Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:17:10
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vam moram povedat, kaj mi je ta moj mali vrabec uštimal prej med kopanjem . Lepo sedi v svoji banjici, grizlja termometer (poleg vseh šprickotov še vedno top igrača ) in naenkrat začne dobivat rep...vedno daljši...in daljši in ta moj mali navihanček je v vodo serviral eno klobaso . Najprej sploh nisem vedla, kaj naj naredim pol sem pa vidla, da zadeva izgublja obliko klobase pa sem ga hitro ven pograbla, zavila v brisačo, odložila na pojstlo, zamenjala vodo in ga dala nazaj. Svašta! Jaz vrjetno sploh ne bi opazila, dokler ga ne bi vzela vn, ker sedi v fliperju. Si ga imela v obroču? O, bi bi! Je klobasa hitr razplavala po celi banjici . Ne, sedel je v mali banjici. No, vrjetno res, ker že kr neki časa ni blo klobase, je bolj kaša .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:23:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mojo Lariko je pa sončko malo primlo v eno ličko ima rdeče..... danes pa sem ji senčnik kupila..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:23:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo na brzino vas pozdravim Pri nas gre na boljše, upam vsaj Saraya, saj bo šlo, če ne danes, pa drugič.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:24:17
|
|
|
|
meta21
|
Sem uspela še slikat pa je vse bolj eni meglici za njegovim hrbtom podobno . Je klobasa prec razpadla. Joj, kakšne debate
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:26:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Moja Leyla se je pa danes zjutraj 3-krat zapored "prekucnila"...s hrbta na trebuh, s trebuha na hrbet in spet s hrbta na trebuh.... take zalete je jemala, da sem jo prav z zacudenjem gledala miska moja mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:28:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you morm pohvaliti najino princesko, ki je v soboto dopolnila že 7.mesecev, da se je začela, ko se obrne na trebuh, prav na hitro obrniti nazaj na hrbet. pa tudi tako vidim ful napredek, odkar hodimo na telovadbo. jutri začnemo z plavanjem, upam, da ji bo všeč. Bravo in čestitke še jaz....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:29:23
|
|
|
|
meta21
|
...in fiškin pohod komentarjev se začenja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:32:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vam moram povedat, kaj mi je ta moj mali vrabec uštimal prej med kopanjem . Lepo sedi v svoji banjici, grizlja termometer (poleg vseh šprickotov še vedno top igrača ) in naenkrat začne dobivat rep...vedno daljši...in daljši in ta moj mali navihanček je v vodo serviral eno klobaso . Najprej sploh nisem vedla, kaj naj naredim pol sem pa vidla, da zadeva izgublja obliko klobase pa sem ga hitro ven pograbla, zavila v brisačo, odložila na pojstlo, zamenjala vodo in ga dala nazaj. Svašta! ....Lovro ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:35:40
|
|
|
|
lana17
|
A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:37:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo na brzino vas pozdravim Pri nas gre na boljše, upam vsaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:38:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo na brzino vas pozdravim Pri nas gre na boljše, upam vsaj Me veseli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:39:28
|
|
|
|
lana17
|
Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovalka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:39:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez? En tanek klobuček... pa tudi dol sem ji ga dala, če nismo bli izpostavljeni soncu in vetru...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:41:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...in fiškin pohod komentarjev se začenja... verjela ali ne....danes komentiram samo izbrane...... .... no comment.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:42:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez? naš je imel do sedaj tanko bombažno kapo...., moram mu pa trak nabavit...samo sem do sedaj videla samo punčkaste... Brez e+se mi zdi, da še ne more bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:42:14
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez? En tanek klobuček... pa tudi dol sem ji ga dala, če nismo bli izpostavljeni soncu in vetru... Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:43:37
|
|
|
|
gold fish
|
meta - vidiš..... sem že končala .....komentiram že tekoče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:44:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A imajo vaši sončki v teh dneh na glavi kapo al trak, al so brez? En tanek klobuček... pa tudi dol sem ji ga dala, če nismo bli izpostavljeni soncu in vetru... Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita? ...če so izpostavljena mislim, da ni dobro..... recimo, če leži v vozičku...nima kaj bit, je tak v zavetrju.... če ga pa držiš kje v rokah in piha, pa po moje ni fajn...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:46:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovaka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Kdaj? Kje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:47:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovalka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Ah, sej maš čisto vest . Na kakšno foro so ga dobil...bošček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:48:41
|
|
|
|
gold fish
|
.......meta, lana in lara......nočka..... a katjolinka je naša ...no tud njej... spat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:48:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovaka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Kdaj? Kje? Na TV3 je nova oddaja Trenutek resnice, ko maš 21 vprašanj pa na detektor laži si priklopljen in če poveš vse po resnici dobiš 50 000 eur.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:49:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Na kakšno foro so ga dobil...bošček ...to me še zdaj zanima...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:50:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pol ušesa niso v nevarnosti, če niso pokrita? Kakšni nevarnosti? Danes je blo 20 stopinj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 22:50:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ste gledale Jonasa? Je Cirilin (Zmagovaka Kmetije) mož nastopal. Eni pa so pogumni. Ni dnarja, da bi šla na tisti stol sedet. Kdaj? Kje? Na TV3 je nova oddaja Trenutek resnice, ko maš 21 vprašanj pa na detektor laži si priklopljen in če poveš vse po resnici dobiš 50 000 eur. to je pol nekaj podobnega kot imajo hrvati....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?