Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 18:12:59
|
|
|
|
Pšemek
|
Irma, daj mi tvoj naslov na ZS, da pogledam, kje te jutri poberem. Pa lahko vzameš tudi voziček. Saj veš, prtljažnik je velik.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 18:26:32
|
|
|
|
laknerš
|
Jest pridem samo povejte kam. Jolly pridi do mene pa greva skupi pa maš za v LJ pa še za na jesenice.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 18:35:49
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest pridem samo povejte kam. Jolly pridi do mene pa greva skupi pa maš za v LJ pa še za na jesenice.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 18:59:46
|
|
|
|
laknerš
|
Jolly sem izpolnila. Če slučajno ni ql mi pa pošlji mail. Ga maš na ZS.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 20:11:53
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kmetice na FB kako si povečam kmetijo?? OZ kako dobim še več polja? Zdaj mam samo par nasadkov Tole mi pa ni ravno jasno Evo rešila anketo,samo,ko sem jo poslala sem jo vsem.Kaj to pomeni??Ne znajdem se ravno na FB nisem čisto pri stvari Javi če je ok?? Gre se za eno igro na FB...igramo se kmetice :D Anketa je pa super, hvala ti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 20:15:14
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest pridem samo povejte kam. Jolly pridi do mene pa greva skupi pa maš za v LJ pa še za na jesenice. a ti povem, da sem tok broke, da tud do tebe ne morem pridet, ker moram itak v sredo že v vaš konec. Taka kriza pa že dolg ni bila, na računu mam samo še 40 €, plača šele v sredo, jaz moram pa še plenice pa mleko kupit...kaj bova pa midva, pojma nimam...sej bo, še kak mesec, pa dva pol se pa začnejo good days.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 20:16:27
|
|
|
|
jolly123
|
Tamal že spi, midva greva na kavč gledat Jonasa danes, če bom sploh zdržala do takrat Itak dol padem že po 15-tih minutah gledanja televizije.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 20:55:57
|
|
|
|
irma78
|
Pšemek imaš ZS.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:00:31
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tamal že spi, midva greva na kavč gledat Jonasa danes, če bom sploh zdržala do takrat Itak dol padem že po 15-tih minutah gledanja televizije. jaz sem tudi sedajle Jonasa priklopila, upam da bo fajn. Me še čaka, da malo kuhinjo pospravim in malo likam, ampak to lahko počaka.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:02:36
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kmetice na FB kako si povečam kmetijo?? OZ kako dobim še več polja? Zdaj mam samo par nasadkov Tole mi pa ni ravno jasno Evo rešila anketo,samo,ko sem jo poslala sem jo vsem.Kaj to pomeni??Ne znajdem se ravno na FB nisem čisto pri stvari Javi če je ok?? Gre se za eno igro na FB...igramo se kmetice :D Anketa je pa super, hvala ti. Jolly,mene pa tale igra malo zanima
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:14:15
|
|
|
|
laknerš
|
Kje se pol jutri dobimo??? A ste se že kaj zmenle???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:19:14
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jolly,mene pa tale igra malo zanima Sem ti poslala prošnjo in se lahko pridružiš. Vsaj upam da sem ti. Če nisi dobila mi prosim na ZS pusti ime in priimek da bom vedla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:21:17
|
|
|
|
irma78
|
Jolly, sem ti izpolnila anketo. Hiška je pa na pogled kar fletna. A ste jo šli že pogledat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:23:53
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kje se pol jutri dobimo??? A ste se že kaj zmenle??? Mene tudi to zanima. A je sedaj Tivoli v igri ali lokal na Viru ali kaj tretjega?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:26:44
|
|
|
|
afnica mala
|
Sam nekaj me zanima- čist tko- kje pa v Tivoliju parkiraš? Je parkirišče dopoldan frej?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:27:37
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kje se pol jutri dobimo??? A ste se že kaj zmenle??? Mene tudi to zanima. A je sedaj Tivoli v igri ali lokal na Viru ali kaj tretjega? Najboljš, da pridete vse lepo na Vir, pol se vam pa tud midve pridruživa.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:30:46
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kje se pol jutri dobimo??? A ste se že kaj zmenle??? Mene tudi to zanima. A je sedaj Tivoli v igri ali lokal na Viru ali kaj tretjega? Najboljš, da pridete vse lepo na Vir, pol se vam pa tud midve pridruživa. En mali problemček - nimam vinjete. Drugje kot po avtocesti pa ne vem, če bi našla .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:32:16
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Sam nekaj me zanima- čist tko- kje pa v Tivoliju parkiraš? Je parkirišče dopoldan frej? Jaz sem bila tam ene tri tedne nazaj okrog 12-ih in je bilo ful prostora. Res pa je, da ne vem kako bi bilo s prostorom v Čolnarni - takrat ni bilo tako toplo, pa je bilo vse polno.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:39:05
|
|
|
|
Pšemek
|
Irma imaš ZS. V Čolnarni sem jaz do sedaj med tednom vedno dobila prostor, med vikendi je pa res velik problem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:40:01
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kje se pol jutri dobimo??? A ste se že kaj zmenle??? Mene tudi to zanima. A je sedaj Tivoli v igri ali lokal na Viru ali kaj tretjega? Najboljš, da pridete vse lepo na Vir, pol se vam pa tud midve pridruživa. En mali problemček - nimam vinjete. Drugje kot po avtocesti pa ne vem, če bi našla . jaz pa imam vinjeto, pa se izogibam avtocest . Če bi vsaj malo poznala ta del, bi ti hitro razložila. Če greš iz BTc-ja na Šentjakob in naprej na Domžale- ja težko je razložit, če ne poznaš tega konca.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:41:58
|
|
|
|
afnica mala
|
a mi lohk katera pove kako spolnit jollino anketo? Sploh ne morem nikamor pisat. Kam kliknem, da bo vzel moj odgovor? Plissss
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:50:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer punce. Moram povedati, da smo se imeli danes fenomenalno. Smo se z Marisho dobile že malo pred 11h in šle se vozičkat, kofetkat, vozičkat, spotoma še v knjižnico zavile. Okoli 14.30h šle domov na kosilo, in nato dalje skupaj preživljat lep sončen dan. Seveda smo sedeli pri nas ob hiši, kjer imamo mizo in klopce. Res izjemno lepo sem se imela. Rok pa prav tako. Sta se z Markom dodobra spoznala in božala , sta se mal za nogice prijemala (kar naenkrat 4 nogice na vidnem polju, pa nista vedela čigava je čigava ), pa tuje rokice so tudi odlične za v usta dati . Sve se z Marisho res od srca nasmejale. KAJNE MARISHA?? Super dan zame in roka. Vmes je še moj srček prišel domov. Nato so počasi in obiski in Marisha odklepetali domov. Mi smo pa domov šli ob 18.30. Moram pa povedati, da se meni in Roku malo vidi barvice, ko nas je sonček dobil. Aja pa še to. Ko bi ve le vedele, kak pašejo očala Marku in Roku. So se vse ženske ozirale za njimi . Tak fletne pobiče mamo . ŽE DOLGO SE NISEM IMELA TAKO LEPO. Čeprav ni nič posebnega, sem res rabila en tak dan. Se opravičujem, če sem vas dolgočasila s tem. Pšemek tebi pa želim lahko noč, če nisi do sedaj ko sem post pisala že šla. Ker si že malo potegnila tu gori, kolikor je tvoja ura .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:51:29
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Sam nekaj me zanima- čist tko- kje pa v Tivoliju parkiraš? Je parkirišče dopoldan frej? parkirišče pri bazenu, tam ko zaviješ iz celovške, je frej - vsaj jaz sem do zdaj dobila prostor med tednom. Je pa ža plačat - zadnjič sem za 3 ure dala 1 EUR.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 21:59:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kje potem jutri - Tivoli ali Vir?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 22:03:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kje potem jutri - Tivoli ali Vir? Zmente se al pa naj ena enostavno določi kje. Jaz grme pa spat, pa zjutraj počekiram :) NOČKO!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?