|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
5.4.2009 22:57:26   
leda
...spet domača razlagauser posted image

pa spet se strinjavauser posted image jaz raje stran pogledam, ko ljudem binglja z rok kak mali, ki še ne hodi sam. jaz zoje nikol nisem vlačila okrog. je pač morala sama shodit. in trkam, prvič je res temeljito padla par tednov nazaj, ko je šibala s kolesom brez koleščkov po makadamskem klancu navzdol in je fotr zamudil.

za unioin je najlažje z vlakom do postaje in potem se samo spusti peš po miklošičevi do hotela. 10 min če gleda zraven še izložbe.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.4.2009 22:58:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...a to je tista ulica...desno od železniške postajeuser posted image , leži isto kot slovenskauser posted image

ja, vzporedna s Slovensko:
http://www.i-tk.org/html/hoteli.htm

...malo se mi že svita spet.... sem včasih hodila na Slovensko in Aškerčevo na izpite......, ampak je že dolgo tega.....

..zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak....

..no enkrat pol še po dunajski ampak samo do Slovenijalesove stavbe, ker sem imela seminar tam....

.....ko se spravim na srečanje....moram spet malo to temo obdelatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.4.2009 22:59:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...če jo boš pustila, da se sama nauči hodit....bo tega zelo, zelo malo.....user posted image

samo res. Če jo boš pustila pri miru, se bo spustila šele, ko bo prepričana.

Če pa jo boš za roke vodila, se bo vedno na to zanašala, da jo nekdo gor potegne.... in bo zato več padala.  

Aaaaa razumem... torej nič držanja za obe rokici, ti pa zadaj, tko kot je blo včasih...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.4.2009 22:59:53   
leda
Ob 14 se dobim z nekom.... lahko bi pršla tudi do tebe, ja.... bi šla pač prej od doma... user posted image Se še čujemo.... no, konec koncev bi lahko šla tudi v Tivoli prej... ma mi mi ravno všeč tisti plac... morda, se mi je zadnjič zameril....

prid. bova z elo veseli.

čolnarna? mislim, da jazzy nisem odgovorila, zakaj mi ni všeč: na živce mi grejo lokali, ki služijo z pretiranim številom miz (sploh glede na vozičkarko klientelo) in študentskimi natakarji.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.4.2009 23:01:15   
leda
zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak....

no, če je pa tko, boš pa nekje v višini hoferja še mene pobrala, pa te peljem na srečanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.4.2009 23:01:48   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj se zdej zmišljujeste s temi podpisi.... kaj imaste kak referendum al kaj? hahaha.... A se zdej ne sme več otrok za roke držat al kaj? Pol mi bo pa kr nekam po svoje zbezljala... user posted image user posted image

...kasneje, ko shodi ja....da bi jo pa ti za roke držala in tako učila hodit...pa ni dobro....se mora sama naučit lovit ravnotežje....če jo držiš...ji ga ti daješ.....

...isto recimo pri hojici.... tam not ful dirka otrok.....kasneje ko shodi...se tud tako zažene, pol pa trpijo kolena, pa še kaj.....starši se pa čudijo...ja kak je te na ravnem telebniluser posted image

...spet domača razlagauser posted image

Super ste... user posted image user posted image

Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.4.2009 23:02:57   
leda
Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image

se mi je zdel, da govorimo o dveh stvareh. pol jih pač za roko držiš in navadiš, da ne skačejo s pločnikov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.4.2009 23:04:09   
gold fish

...če jo boš pustila, da se sama nauči hodit....bo tega zelo, zelo malo.....user posted image

Lahko to malo bolj razložiš? a ni logično, da se sama nauči hodit, sej ne bo noben drugi namesto nje.... al kaj tle misliš.... user posted image

...nekateri user posted image shodijo sami tako, da se dvigujejo ob recimo sedežni, stolih..... in se ko se opogumijo začnejo spuščati sami .....naš ta prvi je razširil obe roki- tako lovil ravnotežje  in ajmo v lajf...user posted image

.te  druge...starši  dvigujejo in vodijo po sobi/prostoru....otrok drži svoje roke nad samo in drži tvoje roke....tu ji ti daješ občutek varnosti....če jo spustiš...se ponavadi ne zna ulovit..in telebne....   podobno pri drugih pripomočkih.....
...otrok se mora sam začeti spuščati....to pa nardi takrat, ko je siguren sam vase......    

..zdaj malo bolj razumjivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.4.2009 23:05:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

za unioin je najlažje z vlakom do postaje in potem se samo spusti peš po miklošičevi do hotela. 10 min če gleda zraven še izložbe.

..... saj mislim, da bo res vlak izbrala....samo njo skrbi, da ne bo na pravi postaji izstopilauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.4.2009 23:06:53   
leda
samo njo skrbi, da ne bo na pravi postaji izstopilauser posted image

ljubljana centraluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.4.2009 23:07:32   
gold fish

zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak....

no, če je pa tko, boš pa nekje v višini hoferja še mene pobrala, pa te peljem na srečanje user posted image

a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku....   sem na pravi lokacijiuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.4.2009 23:07:58   
Lara Croft

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.4.2009 23:09:11   
gold fish

Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

to ne, greš pa zato od začetka v park, al pa na travnik kam (recimo k meni..)...in tam lahko po mili volji leta....kot kak user posted image .....    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.4.2009 23:09:25   
Lara Croft

Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image

se mi je zdel, da govorimo o dveh stvareh. pol jih pač za roko držiš in navadiš, da ne skačejo s pločnikov user posted image

Ja... in tukaj se mi zdi, da bi prišel prav tisti pasji povodec... user posted image Predvsem, ko grem od Buser posted image ernardina proti Portorožu, Luciji ob morju.... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.4.2009 23:09:49   
gold fish

Lahko to malo bolj razložiš? a ni logično, da se sama nauči hodit, sej ne bo noben drugi namesto nje.... al kaj tle misliš.... user posted image

...nekateri user posted image shodijo sami tako, da se dvigujejo ob recimo sedežni, stolih..... in se ko se opogumijo začnejo spuščati sami .....naš ta prvi je razširil obe roki- tako lovil ravnotežje  in ajmo v lajf...user posted image

.te  druge...starši  dvigujejo in vodijo po sobi/prostoru....otrok drži svoje roke nad samo in drži tvoje roke....tu ji ti daješ občutek varnosti....če jo spustiš...se ponavadi ne zna ulovit..in telebne....   podobno pri drugih pripomočkih.....
...otrok se mora sam začeti spuščati....to pa nardi takrat, ko je siguren sam vase......    

no vidim, da je že obdelanouser posted image ....

preskoči....

Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.4.2009 23:11:36   
Lara Croft
Leda pa veš, da bi res rada prišla do tebe.... rabim inštrukcije... glede učenja otrok jesti sam in ne s pločnikov skakati... pa da ni stresno za nobenega... 

Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.4.2009 23:12:02   
leda
a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku.... sem na pravi lokacijiuser posted image

bingo!

točno na križišču pogledaš na drugo stran ljubljance in v eni od vrstnih hišic smo mi. recimo pozimi pogledam tkole od laptopa skoz okno in na drugi strani reke vidm kdo je glihkar tankaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.4.2009 23:12:34   
gold fish

Ja... in tukaj se mi zdi, da bi prišel prav tisti pasji povodec... user posted image Predvsem, ko grem od Buser posted image ernardina proti Portorožu, Luciji ob morju.... user posted image

...ma nauči jo hitro plavat, da če ti pobegne, da bo vsaj plavala .....     No nauči....zdaj bi še baje morala znat.....samo obnovita....user posted image

... ma ne se hecam....

...nimam te sreče, da bi lahko s tak micenim hodila na vsakodnevne sprehode ob morjuuser posted image ......  bi magari jaz tekala za njim kot kak user posted image ....samo, da sem nekje tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.4.2009 23:12:46   
leda
Leda pa veš, da bi res rada prišla do tebe.... rabim inštrukcije... glede učenja otrok jesti sam in ne s pločnikov skakati... pa da ni stresno za nobenega...

khm. ti pa mal prehitevaš. upam, da se bomo pred aplikacijo teh znanja kej vidluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.4.2009 23:13:14   
Lara Croft

to ne, greš pa zato od začetka v park, al pa na travnik kam (recimo k meni..)...in tam lahko po mili volji leta....kot kak user posted image .....    user posted image

Ja, tudi k tebi in ostalim štajerkam bi rada en dan prišla.... Ma ki je nekam dolga......

Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.4.2009 23:13:24   
gold fish

kaj pa če bi leda kar eno predavanje za vse sept.  naredila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.4.2009 23:14:08   
gold fish

a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku.... sem na pravi lokacijiuser posted image

bingo!

točno na križišču pogledaš na drugo stran ljubljance in v eni od vrstnih hišic smo mi. recimo pozimi pogledam tkole od laptopa skoz okno in na drugi strani reke vidm kdo je glihkar tankaluser posted image

..zdaj vidiš kake bedarije si jaz zapomnim...user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.4.2009 23:14:45   
leda
kaj pa če bi leda kar eno predavanje za vse sept. naredila?user posted image

ps zrsven še pf naučimo računalniških spretnosti, pa sarayo in laro matematike, jst bi kakšno lekcijo iz tortmaherja...

Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.4.2009 23:15:42   
leda
.zdaj vidiš kake bedarije si jaz zapomnim...user posted image

ne skrbet, itak maš še ful možgan na razpolago. baje jih uporabljamo manj kot 20 procentovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.4.2009 23:15:50   
Lara Croft
zdaj bi še baje morala znat.....samo obnovita....user posted image

... ma ne se hecam....

Bi šla bi, če ne bi imela tako guzo.... mi je nerodno se dat v kopalke...

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?