|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
6.4.2009 20:05:01   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

petra pa ne nouser posted image ... uboga Tiauser posted image user posted image user posted image

deja dobro opravita z Anejem

katja zdaj je pa res lepo vreme, kdaj prideta v ormož?

jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali.

pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorskouser posted image user posted image user posted image

ja ada zaj bom pa se res mogla spravituser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
6.4.2009 21:03:07   
petra *k
morrak, samo po 3 dni jo lahko mažem, te pa je en čas nebi smela, ker so to neke ... kreme, saj nevem, kak se reče, kaj vsebuje, no ki tanjšajo kožo in škodijo srcu in bi ji lahko trajne posledice na koži pustla če bi jo mazala vsak dan in ne po navodilih. zaj sem jo tri dni mazala, pa samo en dan ne, danes vjutro je spet bla cela pikasta, pa sem jo danes namazala. za jutri pa ne vem, če bom upala tvegati pa uporabiti kremo, če bo hujše jo bom. sicer pa še tak samo izvide čakamo, te pa letimo po napotnico in nazaj v mb, mislim da boma takrat notri ostale.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
6.4.2009 21:12:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
Kako kaj? Mi smo super! user posted image user posted image  Zaenkrat se še bolj redko oglašam kr imava atija končno na dopustu in se seveda veselo cartamo... tk da je bolj malo časa za računalnik... Včeraj smo bli na prvem sprehodu user posted image user posted image user posted image  Drugače je pa Maruša ful pridna pupa... ponoči spimo, ponavadi od devetih do kakšnih 4, se najeva pa spimo dalje... saj trkam po lesu vsak dan, da bi tako ostalouser posted image user posted image
Upam, da ste ve in vaši otročki vreduuser posted image

user posted image user posted image  

sicer pa.. taka so marčevska deca očitnouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
6.4.2009 21:13:49   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

dobro jutro!

petra pa ne nouser posted image ... uboga Tiauser posted image user posted image user posted image

jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali.

pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorskouser posted image user posted image user posted image

za primorsko ? kaj koga poznaš tam, ali vračaš pogačeuser posted image

ti samo poštarja počakaj.... sicer pa saj sploh ni za tebeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
6.4.2009 21:14:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

dobro jutro!

ja ada zaj bom pa se res mogla spravituser posted image user posted image user posted image

ja, le računajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4930
6.4.2009 21:16:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

morrak, samo po 3 dni jo lahko mažem, te pa je en čas nebi smela, ker so to neke ... kreme, saj nevem, kak se reče, kaj vsebuje, no ki tanjšajo kožo in škodijo srcu in bi ji lahko trajne posledice na koži pustla če bi jo mazala vsak dan in ne po navodilih. zaj sem jo tri dni mazala, pa samo en dan ne, danes vjutro je spet bla cela pikasta, pa sem jo danes namazala. za jutri pa ne vem, če bom upala tvegati pa uporabiti kremo, če bo hujše jo bom. sicer pa še tak samo izvide čakamo, te pa letimo po napotnico in nazaj v mb, mislim da boma takrat notri ostale.user posted image

krema verjetno vsebuje kortikosteroideuser posted image

moram pa vam vsem povedati, da je Tia tak dobrovoljček, se tak lepo smeji, samo pogledaš jo, pa se že smejčka. pravi srček jeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
6.4.2009 21:30:09   
ada2
no, mi smo itak cel dan bili zunaj, še ob pol 7 sem v parku na klopci dojilauser posted image

je pa zato toliko bolj dolgo trajalo, da so bili vsi 3 skopani in siti in v posteljah....

pa še štorijo vam moram povedat...
ko sem se zjutraj spravljala ven, sem si naslov od morrak napisala na listek in ga seveda pozabila domauser posted image , ker imam možgane nekje na veliki planini. in potem seveda hočem poklicati, da mi pove njihov naslov, pa ugotovim, da je tudi njena št. izginila med popravilom telefona pred mesecem dniuser posted image ... kaj torej naj naredim?user posted image user posted image user posted image ali naj vse skupaj nesem nazaj domov in jutri ponovim vajo?user posted image user posted image ma ne, bomo nekoga poklicaliuser posted image ... koga?user posted image user posted image user posted image razmišljam en čas o treziki, pa si potem mislim, da ima itak polne roke dela in cartanja z marušo... mislim na eno našo novembrko, ki ima zdaj tudi dojenčico, in bi lahko bila kje pri netu, pa se potem spomnim, da ima danes pregled pri P, pa da ne bom motila... no, in pokličem eno kolegico, ki pa sploh ne sodeluje na RR, ampak je v službi večino cajta na internetu in bi mi znala pomagatuser posted image ... no, jo pokličem in ji obrazložim kako in kaj in ji povem geslo, da se je prijavila pod moje ime, pa pogledala v moja ZS, pa mi naslov povedala in tako sem lahko poslalauser posted image

ampak morrak... še vedno pa pošiljka ni za tebeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
6.4.2009 21:32:12   
ada2
zgleda, da vas je sonce čisto vrglo...

grem jaz tudi pred TV, gledat trenutek resnice... sicer mi je čisto dovolj, da poslušam zraven, ampak ker nobena ni za čvek, kaj čem sama tu poste nabijat... itak smo že skoraj na 200user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
6.4.2009 21:43:07   
*monchy*
tak da se vam še jaz na hitro javim.. smo seveda cele dneve vuni tak da za rr ni niti cajta. vas samo malo zvečer pa vjutro preberem user posted image sem komaj k sebi prišla od včerajšnjega sprehoda user posted image  user posted image zdelalo nas je lepo user posted image  user posted image
in spet mamo novi zobek user posted image user posted image iiin še so na vidiku kaki 3 najmanj ... tak da bo veselo še user posted image user posted image

zdaj pa šibam v postlo. lepo in mirno noč vsem user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
6.4.2009 21:50:07   
katjakokol
ja ada ti pa si res mela prave storije danesuser posted image user posted image
midva sma tudi nekaj cez 7 prisla v hiso
drugace pa sma bla celi dan zunaj
samo da sem ga nahranla pa kuhala pa da smo se previli parkrat
drugace pa skoz zunaj

joj blo je prav super zunaj na soncku
jutri pa pravijo se toplejeuser posted image user posted image user posted image

joj se samo en vikend in imamo ze krst
pa treba se mami oblectuser posted image user posted image da ne bo v starih cunjahuser posted image
pa se po nabavah in pa torto se narocit in aranzma za na mizo
joj kako bo minlo vmes pa se prazniki in barvanje jajckuser posted image

ka mi te je da sem se tako izpovedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
6.4.2009 22:10:29   
Pupka
petra in tatly ter Stella in Tia... Lepo ste se sončle danes sredi ormoža user posted image user posted image

Jaz pa vam pokažem še mojega buhtla. ker že šibam spat. Rene spi že dva dni od 21.00 do 6.00 user posted image user posted image Pred tem je spal že do 5.00 tu in tam le do 4.00. Jaz pa izkoristim, pa mal potegnem tu na računalniku in se mi vjutro pozna.
user posted image user posted image user posted image za bolne sončke

user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 4936
6.4.2009 22:17:20   
katka37
tudi moj dan je bil danes pester  user posted image

zjutraj sem šla jaz do zdravnice, pa imam na srečo samo virusno vnetje grla, po službi pa sem peljala še Tina, ki ima vnetje ušes, ni pa imel nekih drugih znakov kot zvečer vročina, ponoči se je zbujal ampak ni jokal skoraj nič, pa sem mislla da zaradi zob

zdaj pa papcama hikoncil, pa mama ga bo cartala doma ta teden pa bo

petra, tudi za vas bodo prišl lepši dnevi, ko bo tii boljše user posted image user posted image

treziika, se pa imate lepo potem  vi trijeuser posted image user posted image user posted image

ada, samo da si rešila, je pa bila cela operacija to user posted image user posted image

monchy, user posted image user posted image  za nov zobek

zdaj pa jaz tudi grem, upam, da mi bo uspelo dati gospodiču AB

lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4937
7.4.2009 6:59:23   
petra *k
dobro jutro!!!

pa še kavo skuham, zaj je že dolgo nisem user posted image

pupka, kaj pa se te nisi stavla, če si nas vidla?? cel dan smo ble včeraj zunaj, od 10h pa do pol 8, medzmes sem 1 uro šla skuhala. sonce me je tak speklo po rokah, da me vse srbi. je pa blo super vreme, pravo poletno že. fajn, naj le tak ostane. user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
7.4.2009 7:17:33   
katjakokol
dobro jutro
petra hvala za kavico in kako je tia
nas mai pa ma zgleda kaki nahod
ko kihne mu vse vun z noseka potisne hb nima vrocineuser posted image user posted image
da boma lahko sla danes ven na soncek

mai pričakuje družbo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
7.4.2009 7:31:17   
katjakokol
monchy kako ste spali

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 4940
7.4.2009 7:39:20   
*monchy*
jutro!

eh katja kot ponavadi. nikak user posted image in sem se tudi zdaj odločla da ga peljem k zdravniku da mu uhice pogleda

Neposredna povezava do sporočila: 4941
7.4.2009 7:39:43   
*monchy*
katja kak pa vi?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
7.4.2009 8:28:20   
*monchy*
Pupka oooo kaaak je lepiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
7.4.2009 8:31:34   
tatly
petra pol nama je tisto pupka trobla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
7.4.2009 8:53:02   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

katja kak pa vi?

spali smo se danes kar dobro
samo nos nas je jezil
mislim da smo dobli nahod hb se zaenkrat ni vrocine

mai pričakuje družbo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
7.4.2009 8:59:58   
katka37
dobro jutro

petra, user posted image user posted image  za kavico

katja, mai naj pokaže prehladu user posted image user posted image           user posted image user posted image

monchy, sem opazovala malo bolj danes ponoči tina pa se je res za uhico vlekel, jokal pa ni nič kaj, samo sitnaril, drugih znakov pa sploh nič, je normalno, igra se tudi... javi po pregledu

ostale uživajte danes v lepem vremenu, mi bomo tudi šli ven če bo toplo

Neposredna povezava do sporočila: 4946
7.4.2009 11:00:46   
suncicica
hello
mi smo tudi vceraj celi dan skoraj kolovratli po sprehodih in mislim da bo danes isto. zvecer pa smo vsi tako utrujeni da kar popadamo v posteljeuser posted image user posted image .
soncki so pridni,obcasno jih malo krci dajejo ampak zaenkrat se ni sile.
zdaj je dokoncno zmenjeno ,24 gremo na morje za 10 dniuser posted image user posted image user posted image - kak bomo uzivali na soncku in ob morski vodi.user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
7.4.2009 13:17:46   
*monchy*
tak mi smo od zdravnika user posted image od pol desetih je že bil čas da pridemo domu. taka gužva je da brez veze user posted image dobro da se škrat ni naveličo in je bil zeeeeeeLo dobre volje user posted image HB smo zdravi! kri voda.. vse je Ok user posted image  user posted image zdaj pa na sončka user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 13:28:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4949
7.4.2009 14:26:30   
*monchy*
morrak sem si kar oddahnila ja, da je vse ok user posted image
ker ma mala od sestriče streptokok angino in me je malo zaskrbelo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?