Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:18:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila. Joj, boga reva Meni je celo uspelo okna pomit v nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:19:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Oblekico pa le poslikaj, me že firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:20:33
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Dobro jutro vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:22:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem skupaj jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:23:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi kako zdej tamale oblečete za ven???? to sem včeri študirala ko sem bila vzunaj , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice...... pol si pa misliš kaj če mu je prevroče . te vremenski prehodi me vedno medejo Jaz sem ga imela prej v bodiju z dolgimi rokavi, nogavičkah in hlačah. Če sva zunaj pa bolj zgodaj ali pa proti večeru ima pa sigurno še kakšno toplo jopco, če je tanjša pa še kakšno majčko, kapico ali trak.Poleti bo ob tej temperaturi 21-22(ob večerih) v kratkih rokavih. enako sam nogavičke pa nikakor ne prenese in si jih skoz sezuva in jih tlači v usta če ga obuješ jih ne more sezut ja sam doma je v nogavičkah, če mu pa nataknem cicibanke pa faše skor živni zlom , vzunaj pa ni problemov Naš pa najprej zbrca dol čevlje (ni šans, da bi jih lahko dovolj pritrdila ), potem pa sname nogavice in jih žveči... Saj se bosta oba navadila na čevlje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:24:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem skupaj jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:25:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spali OK, Videk še sedaj spi, jaz pa kavico pijem, cote perem,... Je namreč babica doma, ker ima bolniško, si je mleko vrelo polila v službi po nogi in je ta teden doma. Okna bom pomila, Videk pa bo pri babici. Bom končno nekaj nardila. Joj, boga reva Meni je celo uspelo okna pomit v nedeljo jaz pa ne bom izivala usode,ker kadar jih pomijem,je vedno dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:26:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:28:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Da si ne boš uničila želodca.Ne pretiravaj s hujšanjem Pa za oblekico.Hitro slikico gor.Sem firbčna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:30:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Da si ne boš uničila želodca.Ne pretiravaj s hujšanjem Pa za oblekico.Hitro slikico gor.Sem firbčna Sem si komaj pozdravila želodec pred nekaj leti. Prej pa ne vprašaj. Meni tako živci načnejo želodec, da je joj. Me je pa začelo že v 6. razredu OŠ mučit pa ne vem zakaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:32:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela Držim pestke, da boste minro spali. Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale. Sem čist zaspana in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:32:40
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro a se na hitro javim pol pa letim v knjižnico . spanje , vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:33:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela Držim pestke, da boste minro spali. Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale. Sem čist zaspana in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:33:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela Držim pestke, da boste minro spali. Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale. Sem čist zaspana in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!! ja kaj pa Aljo matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:33:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem skupaj jutro tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:34:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8 ojej , upam da je na vidiku kak zobek in da ne bo kej hujega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:35:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:36:10
|
|
|
|
suzy85
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:36:23
|
|
|
|
mafi
|
a zdej je pa spet sam na desni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:37:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, misija uspela po 1h Nič nošenja, samo nazaj v posteljco. Upam, da bo vsaj noč mirna, ker se je slabo začela Držim pestke, da boste minro spali. Od naše noči je bilo bolj malo. Od 21-22.15h tulenje in protest, od 2-2.30h spet in ob 5-6.30h ponovi vajo. Potem je zaspala do 7.20h in sva vstale. Sem čist zaspana in jezna kot ris na njo. To se dogodi ko gremo kam in dopoldanski spanec odkinka v avtu. Groza!!!!!! ja kaj pa Aljo matra Ne vem. To se dogaja, če ne spi čez dan kvalitetni spanec v svoji posteljci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:37:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frača noče spat in se dere v posteljci Kot bi se bala teme al ne vem česa naš pa spi že od 20h.... sicer pa sem tud to doživljala kot ti..in te čist razumem, Ko prideš k njej se pa reži Sedaj se umirja. mal te za nos vleče Nč ni vlekla. Bruhala je , sedaj sem vse preoblekla in gremo ponovno v boj. Slišim, da Mateju popuščajo živci Če bo dobila vročino ste na istem kot mi. Kaj j e to za en virus pa nimam pojma. Naša ni nič bolana, samo tečnoba jo daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Danes smo bili pa isti valovni in tudi jaz sem lačna kot volk, če se ponoči zbujam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:37:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj nisem utegnila več na net, ker smo bili ves čas zunaj, zvečer sem pa gledala Trenutek resnice na TV3. To oddajo sem že gledala v ameriški izvedbi in so se vsi znanci zgražala, češ: glupi Amerikanci... A zdaj bomo rekli pa glupi Slovenci?? mafi, hotela sem te pocukati za rokav glede kavice, zdaj je pa mali zakuhal - ponoči mu je kar iznenada narasla vročina in ima še vedno okrog 37,7-37,8 Bogec mali, upam, da se ne bo razvilo kaj naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:38:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi kako zdej tamale oblečete za ven???? to sem včeri študirala ko sem bila vzunaj , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice...... pol si pa misliš kaj če mu je prevroče . te vremenski prehodi me vedno medejo Jaz sem ga imela prej v bodiju z dolgimi rokavi, nogavičkah in hlačah. Če sva zunaj pa bolj zgodaj ali pa proti večeru ima pa sigurno še kakšno toplo jopco, če je tanjša pa še kakšno majčko, kapico ali trak.Poleti bo ob tej temperaturi 21-22(ob večerih) v kratkih rokavih. enako sam nogavičke pa nikakor ne prenese in si jih skoz sezuva in jih tlači v usta če ga obuješ jih ne more sezut ja sam doma je v nogavičkah, če mu pa nataknem cicibanke pa faše skor živni zlom , vzunaj pa ni problemov Naš pa najprej zbrca dol čevlje (ni šans, da bi jih lahko dovolj pritrdila ), potem pa sname nogavice in jih žveči... jaz sem pogruntala katere čeveljčke ne more zbrcat, tako da je odnehal, glrede nogavičk pa mislim da obema paše da se nogice luftajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 8:38:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Dobro jutro! Jutro! Kako smo?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?