|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
7.4.2009 6:59:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mojo Lariko je pa sončko malo primlo v eno ličko ima rdeče..... danes pa sem ji senčnik kupila.. 

našo je tud malo zgrablo...ji bom marelo namontirala gor...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.4.2009 7:01:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo na brzino vas pozdravim user posted image  Pri nas gre na boljše, upam vsaj user posted image

super..saj bo..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.4.2009 7:02:08   
arabela*

Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita?

Kakšni nevarnosti? Danes je blo 20 stopinj..

če piha,so vsekakor v nevarnosti,pa magari če topel veter..

Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.4.2009 7:04:01   
arabela*
nič...grem po opravkih...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.4.2009 7:09:58   
Alenka_
dobro jutro punce user posted image

ful ste ble pridne in ste se res raztipkale user posted image  nisem še uspela prebrat ampak bom v kratkem!
Pri nas nič novega, le to, da je mamica zbolela user posted image  Se borim proti kašlju, zabasanemu nosu in bolečemu grlu... bla sm ful pametna med vikendom: smo šli vsi trije na en ornk sprehod okoli Brda (protokolarnega objekta) in smo hodili kar dobro uro in pol. bilo je fuuuuuul lepo, fuuuuuul toplo, tako da je bilo seveda treba dat pulover dol in hoditi okoli le s kratko majčko, veter pa je bil očitno še vedno prehladen in me je po prepotenem hrbtu fajn prepihalo in voila, zdaj pa imam!!! lofka!!!! za nameček je pa še luna v pravem stanju, da našo malo kr mal nosi okoli...
ampak za vsakim dežjem pride sonček user posted image  važno mi je le to, da je Sara zdrava. mamica bo že!!!

upam, da ste ve in vaši user posted image  zdravi in da boste še naprej!!
želim vam lep dan z vašimi srčki user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.4.2009 8:32:57   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Uh menstruacija. Sem jo danes dobila prvič po decembru 2007. Kak se počutim verjetno ne rabim razlagat. user posted image

Uf, jaz jo še čakam. Dojiti sem nehala pred 14. dnevi, naj bi pa jo mogla dobit zdaj najkasneje v 3. mesecih. user posted image

Joj Jazzy jaz pa še dojim in sem jo dobila. Je kar hudo, ampak bom že preživela.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.4.2009 8:33:57   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez?

Ja jaz ji ne dam nič gor, če je 20 C in če je v vozičku. Tudi če malo toplo piha ne. Če jo pa ven vzamem ji pa dam gor le če piha, drugače tud ne. Se spomnim, mi je na začetku P rekla, da naj tamalo oblačim podobno kot sebe. Res pa, da je takrat nisem vprašala posebej za glavo. Itak da bodo pa polet oz že prej zaradi močnega sonca morali imeti neko pokrivalo.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.4.2009 8:34:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ma čist sem razočarana: sem danes začela gledat za tečaj plavanja na DIF-u, pa se je en ravno začel konec marca, naslednji bo pa šele oktobra????!!!!!!!!!! Sicer sem poslala mail, če se lahko še vseeno pridruživa, ampak dvomim, da bo šlo čez. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kako majo lahko samo 2x na letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nimajo v LJ vsaj na 2 koncih te tečajeuser posted image  Mislim, da ni samo na difu

Ma imajo še v Atlantisu, ampak na DIF-u je daleč najboljša (beri najčistejša) voda.... Sej najbrž mal kompliciram, ampak bazenov nikol nisem posebej marala user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.4.2009 8:35:36   
Jazzy1

Uh menstruacija. Sem jo danes dobila prvič po decembru 2007. Kak se počutim verjetno ne rabim razlagat. user posted image

Uf, jaz jo še čakam. Dojiti sem nehala pred 14. dnevi, naj bi pa jo mogla dobit zdaj najkasneje v 3. mesecih. user posted image

Joj Jazzy jaz pa še dojim in sem jo dobila. Je kar hudo, ampak bom že preživela.

No, saj jaz se nič ne pritožujem ker je še nimam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.4.2009 8:37:19   
pf

Starši si ne morejo vzeti bolniške in dopusta in pripelajo user posted image kar smrkave v vrtec in pol so vsi smrkavi

Jaz bi nekaj prašala na to temo? Ma kaj samo prehlad, da z noska teče, je nalezljiv? Saj mi tudi ne gremo na bolniško, ker smo malo prehlajeni pa se nobeden ne naleze.... al je to pri otrokih drugače?

Tudi jaz zaradi prehlada in kašlja ne grem na bolniško oz. na dopust, samo otročki pa glave skup tišijo, pa kihajo en v drugega, pa kašlajo in zato je pol toliko bolanih. Saj to mamice lahko potrdijo tiste, ki že imajo user posted image v vrtcu. Moje prijateljice imajo pozimi skozi bolane user posted image . Ampak tu pa žal nič ne moreš.

Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.4.2009 8:38:18   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Uh menstruacija. Sem jo danes dobila ...

Jest sem jo tud danes dobila...sicer ne prvic...ampak mi gre tako na zivce...da sem se prav zjutraj spomnila na user posted image  ...in se zamislila...da kje so tisti casi, ko mi 9 mesecev ni bilo treba misliti na menjanje vlozkov in zalogo le teh...user posted image

Tudi mene načeloma ne. Tale je pa po letu in pol skoraj in je giftna. Boleča in v potokih.

Matr a sem jst res tko čudna?! Mene menstruacija čisto nič ne moti...

Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.4.2009 8:39:54   
pf

Vam moram povedat, kaj mi je ta moj mali vrabec uštimal prej med kopanjemuser posted image . Lepo sedi v svoji banjici, grizlja termometer (poleg vseh šprickotov še vedno top igračauser posted image ) in naenkrat začne dobivat rep...vedno daljši...in daljši in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta moj mali navihanček je v vodo serviral eno klobasouser posted image . Najprej sploh nisem vedla, kaj naj naredim pol sem pa vidla, da zadeva izgublja obliko klobase pa sem ga hitro ven pograbla, zavila v brisačo, odložila na pojstlo, zamenjala vodo in ga dala nazaj. Svašta!user posted image user posted image user posted image

Ja mami, če pa ga je pritisnilo. user posted image user posted image user posted image Kaka faca. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.4.2009 8:41:34   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez?

Kapo zaenkrat še.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.4.2009 8:44:11   
Virtualna
Dobro jutro user posted image

Alenka_ user posted image user posted image user posted image  da bos cim prej zdrava...

Glede pokrival za user posted image  ... kadar grem na potep z Leylo...imam kar oboje s seboj, klobucek in trak...ce je vetrovno ima klobucka gor, v nasprotnem ima pa samo trakec ... trak prakticiram tudi, da bi se ji njena strleca useska "popravila" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.4.2009 8:50:28   
*bubi*
Dobro jutro!

Vprašal so ga če se je na trenutek resnice prijavil zato, da bi bil bolj prepoznaven od svoje žene Cirile in je napihnjeno bleknil ma neeeee in račpunalnik je dodal VAŠ ODGOVOR JE LAŽ!!! Hotel je pa že pred tem pobasat 10 000 pa it pa mu Cirila ni pustilauser posted image

sem jaz tudi gledala. Po izboru mojega možeka user posted image  Samo nisem upala včeraj tega tu gor napisat user posted image user posted image user posted image

Valjda, da mu ni pustila nehat, če pa je že marsikaj pikantnega zvedela user posted image . Recimo, da ji ni priznal vseh prevar user posted image  Pa so samo 3 vprašanja še ostala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.4.2009 8:50:30   
pf
Jaz sem tudi včeraj bila malo skeptična glede oblačil za Lano, sploh glede pokrivala. Ampak sem videla, da pri nas še imajo vsi kape gor. Saj tanka bombažna kapica ni tak debela, da bi zdaj bilo otroku ful vroče v glavico. Je pa res, da sem ji kupila dve res tanki, pa tudi štramplčke ful tanke. Ne upam ji dat samo zoknčkov in hlač, čeprav je že toplo in so temperature v bistvu temu primerne. V bistvu mi je grozen tak preskok vremena oz. temperature.

Bubi upam, da boste čimprej zdravi.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.4.2009 8:54:23   
*bubi*

Jaz bi nekaj prašala na to temo? Ma kaj samo prehlad, da z noska teče, je nalezljiv? Saj mi tudi ne gremo na bolniško, ker smo malo prehlajeni pa se nobeden ne naleze.... al je to pri otrokih drugače?

Tudi jaz zaradi prehlada in kašlja ne grem na bolniško oz. na dopust, samo otročki pa glave skup tišijo, pa kihajo en v drugega, pa kašlajo in zato je pol toliko bolanih. Saj to mamice lahko potrdijo tiste, ki že imajo user posted image v vrtcu. Moje prijateljice imajo pozimi skozi bolane user posted image . Ampak tu pa žal nič ne moreš.

Če otroku samo iz noska teče in nima vročine, lahko gre v vrtec. OK, ni ravno najboljše, ampak zaradi šmrkavega nosa se ne dobi bolniške. In v vrtcu imajo na tone robčkov, da svečke brišejo user posted image

Tak pač je, otrok zboli za navadnim prehladom do 10-krat letno, odrasli 4-5-krat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.4.2009 8:56:30   
Jazzy1

Jaz sem tudi včeraj bila malo skeptična glede oblačil za Lano, sploh glede pokrivala. Ampak sem videla, da pri nas še imajo vsi kape gor. Saj tanka bombažna kapica ni tak debela, da bi zdaj bilo otroku ful vroče v glavico.

Ja Lija je na primer te dni, ko sem ji še dajala kapo gor, vedno tako mokra bila po glavci, da sem se zato odločila da je ne bo imela. Pa je imela samo ta tanko bombažno. Bom pomoje tud jaz ta trak kupila al pa rutko...

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 7.4.2009 8:57:04 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.4.2009 8:57:11   
*bubi*
Bubiki tudi še dajem tanko kapico. Al pa trak je že imela, pa trak-rutko.

user posted image , si napisala, da traka ne najdeš - poglej v pikapolonici ali BC, imajo fantovske take oblikovane za ušesa. Se mi fajn, ker na oči ne lezejo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
7.4.2009 9:03:01   
pf
Bubi kje si pa kupila trak rutko? A jih imajo tudi v BC-ju? Tega bi pa kupila enega za našo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
7.4.2009 11:13:56   
arabela*
evo mene že nazaj...ma vsak dan imam neko letarijo....
zdaj pa sem malo sama....mojega sem poslala malo v life,pupike sta v varstvu....kak paše....user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
7.4.2009 11:15:10   
*bubi*

Bubi kje si pa kupila trak rutko? A jih imajo tudi v BC-ju? Tega bi pa kupila enega za našo.

praktično povsod jih imajo. BC, pokapolonica, tudi Sparkyjeve sem videla, pa v DMu. Edino kar pa nisem nikjer našla - da bi bil trak rutka z oblikovanim trakom. (povečan del za ušesa).

Si mislite, da kompliciram, ampak kaj, ko vse na oči leze, potem pa je jeza user posted image  Tudi bubi ima tak trekec.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.4.2009 11:20:11 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
7.4.2009 13:26:31   
amor real
Bubi poglej v Mullerju, jaz sem kupila dva traka v kompletu in imata oba "narejena ušesa" ne vem kako drugače napisat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
7.4.2009 14:00:40   
AinB
Žovjo!
Mi smo pa nazaj s cepljenja. Vse je bilo super, tudi jokali nismo nič. Pravi mali korenjak je bil. Smo pa ugotovili, da ga očitno rozine nič ne ganejo user posted image . Vse ostalo je takoj zagrabil in v usta, rozine pa sploh ni obrajtal.
MTY - teža:8.230 g, dožina:70 cm, obseg glave: 44 cm
naslednji pregled: 15.07.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
7.4.2009 14:01:44   
AinB
Jazzy - kako kaj kaže za četrtek? Midve z Bark bi prišli v Tivoli, če je še kakšna kandidatka.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?