Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 7:44:54
|
|
|
|
Olivija*
|
Še ena "modrost" od mene: Plača je kot menstruacija: krvavo jo zaslužiš, dobiš jo enkrat mesečno, traja 5,6 dni in potem se lahko jebeš do naslednje plače.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 8:28:37
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro se od naju ...kak bi mi pasala zdajle ena pa mi se ne da vstati, sva se v postelji z Leyliko ...ona s svojim medotom, mami pa z laptopom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 8:30:14
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Še ena "modrost" od mene: Temu sem se ze zadnjic, ko si napisala, ful nasmejala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 8:30:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 8:33:51
|
|
|
|
gold fish
|
... tukaj je že tak lep sonček ...., mi smo pa že malo čez 7 delavce dobili iz Slov. bistrice....delajo ograjo na stopnicah .... aja, pa možek me je klical, da se že več kot 1 uro vozi, pa je komaj pri sl. bistrici, ker je dars avtocesto zaprl in promet usmeril na staro cesto.... Ma bo prišel do Ce iglih, ko bo konec šihta...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 8:58:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... aja, pa možek me je klical, da se že več kot 1 uro vozi, pa je komaj pri sl. bistrici, ker je dars avtocesto zaprl in promet usmeril na staro cesto.... Ma bo prišel do Ce iglih, ko bo konec šihta... zakaj pa to??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:03:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... aja, pa možek me je klical, da se že več kot 1 uro vozi, pa je komaj pri sl. bistrici, ker je dars avtocesto zaprl in promet usmeril na staro cesto.... Ma bo prišel do Ce iglih, ko bo konec šihta... zakaj pa to?? nimam pojma...tud ta naša od rondoja do mb je zaprta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:08:04
|
|
|
|
gold fish
|
...sem zdaj klicala v razvojno in ji povedala za uz...pa je rekla, da ni potrebe, da hodima prej tja, kot pri 9 mesecu, ker ga je itak že dr. pregledala in je vse ok.... ..... Pa da naj se ne sekiram, da ponavadi pošljejo otroke k njim, ker kao slika na uz ni v redu...so pa čist ok...., velikokrat je pa nasprotno...da je slika ok, pa je z kaj narobe..... No, naročena sma komaj konec maja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:10:23
|
|
|
|
gold fish
|
...grem zdaj hitro malo pospravit, da lahko šibnema pol ven.... imejte se fajn..... Saraya ...tebi pa za današnjo matematiko.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:22:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro! Res ste se razpisale včeraj zvečer. Jaz mislim, da bi bilo ful fajn, sploh glede na dokaj lepo napovedano vreme, če bi se v četrtek spet dobile. Saj meni sicer ni nujno da je to Tivoli. Se mi zdi, da vas je nekaj reklo, da vam tam ni tolk všeč. Edina prednost je pač ta, da je dokaj zeleno pa lepo. Lohk se pa dobimo v Tivoliju in potem določimo novo lokacijo?? Danes greva pa s tamalo do Semoličke, pa vam bom potem poročala, kako je bilo. Fajn se imejte danes in uživajte na sončku!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:29:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Še ena "modrost" od mene: Temu sem se ze zadnjic, ko si napisala, ful nasmejala... ups, a se žeponavljam...zadnjič se mi je zdelo, da sem samo nameravala to gor dat, pa je nekaj prišlo vmes...ampak sem očitno še utegnila...zdej pa ne morem več zbrisat. mah, pač moje zadnje možganske celice....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 9:31:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes greva pa s tamalo do Semoličke, pa vam bom potem poročala, kako je bilo. Fajn se imejte danes in uživajte na sončku!!!! jazzy, komaj čakamo na poročilo. a mislite, da bimorala jaz našo frajlo tudikam peljat, ker je tako lena za obračanje? danes morava še izkoristit sončka. jutri imamo cepljenje in je vprašanje kako bomo razpoloženi. uživajte na sončku tudi vi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 10:40:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
No naša Lara se je danes končno obrnila... samo ne iz trebuha na hrbet ali iz hrbta na trebuh ampak iz severa na jug..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 10:41:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jazzy, komaj čakamo na poročilo. a mislite, da bimorala jaz našo frajlo tudikam peljat, ker je tako lena za obračanje? danes morava še izkoristit sončka. jutri imamo cepljenje in je vprašanje kako bomo razpoloženi. uživajte na sončku tudi vi! Ma jaz se že en mesec pripravljam, da bom dejansko šla, pa mi danes ko je tak lep sonček tud ne diši ne vem kako, pa še cel projekt je: tamalo bom mogla zdejle zbudit an silo, pa pol ji dat za jest pa pol lovit tisto uro, ko se ura začne tam, pa tko..... ....še najraj bi jo pa pobasala v voziček pa via mesto al pa Tivoli Grem pa zato, da se par vaj naučim pa da pol malo motoriko doma spodbujam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 11:56:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mah, pač moje zadnje možganske celice.... Sem zadnjič bubiju Nodija brala in mi je bil všeč stavek: ... nimaš slabega spomina, ampak odlično pozabljivost...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 11:56:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No naša Lara se je danes končno obrnila... samo ne iz trebuha na hrbet ali iz hrbta na trebuh ampak iz severa na jug.. Še malo, pa bo cele kroge delala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 12:00:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas stanje nespremenjeno Včeraj zvečer smo spet "bazen" delali, da bi se malo shladil. Pa se ni hotel kopat Ampak imam upanje, da smo dosegli vrh in bo šlo zdaj res na bolje. Bubiko sem šla vpisat v jasli. Baje, da je kar naval. Samo sem jim kar povedala, da meni ni variante zjutraj otrok na dva konca vozit Tak da rezervnih enot sploh nisem napisala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 12:10:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... nimaš slabega spomina, ampak odlično pozabljivost... tale je pa res dober...upam, da si ga bom uspela zapomnit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 13:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
malo da vas pozdravim...nimam časa...grem pol pisat test... aja,smo A vpisali v vrtec....zdaj pa čakamo.... lep dan...se tipkamo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 14:13:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya malo da vas pozdravim...nimam časa...grem pol pisat test... aja,smo A vpisali v vrtec....zdaj pa čakamo.... lep dan...se tipkamo.. M bo pa še (vsaj) eno leto doma?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 14:57:56
|
|
|
|
Virtualna
|
Saraya, drzim ti pesti...da bos z lahkoto racunala poslovno matematiko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 15:02:41
|
|
|
|
Virtualna
|
Moj ima pa v sredo rojstni dan...pa si tako zeli na Audi-ju imeti LED ZAROMETE, tak...da sem mu jih kar jaz prek ebey-a narocila...samo ne verjamem, da bodo dostavili tako hitro...sem sele danes zjutraj nakazala denar...pa dokler v banki naredijo transakcijo... ...zdaj pa tega mozakarja klicem, ki ima to stacuno ... pa ga ne morem dobiti... ...sem ga htela prosit, ce lahko malo pohiti s posiljko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 15:08:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..aja, pa da ne pozabim...... dedki in babice so za razvajanje, ne za vzgajanje....in to se vsekakor pozna tud pri se popolnoma strinjam..vsekakor se raje za vrtec...ampak pri meni je to,da jaz ne grem dela septembra,bom doma,tako da babice bi samo občasno prišle v poštev.. ....jaz bi že iz tega vidika dala kot je bubi napisala....in eni in drugi bo lažje, ker kao gresta obe v vrtec, M boš imela zastonj, pa če drugač ne samo do kosila..... tačas pa ti porihtaš stvari in jo že imaš spet doma....Ona se pa že od malega navadi na red..... boš videla, da je čisto drugače....... Kaj pa vem. Navadi na red se lahko tudi v drugem varstvu, pri babici, varuški, ali pa doma. Oziroma ne ali pa doma, reda se mora navaditi doma. Ta primer, ki ga ima soseda je pač tak, da se verjetno mamica ni dovolj ukvarjala z njimi. Saj je morala vedeti, da če bosta doma, jima mora nuditi veliko v tej smeri, če jima pa ni, pa boga otročka. Res pa je, da pri petih pa res ne mora v vrtec. Naša bo dve leti doma, pri treh bo pa šla v vrtec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 15:10:12
|
|
|
|
Virtualna
|
Evo....sem ravno govorila z njim...pa pravi...da ne bo slo do srede, ker posiljka potuje 2 do 3 dni...zdaj sem se pa se spomnila, da je v petek praznik... tak, da... ...nic od nic...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 6.4.2009 15:14:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ne po mestu, pod Pohorje user posted image tut okol ljubljanice sem jih srečala in so prov luštni. čeprav po moje pf ne komplicira in meni ni žal, da so našo taprvo dobre tri leta pazili starši. ker sori fiši, ampak un asocialen primer je pa mal preveč ekstremen. seveda pa je vrtec čist ok in če ne bi imela zelo vitalna para mojih in moževih staršev, ki so zmožni kreativnega varstva, bi bla zoja v vrtcu od začetka. Se podpišem pod tole. Sproti komentiram in sem šele sedaj opazila tvojo objavo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?