Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ful je odvisno od varstva do varstva. Bubi je bil prvo leto v skupinici treh, štirih otrok in se mi je zdelo super. 2. leto je šel v vrtec in se mi je zdelo super Bubika gre takoj v jasli in itak da bo super Bubi ma ja, saj najhuje je mamici Edini minus ki zna bit pri vrtcu so morebitne bolezni. Ampak mene je v privat varstvu vedno skrbelo, da bi varuška zbolela. Kaj pa potem? Se zavedam, da obstajajo otroci, ki se enostavno ne morejo privadit vrtca. Iz takih in drugačnih razlogov. Ampak ti otroci imajo hude težave, ko je treba v šolo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:05:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ker sori fiši, ampak un asocialen primer je pa mal preveč ekstremen. seveda pa je vrtec čist ok in če ne bi imela zelo vitalna para mojih in moževih staršev, ki so zmožni kreativnega varstva, bi bla zoja v vrtcu od začetka. ...saj zato sem napisala, da je problem tud drugje..... ...v takem primeru kreativnega varstva sem za to, da je taki mali doma....ampak ponavadi ni glih kreativno.....je pa res, da je varstvo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:05:10
|
|
|
|
leda
|
amo se hitro naučiš to gor naštimat?user posted image kot rečeno: najprej na youtube najdeš video kako namonitrat trak in kako vanjga tamalga zatlačit. pol mal potreniraš. ampak jst, ki res nisem ročno spretna, sem rabla ene sedem ponovitev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:05:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nauk: vse blondinke niso neumne, vsi moški pa so moški.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:05:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kot že zapisano, sem ga par mescev gledala v predalu in se mi je zdelo, da je to za une novohipuzlalske mamice. jst pa dobim ošpice ko slišim njuejdž sem glede na družbosloven pedigre presenetljivo naravoslovna. Heheheh, spet sm se narežala tvojim besednim sposobnostim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:06:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čeprav po moje pf ne komplicira ....mogoče kompliciranje ni prava beseda.....meni deluje bolj kot neko nezaupanje (tud to ne vem, če je čisto prava beseda ) tistim tam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:07:38
|
|
|
|
leda
|
no, meni se zdi, da tam nekje do tretga leta tamali ne rabjo prav zares vrtca. v smilsu socializacije in učenja veščin. če majo seveda kolkrtok normalne starše in varstvo. pol pa že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:08:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda in pri njeni starosti jo lahko nosim obrnjeno proti sebi ali naprej. proti sebi jo mam, ko vidim, da bo spala, naprej, ko dela uuuu, aaa... glih to sem te mislila vprašat, če naprej tud gre.....pa si že odgovorila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:08:48
|
|
|
|
leda
|
....mogoče kompliciranje ni prava beseda... hvala. men gre ta beseda strašno na živce in sem se najbrž zarad tega odzvala. je zlo zlorabljena na forumih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:10:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa se zdi, da je 2 leti tista prava meja. Je res od otroka do otroka različno, ampak bubi je ful napredoval z vstopom v vrtec. Je pa bil (in je še) v heterogeni skupini, med najmlajšimi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:11:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vidla en par, ki je imel otroka na povodcu... takem, kot imajo tudi pse.... tko čez rame in prsni koš, nekaj takega..... je bil mičken, morda eno leto in kej... ma se mi je zdelo kr priročno, samo kaj, ko pol zgleda ko en pes... to je bilo precej popularno v Angliji pred kakimi 10 leti, ko sem bila tam. mogoče je še vedno. takrat sem se zgražala, saj res zgleda kot , ampak ko zdaj pomislim, mi je precej praktično: križ manj trpi, otroku pa tudi ni hudega...še bolj varno je zanj, kot pa da se po tleh trklja ampak mi vseeno ne bomo imeli tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:14:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda no, meni se zdi, da tam nekje do tretga leta tamali ne rabjo prav zares vrtca. v smilsu socializacije in učenja veščin. če majo seveda kolkrtok normalne starše in varstvo. pol pa že. ....saj mislima nekak isto, samo vsaka po svoje pišema ...zaključki so pa podobni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:14:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa se zdi, da je 2 leti tista prava meja. naša A pa bi šla kar v šolo....ona bi se samo učila....bojo jo malo "zategnili" v vrtcu..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:16:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa se zdi, da je 2 leti tista prava meja. naša A pa bi šla kar v šolo....ona bi se samo učila....bojo jo malo "zategnili" v vrtcu.. ah, kje.... bubi ima že zdaj domače naloge
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:17:51
|
|
|
|
arabela*
|
grem tople sendviče naredit....sem lačna ko pes.. spet sem tu,namesto da se učim...............grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:18:22
|
|
|
|
leda
|
Meni pa se zdi, da je 2 leti tista prava meja. Je res od otroka do otroka različno, ampak bubi je ful napredoval z vstopom v vrtec. Je pa bil (in je še) v heterogeni skupini, med najmlajšimi. odvisno od otroka. sej men se je pri zoji tut zdel, da bi pri dveh in nekaj že rabla vsakodnevno družbo. čeprav smo zlo družinsko družabni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:18:30
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - a je bil kak pokal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:19:01
|
|
|
|
leda
|
bubi ima že zdaj domače naloge user posted image ja, zoja ma tut že domače branje pa je tri dni v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:19:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - a je bil kak pokal ja,3 mesto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:20:15
|
|
|
|
leda
|
Heheheh, spet sm se narežala tvojim besednim sposobnostim upam da tut vsebini ne sam formi bi bla rada bolj vojnović kot morovič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:21:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša A pa bi šla kar v šolo....ona bi se samo učila.... seveda, saj ima tak zgled doma. in takim otrokom so starši (še) sveti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:22:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Meni pa se zdi, da je 2 leti tista prava meja. Je res od otroka do otroka različno, ampak bubi je ful napredoval z vstopom v vrtec. Je pa bil (in je še) v heterogeni skupini, med najmlajšimi. odvisno od otroka. sej men se je pri zoji tut zdel, da bi pri dveh in nekaj že rabla vsakodnevno družbo. čeprav smo zlo družinsko družabni. no zdaj pa recimo, da pazijo otročka babice, ki imajo družbo...saj veš kakšno...drugih babic....pol pa otrok čmradi med tistimi penzionisti, pa posluša triče trače....... in to vsak dan...., pol babica kuha kosilo, pospravlja, on pa se igra sam tam s tistimi igračami, po možnosti gleda še kake risanke..... .....ma sem že več kje to videla in se mi kar smilijo.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.4.2009 22:23:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no zdaj pa recimo, da pazijo otročka babice, ki imajo družbo...saj veš kakšno...drugih babic....pol pa otrok čmradi med tistimi penzionisti, pa posluša triče trače....... in to vsak dan...., pol babica kuha kosilo, pospravlja, on pa se igra sam tam s tistimi igračami, po možnosti gleda še kake risanke..... .....ma sem že večkje to videla in se mi kar smilijo..... joj pri nas pa je tako,da ko je pri babici,cele dneve hodijo naokoli,pa na kavo,pa štacune...pa na igrala...nonstop,pa full ma družbe...pol pa je problem doma,ko mama nima vedno časa vse to z njo počet...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:24:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bubi ima že zdaj domače naloge user posted image ja, zoja ma tut že domače branje pa je tri dni v vrtcu. Kako pa ji je drugače všeč?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?