Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:50:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita? Kakšni nevarnosti? Danes je blo 20 stopinj.. vetrovni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:51:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovaka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Kdaj? Kje? Na TV3 je nova oddaja Trenutek resnice, ko maš 21 vprašanj pa na detektor laži si priklopljen in če poveš vse po resnici dobiš 50 000 eur. Eh detektor laže se da prnest okoli.... samo malo treninga rabiš.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:52:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Na kakšno foro so ga dobil...bošček ...to me še zdaj zanima... Vprašal so ga če se je na trenutek resnice prijavil zato, da bi bil bolj prepoznaven od svoje žene Cirile in je napihnjeno bleknil ma neeeee in račpunalnik je dodal VAŠ ODGOVOR JE LAŽ!!! Hotel je pa že pred tem pobasat 10 000 pa it pa mu Cirila ni pustila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:53:48
|
|
|
|
meta21
|
Lara, si originalen senčnik kupila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:54:18
|
|
|
|
gold fish
|
ok...brezveze ....požeruha ..zdaj pa res grem.... sem še vedno prehlajena.. komaj diham....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:54:36
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovaka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Kdaj? Kje? Trenutek resnice, TV 3
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:55:54
|
|
|
|
gold fish
|
RAČKAPK - Si med pogrešanimi ..... Na raport GLORIA - isto..... ...pa še večkatera .... MTY - ti pa maš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:57:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovalka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Ah, sej maš čisto vest . Na kakšno foro so ga dobil...bošček Sem bla na RR in nisem dobr slišala, mislim, da so ga vprašal, če je hotel bit bolj popularen kot njegova žena al neki tazga, pa je rekel , da ne. Veš kaka vprašanja postavlja, pa bližnji so s tabo v studio, čista vest nima tu nobene vloge. Se mi zdi, da bi blo še bogu tule nerodno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:58:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lara, si originalen senčnik kupila? Ne, neko reč, ki se zaveže gor.... kot da bi imela ogromno ruto na glavi... hahaha...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:59:54
|
|
|
|
lana17
|
Meta je tud gledala in tud že vse razložila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:01:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lara, si originalen senčnik kupila? Ne, neko reč, ki se zaveže gor.... kot da bi imela ogromno ruto na glavi... hahaha... ;To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:02:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ok...brezveze ....požeruha ..zdaj pa res grem.... sem še vedno prehlajena.. komaj diham.... Kaj češ, da je 10 000 evrov? hahaha... sploh, če so na tak način dobljeni... itak nisi nič izgubil...meni so bli ful brez veze tisti, ki so na milionarju 2000 evrov vzeli... no, verjetno zato, ker sem na italijanski kanal gledala to oddajo in je blo veliko bolj zanimivo.... in v igri veliko več denarja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:04:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija. Ja, samo črne imajo.... vsaj kakega slona bi gor dali.... Kak senčnik si pa ti kupla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:04:33
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita? Kakšni nevarnosti? Danes je blo 20 stopinj.. vetrovni Moja teorija je nekak tak, da če je toplo in če piha topl vetrič ni panike, če ušesa niso pokrita. Sem pa danes v ZD klicala, pa sem sestro vprašala kaj ona meni, mi je pa rekla, da naj mu kr dajem kapo al trak zarad ušes, sicer če je v vozičku pol ni nujno. Sem mislila, da bo mojo teorijo potrdla. Zato me zanima kaj ve prakticirate.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:06:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija. Ja, samo črne imajo.... vsaj kakega slona bi gor dali.... Kak senčnik si pa ti kupla? Ne senčnik, marelo., kak bi Nodi reku temu: popolna zmedenost
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:07:22
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija. Ja, samo črne imajo.... vsaj kakega slona bi gor dali.... Kak senčnik si pa ti kupla? Zakaj pa slona? Ker je tako ogromen?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:08:18
|
|
|
|
lana17
|
Smo pa avgustovke v delih že prehitele.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:15:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija. Ja, samo črne imajo.... vsaj kakega slona bi gor dali.... Kak senčnik si pa ti kupla? Zakaj pa slona? Ker je tako ogromen? Po moje, ker je lep Lana, piši piši, da dobiš zvezdico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:17:59
|
|
|
|
lana17
|
Itak imam monologe.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:20:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Itak imam monologe. Maš pametnega sogovornika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:30:06
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Itak imam monologe. Maš pametnega sogovornika Niti ne, ker itak že v naprej vem kaj bo napisal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:36:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft To sem si tud jaz ogledovala, pa mi nekak ni blo, sem pol raj senčnik kupila. Je še več dela ko s senčnikom, pa sam črne barve so imel. Baje pa UV žarke odbija. Ja, samo črne imajo.... vsaj kakega slona bi gor dali.... Kak senčnik si pa ti kupla? Zakaj pa slona? Ker je tako ogromen? Ma dobro pa kakšno mravljico...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:39:36
|
|
|
|
lana17
|
Pozna je ura...grem spat. Lahko noč. Lara, hvala za fotke.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 23:41:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pozna je ura...grem spat. Lahko noč. Lara, hvala za fotke. Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 6:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?