|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
6.4.2009 13:52:51   
Vesnozaver
kuku,

hip hip hura za sonceeeek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sva prvo rundo zjutraj odvozickala, aljaz aja, rizota se kuha, potem pa ze spet ven, jupajdijaja....sem kar boljse volje, ko je tako lejpo vreme

katjusa user posted image za lep vozicek! pa seveda najtalepsejso vsebinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nas noce bit na busiju, na boku je najraje.

evo pa se je perilo opralo, grem obejsat....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 13:53:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
6.4.2009 13:54:28   
Vesnozaver
kolumbo si razmisljala o poklicu osebne nakupovalke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sluzbo mislim da bi mela vsaka izmed nas z veseljem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
6.4.2009 13:57:10   
tanci29
kolumbo-ka si ti že zribala vse....tm na sliki se vse šajna...pa ena huda bejba s hudim plaščom se smeje gor

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
6.4.2009 14:00:34   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

CITA dons sm dala gor hlače od Majevega krsta...pri zadrgi fali 5 cm blagauser posted image user posted image user posted image  to je dobrih 5 kil...pa glih učeri me je brat reku, če bi bla botrca njegovi hčeriki za krst...tko se mormo sploh zment kako bomo vse sfolgaluser posted image ...pa še od Šimeta brat bo zdele vsak cajt "rodil" in bo še en krst to pomlad.....kostim bom mela zmer isti..sam za srajce pa napadem Nara Camice 3 komade takojuser posted image

SUNNY moja šoping kolegica kje si???

Joj jaz sploh ne upam dat nobenih hlač še gor ker jih sigurno ne bi dobila goruser posted image user posted image ...ja samo blago manjka pr tvojih hlačih al pa veš kaj mogoče so se pa mal skrčleuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pol pa boste mel letošnjo pomlad pestro glede krstovuser posted image user posted image user posted image ......jz sem pa do nadaljnega na dieti da bom sploh kaj lahko oblekla...mi je reko moj prej veš kk so dobre merci ko jih je jedu tle je reko pa ne bi enga sem rekla ne ne in sem raje šla po en halls črniuser posted image user posted image user posted image pač namesto sladkegauser posted image ...no sedaj pa greva h kosilu pol pa šibamo na luft danes je pa naša mala tečna ko driskauser posted image user posted image pa sej je ona spala ponoč jest nisem pol bi mogla bit jaz tečnauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2355
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 14:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 14:08:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 14:10:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2358
6.4.2009 14:23:01   
Vesnozaver
kolumbo a mislis cote, ki so posledica nakupa, ko gres v trgovino in kupis cotiko, potem doma pa ugotovis, da k nicemer kar ze imas v omari ne pase  in da ti itak ne pristoja tako, kot ti je v trgovini? takih cot mam jaz kar nekaj...;))cakajo, da jih strpam v vreco in dam stran...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.4.2009 14:45:42   
Maša 29
Pozdravljene mamice,
po dolgem času se z mojo Mašo spet oglašava, ker danes praznujeva 3. mesece. Berem vas redno, le časa za pogoor imam bolj malo, če že imam srečo da nam internet dela.
Zelo bi bila vesela,če mi katera izda skrivnost, kako prilepiti slikico. Rada bi jo prilepila,zraven vaših lepih sončkov.
Lep dan vsem.

M

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
6.4.2009 14:57:24   
Maksi1
Dan pupike,

spet vas na hitro preberem, ker gremo šele sedaj ven.

Mlea in Tanci - imamo chicchotov kengurujček. Dobili smo ga za darilo, tako da nisem nič gledala, kateri od je boljši oziroma cenejši. Pa glede na to, da ga je včeraj nosil moj možek šele prvič, tudi na znam povedat dobrih in slabih lastnosti. Je pa tako, da nam bo kar pršu prav, saj sva bla z mojim vajena daljših sprehodov po gmajni, kjer pa naš voziček ne gre, saj ima premajna kolesa. Tako da je plan, da čez teden se z mojo pupko vozičkava, za vikend pa jo tatko kengurujčka naokrog. user posted image

Vse, ki ste fotke nalimale - pravi princi in princeske so vaši otročki!

Uživajte!

(odgovor članu Maša 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
6.4.2009 15:22:24   
Katjusa
ko mene ni pa tle ful dogaja.... sem spala do zdle zdej mam pa alarm pa ne morem v kuhinjo, ker mam računalnik na hodniku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šibam po mlekeca pol pa veeeenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo lep plaščekuser posted image user posted image user posted image , na srečo plaščev ne nosim, sicer kje je šele zima jst sem zdej že sam v kratkih rokavihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A voziček je spet problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.4.2009 15:24:15 >

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
6.4.2009 16:33:50   
MIHAILO
Kolumbooooooo kako si huda v plascuuser posted image user posted image user posted image Hahahhaahahahahha-vse si zmetala v sobo preden si slikala,dobra si-no vidis zato me zmeraj nasmejisuser posted image user posted image

Mi smo vozickali se 2h,zdaj je Mihailo v lezalniku in se mal pogovarjavauser posted image
Jaz ga mal oblacim pa slikam HEHEHEHuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
6.4.2009 17:17:09   
MIHAILO
Takole men Mihailo pozirauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
6.4.2009 19:41:40   
Katjusa
evo moji trije motoristiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

pa še naša mladinauser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.4.2009 19:42:38 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
6.4.2009 19:59:05   
rebeka84
iiiiiiiii! kake lepe slikice! maš prave motoriste in motor je tudi super!

mi smo bili danes skoraj cel dan zunaj, zdaj ima pa Uroš svojih dolgih 5 minut jokauser posted image . no, upam da bo kmalu nehal jokat. jutri pa imamo posvetovalnico.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
6.4.2009 20:40:08   
Pupka
Evo še mojega manekena user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tok ste vsi luštni

Katjusa
ti si mi pa take hude lušte nardila s to motoristično fotko, pa tusdi z novim vozičkom

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 20:42:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rebeka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
6.4.2009 21:30:57   
birdy
Hoj,
kako ste?
Pri nas se slabe stvari še kr naprej dogajajo... Dons so nam očitn zastrupil našo muckouser posted image user posted image user posted image  Tko da je umrlauser posted image user posted image user posted image  Zdej pa še ta starejša mačkica noče nč jest, se je tamale glih navadla, zdej pa očitn žaluje. Je prov žalostna naša mucka vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2369
6.4.2009 22:11:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
KATJUŠA a loh malveč tehnični podatkov od vozička, ker sem jih očitno spregledala...vse me zanimauser posted image ....firma, cena in od kje ti ta ideja oz kaj ma tazga k unadva nimata.. da maš zdej ta tretjegauser posted image

Hmmmmmuser posted image user posted image user posted image v bistvu sam to, da je nov in da je voziček, ki ga zaradi treh koles in zaradi neprestavljivega obračanja naprej nazaj nebi nikol niti pogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa če sem že rodila na 8.2, kar si tud nebi nikol v življenju želela nej bo še pa voziček takuser posted image user posted image user posted image user posted image
dons sem ga ogromno prevozla in je super vodljiv, benjamin se v njem res odlično počuti, tud dovolj zaprt mi deluje tak da sem navdušena....
včeraj sem nekaj brskala po bolhi in naletela na oglas za ta voziček (rabljen kupljen februarja) in mi je nekako padu v oči potem sme še mojga navdušla in cena je bla 100€ ker je bla ura taka k zdle sem rekla bom zjutraj poklicala.... no pol sem pa še mal gledala okol in sem se spomnla, da je pred dnevi prišla reklama od dipota in je bil not en tak voziček. sem šla v kurilnico in točno ta voziček je bil not sam v rdeči barvi cena pa 99€, ker nikjer ni blo do kdaj akcija traja sem danes zjutraj poklicala in so mi rekli, da ravno danes še velja in sem kuj skočla ponjuser posted image user posted image user posted image predvsem smo želel zamenjat marelco (kupli smo pri florjanu rabljeno in smo jo kr dost uporabjal pa sma si zaželela, da dama v avto en nov voziček)
predvsem me je prepričala vreča za noge (ker bo prišla zelo prav potem jeseni in pozimi) in to da je naslon možno čist polečt kar bo prišlo prav poleti na morju... no zdej sma se pa odločla da boma sam tega obdržala in je to to pa seveda quinija, ki sma ga kupla zaradi jajčkeuser posted image user posted image user posted image
torej zanj sem dala 99,90€ in se mi zdi ful poceni glede na to da mi je zelo všeč, da je super vodljiv, da gre v čisto ležeč položaj in da ima vrečo za noge.
user posted image user posted image
še morem kej dodat al slike povejo dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.4.2009 22:15:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2370
6.4.2009 22:12:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,
kako ste?
Pri nas se slabe stvari še kr naprej dogajajo... Dons so nam očitn zastrupil našo muckouser posted image user posted image user posted image  Tko da je umrlauser posted image user posted image user posted image  Zdej pa še ta starejša mačkica noče nč jest, se je tamale glih navadla, zdej pa očitn žaluje. Je prov žalostna naša mucka vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
6.4.2009 22:19:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Katjusa
ti si mi pa take hude lušte nardila s to motoristično fotko, pa tusdi z novim vozičkom

jst tud komi čakam, da se vsedem na motoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej en dan ga moj pele na servis (1 servis k je še čist nov) da zamenjajo olje in ne vem kaj še je treba vse pri 1. servisu nardit. pol se pa jst vsedem gor pa ne grem nič več doluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.4.2009 22:21:06 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
6.4.2009 22:55:10   
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,
kako ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
6.4.2009 22:55:57   
Katjusa
kak ve frajersko oblačite otročke... jst mu najreje nataknem pajackauser posted image user posted image user posted image user posted image niti nimam kej drugega mam pol večje številke od 74 naprej mogoče kake hlačke tud 68 sam bi mogla poiskat.... pa sam zato k so mi vaši cukrčki taki carjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da ste šle vse ajat grem jst tud počas:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
6.4.2009 23:32:43   
BarbaraGS
Ojla punce... Ko imam cas skocim gor in vas na hitro pregledam in na zalost nimam se tolko casa, da bi lahko kaj vec komentirala in klepetala.

Nam gre vedno slabse. Mala je zdaj zacela vsak dan strajkat in noce sesat od kaksnih 14h-21h. Lacna je in tecna, ampak dojke noce, ker tece prepocasi, flaska pa se ji je zagabila (ne vemo zakaj...). Cist smo na koncu in jaz se jocem vsak dan, ker ne vem kaj naj naredim, da bi le bila srecen otrocek in se nebi tako jokala. Ne vem kako to, da se ji je flaska tako zagabila, da noce vec vleci in da ko jo samo vidi, joce. Ne vem al jo povezuje s koliki al smo jo prevec silili s flasko, ko ni htela dojke... Pomoc prosim s kaksnimi nasveti ali izkusnjami...

Smo pa tudi mi kupili en Hauckov vozicek, ki je sedaj v akciji v BC, da bo za po trgovinah in opravkih, kjer nam nas vozicek jeep zasede prevec dragocenega prostora in seveda zdaj ga imamo za vozickanje po stanovanju, ko roke prevec bolijo.
Pestunjo ne znamo uporabljat user posted image Zdi se mi, da je mala tak globoko noter in je sploh ne vidim. Pa se glavica se mi zdi tak nestabilna. Ima katera kaksen nasvet?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?