|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
6.4.2009 21:13:41   
bella02
Heeeeej!
Spet sem pismena, imam novo tipkovnicouser posted image user posted image user posted image . Se oglasim kasneje

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.4.2009 21:29:18   
nell
Hej ho...še žvim, ampak je sonček in smo nonstop na terenu - se vozičkamo, ko smo doma pa ali jemo ali pa se upiramo spanju. Mali se je čez noč odloču, da on ne bi spal in ga ne spraviš več dol, pa če se na glavo posaviš. začne tolk trmarit, brcat, se svijat, dret in zadnja dva dni opažam, da včasih tudi šavsne. Očitno ga mineva spanje čez dna - Hb ponoči spi. Mam včasih tak občutek k da ga skrbi, da bo kej zamudu.

Še nahitro pripopam slikico, kako me moj mulo po novem počaka, ko zjutri pridem v njegovo sobico.

user posted image

Heh mal ga še deva, kr ma zjutri spalno vrečo oblečeno, pa težko prestopa. Sicer se mi pa zdi da se je v enem tednu polno enih novih fint naučil - npr. kako se pride čez prag vn na balkon - kako se zleže pod kavč, kako se stole premika, kako se da fino hodit, če si naslonjen na škatlo, da mačka zamjavka, če jo prime za rep - pa take.

beži pod tuš in se še mal k mojmu stisnat

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.4.2009 21:30:03   
Erin
Čeeeeeer..

SE pozna da je lepo vreme kajne?

NAjprej HVALA za vse čestitke in seveda čestitke tudi vsem ostalim v preteklih dneh za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image ... joj gre hitro..

naty, tejka - pozdravite seuser posted image user posted image user posted image ..pa kako to da se vse bolezni okoli vas sučejo..božci...user posted image

Zoja Miša - ne sekiraj se...dobra mami si in to si zapomni! Punca, ti sebe preveč kritiziraš, nehaj...tudi naš je bil danes lačen pa zaspan pa nisem vedela kj točno naj naredim...zjutraj se ponavadi dojiva ampak mislim da bo tega konec..user posted image otrok se ne naje in že nekaj dni imava veliko krizo z opoldanskim spanjem.in šele danes sem začela študiram da mogoče ni mleka in je revež lačen...ampak sva oba preživela..vidiš vse ga kiksnemo kdaj... tako da bomo očitno začeli uvajati antijoška obdobje...

Aja, pa dans si se z mojim pogovarjala, a veš?user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.4.2009 21:35:36   
Erin
bella - hvala za lepe želje in poljubčki tudi tvojim puncam...user posted image Tiki so skoraj izzveneli, včeraj je dobil zadnjo dozo zdravila, upam da je tega sedaj konec...

Tudi naš zadnje dni štrajka s spanjem..zbuja se ob 6h, ponoči se zbudi in je lačen, podnevi bog ne daj spat, se kregava k pr norcih...potem pa se mi joka/smeje - oboje naenkrat ko ga popravljam v posteljici ker se mi skoz na kravce obrača.. zdraj zdaj bo začel puzat, ker se že na vse 4 postavljam, na ljudi se pa KREGA..prav renči, roke stisne v pestke in grdo pogleda..ne vem kaj mu je..user posted image user posted image user posted image upam da ne bo en mali jeznoritež...je pa prav užaljen če česa ne doseže npr ne more do igrače.. ah dogaja se...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.4.2009 21:38:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Heeeeej!
Spet sem pismena, imam novo tipkovnicouser posted image user posted image user posted image . Se oglasim kasneje

wiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.4.2009 21:41:42   
tinka14
gajka,
kako je na plavanju? kolk vas je? je fajn skupina? zdej je rok verjetno pravi šefe, ko že vse zna :)
pa hvala zadnjič za kafe, sem se vama pozabla zahvalit!!

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.4.2009 21:44:44   
tinka14
da še mal mojga smejkota pokažem:
user posted image

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.4.2009 21:47:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Mali se je čez noč odloču, da on ne bi spal in ga ne spraviš več dol, pa če se na glavo posaviš. začne tolk trmarit, brcat, se svijat, dret in zadnja dva dni opažam, da včasih tudi šavsne. Očitno ga mineva spanje čez dna

Očitno je to "v modi" pri avgustovčkahuser posted image user posted image user posted image

Pa bravo za nove dosežke...včasih imam občutek da naš nikamor ne napreduje oz capla daleč za vašimiuser posted image ampak tudi počasi se daleč pride ane..

in pa sej sem vedela..pozabila sem pohvalit vaše slikce, SUPERuser posted image user posted image user posted image

PABLO tista med narcisamiuser posted image user posted image user posted image za v revijo!
sayuri - četverčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa kar se številk oblačil tiče..mi smo na 80..danes sem pospravila še zadnje 74.. mu bom pa sedaj kupovala že 86..dlje "gverajo"user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.4.2009 21:51:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

user posted image

user posted image user posted image user posted image FACA!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.4.2009 22:02:27   
Maja T.
Čer!

Se mi zdi, da zdaj ko je začel sonček gret, da bomo bolj malo na RR user posted image .
Sva bili danes z Zaro skoraj cel dopoldan zunaj, pa še po popoldanski malici za 1 uro. Kako je to super, user posted image user posted image user posted image .

No v soboto smo imeli bratovo poroko, bilo je zelo lepo user posted image . Se je poročil v Novem mestu in sem bila prvič za tako dolgo ločena od Zare user posted image , mala naju sploh ni pogrešala, sta jo tašča in tast tako zanimirala, da se je cel dan režala user posted image .

Bom dala samo par komentarjev, koliko se spomnim
Vilika, Tejkaz, Naty user posted image za vaše sončke, naj se čim prej pozdravijo.

Sayuri, mi smo ležalnik pospravili približno pred 1 m, jagode bom dala pri 1 letu, po nasvetu alergologinje

Pa  kaj je zdaj to, nekaj RR šteka, mi sploh noče smailov odpret, niti na nobeno stran več ne morem user posted image , bom to zdaj poslala, pa potem še nadaljujem, če bo šlo...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.4.2009 22:28:12   
Ninaaa
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

user posted image

Joj kok je pa to luštkano dete, pravi cukr user posted image

Krysia, mi gremo za prvomajske tudi v Poreč, pravzaprav v apartma v Plavo laguno, sva bila lani ob istem času tam pa nama je bilo blazno všeč, veliko sprehajalnih poti je in do Poreča je ob obali hoje za pol urce šetkanja. Pa še ni drago, 20€/dan  stane studio-apartma za 2-3 osebe s terasico, luštkani prostorčki s klimo, ki tudi greje user posted image user posted image user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.4.2009 22:50:09   
Maja T.
... zdaj spet dela user posted image , Sayuri, da nadaljujem, hojico - ne , stajico - da.

Aradej  user posted image  za tvojo teto.

Slikice, Zoja M., Pablo, Sayuri, Gajka, Nell, Tinka so noro lepe user posted image .

Gajka user posted image user posted image user posted image za zobke.

Buhtlčk user posted image user posted image user posted image , za prespano noč. Mi spimo že ene 14 dni celo noč in je pravi balzam user posted image .

Nell lepa ograja user posted image , mi je zelo všeč.

Sandra jaz oblečem Zaro, bodi, bom. majčka, jopica, žabe, hlače. Ni pokrita, ima pa tanko kapico.

Zoja Miška ne si očitat, saj se skozi učimo, prekrasna mama si user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image , da skoraj ni več tikov.

Drugače Zara še vedno ne plazi, nimamo še zob, no bo tudi to enkrat user posted image
Sem ji danes dala prvič ribo in je kar jamrala zraven, ko je jedla. Jé mi drugače zelo lepo, samo doma morava biti, če grem kam drugam npr. k mojim ali tašči je tako radovedna, da nima časa jesti user posted image .

Bi pa vprašala glede jajčke. Jutri dam Zari prvič jajčko za jest in me zanima ali se da mehko kuhan ali trdo kuhan rumenjak. Kako dolgo v bistvu kuhate jajčko? In še to, kakšno količino naj zaužije, eno žličko ali več, manj?

Vem, da ste o tem že pisale, samo takrat nisem najbolj pozorno brala user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.4.2009 22:57:44   
matejchi
Maja trdo kuhano jajce - 10 minut - 1/4 rumenjaka... mislim, da je to to..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.4.2009 23:02:50   
matejchi
user posted image
lahko noč...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.4.2009 23:07:33   
Maja T.
Matejchi zlata si user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.4.2009 23:08:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image
lahko noč...

A že?user posted image

jajček -  men so rekli, da začneš z njim tako da ga najprej daš v hrano za 1 koruzno zrne (velikost) in potem stopnjuješ do 1/2 jajčka, ta količina naj bi veljala do 1 leta..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.4.2009 23:21:53   
Maja T.
Še nekaj slikic:

Moja prva špangica
user posted image

Velika noč pri nas doma
user posted image

Pa še nekaj slikic iz poroke, tako sem bila oblečena. Mislim, da je zanimalo Matejchi user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.4.2009 23:23:57   
karmar
helou še od mene

vidim da ste tudi ve malo bolj redkobesedne postale, ni časa, ne?
Pri nas ni večjih posebnosti...no ja, vsak dan nekaj novega ampak... hehe

ok grem spat tudi jaz, sej ne boste jezne, ane?
Lahko noč

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.4.2009 23:25:15   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.4.2009 23:50:50   
bella02
Evo mene!
Cunje so zlikane ( user posted image ), vsi trije lepo user posted image , jaz pa še malo za knjige, samo ne bom dolgo. Nekaj štrom nagaja in mi lučka ful migeta, kar pa ni za mojo glavo. Da na hitro pokomentiram.

sayuri, jagode dobiš, če bodo le obrodile.

naty, naj se Nejc čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image in upam, da Jošt ostane zdrav.

tejka, vam pa to srečanje tudi ni usojenouser posted image . Naj se Jaša kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image .

Zojko Mišek, ne obtožuj se, ne moremo jim brati misli. Veš, kdaj je meni hudo? Ko joka in me pogleda s tistim žalostnim pogledom, jaz pa pojma nimam, kaj jo mučiuser posted image .

sandra123, moja nečakinja Eva je mesec in pol starejša od Teje in tudi čez dan skoraj nič ne spi. Danes ji je dopoldne pol ure v vozičku, popoldne pa uro in pol in so že proslavljaliuser posted image (hec, sam to je bil res dosežek). In verjamem, kako hudo bi blo, če bi Evo pomnožila z 2user posted image !

Erin, pa si se le pokazalauser posted image user posted image user posted image . Še malo, pa boš Tilna lovila po celem stanovanjuuser posted image . Teja se je tud začela v postelji obračat na trebuh in če ne zaspi, gre na vse štiri in jokauser posted image . Zmeraj večkrat pa na trebuhu zaspi. Če ji paše ... Pa ne skrbi, ne bo tvoj frajer nič slabši od ostalih, bo sčasoma vse nadoknadil.

Maja, ti in nevesta sta bili lepi user posted image

Pablo, kak nosek! Sej se bo pozdravilo, tisti moment ti je bilo pa najbrž hudo. Jaz se vedno tolažim z mislijo, da bi lahko blo še slabš. Zadnja slikca v rožicah je krasnauser posted image

TILEN (Erin) in KAJA (Luna2008) - vse najboljše za 8ko!

Vse slike so lepe (pablo, gajka, sayuri, pa verjetno še katera, sem pozabilauser posted image )
Jutri pride na kavo moja poročna priča. Komaj čakam!

Lep dan vam želim, vreme bo že čudovito!
Nočka!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 6.4.2009 23:53:43 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
7.4.2009 4:39:26   
Maja T.
ha, ha, ha, user posted image nekdo se je prej hvalil, da spi celo noč user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.4.2009 4:40:42   
Maja T.
Sem prej pozabila:

user posted image

TILEN (Erin) in KAJA (Luna2008) - vse najboljše za 8ko!

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.4.2009 7:37:48   
Maja T.
Jutro!

Še nobene ni, izvolite toplo, dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.4.2009 7:55:03   
sayuri
Ooooo  majaT, si bila pa zgodnja danes user posted image  Je imela Zara žurko ponoči? Jaz tud komaj čakam, da bom lahko špangice pripenjala, pa čopke delala, pa take stvari user posted image . Sam naši punci lasje bolj na redko rastejo zaenkrat. LAhko začnem na Lovru vadit user posted image . Zara ma pa isto majčko, kot Zara user posted image . Jagodke user posted image  PA prejle mi nni blo nič jasno, ko sem zagledala prvo slikico s poroke user posted image  Sem sama pri sebi razmišljala: "ČAki malo, a ni bila majaT v oranžni obleki? PA kaj se je še 1x poročila? Ja kok se je pa ostrigla?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaaaoooooo EMŠOoooo user posted image user posted image user posted image  Lepi ste bli, lepi. user posted image

Mi imamo zvečer tudi orng orng probleme za zaspat ...Lovro je totalno razposajen. In tko joka....user posted image  Včeraj je bil že čist brez glasu. SPloh ne vem, kaj ga tko moti. Če grem k njemu, še bolj začne tulit. Tko, da ga kar mož hodi popravljat. Se pa obrne v smeri proti vratom in potem tko gleda skozi rešetke user posted image . Men gre kar na jok, ko ga vidim, samo kaj naj...iz posteljice ga ne bom jemala, ker se bo mulo potem navadil. Pa pri dveh v isti sobi...sem lahko hitro pečena. Upam, da to stanje mine. 

gajka krasne sličice. Rok se mi zdi zloooo velik. AL ga pa že dolgo nisem vidla user posted image  Bomo pa tud mi počasi prešli pri Lovru na 80. Zara je še trdno pri 74 user posted image
bella ti si tko pridna s tem učenjem. Jaz te resnično občudujem. Po celem dnevu, pa še za knjige? JAz zaspim zraven, 100%

Kasneje nadaljujwem...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
7.4.2009 7:56:59   
Zoja Miša
Jutro! Spali kar o.k. Ob 00.00h je bilo kr neki 30 ml mleka, mislim, če se zato splača zbujati?user posted image  Pa ob 5.15h, pa spali do 6.30h. Ampak jaz bi še, pa je bil žur v poslici, v planici pa tudiuser posted image .
Dan je zopet čudovit. Imamo pepenyja, pa bomo videli kako se obnese.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
prvomajski: mi gremo na Komno, verjetno, za 3 dni..ne me spraševat kako bom Zoji kuhala, mal frutkov sabo, joški itak..moj pravi da ji bom na unem plinskem gorilniku, ja ja

Potem se pa jaz obremenjujem kako bo, ko bomo šli za vikend v hotel?user posted image user posted image user posted image  Drugače tudi jaz nisem za hotel variante, komaj čakam junij, da bo prikola zalaufalauser posted image  Ja, bom uživala še za vas, ni blema!user posted image user posted image user posted image

Buhtlček, tebe bom pa prosila, če mi poveš in na ZS napišeš malo kaj si nesla za vikend, ko ste bili v hotelu s seboj za Gašperja. Mislim, grelnik vode in take prčkarije mi ne gredo v glavo, kako to zrihtaš.user posted image Saj veš, da sem jaz komplikator...user posted image

Tudi jaz dobila dohodnino, ja itak da moram plačati!user posted image

Nell, bravo za lumpa! Mi se pa še nič tako ne dvigujemo, meni pokaže, da naj ji roke dam, potem se pa dvigneuser posted image

Erin, saj vem da moram nehati, ampak če sem pa tako naštimana, da se obremenjujemuser posted image Glede dojenja, pa ja kaj češ, je pač tako. In tudi mi capljamo počasi, plaziti sploh noče in se kakor koli premikati, samo na nogah bi bila in delala hopa-hopauser posted image

Bella, jeeeeeeeeee za tipkovnico! In za tako tolažbo, res je tako kot si napisala. Uživaj ob kavici.

Tinka, joj kak smejko!

Maja T, hvala za pohvale in tolažbo, jajčko jaz kuham na trdo dam pa 1/4 rumenjaka, cca 1x na teden. In Zara je pravi cukerček!

Grem zajtrk punci pripravit ima dovolj igrač, sedaj platnico od revije papauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?