|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
6.4.2009 20:43:42   
RMRM
anaj, krasen izlet user posted image user posted image .

Didlina, katere rožce si kupla?user posted image

Kleo, zakaj boste Meri že obrili, sej ne vem če nisi enkrat že pisala, sam moj spominuser posted image .

Se res pozna lepo sončno vreme, ni blo dost za prebrat. Je kar treba sončka izkoristit. Mi2 sva bla cel dan zunaj pred hišo, je blo krasno.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.4.2009 21:02:59   
babysolza
Ooooo!

Kleo, nisem spala. user posted image user posted image

Sabina spančka, jaz grem pa tudi. Danes sem pa jaz mojga nekam poslala, upam da bo bolj priden za prit domov kot od Didline. Sam ga ne bom čakala. Zdejle ma Sabina spet par dni zjutraj budnico - ona zaspi nazaj, jaz grem pa kavo kuhat. user posted image user posted image  Tako da je dan potem zeloooo dooooolg.

Če katero zanima - jaz sem nabavla tiste košare, ki jih imajo zdejle v Hoferju - ful fajne za igrače. user posted image user posted image

Ve cvetličarke - kdaj naj posejem zelišča na balkon? (peteršilj in podobno) user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.4.2009 21:15:33   
Anonimen
Se vidi, da sem bolna. Sem napisala, da mamo 38 stopinj v stanovanju.user posted image 28 smo jih res imeli.user posted image

Smo kupili bršljanjke, pa še mal pelargonij vmes, da bo več barv na balkonu. Pa še sosedo sem srečala na stopnicah pa je rekla, o saj res, jaz moram tudi. Ste pa pridni vi naši novi sosedje.user posted image Sem kar zrasla par centi.user posted image Sem si mislila, čak, bomo vidli kdo ma lepše rože.user posted image

BS, ti kar začni na balkonu, mislim, da pod nulo ne gre več.user posted image Jaz bom za vikend vse uredila.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.4.2009 21:17:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Se res pozna lepo sončno vreme, ni blo dost za prebrat. Je kar treba sončka izkoristit. Mi2 sva bla cel dan zunaj pred hišo, je blo krasno.

Ja, super je. V sredo bo baje 24 stopinj, jaz pa brez štumfov za tamalo, ker žabice bodo le prevroče.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.4.2009 21:36:44   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - Luka Patrik bi tudi šel, bi rad spoznal ostale junijske princeske in prince, pa ga skrbi, ker še ni na seznamu. A ga bo mami peljala?

ja, mami ne ve, če ga bo lahko peljala, ker ne veva, če bo mela avto :)

anaj - kot sem rekla, pravi šarmer, pa ful lepe fotke :)

lahko grem jaz s tavečjim avtom in gremo skupaj :-)

a vse gledate gospodinje, ker sončka ni več...

sem na amzs strani gledala teste varnosti avtosedežev, pa so za skupino 9-18 samo trije testirani user posted image . Grem mal raziskovat katerega bi kupili. kakšno priporočilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.4.2009 21:43:37   
beyba
ko se boste za srečanje zmenle naj mi ena pošlje ZS prosim ali pokliče, pa če bom frej in imela avto, pridem!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.4.2009 21:50:47   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat.

na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite?

jaz sem za

jaz sem projekt "srečanje junijskih princev in princesk" vzela čist resno, tako da zbiram predloge za datum, lokacijo (edini pogoj je nato še približno LEPO VREME).

april
 6    7    8    9   10  11  12
13  14  15  16  17  18  19
20  21  22  23  24  25  26
27  28  29  30

npr. četrtek 16-i?

Pred-prijave:
Anja: 16.4. (oz. kadarkoli med tednom), dopoldan, Ljubljana; predlog: 23.4.
Jaka: kadarkoli med tednom
Lukas in Ema: 15., 16. in 22.4 (NE); dopoldan; predlog: 23.4.
Sara: 13.-17.4. (NE); 20.-24.4. (DA); predlog: 23.4.
Lana: 24.4. (NE); predlog: 21.4.
Lara: kadarkoli med tednom
Lun: 23. in 24.4. (NE)
Izabela: 23. in 24.4. (NE)
Lovro: 24.4. (NE); Arboretum
Luka (mojca): kadarkoli med tednom
Anžej & Ažbe: kadarkoli med tednom
Sabina: 24.4. (NE)

Pogojne prijave:
Luka Patrik
Ela - poslati zs oz. poklicati

Dopišite se, predlagajte datum, lokacijo.... in bomo čez en teden dorekle.

DATUMI, ki nimajo še nobenega NE: 20.4. in 21.4. 

Opravičeni izostanki:
Sofija,

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.4.2009 21:52:57   
mtinca1
iskanja avtosedeža je za danes konec... mi gredo oči tako skupaj, da komaj gledam.

saj vem, da bi morala odpret šampanjc user posted image  user posted image  user posted image , ampak me je maratonski sprehod z vozičkom očitno čist izmučil.

nočko user posted image

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 6.4.2009 21:53:15 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.4.2009 21:55:12   
Anonimen
Marisa se ne spi.Tole pa je......user posted image

Beyba,slike se niso,sem jih komaj dala razvit.Ta teden bo...samo sem vidla,da so skoraj vse nekaj meglene...bomo vidli kaj bo ven prislouser posted image .
Didlii,take roze sem imela jaz zdaj vsakic,sem se jih prenajedla...samo,so lepe.
In kaksna so korita..barve,dizajn??

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.4.2009 21:57:25   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Se vidi, da sem bolna. Sem napisala, da mamo 38 stopinj v stanovanju.user posted image 28 smo jih res imeli.user posted image

Smo kupili bršljanjke, pa še mal pelargonij vmes, da bo več barv na balkonu. Pa še sosedo sem srečala na stopnicah pa je rekla, o saj res, jaz moram tudi. Ste pa pridni vi naši novi sosedje.user posted image Sem kar zrasla par centi.user posted image Sem si mislila, čak, bomo vidli kdo ma lepše rože.user posted image

BS, ti kar začni na balkonu, mislim, da pod nulo ne gre več.user posted image Jaz bom za vikend vse uredila.

Ti pa si facauser posted image user posted image user posted image . Si misijo "najlepše rože" vzela zares. user posted image

Jaz sem tud danes ene par krasnih zasaditev našla. Bo tud treba v nabavo. Drugače jih pa jaz pred prvim majem ne dam ven, zna pri nas bit še kar hladno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.4.2009 21:57:31   
Anonimen
pa kaj je s tem rr-jemuser posted image user posted image user posted image mi sploh ni posta poslalouser posted image

Na kratko:
Meri ne spi..
Didlii,lepe roze,a jih imam cez glavo od nazaj....
Beyba,slike bodo kmal..

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.4.2009 21:58:33   
Anonimen
user posted image user posted image zdaj sta pa obauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
6.4.2009 21:59:16   
RMRM
Kleo, sej ti je poslalo. Zdej se pa mal duplirašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.4.2009 22:02:13   
Anonimen
RMRM,nekaj zeza.Pejt na zadnjih 50sporocil...Samso ven vrze,ko odpre novi deluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
6.4.2009 22:15:58   
Anonimen
Tamala koncno spi,rr zeza,nobene niuser posted image ,tko da...lahko noc,grem brat eno knjigo,po resnicnih,kako so dva;moskega in zensko,na Floridi po nedolznem obsodili na smrt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
6.4.2009 23:50:38   
Tina 28
Ojla

Uf...nas je pozavgalo sonce stran od rr-jauser posted image user posted image user posted image user posted image . Danes je blo kar zelo vroče...in tako bo še naprej.
Vidim, da ste utrujene in ušle...jaz pa brskam za prikolicami, ki bi jo radi najeli v kampu Valkanela. Sem že skoraj uspela nekaj dobiti, pa je padlo v vodouser posted image .
Mogoče pa vi kaj poznate?user posted image

Hm...kaj novega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.4.2009 7:15:27   
Samsa
Dobro jutro user posted image
čveke nesčvekane user posted image

Da vam postrežem user posted image  in user posted image .

mtinca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image
BS: zdaj pa še ti do nove user posted image

Vse najboljše obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 7.4.2009 7:16:21 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.4.2009 7:30:46   
Anonimen
jutrouser posted image

Vidim,da smo spet tempo pisanja upočasnile- se vidi, da je sonček in smo vse bolj zunaj kot pa na računalniku.

čestitke mesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.4.2009 7:59:31   
anaj22
dobro jutro

didlina super lep blkon boste imeli

midva sva cev dan zuni, ko je končno tako lepo vreme

lep dan vam želim

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.4.2009 8:15:57   
Anonimen
anaj dobro jutrouser posted image

Danes bo spet lep dan in ga bo treba izkoristit.

Poazbila sem povedat, da smo dobili še en zobekuser posted image in jih imamo že 7user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.4.2009 8:21:37   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

anaj dobro jutrouser posted image

Danes bo spet lep dan in ga bo treba izkoristit.

Poazbila sem povedat, da smo dobili še en zobekuser posted image in jih imamo že 7user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste tapravi zobatci user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.4.2009 8:26:11   
Anonimen
ja, fajn ugrizneuser posted image Je zadnjič pri meni v naročju sedela in me je v roko ugriznila, da sem kar zvezde videlauser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.4.2009 8:32:48   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ja, fajn ugrizneuser posted image Je zadnjič pri meni v naročju sedela in me je v roko ugriznila, da sem kar zvezde videlauser posted image user posted image

si kar predstavljam... mene že z 2 fajn ugrizne - kako je šele fajn s sedmimi grist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.4.2009 8:34:48   
Anonimen
njej je fajn, samo meni niuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
7.4.2009 9:28:26   
babysolza
Jutrčka!

Mtinca, za teste avtosedežev glej tudi za leti 2007 in 2008 - mislim, da potem vsako leto testirajo samo nove sedeže. Nova barva preobleke jih ne zanima. user posted image user posted image

Ninny, uau. A niste bli vi ful cajta brez zob? Sabina tudi ugrizne in to ful rada. Non-stop bi grizla. Me zagleda, odpre usta in pridirja do mene. Atija pa ne grize, ker ima dlake in jo žgečkajo. user posted image user posted image  Zraven take grimase dela, ko se spozabi pa ga hoče ugriznt. user posted image user posted image

Midve greva tudi ven, tako da - mejte se!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.