Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Sploh ne vem, ali naj še sodelujem na RR al ne, ker se mi zdi, da itak samo še jamrat hodim sem gor Ti si kar daj duška. Saj če doma jamraš itak noben ne razume kako je Se mi zdi, da sem prišla do najnižje točke . Danes je zadnji dan moje porodniške, moj lubi je že cel mesec doma, Manca ima žurke ponoči, zjutraj je potem spet med 5 in 6 uro auf, ..... in še in še Vse se bo zrihtalo. Vem kako se počutiš s stališča no job, ker sem bila pred dobimi 5 leti na istem. SS mogoče se bo zdelo obrabljeno, samo denar ni vse. Včasih ne škodi, da človek pade na dno, ker zna potem bolj cenit stvari in dobi malo širši pogled na vse. Saj ne boš večno na tej točki. Ko boš najman mislila, se bo začelo popravljat. Ti samo močna ostani in daj svoj maximum od sebe. SEj ko pogledam mojega sončka kako se vsak dan kaj novega naredi, mi srce spet zaigra in se mi prikrade nasmeh n usta tr solze v oči, ampak potem pa spet ta občutek, da gre vse samo navzdol, ..... Nč, bom nehala jamrat, ker so itak to moje težave in nima smisla, da tukaj težim s tem, ker ne bo nič bolje Estrella hvala, zlata si In vse je res, tako kot si napisala. Tko, zdej si grem pa kofe nardit, da se mal k sebi spravim, ker sem kot zombij od tega našega nespanja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|