Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:35:01
|
|
|
|
jana81
|
evo mene Nejc je v vrtcu, midva sva pa v delovni opravi. Spali smo vredu, Nejca sem zasačila kako je sede spal , zjutraj sem ga mogla zbudit za vrtec, je zgleda bil res utrujen od včeraj, ker je veliko hodil. SS kaj naj rečem, sop vse že druge povedale, vedno ti bomo stale ob strani in te imele rade. barbaw za delo. finance so pa itak vedno ena ovira. in super da ste našli nekoga ki se vsaj spozna na to kaj dela. tilči mi tud več ne kurimo čez dan, samo zjutraj in zvečer zakurimo, zarad tople vode. estrella fajn čvekaj! špelin@ držim pesti da fajn zrihtaš in zajeb.eš unga idoita. nia5 in hijneca sej bo pa jutri boljše spanje..če bi naši hroščki vsak dan super spali, bi bilo že preveč lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:35:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še eno vprašanje: barbaw, kakšno fasado boste potem delali? Mali že rogovili , bežim. Mirno nočko vsem Prvo bomo mogli staro dol zbit, izdolbsti ilovico, narediti špric, zazidat s siporexom, naredit še nekaj stebrov, betonirat "krancelj", nove preklade noter vstavit nad okni za ziher, ........., potem pa pride ali paropropustni stiropor (z luknjicami) ali kamena volna. Odvisno koliko denarja bo šlo za prvi del. Uf, konkreten podvig! Ja. Veliko dela bo, ampak smo Hb našli nekoga, ki se spozna na to in je to že delal, pa še sam ima takšno hišo. Saj zato me je pa zanimalo, ker se spomnim, kako si iskala informacije in praktično nihče ni imel pojma... Super, da si našla sposobnega izvajalca Najbolj žalostno je to, da ta prvi katerega smo imeli v igri ni imel pojma in se v 3 tednih sploh ni nič pozanimal. Sem jaz več izvedela na netu kot on kot gradbenik. Tale, ki nam bo pa zdaj delal, pa je od A. kolegice mož, samo A. ni prej vedel, da je tak stručko. Je rekel, da nama bo dal še eno knjigo za prebrat. V glavnem ve kaj dela, pa še tu v Rogozi je naredil večino novih fasad. Pa velika pohvala zanj je, da je delala enemu gradbeniku fasado, ta gradbenik je pa en najbolj zajeban človek kar jih je. Je že pred njim nagnal xxxx izvajalcev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:44:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Koliko smo včeraj vredu spali, danes nismo, se je kr naprej premetavala, zbujala, jamrala , ko bi človek to razumel. Bi mogla zjutraj it k zobarju in nisem mogla vstat Dan izgleda da bo lep, upam le da ne bo pihalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:46:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? blagor, no pol pa naj še ene dve zmaže namesto mene . joj raje ne vprašaj ker sploh ne upam na tehtnico , pa še panika me je danes zagrabila, saj veš vsak dan je lepši in se ne bom več mogla skrivat pod debelimi in razvečenimi puloverji, bom res mogla v akcijo z hujšanjem , sem jih enih par zmazala, kot da bi vedela, da moram še namesto tebe pojest pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:47:30
|
|
|
|
suzy85
|
estrella fajn se načvekajta! špelin@ dobro opravi na zavarovalnici! jana uspešen 1. dan v službi! mi smo včeraj ful uživali! bom popoldne slikco pripopala, kak je eva snopek neska k žegnju! še kuhat mi ni blo treba, ker smo bli povabljeni k mami na kosilo danes moram it pa zemljo kupit, da končno rožice presadim. v sredo grema pa s na 5žensk.com - sem mela srečo in dobla zadnje karte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:48:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še eno vprašanje: barbaw, kakšno fasado boste potem delali? Mali že rogovili , bežim. Mirno nočko vsem Prvo bomo mogli staro dol zbit, izdolbsti ilovico, narediti špric, zazidat s siporexom, naredit še nekaj stebrov, betonirat "krancelj", nove preklade noter vstavit nad okni za ziher, ........., potem pa pride ali paropropustni stiropor (z luknjicami) ali kamena volna. Odvisno koliko denarja bo šlo za prvi del. Uf, konkreten podvig! Ja. Veliko dela bo, ampak smo Hb našli nekoga, ki se spozna na to in je to že delal, pa še sam ima takšno hišo. Saj zato me je pa zanimalo, ker se spomnim, kako si iskala informacije in praktično nihče ni imel pojma... Super, da si našla sposobnega izvajalca Najbolj žalostno je to, da ta prvi katerega smo imeli v igri ni imel pojma in se v 3 tednih sploh ni nič pozanimal. Sem jaz več izvedela na netu kot on kot gradbenik. Tale, ki nam bo pa zdaj delal, pa je od A. kolegice mož, samo A. ni prej vedel, da je tak stručko. Je rekel, da nama bo dal še eno knjigo za prebrat. V glavnem ve kaj dela, pa še tu v Rogozi je naredil večino novih fasad. Pa velika pohvala zanj je, da je delala enemu gradbeniku fasado, ta gradbenik je pa en najbolj zajeban človek kar jih je. Je že pred njim nagnal xxxx izvajalcev. no fajn da sta najdla enga takega, ki ima kej pojma oo tej zadevščini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:49:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: kolk časa imata z Nejcem uvajanje v vrtec??? barbaw:men so pa kar vse oblekice všeč , a to bo imela za kako posebno priliko???? špelin@: a ste kej rešil z unim sosedom ali je vse še v mirovanju??? uffff sem frbec Krst bo imela pa še zabava za roj. dan ob enem. to si pa fajn skombinirala vse v enem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 9:57:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Koliko smo včeraj vredu spali, danes nismo, se je kr naprej premetavala, zbujala, jamrala , ko bi človek to razumel. naša je tud nocoj precej stokala in jokcala. upam, da bo danes boljše! Bi mogla zjutraj it k zobarju in nisem mogla vstat jst morm it v petek Dan izgleda da bo lep, upam le da ne bo pihalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 10:28:40
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem pa , ker ne smem ven na tak lep dan. Jaka ima malo vročine in mu kar ne pade. Nič mu nisem dala za zbijanje, ker je prenizka, ampak je dovolj, da jaz ne bi šla ven. Sicer ne piha in nič in mogoče bomo kasneje šli vseeno ven. Malo sem v dilemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 10:43:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa , ker ne smem ven na tak lep dan. Jaka ima malo vročine in mu kar ne pade. Nič mu nisem dala za zbijanje, ker je prenizka, ampak je dovolj, da jaz ne bi šla ven. Sicer ne piha in nič in mogoče bomo kasneje šli vseeno ven. Malo sem v dilemi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 10:44:45
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 10:54:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaran Maja je tudi živalski navdušenec, Jaka pa ni bil tak. Ima rad živali ampak ni vriskal ko jih je videl.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 10:58:46
|
|
|
|
barbaw
|
Danes so sosedje vrgli ven sedežno in sem se spraševala komu je bila všeč, še bolj pa me zanima kdo je delal tako sedežne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 11:29:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes so sosedje vrgli ven sedežno in sem se spraševala komu je bila všeč, še bolj pa me zanima kdo je delal tako sedežne. Kaj češ.Ljudje smo si različni in vsak ima svoj okus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 11:30:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo pa bili sedajle malo zunaj,smo šli konjičke gledat.Tilen je bil ves očaran Maja je tudi živalski navdušenec, Jaka pa ni bil tak. Ima rad živali ampak ni vriskal ko jih je videl. Pri nas je tudi Nejc ves ubrisan na konje.Še dobro,da imamo blizu konjeniški center
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 12:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kak lep dan mi smo bili včeraj na morju (Koper) in ne moreš verjeti, pri nas tak sonček, pridemo pa dol pa dež , HB je po kaki urci nehalo padat, da smo se vseeno lahko šli sprehodit po obali , AT je uživala 100/uro Tako, mi smo bile že vzunaj, miška zdaj pančka, potem pa spet gasa ven vauuuu jaz grem čez 22 dni delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 12:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: kolk časa imata z Nejcem uvajanje v vrtec??? barbaw:men so pa kar vse oblekice všeč , a to bo imela za kako posebno priliko???? špelin@: a ste kej rešil z unim sosedom ali je vse še v mirovanju??? uffff sem frbec Krst bo imela pa še zabava za roj. dan ob enem. to si pa fajn skombinirala vse v enem mi bomo tudi imeli žurko za naš prvi roj. dan in to 30.5.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 12:49:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes so sosedje vrgli ven sedežno in sem se spraševala komu je bila všeč, še bolj pa me zanima kdo je delal tako sedežne. Kaj češ.Ljudje smo si različni in vsak ima svoj okus To tako ali tako, ampak tale je stara ene 25-30 let, tako da ne bi bila več nobenemu všeč, stanje je pa itak ..... Glede na to, da delajo cele dneve je skrajni čas, da si nekaj privoščijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 12:59:50
|
|
|
|
tilči
|
Danes je pa res en tak čudovit dan,da mi je zadišalo po pikniku. Bo moral malo mase za čevapčiče nabavit. S Tilnom sva malo vrt urejala,pa bučke sva posadila,ki jih je Nejc sadil v vrtcu. Potem sva sprobala tricikel,samo je malo večji,tako da moram nekaj pogruntati,da ga bom lahko privezala Barbaw...kako je Jaka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:04:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:17:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes je pa res en tak čudovit dan,da mi je zadišalo po pikniku. Bo moral malo mase za čevapčiče nabavit. S Tilnom sva malo vrt urejala,pa bučke sva posadila,ki jih je Nejc sadil v vrtcu. Potem sva sprobala tricikel,samo je malo večji,tako da moram nekaj pogruntati,da ga bom lahko privezala Barbaw...kako je Jaka? Mi smo imeli včeraj piknik, ki se je zame predčasno končal. otroci so terjali svoj davek. Jaku pa je vročina zrastla in sem mu jo zdaj zbijala. Nič ga ne boli, dobre volje je, apetita nima, ful pije, .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:19:54
|
|
|
|
Anitka
|
Dan Kako ste? V tem čudovitem vremenu sploh ne utegnem priti čvekat na RR-jo, pa vem, da mi ne zamerite Mi smo ok, Gal trenutno spi, jaz sem skuhala kosilo in se najedla, pralni stroj laufa... Nia5 kateri dan ti ustreza za kofetkanje? Kje? Ob kateri uri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:20:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa , ker ne smem ven na tak lep dan. Jaka ima malo vročine in mu kar ne pade. Nič mu nisem dala za zbijanje, ker je prenizka, ampak je dovolj, da jaz ne bi šla ven. Sicer ne piha in nič in mogoče bomo kasneje šli vseeno ven. Malo sem v dilemi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:22:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo imeli včeraj piknik, ki se je zame predčasno končal. otroci so terjali svoj davek. Jaku pa je vročina zrastla in sem mu jo zdaj zbijala. Nič ga ne boli, dobre volje je, apetita nima, ful pije, ..... Ojej Pri vas pa res še kar ni miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 6.4.2009 13:22:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene nazaj. Čvek uspel mmooojjccaa in Tajda sta lušni punci in upam, da se še kdaj dobimo. Sva imele pa častne gostje; darmar in Zala ter MARTINA25 in Tjaša. Hoščice so bile zelo pridne, da so mame v miru pookofetkale. Punce hvala za družbo, je bilo prijetno za čvek sam upam da niste priklicala dežja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?