|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
2.4.2009 8:24:51   
nebo
ja saj danes ji moram prinest ko pridem iz službe, kaj pa ji naj rečem..Nika veš mami je ponoči jedla tvoje bomboneuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo ti pa jih ne smeš vešuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.4.2009 8:30:33   
elevitka
hehehe... ja bo Nika to mami rekla ko bo za nalašč spraznila vrečko ... ja mami veš sem popapala vse bombone... sam mami ti pa nesmeš - pa jih bo devala na stran za bratca user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.4.2009 10:45:37   
tasa_m
hei punce.
Pišem vam z Lijo v naročju tak da če bodo napake veste kdo bo kriv..Lija user posted image Mi smo še vedno full prehlajeni tak da se mi revica prav smili.
Včeraj sma bile pri pediatru in ji je spucala nosek pol pa sma šle na inhalacije. Ni mi dala ničesar  ker nima vočine edino kaj mi je rekla je, da naj bo stanovanje čim bolj vlažno in da naj ji čistim nosek non stop (pa to itak delam že ves čas). Je pa problem ker ima polno neke sluzi v ustih (od prehlada) in mi  ne poje nič kaj dosti. Ziza samo nekje 2-3 min. in to je to. Vse kar je zdaj pridobila na teži bo verjetno zdaj izgubila user posted image .

Nič grem ji rit previt pa nos spucat te v BC po apsirator,ki se priklopi na sesalec. Baje potegne ven vsega user posted image . Upam, da res ker drugač jim bom to v r** prtisnila pa sesalec vklopla pa bodo vidli kaj bo jim tam ven potegnilo user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.4.2009 10:50:21   
nebo
Uboga Lija..veš kaj jaz naredim ko je moj otroček tudi prehlajen, da vlažim zrak, v kuhinji dam na plin en velik lonec vode in žajbelj in kamilice noter in pustim, da to lepo počasi vre tudi 3 ure...poskusi....

Drugače pa nimaš kaj, pač dajaj jo na prsa kolikrat bo želela...ubogica, ko ne more povedat kaj jo boli...user posted image  ampak bo počasi bolje, boš videla!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.4.2009 10:53:18   
tasa_m
Aja še to: a veste kje se da tiskat na majico?? Pa da ni cena prevelika??

Moj bruder bi si rad dal tiskat Lijino slikico na podmajico, ki jo nosi stalno na vsaki tekmi in ko bi dal goooolll user posted image user posted image bi si slekel kao dres in pokazal, da je to gol za Lijouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.4.2009 10:55:24   
tasa_m
hvala nebo..user posted image saj ji delam inhalacije iz kamilic. Dam na štedilnik pol pa ko že lep čas vreje, vzamem dol in ji dam k postelji, da gre ta para proti njej v nosek..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.4.2009 10:58:22   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja še to: a veste kje se da tiskat na majico?? Pa da ni cena prevelika??

Moj bruder bi si rad dal tiskat Lijino slikico na podmajico, ki jo nosi stalno na vsaki tekmi in ko bi dal goooolll user posted image user posted image bi si slekel kao dres in pokazal, da je to gol za Lijouser posted image

TUkaj imaš Foto tabor....

http://www.foto-tabor.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=19

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
2.4.2009 11:27:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
TUkaj imaš Foto tabor....
http://www.foto-tabor.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=19
hvala lepa.
Midve še kr nisma ven prišle.. je na previjalni postala taka lakota in jok, da sma sam plenico gor povlekle in sp. del žabic in gas na ziz. Je pa jedla celih 15 min.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
2.4.2009 11:36:54   
nebo
Tako je tudi prav, jejta pa cartajta se!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
2.4.2009 11:59:00   
elevitka
Tasa ... na teznu ... Ruska ulica http://www.habeco.si/

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
2.4.2009 13:41:19   
elevitka
DA RAZTROBIM VESELO NOVIČKO:

Naša matcar je končana muk .... dobila je sineka Saša velikega 49 cm in težkega 3060 g

MAMI IN SAŠ ISKRENE ČESTITKE, PA OBILO CARTANJA user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.4.2009 13:45:29 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
2.4.2009 13:47:31   
nebo
ČESTITKE MATCAR IN user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
2.4.2009 13:53:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

DA RAZTROBIM VESELO NOVIČKO:

Naša matcar je končana muk .... dobila je sineka Saša velikega 49 cm in težkega 3060 g

MAMI IN SAŠ ISKRENE ČESTITKE, PA OBILO CARTANJA user posted image user posted image
jeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
2.4.2009 15:54:42   
cecax
Čeprav je ne poznam, ji tudi jaz

ČESTITAM IN ŽELIM VSE DOBRO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
2.4.2009 15:57:23   
cecax
Elevitka- sem zelo vesela, da se je spomnil in te opomnil, da še miga, ker moj še nič. Ne vem kaj naj. Jutri imam pregled in upam, da je vse ok.

Pa, pa

(odgovor članu cecax)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
2.4.2009 16:11:49   
biba14
matcar in user posted image  : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cecax)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
2.4.2009 18:45:03   
ly117
Matcar  user posted image   user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
2.4.2009 18:48:34   
klaja
Matcar čestitke in obilo lepih trenutkov z novim članom družine!!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.4.2009 21:26:49   
tasa_m
Ekola pa še slikica od Saša - Matcar user posted image
Pravi lepotec. Bravo še enkrat..user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.4.2009 7:44:12   
elevitka
Dobro jutro ... ni ga lepšega kot začeti dan z kavo in sladkarijami user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.4.2009 8:57:18   
nebo
Ojla dobro jutro, no za mene je že večer, ker cele noči ne spim.....pop....user posted image

Jaz bi takšne sladkarije...njami...

Ravno sem si skuhala Tekane čaj za nosečnice...veš kako bom lepa čez dve uri!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.4.2009 9:05:23   
elevitka
Te muči nespečnost? ... tudi mene spim na obroke oz. bolje rečeno dremam pol ure potem pa gledam kot čuk 3 ure pa spet dremam pol ure in potem bluzim pokoli 2 uri  itd.... V ČEM JE FINTA???

Nebo čaj ma reakcijski čas 2 uri da pokaže svojo moč user posted image ? .... ne resno... čemu koristi ali pripomore ta čajek, pa kje si ga kupila?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.4.2009 9:33:43   
nebo
Na čajeku piše, da je za odvajanje vode, za prebavo in za pomirite...kaj ne vidiš kako sem skulirana!!!!!! haloooooo Kupila pa mi ga je moja mami, ker sem ji včeraj zasmilila, ker tako fejsz delam!!!user posted image  (vsaj nekomu)

Ja jaz zvečer ful hitro zaspim, ker sem za dol past, potem pa se čez udo dve zbudim in več ne morem spat, gledam na uro, iz leve na desno stran obračanje, mislim no, sem danes razmišljala ob 3h da bi šla likat ali pa ANG študirat - te bi ziher zaspala. Pa vedno pogosteje se mi to dogaja. GROZA!!!!!!!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.4.2009 9:44:04   
elevitka
Tole z nespečnostjo tud mene daje vedno bolj .... zjutraj pa rabim dvigalko da se dvignem iz postle, pa zeham celi dan in oči pečejo.... 100000user posted image

Ste kupli kaj včeraj ali vsaj nagledali nebo ?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.4.2009 9:55:07   
nebo
Ja smo zunaj kupili štrudelček z borovnicami in skuto....njami.....user posted image

Ma ne nismo nič kupili, tam mi vozički sploh niso všeč..ma saj sem ti rekla Jane mi je trenutno všeč, samo da pa dam sedaj 700 EUR za voziček in to za drugega otroka....tako, da po moje bomo mi kupili tega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176264

beš in bordo rdečo...grem pa verjetno v začetku maja v Nemčijo na obisk in bom tam pogledala še en mal.

Kaj pa vidva???

Glede spanja pa mislim no, groza....pa dvomim, da bi lahko zjutraj spala recimo do 10h, ampak ob 6h pa sem v komi...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.