|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
7.4.2009 8:18:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila.

Joj, boga reva user posted image user posted image user posted image
Meni je celo uspelo okna pomit v nedeljo user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.4.2009 8:19:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa dobro jutro!

Noč je bila ..................... user posted image . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. user posted image  Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok.

Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. user posted image  Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. user posted image  Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. user posted image

Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo.

user posted image user posted image user posted image
Oblekico pa le poslikaj, me že firbec user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.4.2009 8:20:33   
mmoojjccaa
Dobro jutro vsem skupajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.4.2009 8:22:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

jutro

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.4.2009 8:23:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

kako zdej tamale oblečete za ven????
to sem včeri študirala ko sem bila vzunajuser posted image , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice......
pol si pa misliš kaj če mu je prevročeuser posted image .
te vremenski prehodi me vedno medejouser posted image

Jaz sem ga imela prej v bodiju z dolgimi rokavi, nogavičkah in hlačah. Če sva zunaj pa bolj zgodaj ali pa proti večeru ima pa sigurno še kakšno toplo jopco, če je tanjša pa še kakšno majčko, kapico ali trak.Poleti bo ob tej temperaturi  21-22(ob večerih) v kratkih rokavih.

enako user posted image user posted image user posted image
sam nogavičke pa nikakor ne prenese in si jih skoz sezuvauser posted image in jih tlači v usta

če ga obuješ jih ne more sezut user posted image

ja sam doma je v nogavičkah, če mu pa nataknem cicibanke pa faše skor živni zlomuser posted image , vzunaj pa ni problemov

Naš pa najprej zbrca dol čevlje (ni šans, da bi jih lahko dovolj pritrdila user posted image ), potem pa sname nogavice in jih žveči... user posted image

Saj se bosta oba navadila na čevlje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.4.2009 8:24:25   
tilči

jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.4.2009 8:25:12   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila.

Joj, boga reva user posted image user posted image user posted image
Meni je celo uspelo okna pomit v nedeljo user posted image

jaz pa ne bom izivala usode,ker kadar jih pomijem,je vedno dež

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.4.2009 8:26:16   
tilči

Dobro jutro user posted image

Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci??user posted image user posted image user posted image

mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.4.2009 8:28:15   
tilči

Pa dobro jutro!

Noč je bila ..................... user posted image . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. user posted image  Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok.

Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. user posted image  Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. user posted image  Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. user posted image

Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo.

Da si ne boš uničila želodca.Ne pretiravaj s hujšanjemuser posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image  za oblekico.Hitro slikico gor.Sem firbčna

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.4.2009 8:30:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pa dobro jutro!

Da si ne boš uničila želodca.Ne pretiravaj s hujšanjemuser posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image  za oblekico.Hitro slikico gor.Sem firbčna

Sem si komaj pozdravila želodec pred nekaj leti. Prej pa ne vprašaj. Meni tako živci načnejo želodec, da je joj. Me je pa začelo že v 6. razredu OŠ mučit pa ne vem zakaj. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.4.2009 8:32:03   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo, misija uspela po 1huser posted image user posted image user posted image Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela

Držim pestke, da boste minro spali.

Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale.

Sem čist zaspanauser posted image  in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.4.2009 8:32:40   
mafi
dobro jutrouser posted image

a se na hitro javim pol pa letim v knjižnicouser posted image .
spanjeuser posted image user posted image user posted image , vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
7.4.2009 8:33:12   
špelin@

Evo, misija uspela po 1huser posted image user posted image user posted image Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela

Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale.

Sem čist zaspanauser posted image  in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.4.2009 8:33:23   
mafi

ja kaj pa Aljo matrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.4.2009 8:33:52   
mafi

jutro tudi tebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.4.2009 8:34:55   
mafi

Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci??user posted image user posted image user posted image

mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8 user posted image

ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
upam da je na vidiku kak zobek in da ne bo kej hujega

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.4.2009 8:35:50   
mafi

Pa dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.4.2009 8:36:10   
suzy85
Dobro jutro!
user posted image  

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.4.2009 8:36:23   
mafi
a zdej je pa spet sam user posted image na desniuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.4.2009 8:37:16   
Estrella*

ja kaj pa Aljo matrauser posted image

Ne vem. To se dogaja, če ne spi čez dan kvalitetni spanec v svoji posteljciuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.4.2009 8:37:21   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Naša frača noče spat in se dere v posteljciuser posted image  Kot bi se bala teme al ne vem česauser posted image

naš pa spi že od 20h....user posted image user posted image
sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem,

Ko prideš k njej se pa režiuser posted image  Sedaj se umirja.

mal te za nos vleče

Nč ni vlekla. Bruhala je , sedaj sem vse preoblekla in gremo ponovno v boj. Slišim, da Mateju popuščajo živciuser posted image

Če bo dobila vročino ste na istem kot mi. Kaj user posted image  juser posted image e to za en virus pa nimam pojma. user posted image

Naša ni nič bolana, samo tečnoba jo dajeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.4.2009 8:37:27   
Estrella*

Pa dobro jutro!

Danes smo bili pa isti valovni in tudi jaz sem lačna kot volk, če se ponoči zbujamuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.4.2009 8:37:32   
Estrella*

Bogec mali, upam, da se ne bo razvilo kaj naprej.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.4.2009 8:38:04   
mafi

kako zdej tamale oblečete za ven????
to sem včeri študirala ko sem bila vzunajuser posted image , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice......
pol si pa misliš kaj če mu je prevročeuser posted image .
te vremenski prehodi me vedno medejouser posted image

Jaz sem ga imela prej v bodiju z dolgimi rokavi, nogavičkah in hlačah. Če sva zunaj pa bolj zgodaj ali pa proti večeru ima pa sigurno še kakšno toplo jopco, če je tanjša pa še kakšno majčko, kapico ali trak.Poleti bo ob tej temperaturi  21-22(ob večerih) v kratkih rokavih.

enako user posted image user posted image user posted image
sam nogavičke pa nikakor ne prenese in si jih skoz sezuvauser posted image in jih tlači v usta

če ga obuješ jih ne more sezut user posted image

ja sam doma je v nogavičkah, če mu pa nataknem cicibanke pa faše skor živni zlomuser posted image , vzunaj pa ni problemov

Naš pa najprej zbrca dol čevlje (ni šans, da bi jih lahko dovolj pritrdila user posted image ), potem pa sname nogavice in jih žveči... user posted image

jaz sem pogruntala katere čeveljčke ne more zbrcat, tako da je odnehal, glrede nogavičk pa mislim da obema paše da se nogice luftajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.4.2009 8:38:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro!
user posted image  

Jutro! Kako smo?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?