|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
7.4.2009 12:48:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

MalaČebelica, jaz se tolažim s tem, da tako malega dojenčka ne moreš razvadit. Če zajoka, te res rabi... Nisem pa 100% prepričana v to teorijo. user posted image  Pri Niki sem res vsakič skočila, no ne ob prvem glasku, ko je pa začela mal bolj tarnat, pa že. Čeprav bi jo lahko dostikrat pustila in bi sama nazaj zaspala. Ampak v P sem brala knjigo Vaš nedonošenček in tam notri piše, da so nedonošenčki še toliko bolj obćutljivi in rabijo res veliko mamine topline in pozornosti... Poleg tega sva se tudi midve navajale na dojenje, ker v P je začela s flaško... in sem jo pristavljala zelo pogosto. In če mene vprašaš, se res razvadijo in hočejo pogosto jest in se cartat. Pa kaj čem, tolažim se tudi s tem, da itak hitro zrastejo... vsaj če pogledam Tijo, madona sej ne vem, kam je šel čas in kdaj je postala tako velika!user posted image

Ma jaz sem tudi mislila, da kao tak malega otročka ne moreš razvadit. Pa že po treh tednih nisem več prepričana user posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem zdaj nekak tak ponavadi naredila. Če je blo tak da je spala že tri ure ali še več in se je začela prebujati in jamrati. Pol je nisem predolgo pustila, ker je ponavadi bila lakota posredi. In če smo se hoteli še previt pred hranjenjem, je potem že to lahko preraslo v zverinsko drenje. Pa sem jo kar že vzela, ko je komaj prav na eno oko pogledala. Če pa sem jo ravnokar prav odložila pa že nekaj jamrat začne, pol pa jo pustim, da vidim, če bo zaspala sama dalje, al bo jokala. Večinoma nazaj sama zaspi. Razen včasih, ko ful malo poje in vmes zaspi pa jaz že mislim, da je konec, pa zgleda kot da še ni pa hoče še... Pol začne kar hitro tulit.

Čeprav jaz njen jok res ful slabo prenašam. Ne vem, ali je to hormonsko povezano al kaj. Mene prav želodec začne bolet če se dere malo bolj dolgo. Sploh ne znam tega opisat. Prav slabo mi postane. Ne vem, kaj bi blo z mano, če bi jo recimo krči mučili tak da bi se drla tri ure skupaj. Groza. Upam, da kaj takega ne pride - ko pravijo da ta pravi krči pridejo malo pozneje, pri kakih treh tednih.... Al pa da se bom do takrat vsaj jaz malo zbrihtala, da ne bom tak občutljiva.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.4.2009 12:50:32   
MalaČebelica

Pravkar mi je poštar prinesel dm bone! user posted image  Ful so boljše naredili, ker je več bonov za isto stvar, npr. 2 za toto krpice, 3 za hladilno mazilo... In popust za album, fotoknjigo... pa še bon za brezolačne plenice št 3! user posted image user posted image  Se splača.

super. se že včlanjujem user posted image
edino sem videla, da sem zamudila, da ne bom šla v žrebanje za otroško sobico, ker se nisem prijavila do konc marca. škoda user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.4.2009 12:51:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

Mi ga bomo tudi imeli junija, preden gremo na morje, če ne bomo šli že kaj prej.user posted image

ma mi smo se nekaj pogovarjali, da bi že po prvomajskih praznikih šli. kaj mislite, da je to lahko hitro, če mala še ne bo niti dva meseca stara?

Ma jaz bom tudi šla verjten že za prvi maj, pa se mi ne zdi mala premala,pa še v prikolici bomo spali, ji bom pa vzela za ponoč zraven vrečo za spanje.

aha. no, to sem hotela slišat user posted image

po moje da bomo mi tudi kar mahnili enkrat maja nekam malo naokoli.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.4.2009 13:03:29   
dana
HOjla,

no jaz vas bolj malo spremljam, ker s tamamlim nikakor ne ujameva nekega ritma. Vedno mi zaspi ko se dojiva, tako da spi mogoče kake pol urce do uro, potem pa spet akcija - dojenje, previjanje ... Ta čas pa izkoristim da mal zaspim zraven ali pa kaj nardim. K sreči imam taščo, da nam kuha.

Se mi zdi, da ga sem pa tja že mal zašravfa, tako da mu dam kako kapljco proti krčem kar na dudko, pa ne vem če kaj pomagajo. Imam pa ene lekarniške.

Mi se spravimo spat tam okoli 22. ure, spi pa 1. rundo približno 3-4 ure, potem pa spet na 2 ureuser posted image Upam, da bo sčasoma mal podaljšal.

Za seznam:
ime: Nejc
datum rojstva: 23.3.2009, 4140 g, 53 cm
teža danes: 4430 g
1. posvetovalnica: 22.4.

Upam, da se spet kmalu kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.4.2009 13:44:28   
tasa_m
pozdravljene mamice. Kako ste v tem lepem vremenu? Midve ok, sma šle v Lenart da nebova sami spet doma.

mama_m..  naš nosek se počasi čisti tak da bo user posted image HB. Zdaj mi kašlja samo še proti večeru drugače pa več ne.

mediuhec.. vpisala sem jo samo v en vrtec kr v enega Tomaž ne pusti da jo vpišemo, v enem pa vpisujejo od 3 let dalje, bom pa jo jutri verjetno šla še v enega drugega. Je podružnica tega v katerega sem jo že vpisala. Bom videla.. Jaz tud nisem ničesar rabla podpisovat da jo bom vpisala samo v en vrtec. Hmm,zanimivo.
Mediuhec kam si ga ti vpisala?? A kam v mestu?? Ne spomnim se kje so vrtci..user posted image

čaj zauser posted image   .. mi tud uporabljamo Hipp. Ampak ga frajla itak kaj dost noče pit. Jo moram prav prisilit da bo usta odprla.

Bio Gaja.. tudi nas samo še bolj šćipa po njih user posted image vsaj zdi se mi. Danes ji jih nisem dala,ker me zanima če bo bolje.

Najaa,jjasna.. user posted image user posted image za zmenek user posted image

Naj se pohvalim, da naša žaba pa gre na zmenek kr z dvema user posted image - Tomažem in Anžetom user posted image . Zdaj se sam jaz napapcam pa že šibamo na potep. Bomo se mal poslikali in cam nardili mal skomin. Vsak ne more kar z 2 na enkrat na zmenek user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.4.2009 13:45:51   
tasa_m

Pravkar mi je poštar prinesel dm bone! user posted image  Ful so boljše naredili, ker je več bonov za isto stvar, npr. 2 za toto krpice, 3 za hladilno mazilo... In popust za album, fotoknjigo... pa še bon za brezolačne plenice št 3! user posted image user posted image  Se splača.

ja.,tud jaz sem jih dobila. So mi všeč tud men zarad tega ker je vsega po več.. user posted image user posted image pa še Gratis plenice user posted image   vse prav pride a ne??

Neposredna povezava do sporočila: 706
7.4.2009 13:48:13   
Najaa
Vau Lia, kar dva! user posted image  Dejte se res slikat, da vidimo mularijo ma kupu. user posted image
tasa, jaz tud danes ne bom dala Niki Bio Gaia, pa da vidim, je tud njo zvija po njih. Madonca, če dobro pomislim, imamo probleme ravno od takrat, ko sem ji jih začela dajat. user posted image  To je pa ene 4-5 dni.
Sej če jih Nika ne bo porabla, jih bo pa Tija. Je imela namreč zdajle eno trebušno virozo in ji bo prav prišlo malo teh vitaminov, ki so ravno za črevesje super.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.4.2009 13:49:44   
Najaa

ja.,tud jaz sem jih dobila. So mi všeč tud men zarad tega ker je vsega po več.. user posted image user posted image pa še Gratis plenice user posted image   vse prav pride a ne??

Seveda pride prav. user posted image  Ful sem vesela za foto knjigo. Bom dala delat za RD za obe babici foto knjige.
tasa, za tisto sem že malo vprašala, sam ne še vse. Ti bom javla na zs, ko bom. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.4.2009 13:59:22   
MalaČebelica
tasa in lija - uzivajta na zmenku user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.4.2009 14:00:28   
MalaČebelica

Seveda pride prav. user posted image  Ful sem vesela za foto knjigo. Bom dala delat za RD za obe babici foto knjige.
tasa, za tisto sem že malo vprašala, sam ne še vse. Ti bom javla na zs, ko bom. user posted image

joj, komaj čakam, da dobim te bone. jaz bom tudi dala delat fotoknjigo. no, moram še nekaj slikic skupaj spravit prej user posted image user posted image user posted image

kolko ste ve čakale na te bone?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.4.2009 14:06:01   
MalaČebelica
mi pa gremo zdaj nekaj pojest. potem pa na sončeka user posted image user posted image user posted image

danes gremo prav z vozičkom naokoli, ne samo na balkon. jeeeiiii user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
7.4.2009 14:07:38   
Najaa

kolko ste ve čakale na te bone?

Kakšna dva tedna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
7.4.2009 14:10:41   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js sm šla pa malo na forum RODILI SMO.. pač sm si rekla, da bom šla pogledat kdo mi je veselo ploskal (user posted image ) ko sem rodila.. in razočarana ugotovila, da nikjer ne piše, da sem rodila.. je možno, da prow nobena ni napisala sporočila??user posted image user posted image user posted image

a ti misliš, da smo pozable???

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3839192&mpage=1

oooo glej ga zlomkauser posted image user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.4.2009 14:11:14   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee

oooo končnoooooo...
BRAVO LILIIII
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.4.2009 14:12:01   
jjasna85

Evo naš zmenek. Pa še oba sta bila v isto smer obrnjena user posted image  Jasna upam da nisi jezna, ko kažem fotke tukaj.
user posted image

user posted image

nič nism jezna... samo še na mail jih pošlji prosimuser posted image
pa une od vrtiljaka od zadnjič tudi...lepo prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.4.2009 14:13:16   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

jjasna85 ,najaa - zakaj mi delata lušte z morjem,ne več prooooooooooosim....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

jjasna85  in Najaa res nas ni treba tako dražit z morjem, ker jaz sem nora na morje, drugič ta male poslikajta vsaj tako, da ga ne bo videt, OK ? 

sej ste lepo vabljene da pridete na obalo!!user posted image user posted image
samo res...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.4.2009 14:16:52   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

biogaia kapljice; ravno včeraj sem šla v lekarno po sab simplex in me farmacevtka vpraša, da če biogaia ne pomagajo (se poznamo in se je spomnila, da sem jih kupila), pa rečem, da samo še bolj joka po njih in pravi, da nekaterim znajo škodit, ker so kao premočne, booooo......

jjasna, pa kolko spiš ti ponoči, če že pol dneva prespiš user posted image ...aja, se ti ponoči žuraš user posted image  sicer bi meni bilo dovolj, da jo kdo kdaj čez dan vzame samo tudi takrat, če je Žiga doma, ni nič od počivanja.......

ooo, kak lep zmenek sta imela Nika in Leon, samo mamice a jima nič bližje nista pustile user posted image

A to resno?? maja... ker meni se tudi zdi, da mu je slabše odkar jih ma... samo ne vem.. lahko se pač po naravi stopnjuje.. mater..sploh ne vem več kaj naj nardim... tako se napenja ko more kakat, da bi raje jaz trpela namesto njegauser posted image

ne spim en kakjo nič ponočiuser posted image user posted image user posted image

nič bližje... Nika je že tako jezik stegovala v svojem vozičku, da sm se bala, da bo Leon ''francoza'' že na drugem zmenku fasal.. zadosti sta melauser posted image user posted image user posted image (Neja, malo hecauser posted image )

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.4.2009 14:17:29   
jjasna85

edino sem videla, da sem zamudila, da ne bom šla v žrebanje za otroško sobico, ker se nisem prijavila do konc marca. škoda user posted image

kako se včlani?? js sm šla na dm stran, pa kr nič ne najdem...
al sm js pač samo tele???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 718
7.4.2009 15:19:43   
Grahec

glede slinga oz. štorklje pa tudi mene zanima čim več informacij. še nismo nabavili, ampak si želimo imet eno od teh zadev in sprobat. že tako za dojenje v javnosti se mi zdi super če ne za drugega. ko malo skriješ lahko s tem vseskupaj....

Ojla jaz imam od škratka sling:
Hotsling Everydayuser posted image  mi je fajn, ker ga ni treba nič zavezovat...pa cenejši je od štorklje in pa gledala sem v čem ji bo poleti najmanj vroče..., tako da nimam nič oblazinjen....meni je fajn pa zelo rada je v njem in sem ugotovila, da ji pri krčkih prav pomaga, se v njem vedno sprda, včasih pa tudi pokaka, verjetno ji ustreza, ko je stisnjena v tako držo... So pa te stvari absolutno predrage, dat 50 E in več za en kos platna user posted image  Še vedno pa ne vem koliko časa je v resnici OK, da jo imam v njem pri kateri starosti, ker reklamam raje ne bi nasedala...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 719
7.4.2009 16:01:37   
lejca
ciao punce dejte se nasega MATTEA na seznam prosim
user posted image

hvala
lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.4.2009 17:20:54   
mediuhec
tasa_m: jaz upam da dobimo plac v vančku šarhu, če veš kje je to, na ruški ulici ko imajo tudi OŠ. ker to imam 100 m stran.
EJGA kje je zmenek s persidinimi tamalimi- lahko pripeljem še mojega, he he, bo imela lija več izbire.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.4.2009 17:23:03   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

kako se včlani?? js sm šla na dm stran, pa kr nič ne najdem...
al sm js pač samo tele???user posted image user posted image user posted image

tukaj se včlaniš

http://www.babybonus.si/

ma se mi zdi, da moraš za to pač vedet, da se reče baby bonus. drugače težko najdeš. ne vem če je kaj sploh gor na tisti splošni dm strani

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.4.2009 17:23:36   
Piruri

glede slinga oz. štorklje pa tudi mene zanima čim več informacij. še nismo nabavili, ampak si želimo imet eno od teh zadev in sprobat. že tako za dojenje v javnosti se mi zdi super če ne za drugega. ko malo skriješ lahko s tem vseskupaj....

Hotsling Everydayuser posted image  mi je fajn, ker ga ni treba nič zavezovat...pa cenejši je od štorklje in pa gledala sem v čem ji bo poleti najmanj vroče..., tako da nimam nič oblazinjen....meni je fajn pa zelo rada je v njem in sem ugotovila, da ji pri krčkih prav pomaga, se v njem vedno sprda, včasih pa tudi pokaka, verjetno ji ustreza, ko je stisnjena v tako držo... So pa te stvari absolutno predrage, dat 50 E in več za en kos platna user posted image  Še vedno pa ne vem koliko časa je v resnici OK, da jo imam v njem pri kateri starosti, ker reklamam raje ne bi nasedala...

Ojla...kje se ga pa da kupit?...jaz sem tudi razmišljala, da bi ga nabavila...čeprav imamo našega zelo malo na rokah...ma za čase, ko bo več buden, se prileže dodatna "roka"...

Naja...mojega kličemo polentko...no, takšen je bil v trebuhu in...še vedno je...user posted image ...ti verjamem, da si štufa zizkanja...tako je bilo z našim v tistih veselih uricah zvečer...pa smo zdaj rešili tako, da mu dam zvečer ene 50 ml AM...pol ga še podojim in zaspi kot klada...ker je prej tudi on cmihal in jokal, sem mislila, da ga dajejo krči, pa mi je patronažna rekla, da če se otrok potolaži na zizi, to ni to, ampak, da se želi le cartat...

Naja in Jjasna...enx v maju se vama bomo pridružili tudi mi na šetkah ob morju!!!

Sprehod...mi smo bili včeraj in danes...jupiii...Mia uživa na buggy boardu...tamali pa spi...edino, ko smo šli v trgovino se je začel bunit (moški user posted image )...

Kilogrami...meni jih je takoj po porodu zginilo 10...od kar smo pa doma pa še dodatne 3...

Posvetovalnico pa imamo 22.4....

www.by-ab.si

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.4.2009 17:26:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa_m: jaz upam da dobimo plac v vančku šarhu, če veš kje je to, na ruški ulici ko imajo tudi OŠ. ker to imam 100 m stran.
EJGA kje je zmenek s persidinimi tamalimi- lahko pripeljem še mojega, he he, bo imela lija več izbire.

bi se tudi midve s klaro rade počasi pridružile - da ne bo lija vseh snubcev sama pokasirala, da bo še kaki za našo ostal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.4.2009 17:28:10   
MalaČebelica

hvala za info. jaz tudi ne vem, koliko časa je ok, da je otrok notri. patronažna mi je rekla, da se njej zdijo fajn te zadeve - štorklje, slingi ipd. kengurujčki pa še ne. da to pa je že za malo večje. samo spet je to tak - dobiš tolko mnenje kot pač vprašaš ljudi... kaj vem. po moje bomo kar nekaj od tega nabavili pa sprobali

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?