Zoja Miša
|
Jutro! Spali kar o.k. Ob 00.00h je bilo kr neki 30 ml mleka, mislim, če se zato splača zbujati? Pa ob 5.15h, pa spali do 6.30h. Ampak jaz bi še, pa je bil žur v poslici, v planici pa tudi . Dan je zopet čudovit. Imamo pepenyja, pa bomo videli kako se obnese. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan prvomajski: mi gremo na Komno, verjetno, za 3 dni..ne me spraševat kako bom Zoji kuhala, mal frutkov sabo, joški itak..moj pravi da ji bom na unem plinskem gorilniku, ja ja Potem se pa jaz obremenjujem kako bo, ko bomo šli za vikend v hotel? Drugače tudi jaz nisem za hotel variante, komaj čakam junij, da bo prikola zalaufala Ja, bom uživala še za vas, ni blema! Buhtlček, tebe bom pa prosila, če mi poveš in na ZS napišeš malo kaj si nesla za vikend, ko ste bili v hotelu s seboj za Gašperja. Mislim, grelnik vode in take prčkarije mi ne gredo v glavo, kako to zrihtaš. Saj veš, da sem jaz komplikator... Tudi jaz dobila dohodnino, ja itak da moram plačati! Nell, bravo za lumpa! Mi se pa še nič tako ne dvigujemo, meni pokaže, da naj ji roke dam, potem se pa dvigne Erin, saj vem da moram nehati, ampak če sem pa tako naštimana, da se obremenjujem Glede dojenja, pa ja kaj češ, je pač tako. In tudi mi capljamo počasi, plaziti sploh noče in se kakor koli premikati, samo na nogah bi bila in delala hopa-hopa Bella, jeeeeeeeeee za tipkovnico! In za tako tolažbo, res je tako kot si napisala. Uživaj ob kavici. Tinka, joj kak smejko! Maja T, hvala za pohvale in tolažbo, jajčko jaz kuham na trdo dam pa 1/4 rumenjaka, cca 1x na teden. In Zara je pravi cukerček! Grem zajtrk punci pripravit ima dovolj igrač, sedaj platnico od revije papa