki so prvo kot prvo zakonnnnnnnn,trenutek resnice bom dala kr no comment,prestol od detelje ,da se da Junoni v najem za kratek čas pa ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .meni je dobro urejala seznamčke tko da detelja ti kr,samo da nam bo tko dobre pomočnike in zajtrke pripravljala kot ti
junona.kaj še nisi uspela ,dat slikce gor od nmag in princeske Karoline  ,čvekaš pa tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te je morala cveta 2x opomnituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nena mi zameri,danes sem že boljše volje

Jaaaa SONNNNČEKKK, končno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem bila že čist zmešana s temi seznamčki...pa tele slikce pa to...je kr prevč obveza...pa na mobitel pa iz mobitela pa na računalnik pa v okvir pa na forum pa...user posted image Me zanima kolk punce to spoštujejo - bova videli, ko bova v P, če se bojo tudi potrudile za naju.user posted image

ja bova  videle,to je res velik napor,vam povem.Kr vprašajte naju z Junon in dteljo ki se trudimo vsak dan s pomočniki,seznamčki,....user posted image user posted image user posted image pa brez zamere.No pa saj nas nben ni  v to prisili to je pa res

ja punce res ste pridne...vse pohvale vam grejo, pa sej me pa smo zelo vesele, da to urejate in seveda zelo cenimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam če grete pa ve vse naenkrat v P pa ne vem kdo bo rihtal te seznamčkeuser posted image user posted image user posted image
hvala za pohvale ,ve ste pa naše podpornice ,ki naju  podpirate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo jih bo potem rihtal ne vem,ah saj so punce tudi ki jih znajo samo se še sedaj skrivajo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 189
8.4.2009 13:12:41   
kpmk
user posted image user posted image

hvala za pohvale ,ve ste pa naše podpornice ,ki naju  podpirate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo jih bo potem rihtal ne vem,ah saj so punce tudi ki jih znajo samo se še sedaj skrivajo user posted image user posted image

pa ve znate to najboljš  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.4.2009 13:16:47   
brigita23

`Dan,...
Jst sem nazaj s ctg-ja user posted image  
Hja kaj naj rečem, jutri spet in tako bo vsak dan do 14tega user posted image  dogaja se pa NIČ user posted image
Vse ki ste/imate danes preglede pa fajn rihtajte,.... jst pa vas grem prebrat,m,.....

bogauser posted image ...zdej pa res sočustvujem s tabouser posted image ...pikola upam, da se mi ne bo tak vlekluser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.4.2009 13:18:06   
sonček85
angelito .ti še kr doma,lepo da se nam vsaj toliko javiš da vemo da nas še nisi zapustila.
kpmk.ja nakup majčk vse za dobrto pčutje mamiceuser posted image user posted image
ja tudi sama mislim ,da kr vse cenite naš trud in tko je prav ,me pa cenimo da se redno javljate in da smo prave čvekice čvekaste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eno z drugim

avtoček:ja upam ,bomo videli kaj se bo zmenu.Jaz bi ga tko imela  je  pa večji in vse -  renault scenicuser posted image user posted image
kje pa je detelja sedaj.se je šla martinčkat user posted image user posted image

nena.uživaj na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.4.2009 13:19:22   
sonček85

A misliš user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.4.2009 13:20:42   
kpmk

`Dan,...
Hja kaj naj rečem, jutri spet in tako bo vsak dan do 14tega user posted image  dogaja se pa NIČ user posted image
Vse ki ste/imate danes preglede pa fajn rihtajte,.... jst pa vas grem prebrat,m,.....

bogauser posted image ...zdej pa res sočustvujem s tabouser posted image ...pikola upam, da se mi ne bo tak vlekluser posted image

vsaki privoščim kak dan prej ali pa na rok in da jo preseneti user posted image  sej bo, bo pa pol zato bolj luštn,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
8.4.2009 13:22:51   
kpmk

angelito .ti še kr doma,lepo da se nam vsaj toliko javiš da vemo da nas še nisi zapustila.
kpmk.ja nakup majčk vse za dobrto pčutje mamiceuser posted image user posted image
ja tudi sama mislim ,da kr vse cenite naš trud in tko je prav ,me pa cenimo da se redno javljate in da smo prave čvekice čvekaste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eno z drugim

avtoček:ja upam ,bomo videli kaj se bo zmenu.Jaz bi ga tko imela  je  pa večji in vse -  renault scenicuser posted image user posted image
kje pa je detelja sedaj.se je šla martinčkat user posted image user posted image

u, renault scenic, tak tapravi družinski avtoček user posted image user posted image  super
ja majčke super, jst se tud vedn boljš počutim ko kaj kupim al zase, za user posted image  al pa za najdražjega user posted image
Jst tud šibam na sprehod  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.4.2009 13:23:08   
sonček85

`Dan,...

vsaki privoščim kak dan prej ali pa na rok in da jo preseneti user posted image  sej bo, bo pa pol zato bolj luštn,... user posted image
brigita .me bomo rodile 1t pred rokom-UPAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 196
8.4.2009 13:23:33   
kpmk

A misliš user posted image user posted image user posted image user posted image

Je ja očitno user posted image  itak user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.4.2009 13:23:43   
sonček85

u, renault scenic, tak tapravi družinski avtoček user posted image user posted image  super
ja majčke super, jst se tud vedn boljš počutim ko kaj kupim al zase, za user posted image  al pa za najdražjega user posted image

uživaj ,meni je tko pasalo ko sem bila zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 198
8.4.2009 13:24:05   
kpmk

`Dan,...

brigita .me bomo rodile 1t pred rokom-UPAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pol se pa tko vidmo na oddelku user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 199
8.4.2009 13:25:17   
kpmk

uživaj ,meni je tko pasalo ko sem bila zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja greh je bit v takem vremenu doma, sej res moram it, da malo pozabim na to jutranje javljanje v P. user posted image  pa da se napolnem z energijo user posted image  lep dan vsem in izkoristite ga

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (24%)

princi in princeze (8%)

poletne žabice (33%)

morski ježki in zvezdice (35%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!