![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 5.4.2009 21:34:12
|
|
|
|
l.daisy
|
heeeeeeeej, anaaaaaaaaaaaaaj again... oujeeeeeeeeeeeeee to pa je novica.... draga moja, želim ti čim manj nosečniških tegob in čim lepšo nosečnost.... kleo, za pesmico.... Tali in Meri sta pa zeloooooooo pridne... me je kar zagrabla lakota, ko berem nazaj in so povsod torte pa kavice pa zajtrki... super, da ste se spomnile na srečanje junijčkov ob skorajšnjem rojstnem dnevu... nam dan ni pomemben, bolj ura... imata tiktak v ritki oz. bolje rečeno v želodčku... razen če bo kateri od mojih sinov pustil, da ga hrani katera od vas, pogoj je, da je blond...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 5.4.2009 21:38:09
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeeeeeeeeeeee.... pridem pa razturam... zdej pa šibam gledat grey's anatomy... če ne bom zaspala na kavču, se javim kasneje... čaw...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 5.4.2009 22:30:14
|
|
|
|
l.daisy
|
tole je skoraj čudež, da nisem zaspala, tukaj pa še vedno nobene čveke... no, potem pa lahko noč....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 5.4.2009 22:31:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy tole je skoraj čudež, da nisem zaspala, tukaj pa še vedno nobene čveke... no, potem pa lahko noč.... Ne še spat. Še sem tu, samo še nekaj drugega zraven počnem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:05:10
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Včeraj se je videlo, da je lepo vreme in tega bo zdaj vedno več Naj vam serviram , poleg pa . Naj vam tekne!!!! Čestitke obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:09:29
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy razen če bo kateri od mojih sinov pustil, da ga hrani katera od vas, pogoj je, da je blond... hmmmm.... to nas je kar nekaj - naravno in umetno IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 eno vprašanje - prekuhavanje vode jaz bi začela dajat Lani za žejo v stekleničko ustekleničeno vodo npr. dano - a mislite, da še ne smem? jaz ji velikokrat dam za pit vodo, ki jo jaz pijem ( iz pipe) in ni nič narobe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:32:07
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro Ja Nya Jaka je pravi šarmer, smo v zoo stali pred kletko z opicami in on ful vriska, midva z možem pa čist navdušene kok se njemu živali všeč, pol pa mal bl pogledm in zraven nas v vozečku ena punčka ene tok stara in jo je Jaka ful ogovarjal Je reku od Jaka stric, da on tamalga nov več pelov v zoo ker on ne gleda živali ampak otroke, ker največja atrakcija je za Jaka blo igreišče polno otrok Mojca jaz tudi želim, da se mi kmalu pridružiš Matinca pomoje ji lahko daš za pit vodo, jaz bi bla tud zlo vesela če bi mali hotu vodo pit sam on si z vodo sam usta splakne l.daisy hvala, pri hranjenju tvojih dveh korenjakov bomo pa že pomagale in združile moči Zdej grem pa slikce dol iz fotiča dat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mtinca- jaz vode že en čas ne prekuhavam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si prav kavo skuhala, da vas bom v miru prebrala, sem pa imela samo pol strani Aja, da ne pozabim. Če je včeraj katera od mene dobila kakšen sms se opravičujem, je imela Maša v roki telefon in je nekaj pritiskala in pošiljala ena stara sporočila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom dobre tortice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:47:54
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Samsa hvala za zajtrk Anaj, Jaka je res šarmer; kakšne živali, on bi punce gledal IZVIRNO SPOROČILO: ninny čvekice vas moram pohvaliti srečanje- jaz načeloma sem takoj za, samo ne vem katere dneve bom imela avto, razen če me RMRM vzame zraven ninny, ni problema. Gremo skupaj IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 eno vprašanje - prekuhavanje vode jaz bi začela dajat Lani za žejo v stekleničko ustekleničeno vodo npr. dano - a mislite, da še ne smem? Jaz še vedno prekuham in dam v termovko, sam to je bolj iz navade. Po moje da ji lahkjo daš. IZVIRNO SPOROČILO: ninny Aja, da ne pozabim. Če je včeraj katera od mene dobila kakšen sms se opravičujem, je imela Maša v roki telefon in je nekaj pritiskala in pošiljala ena stara sporočila. Povej Maši, da meni ni nič poslala Čestitke obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 7:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
oo RMRM dobro jutro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 8:05:32
|
|
|
|
anaj22
|
ljubke male domače živalice so zakon sem kr šofiru po zoo, oči, mami in stric so bli pa moj pogon od očija ta nov kolega takole se imajo radi v zoo no pa poglejmo kok smo veliki u lev sploh ga ne gane, da sem tu naša mal družinica ta slon mi pa ni tko všeč, moj doma je bolši, ker ga lahko k sebi stisnem jupi sem dubu balob ekole mal slikic iz včerajšnega izleta
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 8:13:31
|
|
|
|
Samsa
|
Lepe sikice anaj in fajni komentarji
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 8:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj vidim da ste res uživali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 8:50:57
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla! Uf, ful novica, pa čist mal ste načvekale! Da ne pozabim: Mtinca, Sabina je tudi za, kadarkoli in kjerkoli. Pohvalno od tebe, da si to tako resno zagrabla, drgač ne bi bilo nič. Meni 24.4 tudi ne ustreza najbolj, ker ima moj brat 18. rojstni dan pa ga moram it pogledat. Moj mali bratec ni več tako majhen. Anaj, jupiiiii!!!!!!! Bravo bravo, sem fuuuuuul vesela zate!!!!! In ful lepe fotke, mi smo bli tudi v zooju, pa je še najdlje - spala. Ninny, reci Maši hvala! Pa pohvali jo, ker ne samo, da mi je poslala sms, ampak kar MMS!!! Daisy, jaz od sobote nisem več bjonda, tako da bi mogla ta pogoj prej povedat. Pa dobro jutro in lep dan vsem!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 8:53:56
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Daisy, jaz od sobote nisem več bjonda, tako da bi mogla ta pogoj prej povedat. Kaka pa si zdaj? Fotko prosim!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:00:05
|
|
|
|
babysolza
|
Rdečka. Fotke pa nimam še nobene. Tina, Sabina se tudi plazi po vojaško. Ima ful močne roke, zato jo ati uči vozit samokolnico. Kleo, vse pohvale za pesmico. Naj ena, ki ima smisel za to, jo lepo prepiše, kej okrasi, pa da v wordov dokument - jaz bi si jo sprintala, da bo imela Sabina za spomin.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:04:14
|
|
|
|
babysolza
|
Uf, skoraj sem pozabla: jaz grem jutri mal v Lj. A ma katera čas za kavico oz. rajši kar sladoled?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:09:40
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat. na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite? jaz sem za jaz sem projekt "srečanje junijskih princev in princesk" vzela čist resno, tako da zbiram predloge za datum, lokacijo (edini pogoj je nato še približno LEPO VREME). april 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 npr. četrtek 16-i? Pred-prijave: Anja: 16.4. (oz. kadarkoli med tednom), dopoldan, Ljubljana; predlog: 23.4. Jaka: kadarkoli med tednom Lukas in Ema: 15., 16. in 22.4 (NE); dopoldan; predlog: 23.4. Sara: 13.-17.4. (NE); 20.-24.4. (DA); predlog: 23.4. Lana: 24.4. (NE); predlog: 21.4. Lara: kadarkoli med tednom Lun: 23. in 24.4. (NE) Izabela: 23. in 24.4. (NE) Lovro: 24.4. (NE); Arboretum Luka (mojca): kadarkoli med tednom Anžej & Ažbe: kadarkoli med tednom Sabina: 24.4. (NE) Dopišite se, predlagajte datum, lokacijo.... in bomo čez en teden dorekle. DATUMI, ki nimajo še nobenega NE: 20.4. in 21.4. Opravičeni izostanki: Sofija,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:13:55
|
|
|
|
mtinca1
|
dobro jutro, samsa - slasten zajtrk, škoda da je le virtualen; anaj - super izlet in lepe fotke; malo še pa bo tisoč...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:20:29
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 malo še pa bo tisoč... go mtinca go
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ninny, reci Maši hvala! Pa pohvali jo, ker ne samo, da mi je poslala sms, ampak kar MMS!!! ojoj, še ena Se opravičujem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca dajmo, dajmo piši
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.4.2009 9:38:10
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Uf, skoraj sem pozabla: jaz grem jutri mal v Lj. A ma katera čas za kavico oz. rajši kar sladoled? jaz nimam avta lahko pa še mal izleta naredita pa prideta do naju
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.