|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
7.4.2009 17:50:37   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

user posted image

SEZNAM DOMŽALSKIH  user posted image :

Nick name: lunca82
Starost: 27
Stan: poročena
PDP: 2.8.2009
2. nosečnost, 1. user posted image
spol: user posted image

Nick name: Joob
Starost: 28
PDP: 16.8.2009
3. nosečnost

Nick name: nosečka2.
starost: 28
stan:poročena
PDP: 21.5.2009
2. nosečnost

Nick name: tanc555
Starost: 32
Stan: koruznica
PDP: 24.7.2009
2. nosečnost, imamo že 4,5 letnika

Nick name: ninčy
starost: 27
stan: poročena
PDP: 5.10.2009
1. nosečnost

Nick name: maj2009
starost: 24
PDP: 3.10.2009 (24.4.09 pregled)

Nick name: vrtnica83
starost: 26
stan: poročena še ne
PDP: 24.10.2009
1. nosečnost

Nick name: laraa
starost: 25
stan: koruznica
PDP: september 2009
2. nosečnost, 2. user posted image

Nick name: zoga08
PDP: 29.6.2009
1. nosečnost

Nick name: ajdish
stan: koruznica  
PDP: 13.06.2009
1. nosečnost

Nick name: Ella123
starost: 33
PDP: 10.07.09
spol: naj bi bila user posted image

nick:emaa
starost: 32
PDP: 5.10.09
3. nosečnost (1. ss, 2. imam dvojčke doma)

nick:ksandra
PDP: 8.7.09
spol: najverjetneje user posted image

nick:tassika
PDP: 23.11.09
2. nosečnost (1.SS) (1.4.09 pregled)

nick:lindi
starost: 31
stan:
PDP: 23.10.09
1.nosečnost

še mene na seznamček,lp nikolinca

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.4.2009 18:00:25   
nikolinca
nick:nikolinca
starost:26
stan:koruznica
PDP:30.11.09
spol:user posted image
1.nosečnost

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.4.2009 18:00:45   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

katmat in joop,vse je o.k. nič ni narobe...hvalabogu,moram pa paziti,da ne pretiravam v službi,...ampak saj se pazim,kdo me pa bo ,če se ne bom samauser posted image joop,a je vse ok...a si že s pregleda...KATMAT a ti si iz trzina...ali iz depale,zadnjič sem videla tvojo fotko,ko imaš novo frizuro,pa si mi ful znana...

jp iz trzina...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.4.2009 18:02:35   
KatMat
cestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image se posebi za fanticka!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.4.2009 18:05:59   
KatMat

user posted image

SEZNAM DOMŽALSKIH  user posted image :

Nick name: lunca82
Starost: 27
PDP: 2.8.2009

Nick name: Joob
Starost: 28
PDP: 16.8.2009
3. nosečnost

Nick name: nosečka2.
starost: 28
stan:poročena
PDP: 21.5.2009
2. nosečnost

Nick name: tanc555
Starost: 32
Stan: koruznica
PDP: 24.7.2009
2. nosečnost, imamo že 4,5 letnika

Nick name: ninčy
PDP: 5.10.2009
1. nosečnost

Nick name: maj2009
PDP: 3.10.2009 (24.4.09 pregled)

Nick name: vrtnica83
starost: 26
stan: poročena še ne
PDP: 24.10.2009
1. nosečnost

Nick name: laraa
PDP: september 2009
2. nosečnost, 2. user posted image

Nick name: zoga08
PDP: 29.6.2009
1. nosečnost

Nick name: ajdish
stan: koruznica  
PDP: 13.06.2009
1. nosečnost

Nick name: Ella123
PDP: 10.07.09
spol: naj bi bila user posted image

nick:emaa
starost: 32
PDP: 5.10.09
3. nosečnost (1. ss, 2. imam dvojčke doma)

nick:ksandra
PDP: 8.7.09
spol: najverjetneje user posted image

nick:tassika
PDP: 23.11.09
2. nosečnost (1.SS) (1.4.09 pregled)

nick:lindi
starost: 31
stan:
PDP: 23.10.09
1.nosečnost

_______________________________________________________________________________________

Nick name:nikolinca
starost:26
stan:koruznica
PDP:30.11.09
spol:user posted image
1.nosečnost

Neposredna povezava do sporočila: 530
7.4.2009 18:42:44   
LINDI
JOOP,ŠELE ZDAJ SEM USPELA POGLEDATI,SUPER DA JE VSE O.K. PA ČESTITKE ZA FANTKA TVOJ JE ZIHER FUL VESELuser posted image SI PA ZELOOOOOOO DOLGO ČAKALA,A SI IMELA SAMA KAKŠEN OBČUTEK,KAJ BOŠ IMELA FANTKA ALI PUNČKO....JOJ...FUL SEM VESELA,DA JE VSE V REDU........

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.4.2009 20:42:11   
Špela30
tanc555 potem pa sva bili včeraj obe na testiranju za sladkor. Tudi mene danes niso nič klicali, kar pomeni, da je OK. JUPIIIII, še se bova lahko sladkaliuser posted image user posted image user posted image .

Mene pa je danes takooooo zelo začela boleti trtica, da na levo nogo komaj stopim. Me bo možek sedaj zmasiral in upam, da bo bolečina vsaj malo popustila...

Nočko user posted image user posted image !

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.4.2009 12:49:47   
tanc555
ja v BC v LJ imajo enega temnomodrega športnega (iz tistega gladkega materiala) pa eno svetlo/bež košaro. Se da videt, sprobat, prodajalka ti tudi vse pokaže in razkaže.
Midva sva vzela z napihljivimi kolesi, ker je baje za po makedamu ful boljši, brva pa Team ocean (to je taka turkizna modra), meni je ful lep. Sem nekaj kolebala med to barvo pa Lime, ki je tudi ful lepa, pa nama je prodajalka enega od zadaj prinesla pokazat (ki že čaka na novega lastnika), pa mi je bil ful všeč. Je pa 2-3 mesece za čakat, tako da je treba res pohitet.
Upam, da se bo tudi v praksi izkazal.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.4.2009 12:54:57   
tanc555
Živjo Špela,
mene tudi včeri niso nič klicali, tako da se lahko še naprej sladkam po mili volji user posted image
Saj se mi zdi, da vem katera si ti (glede na to, da si napisala, da si z eno sošolko čvekala). Jaz sem tudi eno znanko tam srečala, pa sva tudi čvekali. Mislim, da smo ravno nasproti sedele user posted image

No, mene pa trtica ne boli, so me pa ful začele medenične kosti boleti, včasih komaj hodim... kolikor se spomnim sem v prvi nosečnosti nad raznimi bolečinami začela šele v zadnjem mesecu jamrati, zdaj je pa čist drugače... Tudi trebuh imma ful večji kot prvič. Kaj češ...

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.4.2009 16:03:31   
Joob
Ojla bejbeuser posted image , kako ste kej...a ni fajn vreme...jst bi kr okol hodila, sam se ne upam, ker sem na bolniški...sva bila pa danes v BC in sta naju fascinirala Mutsy 4Rider in Quinny 3XXL...cena je tam tam...in zdej se ne morm odločit...me pa zanima, kaj ve mislite glede uporabnosti košar...prodajalec nama je rekel, da če vzameva Quinnyja, tam ni potrebno kupovati še košare, ker se das športni del čisto v ležeči položaj...in zdej ne vem...gledam pa malo preko nemškega ebayja...ampak ker nimam nobenih izkušenj z kupovanjem preko neta...sem malo serasta, ker ne vem kako to poteka in če je varno glede na to, da plačuješ vse z kartico. Ali ima katera izkušnje z tem???

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu tanc555)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.4.2009 16:16:55   
nikolinca
živjo joop, v katerem tednu si?jast sem v 6-7t in se zelo slabo pučutim bi šla kar najraj na bolniško, ampak v službi še vedno ne vejo za mojo nosečnost bom kar počakala do prvega pregleda....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.4.2009 16:42:01   
Joob
hey nikolinca,
definiraj slabo počutje...si pač utrujena, zaspana, so prisotne slabosti ali je kaj drugega? Če se tako zelo slabo počutiš, bi v sluzbi povedala samo nadrejenim in se dogovorila za odsotnost.
Sem pa v 22.tednu in verjemi, da če so prisotne slabosti, da bodo hitro minile...

Neposredna povezava do sporočila: 537
8.4.2009 17:58:07   
KatMat
Jaz sem mnenja da se ne poves...pac pocakaj da imas potrjeno nosecnost pa tud pol se malo pocakaj sej ni treba celemu svetu vedeti kaj ti je ce se slabo pocutis...zakaj pa tako mislim-nikoli ne ves...lahko pride do komplikacij ali do prekinitve nosecnosti in pol ti ni treba obrazlagat kaj je bilo in kaj ni bilo...zelim ti prijetno nosecnost!!

joob...mal ga klamfas ves...
pri tebi so minile slabosti...jah super zate ampak ni nujno da bo tudi pri njej tako...moras povedati da se vsaka zenska razlikuje od druge in da ene sploh ne dozivijo slabosti (npr jaz) pri nekaterih se pojavijo in minejo (npr ti) pri enih pa trajajo do poroda...ni fajn da misli da je vse tako v rozicah ko pa se bo v 22. tednu srecevala z bruhanjem bo pa sprasevala ce je to normalno...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.4.2009 22:47:12   
Joob
user posted image  KatMat, prosim ne lepi se na moje izjave...govorim iz izkušenj...to je moja tretja nosečnost in vsaka je bila drugačna...sem pa samo odpisala dekletu, ki potrebuje malo vspodbudnih besed.user posted image  Upam, da ne bo uboga reva, padla ravno v tisto "skupino" nosečnic, ki jim je celo nosečnost slabo...ampak po raznih raziskavah, potem ne bi pisali, da slabosti minejo po prvem tromesečju...saj so objavljene trditve verjetno povzetki raziskav.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.4.2009 14:33:16   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Ojla bejbeuser posted image , kako ste kej...a ni fajn vreme...jst bi kr okol hodila, sam se ne upam, ker sem na bolniški...sva bila pa danes v BC in sta naju fascinirala Mutsy 4Rider in Quinny 3XXL...cena je tam tam...in zdej se ne morm odločit...me pa zanima, kaj ve mislite glede uporabnosti košar...prodajalec nama je rekel, da če vzameva Quinnyja, tam ni potrebno kupovati še košare, ker se das športni del čisto v ležeči položaj...in zdej ne vem...gledam pa malo preko nemškega ebayja...ampak ker nimam nobenih izkušenj z kupovanjem preko neta...sem malo serasta, ker ne vem kako to poteka in če je varno glede na to, da plačuješ vse z kartico. Ali ima katera izkušnje z tem???

Joob izkušenja z kupovanjem v tujini nimam, jih ima pa moja kolegic ain ni nikoli imela težav. Glede košare da ali ne, je bilo pa že veliko polemik, baje da če se čisto poleže niti ni nujno, samo moraš vseeno nekaj dati na voziček, da je bolj ravno kakšno plenico ali nekaj podobnega sem brala.

Punce malo manj se javljam, ker imam gužvo v službi.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.4.2009 14:38:45   
Joob
Oj Tassika...hvala za info...sem včeraj našla par spletnih strani, kjer so navede izkušnje o nakupovanju preko spleta...so tako slabe kot dobre izkušnje, tako, da bom voziček kar tukaj kupila. Vseeno hvala!user posted image

Lep dan!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.4.2009 15:00:34   
LINDI
NIKOLINCA,ZDAJ ODVISNO JE TUDI ALI IMAŠ V SLUŽBI TEŽKO DELO,ALI KAJ DVIGUJEŠ...ČE NIMAŠ POTEM ŠE NE RABIŠ POVEDATI,ČE PA IMAŠ,PA BOLJŠE DA POVEŠ ZARADI TEBE IN ZARADI OTROČKA TO JE MOJE MNENJE

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.4.2009 15:03:42   
LINDI
JOOP KAKŠNE PA SO KAJ CENE VOZIČKOV....600E ALI MANJ

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 543
9.4.2009 17:44:22   
Joob
Lindi, cene se razlikujejo...te ki sva midva gledala so cca 600 evr.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 544
9.4.2009 18:19:17   
LINDI
Ja saj malo sem čekirala,pa so bile v glavnem take cifre,vejo kje lahko služijouser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.4.2009 10:37:12   
lunca82
Glede vozičkov je pa res kriza s cenami - meni je kolegica priporočila voziček Baby boom - http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html. Cena je kar vredu...edino kar me za sedaj malce moti je to, da ne dobiš lupinice zraven; se jo da pa dokupit mislim da za 80 eur. Z mojim sva se zmenila, da ko šibava na obalo ga greva pogledat in nato se bova odločila.

Kako ste drugače?
Mene ta sonček prav fila z energijo...tudi našega malega user posted image , ki pridno brca in nas spravlja v smeh in dobro voljo.

Želim vam lep, sončen dan!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.4.2009 18:28:52   
Joob
Ojla pupe, kako ste....kje ste, kaj počnete...Meni tok noge zatekajo, sem si šla danes v lekarno kupit kar eno kremo proti zatekanju nog in če bo vsaj malo pomagalo, bom super happy. Greva pa jutri v BC naročiti vozek...odločila sva se za Mutsyja 4rider...upam, da bo izpolnil pričakovanja,saj ni ravno poceni. Gledala sva tudi malo za otroške sobice, pa sem bila ze sigurna da bom imela posteljico od LipPoljčane, pa sem bila danes dopoldne pri prijateljici, ki je januarja rodila, in ima celo sobico iz Ikee...posteljica in komoda sta otroški, in garderobno omaro z drsnimi vrati...in sta dala za vse komplet 450 evr...Kje boste pa ve kaj kupovale opremo?
En sončen pozdravček!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.4.2009 15:40:05   
lunca82
Ojla gospodične kako ste kaj? Kako ste preživele praznike? In vaši user posted image ?

Mi smo se imeli prav lepo..edino ta lep sonček nas je malo zmatral...smo raje počivali. user posted image user posted image

Danes sem bila z zdravstvenem domu Domžale...sem šla pogledat, kdaj se začne materinska šola za pozno nosečnost. Predavanja se začnejo 6.5. ob 17.00 tako, da upam da se bomo tam kaj srečale.

Želim vam lep popoldan! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.4.2009 15:49:09   
tassika
Ojla punce, jaz sem se imela pestro čez vikend, v nedeljo sem letela na urgenco zaradi rjavega izcedka in nkih nitk notri, no od vseh živcev sem prvo ko sem priletela tja letela na wc z grozno drisko, potem pa šla v ambulantouser posted image . Ampak je bilo vse ok, srček bije pikica je bila velika 13,6mm, baje imam nek rjav izcedek in dobila sem neke tablete utrogestan ali nekaj podobnega, moj je ravnokar na poti v borovlje, da mi jih prinese, ker se pri nas tega več ne dobi.
Sem pa ta taeden na dopustu, hvala bogu, ker sem danes zjutraj celo jutro bruhala, prvič, do sedaj mi je bilo samo slabo in zdaj sem vsa pikčasta okoli oči, ker nisem navajena bruhat. In tako že cel dan ležim na kavču in ne delam nič, občasno malo preletim forum.

Upam, da se imate bolje kot jaz in da uživate v lepem vremenu.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.4.2009 16:05:11   
baby28

Živjo!
Še ena domžalska nosečka.

nick: baby28
PDP: 6.8.2009
1. nosečnost

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?