|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
6.4.2009 21:00:29   
KatMat
ni nobene???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.4.2009 21:08:58   
elyy
Jst sm bla uzuni  je blo tok lepo k prv na pomlad diši....sej js bom tud pol kšn film pogledala pa ajčkat,sej tok časa rabm,da zaspim,da me kr trga neki zvečer...pol pa doug spim zjutri!!
kva je prej zganjal je skos vn metal,mislm brez komentarja pa te računalniki! 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.4.2009 22:00:06   
Kasija
cveka30 ej, mogoče pa tašči paše, da ima ona banjo, pa mali hodi tja user posted image  Sicer ga pa jaz tudi rajši ne kopam več sama, ker mi je pretežko. Kdaj pa kdaj ga pa moram user posted image .

lajšanje bolečin Bom tudi rodila v postojni, verjetneje z ea kot z ultivo. Prvič sem rodila povsem naravno, brez prav vsake stvari, še un plin ni prijel oz. nisem pravilno dihala, in ne bi ponovila. Pa še vem, da ne bom sproščena, ker me je strah od prve slabe izkušnje poroda. Zato tudi grem drugam, ker sem prvič rodila v ljubljani. Da presekam s krajem slabe izkušnje, mi bo mogoče lažje. Pa upajmom, da ne bo prevelike gužve.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.4.2009 22:46:29   
Anonimen
pozdravček!

zoja10, hvala za informacijo... le tja še nisem šla pogledat. upam, da banja ni prenizka...

drugače je bil dan čudovit, ravno prav topel... na soncu kar prevroče! sem iskala senco in hvalila situacijo, da ne bom noseča čez poletje. mi bolj ustreza hladno ozračje.
mi je uspelo Oskarja pripraviti do nove pričeske... sem ga v petih minutah postrigla in pobrila... tako ljubek je zdaj, ko ima krtačko! mu, revčku, ne bo vroče v glavo.

še slabih 5 tednov... kar ne morem verjeti, da sem prišla že tako daleč!
tiste, ki ste imele danes preglede - čestitke. upam, da je bilo pri vseh vse v redu (žal sem danes bolj površno brala).

tako, zdaj pa vesele urice in potovanje v mižale!
lahko noč in prijetne sanje!

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.4.2009 4:41:32   
Blueeyes
samo lepo jutro vam zaželim... prva pa mislim da še nisem bla kle na forumu... se vid da mamo pregled, pa d ane morem spat....

psaša se vidiva danes... upam

ostalim pa javim kako je šlo...

lep sončen in vroč dan - baje bo do 23 stopinj in full sonce user posted image  user posted image  user posted image  spet se bomo martinčkale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.4.2009 7:05:24   
Dudica1
blueeyes lepo opravi...držim prsti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.4.2009 7:34:07   
gala
Dobro jutro! Modrooka, dobro opravi, čakamo novice...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.4.2009 7:34:53   
KatMat
modrookica tudi jaz drzim peste za danes!!!sporoci cim prej-sej ves kako smo neucakane

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.4.2009 7:35:10   
KatMat
zivjo gala!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.4.2009 7:37:31   
KatMat
user posted image

VANILLA,LAKE POLJUBCKI POLJUBCKI POLJUBCKI!!!VSE NAJ NAJ ZA VAJIN PRAZNIK!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.4.2009 7:55:46   
KatMat
kje pa ste zaspanke???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.4.2009 8:07:12   
Anonimen
dobro jutro

modrookica dober opraviuser posted image user posted image držim pestiuser posted image

ja jz tud mislim da tašči paše banja, sam zakaj hudiča pol nama tuš hoče uturituser posted image user posted image

vse k praznujete vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katmat jz sem tukiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.4.2009 8:14:48   
Dudica1
user posted image

VANILLA IN LAKE....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.4.2009 8:17:42   
gala
No, pa sem spet tukej. Malo sem vas za nazaj brala, ampak ne preveč. Mi je Manca zbolela, tako da za rač. skoraj nimam časa, kar ga pa imam, sem pa večinoma pri službi in faksu. Tudi jaz sem naredila tisto pecivo od Dudice1, sem ga malo 'popestrila' še s smetano in drugimi 'shujševalnimi'user posted image user posted image user posted image  dodatki, pa je bil mojemu tako všeč, da ga moram danes spet peči. Uh, kakno žrtvovanje, sploh glede na to, da sva z Manco večino peciva kar sami pojedliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.4.2009 8:18:31   
gala
Punci, vse najboljše tudi z moje strani!!!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.4.2009 8:21:21   
Dudica1
JAZ PA BOM ZDAJLE PEKLA RECEPT OD FLASKE...user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.4.2009 8:24:05   
petrazg
Lake in Vanilla lepo praznujta!!!
user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.4.2009 8:30:18   
gala
In potem se sprašujemo, od kje nam raste kilažauser posted image user posted image user posted image  Sicer pa imamo le še nekaj tednov do poroda, potem pa bodo kile tako ali tako kar same letele dol. Vsaj jaz se s tem tolažim, ko jem že tretji kos peciva.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.4.2009 8:30:43   
petrazg
Dobro jutro najprej... Kako ste spale nosečkice? Jst že nekaj dni spim super user posted image , da sem kar presenečena. Stanje se je očitno pri nas umirilo in mali se je sprijaznil s tem, da je mami glavna user posted image

Nalepkice na mk... v Ljubljani jih dajejo zato gor, da vedo , da so vam že odprli kartoteko in da imajo osnovne podatke že napisane. Pa tiste, ki smo delale kakšne preiskave, so vse notri spravljene...  Jst imam rdečo... mogoče sem ekstra tečka user posted image user posted image user posted image

Včeraj vas je pa rr najezil... so bili povsod samiuser posted image Jst sem pa včeraj sonček izkoristila in poležavala na terasi...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.4.2009 8:34:01   
Dudica1
petrazg super slišat da si ok...tud pr nas se je umirila bolečina in je tud ok...bravo za nas...user posted image
Spim tud jaz super mene sploh nč ne moti...samo da zvečer najdem pravi položaj pa lahlo spim kot top--user posted image
Ja zunaj pa bo tudi danes ful lepo...bomo mal vrtičkali...solatko smo že posejali da jo bomo kmal meli na mizi...še rožice bo treba mal poplet--user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.4.2009 8:38:02   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro najprej... Kako ste spale nosečkice? Jst že nekaj dni spim super user posted image , da sem kar presenečena. Stanje se je očitno pri nas umirilo in mali se je sprijaznil s tem, da je mami glavna user posted image

Tudi mene je nehala boleti glava in tudi noge ne štrajkajo več, tako da ponoči tudi spati ne bi mogla. Še Manco streniram, da bo celo noč spala, pa sem na konju. Energije imam vedno več, tako da si spet nabiram kondicijo, ki sem jo zgubila s predpisanim počivanjem. Sicer pa imam jutri pregled, pa bomo videli, kako bo potekal še zadnji mesec.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.4.2009 8:39:23   
petrazg
Jst imam pa danes v načrtu okna, pa veliko poležavanja na terasi... Me je pa zagrabil očitno ta sindrom gnezenja na polno in vse vidim, kaj je še treba pospravit predno grem v Rim... 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.4.2009 8:40:08   
gala
No, zdaj greva pa z Manco v šoping (me v naslednjem tednu čakajo trije rojstni dnevi), potem pa ven na sončka. Lepo se mejte, nosečke...

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.4.2009 8:42:16   
OliveOyl
Jutro

Meni pa tale RR še kar nagaja,komaj kaj najdem..user posted image

lake in vanilla vse naj naj..user posted image

Leela delam v centru starejših,zobarco imam pa tudi jaz v Cerknici-otroško..user posted image user posted image
modrooka fajn opravi na pregledu

Jaz tudi spim kot top,mogoče grem enkrat na wc,če se mi da..user posted image  me je pa nekaj čudno špikalo danes zjutraj,sem se kar mal ustrašila,ne bi imela še tiste nalepke na MK.user posted image
Zunaj je sonček,pikec je še kar doma.Zdaj je še parketar prišel,tašči pa tastu nekaj porihtat pa sem mu mogla it mal razkazat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.4.2009 8:46:30   
OliveOyl
Ja gnezdenje je tudi mene obsedlo..
kuhinja je cok in pok,včeraj sem oprala še nekaj blazin iz jedilnice pa kopalniške tepihe.zdaj imam še blazine iz dnevne,pa okna,zaveso v kuhinji še enkrat ,pa spalnico šparam za na koncu,da bo kao najbolj čista. user posted image user posted image  ni čudno da me špika.aja pa tuš kabino sem včeraj drgnila s ščetko...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?