|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
3.4.2009 20:52:43   
tea78
Matcar čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.4.2009 22:31:47   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Aja tiste ki ste že to dale skozi... šola za bodoče starše na Vošnjakovi je še vedno vsako prvo sredo v mesecu ? ob kateri uri ? 18,30 ? 4. nadstropje?

al sem že kaj zmešala ?

Kakšna pa je razlika med porodnišnico?

Verjetno kakšne velike razlike ni, edino to bi omenila. Če hodiš v porodnišnico na predavanja imaš ogled porodnih sob, kar je bilo meni pomembno, da sem videla kje bom rodila. Druga pa menda ni. Je pa bila v KC kar gužva in si se moral prej najaviti. Mislim, da neke omejitve kdaj lahko greš ni, je pa bolje prej kot slej, ker potem je potem vedno teže, predavanja so kar dolga in moraš tam sedet, sicer je ena pauza vmes, ampak vseeno. No jaz sem še začela fajn zatekat proti koncu...

Ja še diham, ampak na škrge user posted image . Delam na enem projektu in bi bila rada čimmprej konec, zato mi pobere cel prosti čas. Še malo stisnem zobe pa bo.

Sem videla da je Matcar rodila - čisto po reglicah user posted image , še tu iskrene čestitke.

Sem skoraj pozabila napisat: jaz čutim user posted image , juhuuuu.

Vsem pa želim lepo in mirno noč.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 3.4.2009 22:33:14 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.4.2009 22:46:49   
Vrtnica79
Matcar še tukaj da ti čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem danes hotela it k njej na obisk, pa me niso spustili notuser posted image  ker je še v šok sobi. Ju3 pa gre že na oddelekuser posted image !

Rubin uuuu, kako hitro čas beži. Še malo pa boš na poloviciuser posted image . Mater, da neboš prej rodila kot se midve na kavo spravljamauser posted image . Jah, zdaj sem tako že v službi pa me cajt pošteno jezi. Včasih še skoraj pozabim dihatuser posted image ......... Pa super za brcike!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.4.2009 11:11:43   
elevitka
Dober dan... torej Rubin če semprav razumela se je treba za MŠ v Porodnišnici prej najavit oz. vpisat da prideš na vaje ?

Ima katera kako tel. št. kamor je treba poklicat - mislim da ta ogled porodnih sob ni nora ideja, ker bom sama rodila prvič me tudi zanima kako to zgleda v real !

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.4.2009 18:53:12   
biba14

Dober dan... torej Rubin če semprav razumela se je treba za MŠ v Porodnišnici prej najavit oz. vpisat da prideš na vaje ?

Jaz sem se v avli porodnišnice prijavila...mislim, da je vseeno kdaj se prijaviš, ker tak al tak gre le za predavanja.
papa

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.4.2009 23:09:07   
Rubin.

Ima katera kako tel. št. kamor je treba poklicat - mislim da ta ogled porodnih sob ni nora ideja, ker bom sama rodila prvič me tudi zanima kako to zgleda v real !

Helou, takrat ko sem jaz hodila, so termini bili kar polni, in če hočeš izbirat, se moraš prej prijavit, drugače ti pač oni dajo termin.

Tel. št. pa je: 321 21 88. Vsaj takrat je bila user posted image . Če ni več prava pa pokličeš centralo, pa te vežejo.

Kakšen lep dan je bil danes user posted image . Smo ga maximalno izkoristili.

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Rubin uuuu, kako hitro čas beži. Še malo pa boš na poloviciuser posted image . Mater, da neboš prej rodila kot se midve na kavo spravljamauser posted image . Jah, zdaj sem tako že v službi pa me cajt pošteno jezi. Včasih še skoraj pozabim dihatuser posted image ......... Pa super za brcike!

Glej, glej kdo se je oglasil user posted image . Zdavo biznis vumen user posted image . Ja sedaj ni nič več časa za kofetkanje, začelo se je resno življenje. Daj vseeno se kaj javi, da res ne boš prišla v porodnišnico na kofe. user posted image

Pupike fajn spite, LAHKO NOČ.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.4.2009 9:46:19   
biba14
Jutrček ...še vse spiteuser posted image
Danes bo zopet ful lep dan....ravno pravšnji za piknik...
Lep danuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
6.4.2009 7:35:55   
elevitka
Dobro jutro user posted image ... prekrasen vikend je za nami in pred nami ponovno delovni teden, ki pa upam da bo čimprej minil.

Hvala za informacije o MŠ

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
6.4.2009 7:41:59   
tasa_m
Srečke - nosečke 2009 user posted image

user posted image ... počasi bo šlo zares user posted image  že odštevamo user posted image
user posted image       ly117, PDP 17.04 2009

user posted image
user posted image      christiana21, PDP 31.05. 2009

user posted image
user posted image       biba14, PDP 19.06.2009

user posted image
user posted image       elevitka, PDP 23.07. 2009

user posted image
user posted image       cecax, PDP 07.08. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image      nebo, PDP 02.08.2009
             user posted image
 user posted image        Rubin. , PDP 26.9 2009 user posted image user posted image
user posted image        klaja, PDP 22.09. 2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  user posted image

user posted image      Matcar, Saš, 02.04.2009
user posted image      Mala Čebelica, Klara, 19.03. 2009
user posted image     Kokica32, Valentin,28.02.2009
user posted image     tasa_m, Lija, 20.02.2009 
user posted image     Limona, Lia, 24.01. 2009
user posted image     cati, Tia, 22.01. 2009
user posted image     Blackcoffee, Thor, 07.12. 2008
user posted image     žabicamala, Žan Luka, 30.10.2008
user posted image     lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image     B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image    *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image     Blacky, Teja, 17.07.2008

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
6.4.2009 7:43:28   
tasa_m
dobro jutro..
vas na hitro pozdravim in že letim malo pospravljat.

sem neja na hitro preletela..ja porodne si je fajn it pogledat. Jaz si jih nisem šla in ko sem šla rodit priznam da si niti predstavljala nisem kako to vse skup zgleda. Takrat mi je bilo žal, da smo raje šli na drink kot pa porodne gledat user posted image

Kako ste ostale??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
6.4.2009 7:50:43   
elevitka
sem ravnokar našla  povezavo za MŠ v Porodnišnici, sam mislim da bom prepozna... glede na to da se v mesecu aprilu začne prvo srečane jutri

http://www.sb-mb.si/index.php?id=255

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
6.4.2009 7:54:40   
tasa_m

sem ravnokar našla  povezavo za MŠ v Porodnišnici, sam mislim da bom prepozna... glede na to da se v mesecu aprilu začne prvo srečane jutri

http://www.sb-mb.si/index.php?id=255

elevitka..neboš prepozna. Oni si sam zabeležijo. In ne odslovijo nobenega.
Pri nam je bila full gužva - polna predavalnica-ampak je bilo pravilo: kdor prvi pride ima stol..nekateri so pač se mal tišali na stolih user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
6.4.2009 9:25:26   
nebo
Dobor jutro, res je lep vikend za nami, sedaj pa spet delo in delo...vsako jutro ko grem v službo mi je groza....user posted image  no potem pridem en mal k sebo, ampak saj gre....saj bo...bi pa raje zunaj na sončku sedela in si rito grela....))))user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 6.4.2009 9:26:13 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.4.2009 10:22:05   
ly117
Ojla,

kako kaj? Mene že vse boli. Imamo pa sonček, kar je pa tudi nekaj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.4.2009 10:23:55   
nebo
Alo LY a že fejst odštevaš dneve?? Že imaš vse pripravljeno??

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.4.2009 10:46:58   
elevitka
Ijaa Ly... počasi bo tak daleč.... tak da vemo ko bo vladalo zatišje in se Ly ne oglasi... je letela v P user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.4.2009 11:10:37   
nebo
Kak si Elevitka, se kaj smiliš sama sebi (jaz se) ker moram hodit v službo!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.4.2009 11:16:03   
elevitka
nebo... nena se meni... tak sem boga da me kr boli user posted image

zjutraj bi se najraje razjokala če bi kaj pomagalo - danes sem se že skor... so me pred blokom tak zaparkirali da sem se jedva v avto stišala z mojim lampom sem skor napad ipike že dobla in začela treskat z vrati  - pol sem se umirila malo in misla it nazaj gor po ključe od partnerjeveg avta... pa se mi je le uspelo zbasat not .

sedet ne morem dolgo ker me tak v križu začne bolet in spodaj spredaj kot da mam nevem kak poln mehur.

juhuuuu ju3 začnem z materinsko v Porodnišnici... sem se po pregovarjanju uspela uturit not -  je rekla da je že vse polno da me lahko vpiše za maj ... pa sem se malo nakurla user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.4.2009 11:28:49   
nebo
Superca za materinsko, veš kak bo fajn tam sedet celo popoldne, zunaj pa sonček!!user posted image  Tvoj bo šel zraven?
Moj je hodil, tazen mogoče 2krat ne, ker je delal, samo veš, da midva nimava nobegena potrdila, da sva hodila, no razen seveda Nike domauser posted image user posted image

Skratka moj se je tako dosti naučil, da sploh ne moreš verjet!!!user posted image

Jaz ponoči slabo spim, zjutraj pa groza!!!!! GROZA!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.4.2009 11:33:40   
ly117
Nebo ja včeraj oz. čez viken sem si vse pripravla, tako da ne bo panike. Dneve pa niti ne odštevam, me pa že vsi sprašujejo kak dolgo še. Moj user posted image pa pravi da sem že tečna in me hoče najmanj 3x na dan peljat v P da bi rodila user posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.4.2009 11:45:19   
nebo
Superca jaz bom tudi sedaj enkrat potegnila ven cotike in jih mal pogledala in oprala...že komaj čakam!!

Jojo kako se meni zeha!! pa ni mi za delatuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
6.4.2009 12:03:08   
elevitka
NEBO ... nebo sile je MŠ ob 18 pa 2 uri traja... te se že nasončim user posted image

ija ata gre zraun ... se mi že norca dela, če bom peseka dihala user posted image  pomoje bom še aritmijo dobla ... po takem dihanju si še bolj zadihan in utrujen (ni mi jasno kak lahko tako dihanje pomaga ko se še matraš tišat dete vun... jaz se ziher zadušim - saj to ne morš dovolj lufta dobit)

Ly .... kaj tak hudo je da bi te najmanj 3 x na dan pelal rodit sam da NEŠ VEČ TEČNA user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
6.4.2009 12:14:53   
nebo
jaz grem sedaj na malico - to pomeni en sprehod po mestu .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
6.4.2009 12:16:47   
ly117
Elevitka pa ne, sej nisem tečna on si to samo zamišlja ko mu kaj rečem pa mu ni prav.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
6.4.2009 12:18:50   
elevitka
Dober tek nebo al ugoden sprehod ... kakor želiš user posted image

mater bog ... me križ boli, krči in tiščanje dol .... upam da to niso popadki  - ker še nebi rada jaz rodila (sedet ne morem)

zaj se bom glih na vse štiri postavla user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.