Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 20:05:01
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! petra pa ne no ... uboga Tia deja dobro opravita z Anejem katja zdaj je pa res lepo vreme, kdaj prideta v ormož? jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali. pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorsko ja ada zaj bom pa se res mogla spravit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:03:07
|
|
|
|
petra *k
|
morrak, samo po 3 dni jo lahko mažem, te pa je en čas nebi smela, ker so to neke ... kreme, saj nevem, kak se reče, kaj vsebuje, no ki tanjšajo kožo in škodijo srcu in bi ji lahko trajne posledice na koži pustla če bi jo mazala vsak dan in ne po navodilih. zaj sem jo tri dni mazala, pa samo en dan ne, danes vjutro je spet bla cela pikasta, pa sem jo danes namazala. za jutri pa ne vem, če bom upala tvegati pa uporabiti kremo, če bo hujše jo bom. sicer pa še tak samo izvide čakamo, te pa letimo po napotnico in nazaj v mb, mislim da boma takrat notri ostale.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:12:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DanDan! Kako kaj? Mi smo super! Zaenkrat se še bolj redko oglašam kr imava atija končno na dopustu in se seveda veselo cartamo... tk da je bolj malo časa za računalnik... Včeraj smo bli na prvem sprehodu Drugače je pa Maruša ful pridna pupa... ponoči spimo, ponavadi od devetih do kakšnih 4, se najeva pa spimo dalje... saj trkam po lesu vsak dan, da bi tako ostalo Upam, da ste ve in vaši otročki vredu sicer pa.. taka so marčevska deca očitno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:13:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! petra pa ne no ... uboga Tia deja dobro opravita z Anejem katja zdaj je pa res lepo vreme, kdaj prideta v ormož? jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali. pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorsko za primorsko ? kaj koga poznaš tam, ali vračaš pogače ti samo poštarja počakaj.... sicer pa saj sploh ni za tebe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:14:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! petra pa ne no ... uboga Tia deja dobro opravita z Anejem katja zdaj je pa res lepo vreme, kdaj prideta v ormož? jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali. pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorsko ja ada zaj bom pa se res mogla spravit ja, le računaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:16:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k morrak, samo po 3 dni jo lahko mažem, te pa je en čas nebi smela, ker so to neke ... kreme, saj nevem, kak se reče, kaj vsebuje, no ki tanjšajo kožo in škodijo srcu in bi ji lahko trajne posledice na koži pustla če bi jo mazala vsak dan in ne po navodilih. zaj sem jo tri dni mazala, pa samo en dan ne, danes vjutro je spet bla cela pikasta, pa sem jo danes namazala. za jutri pa ne vem, če bom upala tvegati pa uporabiti kremo, če bo hujše jo bom. sicer pa še tak samo izvide čakamo, te pa letimo po napotnico in nazaj v mb, mislim da boma takrat notri ostale. krema verjetno vsebuje kortikosteroide moram pa vam vsem povedati, da je Tia tak dobrovoljček, se tak lepo smeji, samo pogledaš jo, pa se že smejčka. pravi srček je
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:30:09
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo itak cel dan bili zunaj, še ob pol 7 sem v parku na klopci dojila je pa zato toliko bolj dolgo trajalo, da so bili vsi 3 skopani in siti in v posteljah.... pa še štorijo vam moram povedat... ko sem se zjutraj spravljala ven, sem si naslov od morrak napisala na listek in ga seveda pozabila doma , ker imam možgane nekje na veliki planini. in potem seveda hočem poklicati, da mi pove njihov naslov, pa ugotovim, da je tudi njena št. izginila med popravilom telefona pred mesecem dni ... kaj torej naj naredim? ali naj vse skupaj nesem nazaj domov in jutri ponovim vajo? ma ne, bomo nekoga poklicali ... koga? razmišljam en čas o treziki, pa si potem mislim, da ima itak polne roke dela in cartanja z marušo... mislim na eno našo novembrko, ki ima zdaj tudi dojenčico, in bi lahko bila kje pri netu, pa se potem spomnim, da ima danes pregled pri P, pa da ne bom motila... no, in pokličem eno kolegico, ki pa sploh ne sodeluje na RR, ampak je v službi večino cajta na internetu in bi mi znala pomagat ... no, jo pokličem in ji obrazložim kako in kaj in ji povem geslo, da se je prijavila pod moje ime, pa pogledala v moja ZS, pa mi naslov povedala in tako sem lahko poslala ampak morrak... še vedno pa pošiljka ni za tebe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:32:12
|
|
|
|
ada2
|
zgleda, da vas je sonce čisto vrglo... grem jaz tudi pred TV, gledat trenutek resnice... sicer mi je čisto dovolj, da poslušam zraven, ampak ker nobena ni za čvek, kaj čem sama tu poste nabijat... itak smo že skoraj na 200
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:43:07
|
|
|
|
*monchy*
|
tak da se vam še jaz na hitro javim.. smo seveda cele dneve vuni tak da za rr ni niti cajta. vas samo malo zvečer pa vjutro preberem sem komaj k sebi prišla od včerajšnjega sprehoda zdelalo nas je lepo in spet mamo novi zobek iiin še so na vidiku kaki 3 najmanj ... tak da bo veselo še zdaj pa šibam v postlo. lepo in mirno noč vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 21:50:07
|
|
|
|
katjakokol
|
ja ada ti pa si res mela prave storije danes midva sma tudi nekaj cez 7 prisla v hiso drugace pa sma bla celi dan zunaj samo da sem ga nahranla pa kuhala pa da smo se previli parkrat drugace pa skoz zunaj joj blo je prav super zunaj na soncku jutri pa pravijo se topleje joj se samo en vikend in imamo ze krst pa treba se mami oblect da ne bo v starih cunjah pa se po nabavah in pa torto se narocit in aranzma za na mizo joj kako bo minlo vmes pa se prazniki in barvanje jajck ka mi te je da sem se tako izpovedla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 22:10:29
|
|
|
|
Pupka
|
petra in tatly ter Stella in Tia... Lepo ste se sončle danes sredi ormoža Jaz pa vam pokažem še mojega buhtla. ker že šibam spat. Rene spi že dva dni od 21.00 do 6.00 Pred tem je spal že do 5.00 tu in tam le do 4.00. Jaz pa izkoristim, pa mal potegnem tu na računalniku in se mi vjutro pozna. za bolne sončke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 22:17:20
|
|
|
|
katka37
|
tudi moj dan je bil danes pester zjutraj sem šla jaz do zdravnice, pa imam na srečo samo virusno vnetje grla, po službi pa sem peljala še Tina, ki ima vnetje ušes, ni pa imel nekih drugih znakov kot zvečer vročina, ponoči se je zbujal ampak ni jokal skoraj nič, pa sem mislla da zaradi zob zdaj pa papcama hikoncil, pa mama ga bo cartala doma ta teden pa bo petra, tudi za vas bodo prišl lepši dnevi, ko bo tii boljše treziika, se pa imate lepo potem vi trije ada, samo da si rešila, je pa bila cela operacija to monchy, za nov zobek zdaj pa jaz tudi grem, upam, da mi bo uspelo dati gospodiču AB lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 6:59:23
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! pa še kavo skuham, zaj je že dolgo nisem pupka, kaj pa se te nisi stavla, če si nas vidla?? cel dan smo ble včeraj zunaj, od 10h pa do pol 8, medzmes sem 1 uro šla skuhala. sonce me je tak speklo po rokah, da me vse srbi. je pa blo super vreme, pravo poletno že. fajn, naj le tak ostane.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 7:17:33
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro petra hvala za kavico in kako je tia nas mai pa ma zgleda kaki nahod ko kihne mu vse vun z noseka potisne hb nima vrocine da boma lahko sla danes ven na soncek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 7:31:17
|
|
|
|
katjakokol
|
monchy kako ste spali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 7:39:20
|
|
|
|
*monchy*
|
jutro! eh katja kot ponavadi. nikak in sem se tudi zdaj odločla da ga peljem k zdravniku da mu uhice pogleda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 7:39:43
|
|
|
|
*monchy*
|
katja kak pa vi?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 8:28:20
|
|
|
|
*monchy*
|
Pupka oooo kaaak je lepiiii
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 8:31:34
|
|
|
|
tatly
|
petra pol nama je tisto pupka trobla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 8:53:02
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* katja kak pa vi? spali smo se danes kar dobro samo nos nas je jezil mislim da smo dobli nahod hb se zaenkrat ni vrocine
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 8:59:58
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro petra, za kavico katja, mai naj pokaže prehladu monchy, sem opazovala malo bolj danes ponoči tina pa se je res za uhico vlekel, jokal pa ni nič kaj, samo sitnaril, drugih znakov pa sploh nič, je normalno, igra se tudi... javi po pregledu ostale uživajte danes v lepem vremenu, mi bomo tudi šli ven če bo toplo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 11:00:46
|
|
|
|
suncicica
|
hello mi smo tudi vceraj celi dan skoraj kolovratli po sprehodih in mislim da bo danes isto. zvecer pa smo vsi tako utrujeni da kar popadamo v postelje . soncki so pridni,obcasno jih malo krci dajejo ampak zaenkrat se ni sile. zdaj je dokoncno zmenjeno ,24 gremo na morje za 10 dni - kak bomo uzivali na soncku in ob morski vodi.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 13:17:46
|
|
|
|
*monchy*
|
tak mi smo od zdravnika od pol desetih je že bil čas da pridemo domu. taka gužva je da brez veze dobro da se škrat ni naveličo in je bil zeeeeeeLo dobre volje HB smo zdravi! kri voda.. vse je Ok zdaj pa na sončka
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 13:28:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 7.4.2009 14:26:30
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak sem si kar oddahnila ja, da je vse ok ker ma mala od sestriče streptokok angino in me je malo zaskrbelo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?