|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
7.4.2009 9:23:40   
mama_milchy
Dobro jutro,

evo par minutk časa, da preverim stanje na RR-kaj pravijo čvekeuser posted image
Čez vikend je bilo pestro - obiski in sem bila zvečer tako utrujena, da se mi prav ni dalo čvekat kaj dosti.....pa še v nedeljo smo imeli jok in stok zvečer tako da sem bla kot zombi in sem potrebovala zobotrebce včeraj, da sem prišla k sebi....

da vidim kaj ste čvekale, da vas malo pokomentiram:

Najaa, jaz sem pa poskusla union-brezalkoholno in kr dobro prenaša, tako da bom kr nadaljevala s pivcem user posted image ......aja, boš moja prijateljca na FB?.....Kako sta toji pupi?

flekci: pri nas jih ni - še; očitno ji paše kar pojem; edino vem, da če pojem marelični žepek jo napenja zvečer user posted image

biogaia kapljice; ravno včeraj sem šla v lekarno po sab simplex in me farmacevtka vpraša, da če biogaia ne pomagajo (se poznamo in se je spomnila, da sem jih kupila), pa rečem, da samo še bolj joka po njih in pravi, da nekaterim znajo škodit, ker so kao premočne, booooo......

facebook, jaz sem pa jjasno našla user posted image  sem iskala svojo bivšo sošolko in najdem našo čveko gor user posted image .......pa kaj zdaj bomo na fb prešaltale al kaj?

Infinity1, luškan je ta tvoj lumpek user posted image

rutina zvečer; pri nas se vrti okoli 21-21:30; umivanje, preoblačenj, dojenje in spanje....mama gre seveda zraven, če je moj user posted image  doma da zrihta Žigca, če ne pa gre kasneje....

jjasna, pa kolko spiš ti ponoči, če že pol dneva prespiš user posted image ...aja, se ti ponoči žuraš user posted image  sicer bi meni bilo dovolj, da jo kdo kdaj čez dan vzame samo tudi takrat, če je Žiga doma, ni nič od počivanja.......
felix, lepo da ste doma, zdaj se pa pusti razvajat

julam, kako je bilo v posvetovalnici danes?

piamaria, Nina00 čestitke za user posted image user posted image user posted image

tasa_m, kako kaj tvoja pupika in njen nosek?

leo*tia, kako je luškana user posted image

čaj za dojenčke; katerega imate? jaz od Hippa samo naša frajla, če je grenek, ga sploh noče pit, sladkanega pa bi spila.......

kilogrami; moji so šli vsi dol samo mislim, da bojo šli kmalu gor, ker se nu zdi da skozi neki jem.......

lili82, dobrodošla med zvončki in trobenticamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, kak lep zmenek sta imela Nika in Leon, samo mamice a jima nič bližje nista pustile user posted image

evo, mi je uspelo prebrat za nazaj, pa pokomentirat; zdaj pa naša gospodična že išče mlekarnouser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.4.2009 9:41:13   
Grahec
Dober dan....., super da je spet lepo vreme, a ne?

jjasna85  in Najaa res nas ni treba tako dražit z morjem, ker jaz sem nora na morje, drugič ta male poslikajta vsaj tako, da ga ne bo videt, OK ? user posted image user posted image user posted image

PERSIDA in Najaa oziroma vaši user posted image user posted image user posted image  čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica mi za nočno spanje uporabljamo posteljico, ki je nameščena v najini spalnici. Je pa res da je Lucija izredno pridna za spančkat, zadnje dni že spi od 10 do 6 brez se zbudit, tako, da kaj dosti nočnega vstajanja ni, pa tudi prej sva imele zelo lep ritem. Zjutraj se Lucija zbudi malo preden ima user posted image  naštimano budilko in jo podojim, previjem potem se pa še malo pocartamo vsi trije na ta veliki postelji.
Podnevi spi pa v zibki v dnevni sobi.

vprašanje za tiste, ki uporabljate slinge, štorklje...
Po koliko časa imate user posted image  v slingu? Jaz sem brala, da lahko tudi že od rojstva dalje imaš user posted image  kar dolgo noter, ker itak leži... ampak meni se nekako ne zdi ravno najboljše in ga omejujem tako, da je maximalno 15 minut hkrati v njem in to maximalno 3X na dan, uporabljam pa ga približo 10 dni, se pravi od dopolnjenega prvega meseca dalje. Se pa zelo, zelo rada nosi v njem in ji je blazno zanimivo, če kaj delam da ropotam - recimo če kuham.

čaj za dojenčke; katerega imate? teekanne, ni instant. Danes sem ji prvič dala in je veselo spila, je pa res da sem ji ga malenkost posladkala. Naslednjič poskušam brez da bi sladkala.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 7.4.2009 10:15:42 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.4.2009 9:45:45   
mediuhec
vpis v vrtec: punce ali mi lahko razložite, zakaj moraš ob prijavi podpisati izjavo, da boš otroka prijavil v samo en vrtec? zakaj pa ne smeš vložit v več vrtcev pa se potem odločiš oz. morda te sprejmejo v samo enega? a je kakšna fora?
jaz si mislim da daš vlogo v več, če si v več sprejet pa se sam odločiš kateri ti bolj ustreza????

tasa-m: a si ti Lijo vpisala v več vrtcev? vem da si razlagala da jih imaš več v bližini doma

mala_cebelica: ooo, kakšna kiklca! lepo da ti Klara tako fajn spi. pri nas spimo zvečer morda 3 ure, potem 1,5 ure, po 4. zjutraj pa žuuur (predvsem na račun krčev). ja, pa zdaj mi je končno zaspal bogi revež....

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.4.2009 9:50:01   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

vpis v vrtec: punce ali mi lahko razložite, zakaj moraš ob prijavi podpisati izjavo, da boš otroka prijavil v samo en vrtec? zakaj pa ne smeš vložit v več vrtcev pa se potem odločiš oz. morda te sprejmejo v samo enega? a je kakšna fora?
jaz si mislim da daš vlogo v več, če si v več sprejet pa se sam odločiš kateri ti bolj ustreza????

tasa-m: a si ti Lijo vpisala v več vrtcev? vem da si razlagala da jih imaš več v bližini doma

mala_cebelica: ooo, kakšna kiklca! lepo da ti Klara tako fajn spi. pri nas spimo zvečer morda 3 ure, potem 1,5 ure, po 4. zjutraj pa žuuur (predvsem na račun krčev). ja, pa zdaj mi je končno zaspal bogi revež....

pri nas ti ni treba nič podpisat...ampak to bo najbrž zaradi ˝povpraševanja˝ po prostih mestih...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.4.2009 9:53:49   
julam
ojla mamce! A zdej smo že skompletirane? vidim, da je šla tulipan v rim, so se kar tla tresla user posted image user posted image user posted image - tole je za mamico, ne za reveeže v ita.

pri nas akcija, ampak jaz sem obležala. včeraj sem zakuhala, črevesna viroza al neki podobnega. zato sem prestavila posvetovalnicvo na drug torek, 14.4. jAaz sem danes že boljš, ampak me pa skrbi za user posted image , da se ne bi nalezlauser posted image .  naši krči se stopnjujejo, so se raztegnili na 24h. edino vozek/avto je še ok. VPRAŠANJE: a so tisti škratki, ki so se jim krči poslabšali, tudi začeli bolj polivat? naša zadnja 2 dni količinsko precej poliva/bruha, pa ne vem, al se je nalzla od mene, al so krči. user posted image user posted image user posted image

spanje: načeloma v košarici. edino, ko jo ponoči predolgo zvija in je ne morem več sede masirat, pristane pri meni. 

Neposredna povezava do sporočila: 680
7.4.2009 10:32:15   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Lepe slikce, lep fantek! user posted image user posted image user posted image
Ampak tvoja Laura je pa tud že prava gospodična, ne?

Lahko noč.

Hvala za lepega fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.4.2009 10:32:40   
Sey
Pozdravljene po dolgem času!

Sam na hitro se javim...
...da vas malo pozdravim...user posted image

Pa še eno slikico našega Vitan Leva vam prilepim;
tako trenutno spančka:

user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.4.2009 11:02:44   
lili82
Nekaj me zanima - koliko so bili stari vaši zvončki in trobentice, ko ste jim začele dajat kaplice proti krčem?

Mojega ful zvija, ampak mi je v lekarni rekla, da naj bi bile kapljice primerne šele po dopolnjenem prvem mesecu - kaj pa naj do takrat? Gledem, kak mali trpi?user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.4.2009 11:05:27   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Nekaj me zanima - koliko so bili stari vaši zvončki in trobentice, ko ste jim začele dajat kaplice proti krčem?

Mojega ful zvija, ampak mi je v lekarni rekla, da naj bi bile kapljice primerne šele po dopolnjenem prvem mesecu - kaj pa naj do takrat? Gledem, kak mali trpi?user posted image

naša je bila včeraj stara 3tedne in sem ji začela dajat prejšnji teden prvo BioGaia ampak sem jih zamenjala za sab sipmlex

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.4.2009 11:06:29   
Najaa
MalaČebelica, Nika spi v svoji postelji. Kadar sva same, jo zjutraj pustim pri sebi, da malo dlje spiva, drugače pa jo vedno nesem nazaj. Z možem imava premajhno posteljo, pa tud noben se tako ne naspi ko sam razmišljam, da je ja ne bom zmečkala. user posted image

PERSIDA ali če še katera ve glede tega user posted image  železa - ko daš otroku, kdaj ga začne črvičit? Pa tudi to me ful zanima, po kolikem času se hrana absorbira v mleko? Jaz imam težave z ugotavljanjem, kaj ji ne paše. user posted image

Naš zmenek - mamaM dej nehaj, da bi ju bližje spustile. Sva bile tako vesele, da sta spala! user posted image  Bo še čas za bližino. user posted image

Čaja naša noče nobenega. Probala sem ji pa dat včeraj tistega v prahu od Alete, pa no go. Bo treba res hipp v granulah, ki je sladek. user posted image

mediuhec, a res moraš podpisat izjavo, da boš prijavil samo v en vrtec? user posted image  Tega pri nas ni bilo, ko sem Tijo vpisovala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.4.2009 11:07:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

naša je bila včeraj stara 3tedne in sem ji začela dajat prejšnji teden prvo BioGaia ampak sem jih zamenjala za sab sipmlex

Prve začnejo baje delovat šele po enem mesecu. user posted image  Takrat pa upam, da jih ne bo imela več, ker bo stara že 3m. Sam ji jih bom vseeno dajala, ker škodit tak ne morejo. So fajn za črevesje.

Neposredna povezava do sporočila: 686
7.4.2009 11:14:28   
Najaa
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 
KATERA JE NASLEDNJA...? MISLIM, DA KAR V VRSTI STOJIJO...  user posted image user posted image user posted image

26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 24.3., CE user posted image +24 kg, 119 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekateri so cveteli že pred marcem -
PREHITEVANČKI

ob rojstvu          1.P                                               2.P

7.1.2009                                  2.4.09                                         7.5.09        
PERSIDA    
          Anže     1840g; 43,5cm     3620g; 52cm
          Tomaž  1550g; 41cm        3560g; 52cm

30.1.2009
TEJČI H      
          Lovro    2000g; 44cm

6.2.2009                                 9.3.09                                         8.4.09
          Lia        2900g; 47cm     3520g; 51 cm

7.2.2009                                25.3.09                                        23.4.09       
NAJAA       
          Nika    1940g; 46cm     3340g; 52cm

12.2.2009                               24.3.09    
YANIA      
          Timon   2260g; 46cm     3710g; 51cm

DUSHKA                                  12.3.09  
          Taja      2600g; 47cm     3100g; 51,5cm

20.2.2009                                                                                   20.4.09    
TASA_M   
          Lija       2330g; 46cm     3070g; 48 cm

21.2.2009                                24.3.09    
JJASNA85 
          Leon     3510g; 54cm      4620g; 56 cm

22.2.2009   
JANJAP  
          Raphaël3110g; 50cm

26.2.2009                                  25.3.09                                     23.4.09                              
GRAHEC  
          Lucija   3840g; 53cm        4740g; 57 cm

28.2.2009                                                                                      5.5.09    
KOKICA32
          Valentin2990g; 48,5cm     3750g; 50,5 cm

IN PRIŠEL JE MAREC:

2.3.2009                                    16.4.09     
=JASNA=  
          Katja     3325g; 50cm

3.3.2009      
ADA2         
          Miha      4000g; 53cm        4750g; 57cm

4.3.2009      
JULAM      
          Karolina3300g; 53cm

MAREC 2009 
          Peter   2435g; 47cm

5.3.2009                                      6.4.09     
INFINITY1
          Lovro   3190g; 49cm

6.3.2009                                       2.4.09                                       7.5.09      
SPPS          
          Marcel  3830g; 52cm           5200g; 55,5cm

DALI*       
          Etien     3260g; 49cm

MEDIUHEC                                    8.4.09 
          Matevž  3000g; 50cm

9.3.2009                                      8.4.09      
 NOBADY     
           Taj       4000g;53cm

10.3.2009    
LONI77     
          Viktorija 3500g; 53cm

11.3.2009
MIŠKA2006
          Nina      2500g; 48cm

ŠKRATKA   
          Lovro    3940g; 53cm

12.3.2009    
SAHARY    
          Neža     3660g; 51cm

JADRNICA
          Katarina 3090g; 50cm

13.3.2009    
TRINITY22
          Tiana     3180g; 50cm

KAJAKA     
           Jaka     3530g; 51cm

DREVOZIVLJENJA
           Tia        2710g; 47,5cm

JANAJA     
          Leon      3450g; 52cm

15.3.2009    
HELIMAŠA
          Zoja      3220g;50cm

STEFFI                                                                                                  17.4.09
          Taj Gabriel 3830g; 56cm

16.3.2009                                    20.4.09   
ČEBEICA MAJA
          Maks    3770g; 54cm

MAMA_MILCHY                            20.4.09  
          Lea     3270g; 54cm

18.3.2009  
MIHAELA01
          Eva     3270g;54cm

LOLITA 23
          Tjaša  3400g;51cm

19.3.2009  
MALAČEBELICA
          Klara  3660g;52cm

20.3.2009                                    21.4.09     
POCKA 
          Blaž    4170g;57cm

NOVO  
          Zoja    3100g; 50cm

TREZIKA  
          Maruša 3460g; 51cm

BUKSI   
           Katja  3250g; 50cm

21.3.2009     
SUNCICIA    
          Stella  2700g; 48cm
          Pia      2490g; 47cm

PIRURI         
           Neo    3130g; 51cm

LILI82
          Saša    3530g; 51,5cm

23.3.2009  
_ANDREJA_
          Janez Gal   4690g; 57cm

23.3.2009     
PAKSI79
          Tara    3830g; 55cm

DANA
          Nejc    4140g; 53cm

PONDELAK
          Tjaša   3070g;50cm

IRENA83
          Manca  3050g; 50cm

SEY
          Vitan Lev   3240g; 51cm

25.3.2009    
FELIX7 
           Jure    3730 g; 54cm

25.3.2009     
LEJCA    
           Matteo 3960g; 51cm

27.3.2009     
PUPA7   
           Leonard  4000g; 54cm

LORENCIA
           Žak        3370g; 51,5cm

SANNA              
                         4500g; 54cm

29.3.2009
PIAMARIA (30)
                         3500g; 53cm

31.3.2009
SRCCEK (28)
           Maj        4310g; 55 cm

NINA00 (35)
           Brin        3540g; 51cm

MALI ZAMUDNIKI:

6.4.2009
TULIPAN12 (35) 
            Lia        3780g; 51,5cm

user posted image            user posted image

IN ŠE SLIKCE NAŠIH OTROČKOV:

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 
"...midva sva pa dobila svoj skupni voziček, jupiiii..."

user posted image   LOVRO - Tejči H 
"...še nekaj razmislim in pol...hmmm...ja..."

user posted image  LIA - cita
"Takole se delam, da spim... Sem prava nagajivka."

user posted image    TIMON - Yania 
"Takole se pa crkljam, ko imam krčke..."

user posted image      LIJA - Tasa_M
"Vadim petje, da bom lahko nastopala pri Mariu, ko bom velika!"

user posted image LEON - Jjasna85 
" Takole me mami zrihta ko grem na zmenek s primorkami "

user posted image  TAJA - Dushka
"Evo mami, smo še malo zadremam....user posted image .."

user posted image   LUCIJA - Grahec
"Takole treniram za OI leta 2030."

user posted image   NIKA - Najaa
...OMAGALA...

user posted image     KATJA - =jasna=
"JAZ SEM LEVVVVVV!!!!...in te pojem!!!"

user posted image  VALENTIN - Kokica32
"Pa misli kdo ugasnit to luč?"

user posted image  KAROLINA - Julam
"Ejla...sej bi spregledala, pa je naporen dan za mano..."

user posted image     MIHA - Ada2
"Kaj?...Ja, to je naravna barva..."

user posted image    MARCEL - spps
"Tale moja lepota mi bo kmalu stopila v glavo..."

user posted image   MATEVŽ - Mediuhec
"Očka-modelar mi je nadel kataloško številko."

user posted image LOVRO - Infinity1
"Točno se ve, čigav sem, frizuro imam isto kot očka."

user posted image   TIANA - Trinity22
"Nič večja nisem od štruce kruha, sem pa sladka kot bonbonček."

user posted image   ETIEN - Dali*
"Preden sem se rodil, sem mamici povzročal skrbi, zdaj pa sem ji le še v veselje."

user posted image   MAKS - Cebeica Maja
"Sploh nisem majhen, samo kapica je velika."

user posted image    LEA - Mama_Milchy
"Sem izrezana mamica in pomanjšan bratec Žiga."

user posted image   NEŽA - Sahary
"Jaz sem mala mucka, mucka mamina..."

user posted image   TAJ - NoBady

"Pri očku v naročju se počutim najbolj varnega."

user posted image  ZOJA - helimaša
"Ne me motit med mojim lepotnim spancem!

user posted image
user posted image TJAŠA - Lolita23
"Pomembne osebe vedno zamujajo, torej...?!"

user posted image  TAJ GABRIJEL - Steffi
"Se vam zdim majhen? Ne bo dolgo trajalo, ko bom prerasel tole lupinico..."

user posted image   TARA - Paksi79
"Mami pravi, da se je splačalo čakat... Kaj je mislila s tem?"

user posted image KLARA - MalaČebelica
"Kaj, že 12 ur spim? Je bil pa res dober žur včeraj."

user posted image BLAŽ - pocka
"Sem absolutni rekorder med zvončki in trobenticami - rojen zmagovalec..."

user posted image   JURE - Felix7
" Tako mali ampak znam pa se že nasmejat v fotoobjektiv.." user posted image  

user posted image NEO - Piruri
"..mami pravi da na tak način, ko sem prišel jaz na svet, jih lahko rodi še nekaj..a bom dobil še kakšnega bratca ali sestrico? " user posted image

user posted image   MARUŠA - Trezika
"..baje sem preveč pridna ko spim,..a jima pokažem kako se znam tudi dret ?? "

user posted image   TIA - drevozivljenja
"mami mi je dala na voziček rožico, in zdaj sma v vozičku kar dve rožici ena lepša kot druga.."

user posted image LEONARD - Pupa7

user posted image   KATJA - buksi

user posted image  SAŠA - lili82 

user posted image  TAJ - NoBady

user posted image   VITAN LEV - Sey

user posted image TIA -leo*tia

< Sporočilo je popravil Najaa -- 7.4.2009 11:15:42 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.4.2009 11:20:41   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

MalaČebelica- verjamem da ti je sladko ko spi zraven tebe ,a verjami pol bo hudič ko bo mogla sama spat.Saj vem tak so mehki ,pa sladki ja...Sem anžeja parkrat dala gor na trebuh in tak spala verjemi še te ko nima krčev si ih zmisli kak je pa lahko brez njih pol ko ga z njegove postljce dvignem ha....Mali prefriganci .....je že kar not spravo tisto kar sma bila ločena v porodnišniciuser posted image .

jjasna85 ,najaa - zakaj mi delata lušte z morjem,ne več prooooooooooosim....user posted image

Ma se mi zdi, da me ma že naštudirano pa ni še niti tri tedne stara. Na začetku v P nama ni najbolje dojenje steklo in še rumena je bla in je itak samo na joški spala in pol še ful zgubla teže. Pa sma mogle že it po treh dneh odpusta nazaj na kontrolo. In pol sem valda vse zganjala samo da je čim več jedla. Nismo ji dajali dodatka (samo v bolnici), ker se mi je mleko pojavilo, ko smo prišli domov. Ampak je bla kar zaspanka in smo jo med hranjenjem vedno budili - previjali pa tisočkrat podirali kupček. Zdaj pa je ratala taki požeruh. Danes jo je patronažna tehtala in je pridobila 400g v 8ih dneh.

Pa saj sem verjetno sama ga posrala, ker me je blo strah da ne je dovolj in sem dala joško vsakič ko je glas spustila ker sem mislila da bi rada jedla. Pa zdaj pa res hoče samo jest vedno...

Kaj te vem. Upam, da se bomo čim prej nekak navadili pa da je ne bomo vmes preveč razvadili user posted image user posted image user posted image No, saj drugače pa kar zaspi tudi ko je v svoji posteljici. Tak da upam, da še ni prepozno in da je nismo preveč že razvadili.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.4.2009 11:49:59   
julam
a bi želela katera instant komarčkov čaj od Hippa? Mi imamo novega, zaprtega, ga ne bomo rabli...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.4.2009 11:52:45   
Najaa
MalaČebelica, jaz se tolažim s tem, da tako malega dojenčka ne moreš razvadit. Če zajoka, te res rabi... Nisem pa 100% prepričana v to teorijo. user posted image  Pri Niki sem res vsakič skočila, no ne ob prvem glasku, ko je pa začela mal bolj tarnat, pa že. Čeprav bi jo lahko dostikrat pustila in bi sama nazaj zaspala. Ampak v P sem brala knjigo Vaš nedonošenček in tam notri piše, da so nedonošenčki še toliko bolj obćutljivi in rabijo res veliko mamine topline in pozornosti... Poleg tega sva se tudi midve navajale na dojenje, ker v P je začela s flaško... in sem jo pristavljala zelo pogosto. In če mene vprašaš, se res razvadijo in hočejo pogosto jest in se cartat. Pa kaj čem, tolažim se tudi s tem, da itak hitro zrastejo... vsaj če pogledam Tijo, madona sej ne vem, kam je šel čas in kdaj je postala tako velika!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
7.4.2009 11:53:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: julam

a bi želela katera instant komarčkov čaj od Hippa? Mi imamo novega, zaprtega, ga ne bomo rabli...

Jaz ga imam namen kupit, ja...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.4.2009 12:08:12   
julam

kako bi se zmenili? rade volje odstopim...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.4.2009 12:09:07   
Najaa
Pravkar mi je poštar prinesel dm bone! user posted image  Ful so boljše naredili, ker je več bonov za isto stvar, npr. 2 za toto krpice, 3 za hladilno mazilo... In popust za album, fotoknjigo... pa še bon za brezolačne plenice št 3! user posted image user posted image  Se splača.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.4.2009 12:09:35   
Najaa

kako bi se zmenili? rade volje odstopim...

Čakaj ti bom poslala zs.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.4.2009 12:30:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Dober dan....., super da je spet lepo vreme, a ne?

jjasna85  in Najaa res nas ni treba tako dražit z morjem, ker jaz sem nora na morje, drugič ta male poslikajta vsaj tako, da ga ne bo videt, OK ? user posted image user posted image user posted image

PERSIDA in Najaa oziroma vaši user posted image user posted image user posted image  čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica mi za nočno spanje uporabljamo posteljico, ki je nameščena v najini spalnici. Je pa res da je Lucija izredno pridna za spančkat, zadnje dni že spi od 10 do 6 brez se zbudit, tako, da kaj dosti nočnega vstajanja ni, pa tudi prej sva imele zelo lep ritem. Zjutraj se Lucija zbudi malo preden ima user posted image  naštimano budilko in jo podojim, previjem potem se pa še malo pocartamo vsi trije na ta veliki postelji.
Podnevi spi pa v zibki v dnevni sobi.

vprašanje za tiste, ki uporabljate slinge, štorklje...
Po koliko časa imate user posted image  v slingu? Jaz sem brala, da lahko tudi že od rojstva dalje imaš user posted image  kar dolgo noter, ker itak leži... ampak meni se nekako ne zdi ravno najboljše in ga omejujem tako, da je maximalno 15 minut hkrati v njem in to maximalno 3X na dan, uporabljam pa ga približo 10 dni, se pravi od dopolnjenega prvega meseca dalje. Se pa zelo, zelo rada nosi v njem in ji je blazno zanimivo, če kaj delam da ropotam - recimo če kuham.

čaj za dojenčke; katerega imate? teekanne, ni instant. Danes sem ji prvič dala in je veselo spila, je pa res da sem ji ga malenkost posladkala. Naslednjič poskušam brez da bi sladkala.

mi imamo tudi posteljico kar v spalnici. samo včasih zaspim že med dojenjem ko jo imam pri sebi v postelji in je ne uspem niti meter stran več odnest user posted image user posted image user posted image user posted image no saj bo. se bom morala sama poboljšat preden jo čisto razvadim.

glede slinga oz. štorklje pa tudi mene zanima čim več informacij. še nismo nabavili, ampak si želimo imet eno od teh zadev in sprobat. že tako za dojenje v javnosti se mi zdi super če ne za drugega. ko malo skriješ lahko s tem vseskupaj....

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.4.2009 12:33:55   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla

tulipan je poslala sms:
Drage moje marčevke,tudi midva sva  končno dočakala svojo zamudnico : princeska LIA,3780g,51,5cm,je privekala danes ob 11.43.sedem ur sva predihovala popadke,ponosna starša  Tomaž in Lili(TULIPAN)

iskrene čestitkeeeeeeee

ČESTITKE user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 696
7.4.2009 12:35:30   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja punce, pri katerem mesecu boste imeli krst za vaše user posted image (če ga boste imeli)??

Mi bomo imeli krst če se bo le dalo morem še v cerkev 14.06 ker ima ati od Lii tudi rojstni dan pa si močno želi tegauser posted image user posted image user posted image

Mi ga bomo tudi imeli junija, preden gremo na morje, če ne bomo šli že kaj prej.user posted image

ma mi smo se nekaj pogovarjali, da bi že po prvomajskih praznikih šli. kaj mislite, da je to lahko hitro, če mala še ne bo niti dva meseca stara?

Ma jaz bom tudi šla verjten že za prvi maj, pa se mi ne zdi mala premala,pa še v prikolici bomo spali, ji bom pa vzela za ponoč zraven vrečo za spanje.

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 697
7.4.2009 12:35:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mi imamo tudi sab simplex. pa bo zdaj stara šele tri tedne v četrtek. s tem da ji dajemo kaki slab teden jih. pa še to res minimalno. na navodilih piše da jih lahko damo 15 na obrok, mi pa jih damo po tri do pet samo zvečer, ker je takrat najhuje se mi zdi. pa krče še vedno ima, ampak so precej blažji kot prej. niti ne joka, samo malo zajamra pakrat, pokaka al pa prdka pa gre mimo. no včasih pristane še malo na joški za cartanje če res več nič drugega ne pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 698
7.4.2009 12:40:23   
MalaČebelica

MalaČebelica, Nika spi v svoji postelji. Kadar sva same, jo zjutraj pustim pri sebi, da malo dlje spiva, drugače pa jo vedno nesem nazaj. Z možem imava premajhno posteljo, pa tud noben se tako ne naspi ko sam razmišljam, da je ja ne bom zmečkala. user posted image

PERSIDA ali če še katera ve glede tega user posted image  železa - ko daš otroku, kdaj ga začne črvičit? Pa tudi to me ful zanima, po kolikem času se hrana absorbira v mleko? Jaz imam težave z ugotavljanjem, kaj ji ne paše. user posted image

Naš zmenek - mamaM dej nehaj, da bi ju bližje spustile. Sva bile tako vesele, da sta spala! user posted image  Bo še čas za bližino. user posted image

Čaja naša noče nobenega. Probala sem ji pa dat včeraj tistega v prahu od Alete, pa no go. Bo treba res hipp v granulah, ki je sladek. user posted image

mediuhec, a res moraš podpisat izjavo, da boš prijavil samo v en vrtec? user posted image  Tega pri nas ni bilo, ko sem Tijo vpisovala.

saj mene je tudi strah da je ne bi zmečkala in se itak ne naspim nič, če je skozi pri nama. prvi dve noči je bla skoraj skozi pri nama. se mi pa je ene dvakrat res zgodilo, da sem ful zaspala zraven nje ene dve do tri ure. in pol sem jo sicer nesla nazaj, ampak se je takoj zbudila ker je že naslednjič hotela jest. no, saj zdaj sem se bolj disciplinirala in malo več počivam čez dan, potem pa ne zaspim ponoči in jo uspešno nesem nazaj v posteljo. skoraj vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.4.2009 12:41:42   
Lolita23
Živjo!!!

Naša prva posvetovalnica je 23.4

Drugače pa smo mi v polnem gibanju, naša mala ponoči končno lepo spi, le od 6 zjutraj ima neko čudno brundanje, kot kak star ded, oz. zgleda da jo napenja, ker zraven prdi, kot dedecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Je pa naša čisti ati in sevda zraven atijeva punčka, oči prav uživa, ko govorijo da je čisto njem podobna, le smeje user posted image se pa baje po meni.user posted image user posted image user posted image

Nič se vam še javim

Drugače pa jaz že sanjam o morjuuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?