![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 8:24:51
|
|
|
|
nebo
|
ja saj danes ji moram prinest ko pridem iz službe, kaj pa ji naj rečem..Nika veš mami je ponoči jedla tvoje bombone samo ti pa jih ne smeš veš
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 8:30:33
|
|
|
|
elevitka
|
hehehe... ja bo Nika to mami rekla ko bo za nalašč spraznila vrečko ... ja mami veš sem popapala vse bombone... sam mami ti pa nesmeš - pa jih bo devala na stran za bratca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 10:45:37
|
|
|
|
tasa_m
|
hei punce. Pišem vam z Lijo v naročju tak da če bodo napake veste kdo bo kriv..Lija Mi smo še vedno full prehlajeni tak da se mi revica prav smili. Včeraj sma bile pri pediatru in ji je spucala nosek pol pa sma šle na inhalacije. Ni mi dala ničesar ker nima vočine edino kaj mi je rekla je, da naj bo stanovanje čim bolj vlažno in da naj ji čistim nosek non stop (pa to itak delam že ves čas). Je pa problem ker ima polno neke sluzi v ustih (od prehlada) in mi ne poje nič kaj dosti. Ziza samo nekje 2-3 min. in to je to. Vse kar je zdaj pridobila na teži bo verjetno zdaj izgubila . Nič grem ji rit previt pa nos spucat te v BC po apsirator,ki se priklopi na sesalec. Baje potegne ven vsega . Upam, da res ker drugač jim bom to v r** prtisnila pa sesalec vklopla pa bodo vidli kaj bo jim tam ven potegnilo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 10:50:21
|
|
|
|
nebo
|
Uboga Lija..veš kaj jaz naredim ko je moj otroček tudi prehlajen, da vlažim zrak, v kuhinji dam na plin en velik lonec vode in žajbelj in kamilice noter in pustim, da to lepo počasi vre tudi 3 ure...poskusi.... Drugače pa nimaš kaj, pač dajaj jo na prsa kolikrat bo želela...ubogica, ko ne more povedat kaj jo boli... ampak bo počasi bolje, boš videla!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 10:53:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja še to: a veste kje se da tiskat na majico?? Pa da ni cena prevelika?? Moj bruder bi si rad dal tiskat Lijino slikico na podmajico, ki jo nosi stalno na vsaki tekmi in ko bi dal goooolll bi si slekel kao dres in pokazal, da je to gol za Lijo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 10:55:24
|
|
|
|
tasa_m
|
hvala nebo.. saj ji delam inhalacije iz kamilic. Dam na štedilnik pol pa ko že lep čas vreje, vzamem dol in ji dam k postelji, da gre ta para proti njej v nosek..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 10:58:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja še to: a veste kje se da tiskat na majico?? Pa da ni cena prevelika?? Moj bruder bi si rad dal tiskat Lijino slikico na podmajico, ki jo nosi stalno na vsaki tekmi in ko bi dal goooolll bi si slekel kao dres in pokazal, da je to gol za Lijo TUkaj imaš Foto tabor.... http://www.foto-tabor.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=19
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 11:36:54
|
|
|
|
nebo
|
Tako je tudi prav, jejta pa cartajta se!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 11:59:00
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa ... na teznu ... Ruska ulica http://www.habeco.si/
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 13:41:19
|
|
|
|
elevitka
|
DA RAZTROBIM VESELO NOVIČKO: Naša matcar je končana muk .... dobila je sineka Saša velikega 49 cm in težkega 3060 g MAMI IN SAŠ ISKRENE ČESTITKE, PA OBILO CARTANJA
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.4.2009 13:45:29 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 13:47:31
|
|
|
|
nebo
|
ČESTITKE MATCAR IN !!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 13:53:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DA RAZTROBIM VESELO NOVIČKO: Naša matcar je končana muk .... dobila je sineka Saša velikega 49 cm in težkega 3060 g MAMI IN SAŠ ISKRENE ČESTITKE, PA OBILO CARTANJA jeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 15:54:42
|
|
|
|
cecax
|
Čeprav je ne poznam, ji tudi jaz ČESTITAM IN ŽELIM VSE DOBRO!!!!
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 15:57:23
|
|
|
|
cecax
|
Elevitka- sem zelo vesela, da se je spomnil in te opomnil, da še miga, ker moj še nič. Ne vem kaj naj. Jutri imam pregled in upam, da je vse ok. Pa, pa
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 16:11:49
|
|
|
|
biba14
|
matcar in :
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 18:45:03
|
|
|
|
ly117
|
Matcar .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 18:48:34
|
|
|
|
klaja
|
Matcar čestitke in obilo lepih trenutkov z novim članom družine!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.4.2009 21:26:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Ekola pa še slikica od Saša - Matcar Pravi lepotec. Bravo še enkrat..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 7:44:12
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro ... ni ga lepšega kot začeti dan z kavo in sladkarijami
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 8:57:18
|
|
|
|
nebo
|
Ojla dobro jutro, no za mene je že večer, ker cele noči ne spim.....pop.... Jaz bi takšne sladkarije...njami... Ravno sem si skuhala Tekane čaj za nosečnice...veš kako bom lepa čez dve uri!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 9:05:23
|
|
|
|
elevitka
|
Te muči nespečnost? ... tudi mene spim na obroke oz. bolje rečeno dremam pol ure potem pa gledam kot čuk 3 ure pa spet dremam pol ure in potem bluzim pokoli 2 uri itd.... V ČEM JE FINTA??? Nebo čaj ma reakcijski čas 2 uri da pokaže svojo moč ? .... ne resno... čemu koristi ali pripomore ta čajek, pa kje si ga kupila?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 9:33:43
|
|
|
|
nebo
|
Na čajeku piše, da je za odvajanje vode, za prebavo in za pomirite...kaj ne vidiš kako sem skulirana!!!!!! haloooooo Kupila pa mi ga je moja mami, ker sem ji včeraj zasmilila, ker tako fejsz delam!!! (vsaj nekomu) Ja jaz zvečer ful hitro zaspim, ker sem za dol past, potem pa se čez udo dve zbudim in več ne morem spat, gledam na uro, iz leve na desno stran obračanje, mislim no, sem danes razmišljala ob 3h da bi šla likat ali pa ANG študirat - te bi ziher zaspala. Pa vedno pogosteje se mi to dogaja. GROZA!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 9:44:04
|
|
|
|
elevitka
|
Tole z nespečnostjo tud mene daje vedno bolj .... zjutraj pa rabim dvigalko da se dvignem iz postle, pa zeham celi dan in oči pečejo.... 100000 Ste kupli kaj včeraj ali vsaj nagledali nebo ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 3.4.2009 9:55:07
|
|
|
|
nebo
|
Ja smo zunaj kupili štrudelček z borovnicami in skuto....njami..... Ma ne nismo nič kupili, tam mi vozički sploh niso všeč..ma saj sem ti rekla Jane mi je trenutno všeč, samo da pa dam sedaj 700 EUR za voziček in to za drugega otroka....tako, da po moje bomo mi kupili tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176264 beš in bordo rdečo...grem pa verjetno v začetku maja v Nemčijo na obisk in bom tam pogledala še en mal. Kaj pa vidva??? Glede spanja pa mislim no, groza....pa dvomim, da bi lahko zjutraj spala recimo do 10h, ampak ob 6h pa sem v komi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.