|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
6.4.2009 9:35:01   
jana81
evo mene

Nejc je v vrtcu, midva sva pa v delovni opravi.

Spali smo vredu, Nejca sem zasačila kako je sede spaluser posted image , zjutraj sem ga mogla zbudit za vrtec, je zgleda bil res utrujen od včeraj, ker je veliko hodil.

SS kaj naj rečem, sop vse že druge povedale, vedno ti bomo stale ob strani in te imele rade.

barbaw user posted image  za delo. finance so pa itak vedno ena ovira. in super da ste našli nekoga ki se vsaj spozna na to kaj dela.

tilči mi tud več ne kurimo čez dan, samo zjutraj in zvečer zakurimo, zarad tople vode.

estrella fajn čvekaj!

špelin@ držim pesti da fajn zrihtaš in zajeb.eš unga idoita.

nia5 in hijneca sej bo pa jutri boljše spanje..če bi naši hroščki vsak dan super spali, bi bilo že preveč lepo

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.4.2009 9:35:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Še eno vprašanje: barbaw, kakšno fasado boste potem delali?

Mali že rogovili user posted image , bežim.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image

Prvo bomo mogli staro dol zbit, izdolbsti ilovico, narediti špric, zazidat s siporexom, naredit še nekaj stebrov, betonirat "krancelj", nove preklade noter vstavit nad okni za ziher, ........., potem pa pride ali paropropustni stiropor (z luknjicami) ali kamena volna. Odvisno koliko denarja bo šlo za prvi del.

Uf, konkreten podvig!

Ja. user posted image  Veliko dela bo, ampak smo Hb našli nekoga, ki se spozna na to in je to že delal, pa še sam ima takšno hišo.

Saj zato me je pa zanimalo, ker se spomnim, kako si iskala informacije in praktično nihče ni imel pojma... Super, da si našla sposobnega izvajalca user posted image

Najbolj žalostno je to, da ta prvi katerega smo imeli v igri ni imel pojma in se v 3 tednih sploh ni nič pozanimal. Sem jaz več izvedela na netu kot on kot gradbenik. Tale, ki nam bo pa zdaj delal, pa je od A. kolegice mož, samo A. ni prej vedel, da je tak stručko. Je rekel, da nama bo dal še eno knjigo za prebrat. V glavnem ve kaj dela, pa še tu v Rogozi je naredil večino novih fasad. Pa velika pohvala zanj je, da je delala enemu gradbeniku fasado, ta gradbenik je pa en najbolj zajeban človek kar jih je. Je že pred njim nagnal xxxx izvajalcev.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.4.2009 9:44:59   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Koliko smo včeraj vredu spali, danes nismo, se je kr naprej premetavala, zbujala, jamrala user posted image , ko bi človek to razumel. Bi mogla zjutraj it k zobarju in nisem mogla vstat user posted image
Dan izgleda da bo lep, upam le da ne bo pihalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.4.2009 9:46:55   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra user posted image , lepo spančkajte in tak tempo naprej user posted image
Nočkouser posted image

mnjami jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

mafi ti pa neuser posted image Ona je lahkokategornica in si to lahko privoščiuser posted image  Kako kilce?

blagor, no pol pa naj še ene dve zmaže namesto meneuser posted image .
joj raje ne vprašaj ker sploh ne upam na tehtnicouser posted image , pa še panika me je danes zagrabila, saj veš vsak dan je lepši in se ne bom več
mogla skrivat pod debelimi in razvečenimi puloverji, bom res mogla v akcijo z hujšanjem

user posted image user posted image user posted image , sem jih enih par zmazala, kot da bi vedela, da moram še namesto tebe pojest user posted image

pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.4.2009 9:47:30   
suzy85
estrella fajn se načvekajta!

špelin@ dobro opravi na zavarovalnici! user posted image user posted image user posted image user posted image

jana uspešen 1. dan v službi!

mi smo včeraj ful uživali! bom popoldne slikco pripopala, kak je eva snopek neska k žegnju! user posted image  še kuhat mi ni blo treba, ker smo bli povabljeni k mami na kosilo user posted image  danes moram it pa zemljo kupit, da končno rožice presadim. v sredo grema pa s user posted image  na 5žensk.com - sem mela srečo in dobla zadnje karte!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.4.2009 9:48:27   
mafi

Še eno vprašanje: barbaw, kakšno fasado boste potem delali?

Mali že rogovili user posted image , bežim.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image

Prvo bomo mogli staro dol zbit, izdolbsti ilovico, narediti špric, zazidat s siporexom, naredit še nekaj stebrov, betonirat "krancelj", nove preklade noter vstavit nad okni za ziher, ........., potem pa pride ali paropropustni stiropor (z luknjicami) ali kamena volna. Odvisno koliko denarja bo šlo za prvi del.

Uf, konkreten podvig!

Ja. user posted image  Veliko dela bo, ampak smo Hb našli nekoga, ki se spozna na to in je to že delal, pa še sam ima takšno hišo.

Saj zato me je pa zanimalo, ker se spomnim, kako si iskala informacije in praktično nihče ni imel pojma... Super, da si našla sposobnega izvajalca user posted image

Najbolj žalostno je to, da ta prvi katerega smo imeli v igri ni imel pojma in se v 3 tednih sploh ni nič pozanimal. Sem jaz več izvedela na netu kot on kot gradbenik. Tale, ki nam bo pa zdaj delal, pa je od A. kolegice mož, samo A. ni prej vedel, da je tak stručko. Je rekel, da nama bo dal še eno knjigo za prebrat. V glavnem ve kaj dela, pa še tu v Rogozi je naredil večino novih fasad. Pa velika pohvala zanj je, da je delala enemu gradbeniku fasado, ta gradbenik je pa en najbolj zajeban človek kar jih je. Je že pred njim nagnal xxxx izvajalcev.

no fajn da sta najdla enga takega, ki ima kej pojma oo tej zadevščiniuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.4.2009 9:49:15   
mafi

jana81: kolk časa imata z Nejcem uvajanje v vrtec???

barbaw:men so pa kar vse oblekice všečuser posted image , a to bo imela za kako posebno priliko????

špelin@: a ste kej rešil z unim sosedom ali je vse še v mirovanju???

uffff sem frbecuser posted image user posted image user posted image

Krst bo imela pa še zabava za roj. dan ob enem.

to si pa fajn skombinirala vse v enemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.4.2009 9:57:32   
suzy85

Jutro user posted image
Koliko smo včeraj vredu spali, danes nismo, se je kr naprej premetavala, zbujala, jamrala user posted image , ko bi človek to razumel.
naša je tud nocoj precej stokala in jokcala. upam, da bo danes boljše!

Bi mogla zjutraj it k zobarju in nisem mogla vstat user posted image
jst morm it v petekuser posted image

Dan izgleda da bo lep, upam le da ne bo pihalo.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.4.2009 10:28:40   
barbaw
Jaz sem pa user posted image , ker ne smem ven na tak lep dan. Jaka ima malo vročine in mu kar ne pade. user posted image  Nič mu nisem dala za zbijanje, ker je prenizka, ampak je dovolj, da jaz ne bi šla ven. user posted image  Sicer ne piha in nič in mogoče bomo kasneje šli vseeno ven. Malo sem v dilemi. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.4.2009 10:43:42   
tilči

Jaz sem pa user posted image , ker ne smem ven na tak lep dan. Jaka ima malo vročine in mu kar ne pade. user posted image  Nič mu nisem dala za zbijanje, ker je prenizka, ampak je dovolj, da jaz ne bi šla ven. user posted image  Sicer ne piha in nič in mogoče bomo kasneje šli vseeno ven. Malo sem v dilemi. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.4.2009 10:44:45   
tilči
Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaranuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.4.2009 10:54:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaranuser posted image

Maja je tudi živalski navdušenec, Jaka pa ni bil tak. Ima rad živali ampak ni vriskal ko jih je videl. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.4.2009 10:58:46   
barbaw
Danes so sosedje vrgli ven sedežno in sem se spraševala komu je bila všeč, še bolj pa me zanima kdo je delal tako user posted image  sedežne. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.4.2009 11:29:42   
tilči

Danes so sosedje vrgli ven sedežno in sem se spraševala komu je bila všeč, še bolj pa me zanima kdo je delal tako user posted image  sedežne. user posted image

Kaj češ.Ljudje smo si različni in vsak ima svoj okus

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.4.2009 11:30:49   
tilči

Maja je tudi živalski navdušenec, Jaka pa ni bil tak. Ima rad živali ampak ni vriskal ko jih je videl. user posted image

Pri nas je tudi Nejc ves ubrisan na konje.Še dobro,da imamo blizu konjeniški centeruser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.4.2009 12:14:56   
Anonimen
DANuser posted image

kak lep danuser posted image user posted image user posted image

mi smo bili včeraj na morju (Koper) in ne moreš verjeti, pri nas tak sonček, pridemo pa dol pa dežuser posted image , HB je po kaki urci nehalo padat, da smo se vseeno lahko šli sprehodit po obaliuser posted image , AT je uživala 100/urouser posted image

Tako, mi smo bile že vzunaj, miška zdaj pančka, potem pa spet gasa venuser posted image

vauuuu jaz grem čez 22 dni delatuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
6.4.2009 12:16:06   
Anonimen

jana81: kolk časa imata z Nejcem uvajanje v vrtec???

barbaw:men so pa kar vse oblekice všečuser posted image , a to bo imela za kako posebno priliko????

špelin@: a ste kej rešil z unim sosedom ali je vse še v mirovanju???

uffff sem frbecuser posted image user posted image user posted image

Krst bo imela pa še zabava za roj. dan ob enem.

to si pa fajn skombinirala vse v enemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

mi bomo tudi imeli žurko za naš prvi roj. dan in to 30.5.user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
6.4.2009 12:49:15   
barbaw

Kaj češ.Ljudje smo si različni in vsak ima svoj okus

To tako ali tako, ampak tale je stara ene 25-30 let, tako da ne bi bila več nobenemu všeč, stanje je pa itak ..... user posted image  Glede na to, da delajo cele dneve je skrajni čas, da si nekaj privoščijo. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.4.2009 12:59:50   
tilči
Danes je pa res en tak čudovit dan,da mi je zadišalo po pikniku.user posted image Bo moral user posted image  malo mase za čevapčiče nabavit.
S Tilnom sva malo vrt urejala,pa bučke sva posadila,ki jih je Nejc sadil v vrtcu.user posted image Potem sva sprobala tricikel,samo je malo večji,tako da moram nekaj pogruntati,da ga bom lahko privezala

Barbaw...kako je Jaka?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.4.2009 13:04:11   
Estrella*
Evo mene nazaj. Čvek uspeluser posted image  mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša.

Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.4.2009 13:17:54   
barbaw

Danes je pa res en tak čudovit dan,da mi je zadišalo po pikniku.user posted image Bo moral user posted image  malo mase za čevapčiče nabavit.
S Tilnom sva malo vrt urejala,pa bučke sva posadila,ki jih je Nejc sadil v vrtcu.user posted image Potem sva sprobala tricikel,samo je malo večji,tako da moram nekaj pogruntati,da ga bom lahko privezala

Barbaw...kako je Jaka?

Mi smo imeli včeraj piknik, ki se je zame predčasno končal. user posted image  otroci so terjali svoj davek.

Jaku pa je vročina zrastla in sem mu jo zdaj zbijala. user posted image  Nič ga ne boli, dobre volje je, apetita nima, ful pije, .....

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.4.2009 13:19:54   
Anitka
Danuser posted image

Kako ste? V tem čudovitem vremenu sploh ne utegnem priti čvekat na RR-jo, pa vem, da mi ne zameriteuser posted image user posted image

Mi smo ok, Gal trenutno spi, jaz sem skuhala kosilo in se najedla, pralni stroj laufa...

Nia5 kateri dan ti ustreza za kofetkanje? Kje? Ob kateri uri?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.4.2009 13:20:34   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.4.2009 13:22:29   
Anitka

Mi smo imeli včeraj piknik, ki se je zame predčasno končal. user posted image  otroci so terjali svoj davek.

Jaku pa je vročina zrastla in sem mu jo zdaj zbijala. user posted image  Nič ga ne boli, dobre volje je, apetita nima, ful pije, .....

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri vas pa res še kar ni miru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.4.2009 13:22:32   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo mene nazaj. Čvek uspeluser posted image  mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša.

Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek sam upam da niste priklicala dežjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?