Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:23:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:25:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaran Maja je tudi živalski navdušenec, Jaka pa ni bil tak. Ima rad živali ampak ni vriskal ko jih je videl. Pri nas je tudi Nejc ves ubrisan na konje.Še dobro,da imamo blizu konjeniški center Midva sva danes tudi na sprehodu opazovala en tak mini živalski vrt, ki ga imajo v eni gostilni tule pri nas. Je bil Gal navdušen nad oslički, ponijem, kozami, goskami
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:30:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Sploh ne vem, ali naj še sodelujem na RR al ne, ker se mi zdi, da itak samo še jamrat hodim sem gor Se mi zdi, da sem prišla do najnižje točke . Danes je zadnji dan moje porodniške, moj lubi je že cel mesec doma, Manca ima žurke ponoči, zjutraj je potem spet med 5 in 6 uro auf, ..... in še in še SEj ko pogledam mojega sončka kako se vsak dan kaj novega naredi, mi srce spet zaigra in se mi prikrade nasmeh n usta tr solze v oči, ampak potem pa spet ta občutek, da gre vse samo navzdol, ..... Nč, bom nehala jamrat, ker so itak to moje težave in nima smisla, da tukaj težim s tem, ker ne bo nič bolje Lubica naša ti se kar potoži, tukaj smo, s tabo smo Saj bo bolje. Naj ti priznam, da imam tudi jaz zadnje dni take momente, sploh, ko pomislim, da bo morda moral moj sonček takoj po prvem maju v vrtec . Se mi kar cmok v grlu naredi in dobim solzne oči. Pa me poglej - delam v vrtcu in vem, da mu tam ne bo nič manjkalo, amapk vseeno sedaj se gre za mojega otroka. Veš bomo pregurale tudi te stvari. Če smo prestale nosečnost, porod.... bomo tudi te stvari okrog odhodov v službo, v vrtce, nespanja.... Drži se in ostani z nami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:30:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:31:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek sam upam da niste priklicala dežja ja pa jade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:31:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V petek sem končno dobila od policije vse potrebne dokumente Ves postopek so morali speljati v nulo natančno, ker vsi (razen mene!!!) že dolga leta vedo, kakšna baraba je ta tip. Grem jutri na zavarovalnico. Dobro opravi Špelin@ danes in upam, da bo sedaj vse vredu!!!!! Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:34:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat je pa mogla bit zanimiva debata, da si pozabila slikat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:36:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat je pa mogla bit zanimiva debata, da si pozabila slikat Sem se vmes spomnila, pa sem potem Alji dala za jest in seveda pozabila Saj mi ni z zamerit, emšo dela svoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:40:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat je pa mogla bit zanimiva debata, da si pozabila slikat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:53:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat je pa mogla bit zanimiva debata, da si pozabila slikat Sem se vmes spomnila, pa sem potem Alji dala za jest in seveda pozabila Saj mi ni z zamerit, emšo dela svoje spet ta emšo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:55:51
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še nekaj fotk Jaz bi kuhal puding Kako šibam Skril sem se pod stol Gaja in jaz Manca, Gaja in jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:56:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek. A bo kakšna fotka mogoče? Imela fotkiča, pa pozabila slikat je pa mogla bit zanimiva debata, da si pozabila slikat Sem se vmes spomnila, pa sem potem Alji dala za jest in seveda pozabila Saj mi ni z zamerit, emšo dela svoje spet ta emšo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:57:45
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka Gal je pa že pravi fant. Nič več dojenčkast. Nalepka na avtu je pa ta prava. za slikce
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:59:12
|
|
|
|
barbaw
|
Gaja pa je tudi mamina kopija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:13:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka Gal je pa že pravi fant. Nič več dojenčkast. Nalepka na avtu je pa ta prava. Hvala , a veš, da sem morala še enkrat it pogledat o kateri nalepki je govora , ker avtek ni naš. za slikce
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:13:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gaja pa je tudi mamina kopija. Aha, to pa res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:17:31
|
|
|
|
hijenca
|
Se še jaz malo javim. Midva sma se danes potepala in sma bila na Ptuju. Sedaj pa je končno uspel zaspat in upam, da ga do 16 ne slišim, ker jaz bom tudi šla malo TV gledat. barbaw eno opozorilo. Videk je bil pred 10 dnevi v stiku z eno punčko, ki je prejšnji teden dobila vodene koze. Saj se je ni nič dotikal, edino v istem prostoru sta bila. Videk je še OK, ni nikakršnih znakov, ampak za vsak slučaj glej malo Majo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:18:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana uspešen 1. dan v službi! jst grem v sredo v službo...kot delovno opravo sem mislila, da sva nared za barvanje sten v Nejčkovi sobi Pa vseen hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:25:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana uspešen 1. dan v službi! jst grem v sredo v službo...kot delovno opravo sem mislila, da sva nared za barvanje sten v Nejčkovi sobi Pa vseen hvala. Jana še malo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:28:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk Jaz bi kuhal puding Kako šibam Skril sem se pod stol Gaja in jaz Manca, Gaja in jaz iiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:31:26
|
|
|
|
mafi
|
kako zdej tamale oblečete za ven???? to sem včeri študirala ko sem bila vzunaj , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice...... pol si pa misliš kaj če mu je prevroče . te vremenski prehodi me vedno medejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:32:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana uspešen 1. dan v službi! jst grem v sredo v službo...kot delovno opravo sem mislila, da sva nared za barvanje sten v Nejčkovi sobi Pa vseen hvala. a komi čakaš da greš na šiht???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 14:38:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi kako zdej tamale oblečete za ven???? to sem včeri študirala ko sem bila vzunaj , s tem da sem mu dala đeki, kapico,žabice...... pol si pa misliš kaj če mu je prevroče . te vremenski prehodi me vedno medejo Jaz mu oblečem žabice, preko hlače, body z dolgimi rokavi, preko jaknico ali jopco, če ni vetra mu ne dam kapice.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?