Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:24:47
|
|
|
|
leda
|
no zdaj pa recimo, da pazijo otročka babice, ki imajo družbo... družinsko družabni sem mislila druženje s frendi z otroci. in naši starši niso primerek kot ga ti opisuješ. je pa seveda nekaj čisto drugega druženje ena na ena ali pa skupina otročajev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:25:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak mi vseeno ne bomo imeli teg Ma mene pa mika... ni treba bit stalno sklonjen pa jo za roko vlečt... sploh, ko se sprehajaš ob kaki cesti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:26:10
|
|
|
|
leda
|
Kako pa ji je drugače všeč? zelo. je pa doma kar naenkrat ratala en velik klop. še na stranišče me spremlja spet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:26:25
|
|
|
|
arabela*
|
grem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:26:31
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 5.4.2009 22:29:27 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:27:07
|
|
|
|
Olivija*
|
mi smo se tudi odločili, da jo za eno leto zaupamo tašči. pravzaprav tašči in tastu. zdaj že pazita drugega vnuka, tako da bosta do septembra ravno dobro uigrana. glede družabnosti in iger me ne skrbi, ker sta čist zmešana na otroke, jih vozita tudi v lutkovno gledališče, pa na razne otroške prireditve... bolj me je skrbelo razvajanje...ker stari starši so za razvajanje, to mi je jasno... malo smo kolebali ali jasli ali tašča.... vrtec bo še eno leto počakal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:29:04
|
|
|
|
leda
|
ker stari starši so za razvajanje, to mi je jasno.. no s tem se pa jaz ne strinjam. stari starši so za razvajanje če jih imajo občasno. ne pa če jih imajo vsakodnevno več ur. mi smo se o tem pogovorili ko smo se odločali o varstvu in smo postavili nekaj pravil.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:29:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak mi vseeno ne bomo imeli teg Ma mene pa mika... ni treba bit stalno sklonjen pa jo za roko vlečt... sploh, ko se sprehajaš ob kaki cesti... jaz je itak ne mislim za roke vodit, da bo hodila. Ko se bo naučila, bo šla sama. Ko pa bo shodila, pa še lep čas ne bo sama šetala po pločniku oz. na nevarnih mestih. Je problem, ker ti tak otrok na brzino rokico iztrga in steče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:29:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Kako pa ji je drugače všeč? zelo. je pa doma kar naenkrat ratala en velik klop. še na stranišče me spremlja spet. Ma se nisi ti neki hvalila,da prideš, ko bo Z šla v vrtec?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:31:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda no zdaj pa recimo, da pazijo otročka babice, ki imajo družbo... družinsko družabni sem mislila druženje s frendi z otroci. in naši starši niso primerek kot ga ti opisuješ. je pa seveda nekaj čisto drugega druženje ena na ena ali pa skupina otročajev. ...saj sem razumela kaj si ti pisala..... jaz sem tisto drugo stran napisala, ki jo večkje opažam..... zato sem proti temu, da bi našega 70 letna babica pazla.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:31:16
|
|
|
|
leda
|
Ma se nisi ti neki hvalila,da prideš, ko bo Z šla v vrtec? user posted image seveda. samo jo še uvajam. kar pomeni, da še ne spi tam in da jo grem jut3 pobrat po kosilu; ob pol enih. če bo šlo vse kot kaže, bo do srede tedna tam tudi prespala in evo naju z elo v sežani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:32:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ker stari starši so za razvajanje, to mi je jasno.. no s tem se pa jaz ne strinjam. stari starši so za razvajanje če jih imajo občasno. ne pa če jih imajo vsakodnevno več ur. mi smo se o tem pogovorili ko smo se odločali o varstvu in smo postavili nekaj pravil. to ti dam ful prav. Konec koncev je nekdo s tvojim otrokom več kot ti sama (med tednom). Tudi če je babica samo za občasno varstvo, je prav, da se določenih stvari drži.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:32:29
|
|
|
|
leda
|
zato sem proti temu, da bi našega user posted image 70 letna babica pazla.....user posted image hja res se strinjava, ko malo bolj obširno napiševa bi bla jst tut proti. pri nas sta vključena oba para in oba sta mlajša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:33:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj sem razumela kaj si ti pisala..... jaz sem tisto drugo stran napisala, ki jo večkje opažam..... zato sem proti temu, da bi našega 70 letna babica pazla..... sem jaz tudi že take stvari opazila. Je veliko otrok tu naokoli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:33:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ma se nisi ti neki hvalila,da prideš, ko bo Z šla v vrtec? user posted image seveda. samo jo še uvajam. kar pomeni, da še ne spi tam in da jo grem jut3 pobrat po kosilu; ob pol enih. če bo šlo vse kot kaže, bo do srede tedna tam tudi prespala in evo naju z elo v sežani. Gut... :) No, sej naslednji teden imam že čist natrpane dneve... v četrtek se mi zdi, da pridem celo v LJubljano...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:33:53
|
|
|
|
leda
|
Tudi če je babica samo za občasno varstvo, je prav, da se določenih stvari drži. točno tako. nekaj osnovnih pravil, nekaj pustiš. recimo okrog večernega spanja nisem komplicirala, itak otrok dobro ve, kaj kje lahko. glede sladkarij in gledanja risank (pa še česa) pa sem bla skala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:34:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo se tudi odločili, da jo za eno leto zaupamo tašči. pravzaprav tašči in tastu. zdaj že pazita drugega vnuka, tako da bosta do septembra ravno dobro uigrana. glede družabnosti in iger me ne skrbi, ker sta čist zmešana na otroke, jih vozita tudi v lutkovno gledališče, pa na razne otroške prireditve vidiš...to je to kar jaz pišem, pa nekaj bluzim mimo bistva ... ...roko na srce ...koliko dedkov in babic pa vozi otroke na kaj takega? .....v času varstva mislim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:34:35
|
|
|
|
leda
|
v četrtek se mi zdi, da pridem celo v LJubljano... user posted image super. upam, da bo zoja že spala v vrtcu in da privozičkam do tivolija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:35:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda v četrtek se mi zdi, da pridem celo v LJubljano... user posted image super. upam, da bo zoja že spala v vrtcu in da privozičkam do tivolija. No, sej nisem imela Tivoli v mislih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:35:32
|
|
|
|
leda
|
...roko na srce ...koliko dedkov in babic pa vozi otroke na kaj takega? .....v času varstva mislim..... tuki! če spet delamo raziskavo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:35:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz je itak ne mislim za roke vodit, da bo hodila. Ko se bo naučila, bo šla sama. se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:35:54
|
|
|
|
leda
|
se podpišem...user posted image tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:36:47
|
|
|
|
leda
|
No, sej nisem imela Tivoli v mislih... user posted image mej duš. a nimate vse narega nerednega tivolija v mislih pol pa vsaj na en kafe prid, če bom doma z obema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:37:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda hja res se strinjava, ko malo bolj obširno napiševa ...ti bolj profi, jaz pa tak po domače...... glavno, da se na koncu najdema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:37:51
|
|
|
|
*bubi*
|
ej, leda, sem ti že zadnjič hotela napisat.... včasih kaj takega napišeš, da moram prav pogledat, če nisem bila to jaz Se vidi, da sta tudi starejša otroka približno enako stara, pa iste finte imata Pa poglede na nekatere stvari imava kar podobne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?