|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
26.3.2009 10:09:46   
srečica
Tinkamiška tudi jaz sem danes z mislimi z vami. Držim pesti user posted image .

Ostalim pa lepe pozdravčke,

Darja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.3.2009 12:06:56   
lonja
Tinkamiška, mi tudi danes fino za tebe in vse vas stiskamo pestke. Naj se posreči user posted image !!!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.3.2009 14:30:21   
tinkamiška
Oh punce, ste me presenetile :) hvala, ker ste mislile na nas, ampak danes sem šla šele po zdravila, v soboto se začnem pikat, 14.4. imam kontorlni UZ, potem se pikam še 10 dni, potem sledi odvzem krvi potem mi bodo povedali kdaj dobim stop injekcijo, potem pa bo punkcija....tako, da tam, konec aprila bom pa res rabila pestke :) hvala vsem!

Iza je imela v torek nastop in so bili tudi povabljeni atiji in smo zlo uživali, Iza je imela glavno vlogo in je bila medvedek, sej mi ni treba posebej pisati, da sem si celo uro brisala solze, enkrat zaradi smeha, drugič, ker je moja miška že tako "odrasla",...sej me razumete.

sem se samo na hitro oglasila, hvala ker mislite name....

lepo se imejte, pa naj bojo vaši otročki zdravi!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.3.2009 12:13:16   
lonja
Daaaaan,

nič kaj čvekave niste zadnje čase...recesija...se pozna zgleda tudi tu na forumu user posted image .

Tinkamiška, smo dale v spomin in bomo držale pestke tudi konec aprila. Res ti iskreno privoščim še enega škratka user posted image , pa da tudi Iza dobi sestrico ali bratca.

Bobika, upam, da je Manca zdrava in da tako ostane vse do operacije. Saj jo imate drug teden, a ne user posted image ?

Rija, sigurno na dopustu full uživa, ker ni ne duha ne sluha od nje...user posted image .

Mi smo OK, punčari rasteta, Manca je že presegla 7 kg. Sta pravi prijateljici že sedaj, Ajda bi jo skoz lupčkala, pa božala, pa crkljala, Manca pa jo gleda kot deveto čudo in se ji smeji. Upam, da tako tudi ostane, ker je fajn. Spimo cele noči brez dojenja, česar pri Ajdi nisem nikoli doživela user posted image . Ta teden je Ajda začela hodit na plavanje v Atlantis, kjer full uživa v skupini še z dvema škratkoma. Morje se namreč približuje user posted image . Dela na naši hišici potekajo s polno paro, upam, da se preselimo enkrat do poletja, najkasneje do jeseni.

Lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.3.2009 12:51:37   
bobika
Dan

Nam so operacijo prestavili na 5.5. Sva bile danes na pregledu pred operacijo. In ker Manca kašla, je ne morejo izvest. Ko jo je p pregledala, je rekla, da se ji zdi, kot da bi bronhitis prebolela, tako se je izkašljevala user posted image . Pa grlo ma nadraženo in rdečo. Nevem kaj je pri nas, da ne gre nekaj kot bi moglo iti s tem zdravjem.
Anže je en dan boljše, drugi dan spet slabše. Muči ga kašel, zaradi katerega zelo slabo spi in je pol tako tečen, da se mi meša. Pa še ati je vsak dan z vročino in se nekako ven vleče z lekadoli. Groza je. Komaj čakam, da bo poletje.

No pa še eno veselo novico imam. V nedeljo je Anže naredil prve tri samostojne korake. Je dosti hitrejši kot je bila Manca.
Saj pa noče ponoviti :). so se mu menda samo posrečili :D

Tinka: joj, nisem vedela, da je to tako dolgi postopek. Bom držala pesti tudi konec aprila.

Lonja: u prava mala babnica je Manca.  Znajo bit kar zanimivi, ko se že malo zaigrajo. Pri nas je zdaj faza, kar vzame v roke Manca bi takoj imel Anže.

Upam, da lepo preživet vikend in da bo kaj prijaznega vremena.

Lp

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.3.2009 13:26:02   
nemsis
Pozdravljene

Mi smo danes bili pri zdravniku in naše stanje ni nič boljše. Vročine hvala bogu nimamo več, kašljamo pa še vedno kot nori. Največji problem je v tem, ko je zdravnica rekla, da moramo trikrat dnevno delati inhalacije, naša punca pa sploh noče inhalirati. So prave borbe takrat. Pa še inhalatorja nimamo. Tako da ne vem, kako bomo to speljali. V ponedeljek imamo spet kontrolo in do takrat naj bi bilo bolje, če pa ne bo pa ne vem kaj bo. Sestra je omenjala nekaj bolnico, če tamala ne bo pridno inhalirala. Tako da, ...
Povrhu tega mi pa še čaja noče piti. Pa imamo eno zdravilo, ki naj bi se v čaju raztopilo in to potem popilo. Tamala pa še to noče.
Edino Hiconcil vzamemo brez težav.

V glavnem cela zmešnjava.

papa

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.3.2009 14:56:32   
bobika
bogi vi eros
mi se tud bojujemo s kašlom. Anže full rad inhalira, tak da nimamo problemov. Je pa nenormalno viroz s kašlom. Upam, da se porihtate, da ne bo treba v bolnico. Kaj pa če v soku al pa cedeviti raztopiš zdravilo, saj učinek je veretno enak. Pije pa naj tisto kar ima najraje, da bo le veliko pila :)

Shoo še tukaj VSE NAJBOLJŠE!!!!
Javi se kaj!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.3.2009 15:14:15   
rija
oj pupe, da nas dvignem pa spijem kavo do konca, potem pa naprej pakirat in pospravljat in prat cote...sem že cel teden v zaostankuuser posted image  

zdajle sem nabrala dva ogromna poka Tilovih stvari, ker je čez to zimo tak pognal, da mu je skoraj vse prekratkouser posted image  prej ni in ni hotel prerasti 86 in še v jeseni mu je bilo prav, zdaj pa kar naenkrat na 98user posted image
madonca, moram jutri malce pogledat spodnje dele trenirkic, ker je tak, kot če bi ga v vodi za mero jemaliuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
29.3.2009 17:28:08   
alenkica
Jure se je spet prehladil, je bil v stiku z bolnim bratrancom. Na žalost pa sem tudi jaz staknila za njim in sem danes spet šmrkava. Miha pa je zaenkrat OK. Komaj čakam, da bo konec teh prehladov, sploh ker juretu zeo težko očistim nosek s pumpico,saj noče pihat. Tako da imava pravoborbo, kovzamem pumpico v roke!

Eros;se mi prav smilite. upam, da vam ne bo treba v bolnico! Držim pesti!!!

Tinkamiška: oh, to je pa zelo dolg postopek. Seveda bomo držali pesti konec aprila, jaz jih že sedaj, ker vem, kako zelo si želiš še enega otročička. Srečno!

Vam moram še povedat, da je Miha dobil že drugi zobek, zdaj pa ga spet precej boli, tako da bo verjetno kmalu še kakšen.

Lep vikend, ljub dežju vam želim!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
29.3.2009 22:37:41   
rija
evo, lepe pozdrave iz madžarske user posted image
moja dva sta omagala, jaz pa še kar vedrim...mi je še prezgodaj.....pa HB  za internet v sobiuser posted image

upam samo, da bo nehalo deževati, ker mamo nagledane preksrasne kolesarske potiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.3.2009 7:32:06   
lonja
Jutro,

evo, sem že tu, dva člana (Ajdo in user posted image ) sem odpakirala v službo in varstvo, Manca spi, jaz pa visim tuki gor ob šalci kofeta. Kolk je to luštno...user posted image .

Rija, upam, da se vam vremena zjasnijo. Boš enkrat malo poročala, kje ste bili, verjetno spet kaka super lokacija za kak vikend, a ne?   

Alenkica, naj se Jure hitro pocajta user posted image  zanj, pa naj Mihu nehajo nagajat zobki user posted image . Manca jih na srečo še nima, čeprav se že ene dva tedna grozno slini.   

Tinkamiška, tudi meni se tud sanjalo ni, da je to tako dolg postopek user posted image . Konec aprila bomo prav vse januarčice stiskale velike pestke za vse vas user posted image . Kako posel, vama laufa? Na predstavitev zadnjič nisem mogla, nisem imela varstvoa, ker se je T potepal po Turčiji. 

Lep dan, kljub dežju vam želim!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.3.2009 16:14:52   
rija
Lonja, tvoje besede so pomagaleuser posted image
Je res fajn, hotel , bazeni, hrana naravnost odlična....samo toplice niso zameuser posted image  mislim, da me razen dnevnega kopanja ne vidijo tak hitro. tole tu je zelo podobno moravskim.....meni je to tak dosadnouser posted image  neko selo pa pač en kup term.....v bistvu pa nimaš kam.....jaz bi vseeno raje morje....pa morski zrak, četudi marca....
zdajle čakam mojega da pride iz savne, potem pa smenauser posted image  kak bo pasalo....odkar imava malega, hodiva v savno samo še na dopustu, ko mulc spiuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.3.2009 16:17:11   
A & T
No, rija, te pa uživaj še zame.

Vsem lep pozdrav.

Cao...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
31.3.2009 13:48:07   
nemsis
Ojla

Samo toliko, da nas spravim na prvo stran.

Sicer pa imam eno vprašanje, če bo katera kaj vedela. Danes sem od zavoda dobila napotnico za usposabljanje, pa me zanima če katera kaj ve o tem? Se splača? Sama trenutno razmišljam o tem ali se splača ali ne, ker sva oba trenutno brez zaposlitve.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
31.3.2009 14:53:42   
rija
eros....splača ali ne...ne gre gledati na kratek rokuser posted image  pač pa na dolgega....vsako novo znanje se splačauser posted image
kakšno usposabljanje pa je sploh?

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
31.3.2009 18:08:44   
nemsis
Rija, gre za usposabljanje na socialni. Saj v bistvu me takšno delo zanima. Mene samo zanima kako je s finančnega vidika, če katera ve. Koliko v bistvu dobiš (na netu dve informaciji) in koliko se ti potem to pozna pri otroških in takšnih stvareh. Kajti stvar je taka, da sva s partnerjem oba ostala brez zaposlitve in si trenutno urejava subvencijo za stanovanje. Potem, ko preneham prejemati nadomestilo z zavoda pa se moram oglasiti na občini zaradi vrteca in pa na socialni zaradi otroških.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
31.3.2009 23:01:19   
rija
za otroške ne vem, vendar pa če sta oba brez službe, pa nimata nekega premoženja, sta v najnižjem pl. razredu za vrtec. če pa greš nekaj delat, pa te kvečjemu lahko dvignejo za razred višje, kar pa je vsekakor manjša razlika, kot pa če nič ne zaslužišuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.4.2009 10:08:11   
lonja
Evo, eno kavico vsem za lepši dan!
user posted image

Pri nas nas malo premik ure mede, smo bejbe spale do devetih, no, Manca še kar nadaljuje user posted image , Ajdo pa sem spakirala v varstvo user posted image . Zdej, ko hodi na plavanje gre zvečer brez pripomb in ugovorov pančat in je to prava veselica. Jo zgleda tolk zmatra vse skupaj.

Danes pa ima rojstni dan naša januarčica Ovnica78, ki se nam sicer bolj redko oglasi. NO, VSE NAJBOLJŠE vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj že dobite dojenčka?

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.4.2009 12:26:26   
bobika
VSE NAJBOLJŠE OVNICA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.4.2009 14:48:05   
A & T
eros - tudi jaz sem mnenja, da je usposabljanje ena velika priložnost. Pri nas v službi tisti, ki se na usposabljanju izkažejo in je kakšna potreba po delavcih, dobijo vedno službo, saj jih poznajo, imajo z njimi izkušnje in če so zadovoljni, jih tudi naprej zaposlijo. Skratka imajo prednost pred tistimi, ki niso bili na usposabljanju. Koliko pa mesečno dobijo, pa ne vem.

ovnica - vse najboljše user posted image

lonja - hvala za kavico, jo je bilo lepo videti

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.4.2009 17:45:28   
alenkica
Ojla!

Ja Jure je že kar v redu, jaz pa še vedno imam ful zaprt nos ko ne vem kaj!

Mihcu pa nagajajo zobje ko ne vem kaj. Sploh ne štejem več koliko slinčkov menjam.

Zdaj ima jure eno smešno navado, da ko poje', dela: Glej kakšen trebušček mam, bo kmal puščal.

Je pa jure zadnje čase postal pravi glasbenik. Medtem ko se igra si stalno poj pesmice. Najraje ima Žiga Žaga , pa Jaz grem na zeleno travco. Včeraj zvečer, pa mi je zelo lepo prvič zapel vse najboljše. Ampak kar tako, nisem imela roj.dneva! user posted image

Ja, naša dva sta prava sončka. Jure s svojim zanimivim govorjenjem, Miha pa s svojim smehom. Meni ni lepšega. user posted image user posted image

Ko bo kaj več časa, bom prilimala kako slikico. Imamo nove kozličke in Jure je letos še bolj navdušen nad  njimi kot lani. Jih stiska, lupčka, boža!

Čiao!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.4.2009 10:22:26   
nemsis
Ojla

No, razgovor za usposabljanje na delovnem mestu je za mano. Bila sem edina, ki jo je zavod napotil k delodajalcu. Tako, da začnem s 1.majem. Usposabljanje bo trajalo 3 mesece, zaposlitev ni možna. Glede zneskov pa izvem jutri, ko grem na zavod. Opravljala pa bom administrativna dela oz. dela referenta.

Drugače pa pri nas nič novega. Tamala je ta teden še doma, v ponedeljek pa gre v vrtec. Malce še kašljamo, ampak bo že.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.4.2009 14:06:19   
alenkica
Eros, čestitke za delo. Dobro je, kar je. Jaz se zelo bojim kako bo, ko bo konec moje porodniške, tako da že zdaj gledam, če bi bilo kaj zanimivega.

Z Juretom sva danes po dolgem času uživala na soncu. Je bil na kolesu, pa po toboganu se je spuščal. Je bil tako utrujen, da že spi. user posted image Miha pa ima vročina zaradi zobkov, tako da je kar v hiši. upam, da ne bo hujšega!!

Uživajte v teh lepih pomladnih dneh!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.4.2009 23:36:43   
rija
samo malo "liftinga"user posted image user posted image

in evo mojega srčka

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.4.2009 15:04:53   
alenkica
Mene pa zanima, če katera od januarčic zbira nalepke lokomotivčka Tomaža. Jih imam veliko podvojenih in mi manjkajo samo še 4 da končam album! Če katera zbira, naj mi piše na z.s.

Drugače se zelo malo oglašate tukaj. Verjetno vse uživate na sončku. No, saj tudi jaz sem zeloo veliko zunaj. Zdaj pa oba spita ko angelčka. Prav paše da pridem malo sem na rač. user posted image

uživajte!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......