Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Tko sedaj se vam malo javljam ,ker sem si vse malo pošlihtala po glavi ,pa čeprav še ni vse tko kot bi moralo biri ,a svet gre naprej in mi z njim. Hvala res vse ,ki ste mislile name in mi pošiljale objemčke ,rožice ,res ste zlate,Aleks se pa vsaki posebaj zahvaljuje in pošilja poljubčke. Jao ve tri čvekice, se vam javljam po tolkem času in se morem tkoj prtožit čez citiranje -malo heca ,res ste prave face ,sem vas malo brala ,malo preskočila in moram povedat da pomočniki so prvo kot prvo zakonnnnnnnn,trenutek resnice bom dala kr no comment,prestol od detelje ,da se da Junoni v najem za kratek čas pa .... .meni je dobro urejala seznamčke tko da detelja ti kr,samo da nam bo tko dobre pomočnike in zajtrke pripravljala kot ti junona.kaj še nisi uspela ,dat slikce gor od nmag in princeske Karoline ,čvekaš pa tolk te je morala cveta 2x opomnit nena mi zameri,danes sem že boljše volje duda in ostale ,ki ste imele preglede tinaaja:lepo da si se nam javila in naposala krate potek tvoje porodne zgodbe aljab.u kako pa ti kaj? brinaBa.joj kako je mala cartkaana,kr lepo se cartajte in javi se nam še kaj. kpmk:ja žal se ni uresničilo,bo morala janja* napovedat tko k je nmag in je res roidla na 7 Jaaaa SONNNNČEKKK, končno. Js sem bila že čist zmešana s temi seznamčki...pa tele slikce pa to...je kr prevč obveza...pa na mobitel pa iz mobitela pa na računalnik pa v okvir pa na forum pa... Me zanima kolk punce to spoštujejo - bova videli, ko bova v P, če se bojo tudi potrudile za naju. Junonca, še kako dobro se zavedamo, koliko truda vidve s Sončkom vložita v te seznamčke, da je vse tako poštimano in lepo urejeno, pa še z vsem sta na tekočem. Očitno imata v glavi en orng računalnik, da si to vse zapomni. Jaz vmes pozabim, katera ima več kot enega otroka, aja kakšne režave je imela že ta ... ok, za vas, ki ste vsak dan tukaj, sem si že nekako zapomnila, toda za ostale pa kar malo zamešam. Tako da vsaka vama čast in nagrada sledi na našem poletnem pikniku z bebicami in očkoti .
|