Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 21:34:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frača noče spat in se dere v posteljci Kot bi se bala teme al ne vem česa naš pa spi že od 20h.... sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem, Ko prideš k njej se pa reži Sedaj se umirja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 21:35:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pravkar pobarvala na rjavo kr doma, ampak se ne morem navadit, tak da bom šla verjetn k frizerki po blond pramene Mojga bo pa tak kap trofla ko pride domov... Kaj te je pa pičilo? mela sem že kr fajn narastek, pa po pravici povedan zdle mi je tešk dat 50 € za frizerja (mi daje svetlo barvo plus premene), in sem rekla pa dejmo mal doma experimentirat ..zdej bom pa šla sam po bakrene al pa blond pramene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 21:36:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frača noče spat in se dere v posteljci Kot bi se bala teme al ne vem česa naš pa spi že od 20h.... sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem, Ko prideš k njej se pa reži Sedaj se umirja. mal te za nos vleče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:02:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frača noče spat in se dere v posteljci Kot bi se bala teme al ne vem česa naš pa spi že od 20h.... sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem, Ko prideš k njej se pa reži Sedaj se umirja. mal te za nos vleče Nč ni vlekla. Bruhala je , sedaj sem vse preoblekla in gremo ponovno v boj. Slišim, da Mateju popuščajo živci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:13:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:22:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober večer Moj otročiček spi !!! Zgleda ga je vrtec tako zdelal, da je mrknil že pred osmo..zdaj pa samo še upam da bo spal celo noč.. Jst grem pa zdej mal na leg magic, sem hotla laufat, pa se mi nekak ne da. Nejc in ostani priden do jutra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:22:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni sta oba zbolela. Oba imata vročino in sta 1x bruhala. Drugih simptomov pa nimata. Bolečine v trebuhu in vročina, aja pa Jako zebe. Moram jutri P poklicat in jo vprašat kaj naj naredim. Jesta bolj malo, pijeta pa zelo veliko, tako da me sploh ne skrbi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:23:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 super..zajtrka ni veliko pojedel, spil pa ogromno čaja, za kosilo je pojedel cel krožnik juhe, špinače in pireja bolj malo, je hotu krožnik vržt z mize, spal je pol ure, vems ko so bili zunaj je pa mivko jedel in se cel namazal In samo ena slaba stran- celo rito ima pikasto, ker ga očitno niso takoj previle ko se je pokakal, pa sem posebej povedala-morem jutri še 1x, al pa če imajo kako čudno kremo za ritko. A bogi pikec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:26:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zmenive se za eno uro, potem pa bove nekako priredile njihovo spanje. Meni je všeč Del Mar, ker ni čist pri cesti (je za avtobusno postajo), ker dan pa ti odgovarja? Tega lokala pa ne poznam, pa saj ga verjetno ne bo težko najti . A bi rekle npr. v sredo, za uro pa se še zmenive?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:27:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pravkar pobarvala na rjavo kr doma, ampak se ne morem navadit, tak da bom šla verjetn k frizerki po blond pramene Mojga bo pa tak kap trofla ko pride domov... Kaj te je pa pičilo? mela sem že kr fajn narastek, pa po pravici povedan zdle mi je tešk dat 50 € za frizerja (mi daje svetlo barvo plus premene), in sem rekla pa dejmo mal doma experimentirat ..zdej bom pa šla sam po bakrene al pa blond pramene. sprememba za v službo, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:28:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela Držim pestke, da boste minro spali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 22:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
Sem se komaj prebila do konca vašega pisanja . Se vidi, da se je začelo lepo vreme Mi smo pa prišli domov šele ob devetih, ker sva z Galom atija peljala na urgenco, ker si je včeraj nogo poškodoval. In seveda ni delal UZ tako, da mora jutri zjutraj nazaj, da izve kaj je z Ahilovo tetivo. Upam, da ni strgana ali natrgana. Ja nič mačkice bo treba it spat. Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 7:08:02
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Naša budilka je zvonila že ob 6.,sedaj pa že veselo razbija okoli .Nejc je še v postelji,čeprav sem ga že slišala,kako poje,samo je sedaj nekaj tiho ratalo Estrella..upam,da ste imeli mirno nočko Anitka... za Barbaw... za tvoja dva.Upam,da sta danes bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 7:59:02
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:04:54
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:08:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Jutro Naša budilka je zvonila že ob 6.,sedaj pa že veselo razbija okoli .Nejc je še v postelji,čeprav sem ga že slišala,kako poje,samo je sedaj nekaj tiho ratalo A je zaspal? Estrella..upam,da ste imeli mirno nočko Anitka... za Hvala Barbaw... za tvoja dva.Upam,da sta danes bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:09:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? Verjetno ja. mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:11:24
|
|
|
|
barbaw
|
Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:12:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frača noče spat in se dere v posteljci Kot bi se bala teme al ne vem česa naš pa spi že od 20h.... sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem, Ko prideš k njej se pa reži Sedaj se umirja. mal te za nos vleče Nč ni vlekla. Bruhala je , sedaj sem vse preoblekla in gremo ponovno v boj. Slišim, da Mateju popuščajo živci Če bo dobila vročino ste na istem kot mi. Kaj j e to za en virus pa nimam pojma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:12:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem se komaj prebila do konca vašega pisanja . Se vidi, da se je začelo lepo vreme Mi smo pa prišli domov šele ob devetih, ker sva z Galom atija peljala na urgenco, ker si je včeraj nogo poškodoval. In seveda ni delal UZ tako, da mora jutri zjutraj nazaj, da izve kaj je z Ahilovo tetivo. Upam, da ni strgana ali natrgana. Ja nič mačkice bo treba it spat. Lahko nočko vsem skupaj vam nič ne privoščim težav z ahilovo tetivo, ker so potem vedno neke težave
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:14:34
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:14:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:15:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila. za babico A moram ploskat, ker boš pridna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:16:28
|
|
|
|
špelin@
|
Grem na hitro prebrat, saj ni kaj dosti Anitka, za tvojega kup Srčkane fotke tilči, tudi jaz sem gledala fotko in sem opazila tisto gradbišče Fantolina sta pa prava srčka barbaw, za tvoja dva sončka Estrella*, kaj je pa Aljo mučilo? jana81, za Nejca in njegove vrtčevske dosežke. Me pa prav zanima, kakšno barvo imaš nia5, za pridno vrtičkanje. Srčekgirll, tale je najboljši: * Opazila sem, da je na reklamah za vložke vedno neka modra tekočina. Moja je rdeča. Ali sem normalna?? Me spominja na tisto, ko so otroci, ki še niso videli krave v živo, risali vijolično Milka kravo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:16:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi kako zdej tamale oblečete za ven???? to sem včeri študirala ko sem bila vzunaj , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice...... pol si pa misliš kaj če mu je prevroče . te vremenski prehodi me vedno medejo Jaz sem ga imela prej v bodiju z dolgimi rokavi, nogavičkah in hlačah. Če sva zunaj pa bolj zgodaj ali pa proti večeru ima pa sigurno še kakšno toplo jopco, če je tanjša pa še kakšno majčko, kapico ali trak.Poleti bo ob tej temperaturi 21-22(ob večerih) v kratkih rokavih. enako sam nogavičke pa nikakor ne prenese in si jih skoz sezuva in jih tlači v usta če ga obuješ jih ne more sezut ja sam doma je v nogavičkah, če mu pa nataknem cicibanke pa faše skor živni zlom , vzunaj pa ni problemov Naš pa najprej zbrca dol čevlje (ni šans, da bi jih lahko dovolj pritrdila ), potem pa sname nogavice in jih žveči...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?