Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:57:26
|
|
|
|
leda
|
...spet domača razlagauser posted image pa spet se strinjava jaz raje stran pogledam, ko ljudem binglja z rok kak mali, ki še ne hodi sam. jaz zoje nikol nisem vlačila okrog. je pač morala sama shodit. in trkam, prvič je res temeljito padla par tednov nazaj, ko je šibala s kolesom brez koleščkov po makadamskem klancu navzdol in je fotr zamudil. za unioin je najlažje z vlakom do postaje in potem se samo spusti peš po miklošičevi do hotela. 10 min če gleda zraven še izložbe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:58:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...a to je tista ulica...desno od železniške postaje , leži isto kot slovenska ja, vzporedna s Slovensko: http://www.i-tk.org/html/hoteli.htm ...malo se mi že svita spet.... sem včasih hodila na Slovensko in Aškerčevo na izpite......, ampak je že dolgo tega..... ..zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak.... ..no enkrat pol še po dunajski ampak samo do Slovenijalesove stavbe, ker sem imela seminar tam.... .....ko se spravim na srečanje....moram spet malo to temo obdelat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:59:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...če jo boš pustila, da se sama nauči hodit....bo tega zelo, zelo malo..... samo res. Če jo boš pustila pri miru, se bo spustila šele, ko bo prepričana. Če pa jo boš za roke vodila, se bo vedno na to zanašala, da jo nekdo gor potegne.... in bo zato več padala. Aaaaa razumem... torej nič držanja za obe rokici, ti pa zadaj, tko kot je blo včasih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:59:53
|
|
|
|
leda
|
Ob 14 se dobim z nekom.... lahko bi pršla tudi do tebe, ja.... bi šla pač prej od doma... user posted image Se še čujemo.... no, konec koncev bi lahko šla tudi v Tivoli prej... ma mi mi ravno všeč tisti plac... morda, se mi je zadnjič zameril.... prid. bova z elo veseli. čolnarna? mislim, da jazzy nisem odgovorila, zakaj mi ni všeč: na živce mi grejo lokali, ki služijo z pretiranim številom miz (sploh glede na vozičkarko klientelo) in študentskimi natakarji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:01:15
|
|
|
|
leda
|
zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak.... no, če je pa tko, boš pa nekje v višini hoferja še mene pobrala, pa te peljem na srečanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:01:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj se zdej zmišljujeste s temi podpisi.... kaj imaste kak referendum al kaj? hahaha.... A se zdej ne sme več otrok za roke držat al kaj? Pol mi bo pa kr nekam po svoje zbezljala... ...kasneje, ko shodi ja....da bi jo pa ti za roke držala in tako učila hodit...pa ni dobro....se mora sama naučit lovit ravnotežje....če jo držiš...ji ga ti daješ..... ...isto recimo pri hojici.... tam not ful dirka otrok.....kasneje ko shodi...se tud tako zažene, pol pa trpijo kolena, pa še kaj.....starši se pa čudijo...ja kak je te na ravnem telebnil ...spet domača razlaga Super ste... N o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:02:57
|
|
|
|
leda
|
Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image se mi je zdel, da govorimo o dveh stvareh. pol jih pač za roko držiš in navadiš, da ne skačejo s pločnikov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:04:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...če jo boš pustila, da se sama nauči hodit....bo tega zelo, zelo malo.....user posted image Lahko to malo bolj razložiš? a ni logično, da se sama nauči hodit, sej ne bo noben drugi namesto nje.... al kaj tle misliš.... ...nekateri shodijo sami tako, da se dvigujejo ob recimo sedežni, stolih..... in se ko se opogumijo začnejo spuščati sami .....naš ta prvi je razširil obe roki- tako lovil ravnotežje in ajmo v lajf... .te druge...starši dvigujejo in vodijo po sobi/prostoru....otrok drži svoje roke nad samo in drži tvoje roke....tu ji ti daješ občutek varnosti....če jo spustiš...se ponavadi ne zna ulovit..in telebne.... podobno pri drugih pripomočkih..... ...otrok se mora sam začeti spuščati....to pa nardi takrat, ko je siguren sam vase...... ..zdaj malo bolj razumjivo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:05:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda za unioin je najlažje z vlakom do postaje in potem se samo spusti peš po miklošičevi do hotela. 10 min če gleda zraven še izložbe. ..... saj mislim, da bo res vlak izbrala....samo njo skrbi, da ne bo na pravi postaji izstopila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:06:53
|
|
|
|
leda
|
samo njo skrbi, da ne bo na pravi postaji izstopilauser posted image ljubljana central
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:07:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda zadnje čase sem pa vedno po Zaloški prišla not....že kakih 5 let je tak.... no, če je pa tko, boš pa nekje v višini hoferja še mene pobrala, pa te peljem na srečanje a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku.... sem na pravi lokaciji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:07:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
..zdaj malo bolj razumjivouser posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:09:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Super ste... N o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! to ne, greš pa zato od začetka v park, al pa na travnik kam (recimo k meni..)...in tam lahko po mili volji leta....kot kak .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:09:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image se mi je zdel, da govorimo o dveh stvareh. pol jih pač za roko držiš in navadiš, da ne skačejo s pločnikov Ja... in tukaj se mi zdi, da bi prišel prav tisti pasji povodec... Predvsem, ko grem od B ernardina proti Portorožu, Luciji ob morju....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:09:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...če jo boš pustila, da se sama nauči hodit....bo tega zelo, zelo malo.....user posted image Lahko to malo bolj razložiš? a ni logično, da se sama nauči hodit, sej ne bo noben drugi namesto nje.... al kaj tle misliš.... ...nekateri shodijo sami tako, da se dvigujejo ob recimo sedežni, stolih..... in se ko se opogumijo začnejo spuščati sami .....naš ta prvi je razširil obe roki- tako lovil ravnotežje in ajmo v lajf... .te druge...starši dvigujejo in vodijo po sobi/prostoru....otrok drži svoje roke nad samo in drži tvoje roke....tu ji ti daješ občutek varnosti....če jo spustiš...se ponavadi ne zna ulovit..in telebne.... podobno pri drugih pripomočkih..... ...otrok se mora sam začeti spuščati....to pa nardi takrat, ko je siguren sam vase...... ..zdaj malo bolj razumjivo no vidim, da je že obdelano .... preskoči....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:11:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Leda pa veš, da bi res rada prišla do tebe.... rabim inštrukcije... glede učenja otrok jesti sam in ne s pločnikov skakati... pa da ni stresno za nobenega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:12:02
|
|
|
|
leda
|
a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku.... sem na pravi lokacijiuser posted image bingo! točno na križišču pogledaš na drugo stran ljubljance in v eni od vrstnih hišic smo mi. recimo pozimi pogledam tkole od laptopa skoz okno in na drugi strani reke vidm kdo je glihkar tankal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:12:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda Nuser posted image o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! user posted image se mi je zdel, da govorimo o dveh stvareh. pol jih pač za roko držiš in navadiš, da ne skačejo s pločnikov Ja... in tukaj se mi zdi, da bi prišel prav tisti pasji povodec... Predvsem, ko grem od B ernardina proti Portorožu, Luciji ob morju.... ...ma nauči jo hitro plavat, da če ti pobegne, da bo vsaj plavala ..... No nauči....zdaj bi še baje morala znat.....samo obnovita.... ... ma ne se hecam.... ...nimam te sreče, da bi lahko s tak micenim hodila na vsakodnevne sprehode ob morju ...... bi magari jaz tekala za njim kot kak ....samo, da sem nekje tam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:12:46
|
|
|
|
leda
|
Leda pa veš, da bi res rada prišla do tebe.... rabim inštrukcije... glede učenja otrok jesti sam in ne s pločnikov skakati... pa da ni stresno za nobenega... khm. ti pa mal prehitevaš. upam, da se bomo pred aplikacijo teh znanja kej vidl
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:13:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Super ste... N o pa pol, ko otrok shodi, kaj mislite, da bo pa kr zraven hodil..... Lara... k nogi!!! to ne, greš pa zato od začetka v park, al pa na travnik kam (recimo k meni..)...in tam lahko po mili volji leta....kot kak ..... Ja, tudi k tebi in ostalim štajerkam bi rada en dan prišla.... Ma ki je nekam dolga......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:13:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Leda pa veš, da bi res rada prišla do tebe.... rabim inštrukcije... glede učenja otrok jesti sam in ne s pločnikov skakati... pa da ni stresno za nobenega... kaj pa če bi leda kar eno predavanje za vse sept. naredila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:14:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda a to je tisti mišljen, ko selahko pol do City parka pride..... tisto malo večje križišče, ki ima petrol na drugi strani, pa tam blizu je imela policija prostore not v enem bloku.... sem na pravi lokacijiuser posted image bingo! točno na križišču pogledaš na drugo stran ljubljance in v eni od vrstnih hišic smo mi. recimo pozimi pogledam tkole od laptopa skoz okno in na drugi strani reke vidm kdo je glihkar tankal ..zdaj vidiš kake bedarije si jaz zapomnim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:14:45
|
|
|
|
leda
|
kaj pa če bi leda kar eno predavanje za vse sept. naredila?user posted image ps zrsven še pf naučimo računalniških spretnosti, pa sarayo in laro matematike, jst bi kakšno lekcijo iz tortmaherja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:15:42
|
|
|
|
leda
|
.zdaj vidiš kake bedarije si jaz zapomnim...user posted image ne skrbet, itak maš še ful možgan na razpolago. baje jih uporabljamo manj kot 20 procentov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 23:15:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
zdaj bi še baje morala znat.....samo obnovita....user posted image ... ma ne se hecam.... Bi šla bi, če ne bi imela tako guzo.... mi je nerodno se dat v kopalke...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?