barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Sploh ne vem, ali naj še sodelujem na RR al ne, ker se mi zdi, da itak samo še jamrat hodim sem gor Se mi zdi, da sem prišla do najnižje točke . Danes je zadnji dan moje porodniške, moj lubi je že cel mesec doma, Manca ima žurke ponoči, zjutraj je potem spet med 5 in 6 uro auf, ..... in še in še SEj ko pogledam mojega sončka kako se vsak dan kaj novega naredi, mi srce spet zaigra in se mi prikrade nasmeh n usta tr solze v oči, ampak potem pa spet ta občutek, da gre vse samo navzdol, ..... Nč, bom nehala jamrat, ker so itak to moje težave in nima smisla, da tukaj težim s tem, ker ne bo nič bolje Tudi jaz sem bila tam pred 4-imi leti. Preden je Jaka dopolnil 1,5 leta se je vse popravilo. Prej smo si pač pomagali s socialno podporo, ker drugače ni šlo, pa vse moraš vprašat na CSD in ..... sicer pa to verjetno veš. Se pa da preživet in ...... Ti bi že zdaj lahko šla tja in rekla kaj, glede na to, da tvoj ni dobil plače že od ..... Stojimo ti ob strani, pomagamo ti tudi lahko kaj, če boš rabila pomoč, s časom pa se bo vse poštimalo. čeprav si zdaj na dnu in ne veš več kako in kaj se bo zrihtalo.