Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:35:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vidla en par, ki je imel otroka na povodcu... takem, kot imajo tudi pse.... tko čez rame in prsni koš, nekaj takega..... je bil mičken, morda eno leto in kej... ma se mi je zdelo kr priročno, samo kaj, ko pol zgleda ko en pes... ja,fajn stvar...ampak res je videt kot
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:35:47
|
|
|
|
taja1235
|
Lahko nočko .... zadne case sm bla bl mal gor k moji bubiki skoz neki kuham vam kej v kratkem napisem... Lepo mi bodite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:44:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne morem napisat vozička, ker je večje kot vozička. Še najbolj je kakemu vagončku na štirih kolesih podobno, pa vsaj 6 sedežev je gor a s tem jih nato po mestu vozijo? ne po mestu, pod Pohorje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:45:04
|
|
|
|
leda
|
čer, lara na morju, mi pa v njeni soseski danes smo namreč sledili ovci na Pliskini poti na krasu; toplo priporočam. http://www.pliskovica.si/pliskina%20pot.html mi smo šli takole: fotka je sicer iz zadnjega pohajanja ob obali. smo srečali en voziček, ampak odkar sva se obe z elo navdušli nad trakom, na offroad voziček ostaja doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:45:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vidla en par, ki je imel otroka na povodcu... takem, kot imajo tudi pse.... tko čez rame in prsni koš, nekaj takega..... je bil mičken, morda eno leto in kej... ma se mi je zdelo kr priročno, samo kaj, ko pol zgleda ko en pes... ja,fajn stvar...ampak res je videt kot temu se vajeti reče, mogoče je bolj konjiček Za učenje smučanja obstaja nekaj podobnega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:47:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pahor prispe na pomembno prireditev, vendar mu na vhodu pot prekriza ogromen varnostnik. Varnostnik: Oprostite gospod, ampak brez vabila ne morete vstopiti. Pahor: Ampak to sem vendar jaz, Borut Pahor! Varnostnik: Prav, pa mi pokažite svoje dokumente. Pahor: Pa ravno danes nimam s seboj nobenih dokumentov. Osebno sem pozabil doma. Varnostnik: Žal mi je, ampak resnično vam ne morem dovoliti vstopiti. Pahor: Pa kaj je zdaj to? A me se nikoli niste videli na televiziji? Dajte me malo boljše pogledat, no! Varnostnik: Res je, zelo ste podobni, ampak saj veste, kako je... Kar nekaj ljudi je na televiziji podobnih Pahorju, še posebej v španskih nadaljevankah... Dokazati boste morali, da ste res Pahor. Pahor: Kaj pa želite, da naredim? Varnostnik: Ne vem. Tudi Zahovič je pozabil dokumente, pa smo mu dali nogometno žogo in je pokazal, da obvlada in je lahko vstopil. Srebotnikova je prav tako pozabila dokumente, pa je vzela tenis lopar in žogo in dokazala, da je to res ona. Pahor: Sranje, jaz vendar ničesar ne znam! Varnostnik: Se opravičujem za neprijetnosti gospod Pahor...Vstopite.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:49:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda danes smo namreč sledili ovci na Pliskini poti na krasu; toplo priporočam. http://www.pliskovica.si/pliskina%20pot.html mi smo šli takole: fotka je sicer iz zadnjega pohajanja ob obali. smo srečali en voziček, ampak odkar sva se obe z elo navdušli nad trakom, na offroad voziček ostaja doma. zanimivo, leda. Pa ful dobro jo nosiš. Te nič križ ne matra? Jo lahko sama gor namotaš ali rabiš pomoč?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:49:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft 1/4 = 15/60 zakaj 15 2/5 = 24/60 zakaj 24 1/6 = 10/60 zakaj 10 ...malo se hecaš ne Madona, ma kje si ti ostala... ...sem že vse predelala.......zdaj sem na tekočem... ... Grem vedno od tam dalje kje sem ostala...če mam cajt seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:50:11
|
|
|
|
leda
|
ne po mestu, pod Pohorje user posted image tut okol ljubljanice sem jih srečala in so prov luštni. čeprav po moje pf ne komplicira in meni ni žal, da so našo taprvo dobre tri leta pazili starši. ker sori fiši, ampak un asocialen primer je pa mal preveč ekstremen. seveda pa je vrtec čist ok in če ne bi imela zelo vitalna para mojih in moževih staršev, ki so zmožni kreativnega varstva, bi bla zoja v vrtcu od začetka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:50:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, ti pa si danes za vice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:50:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čer, lara na morju, mi pa v njeni soseski danes smo namreč sledili ovci na Pliskini poti na krasu; toplo priporočam. http://www.pliskovica.si/pliskina%20pot.html mi smo šli takole: fotka je sicer iz zadnjega pohajanja ob obali. smo srečali en voziček, ampak odkar sva se obe z elo navdušli nad trakom, na offroad voziček ostaja doma. Ja, točno tu mimo smo šli tudi mi danes.... meni pa ta trak ne sede.... mislim,d a bi se ful ujeto počutila... Si bila v moji soseski, ja.... samo, za to pliskino pot pa prvič čujem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:52:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , dobro si napisala glede jasli. ..je lažje govorit iz prakse .....saj veš sama....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:52:46
|
|
|
|
leda
|
zanimivo, leda. Pa ful dobro jo nosiš. Te nič križ ne matra? Jo lahko sama gor namotaš ali rabiš pomoč? no sej to motanje me je najprej skrbelo. in eto danes sem se sama namotala; mislim, da je bil to sedmi poskus. sam filing morš dobit. križ začuda glede na moj emšo super no v resnici je ta preprost sistem izjemen glede razporeditve teže. in pri njeni starosti jo lahko nosim obrnjeno proti sebi ali naprej. proti sebi jo mam, ko vidim, da bo spala, naprej, ko dela uuuu, aaa...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:52:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Leda, a z vozičkom tle ne gre?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:53:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda seveda pa je vrtec čist ok in če ne bi imela zelo vitalna para mojih in moževih staršev, ki so zmožni kreativnega varstva, bi bla zoja v vrtcu od začetka. Ful je odvisno od varstva do varstva. Bubi je bil prvo leto v skupinici treh, štirih otrok in se mi je zdelo super. 2. leto je šel v vrtec in se mi je zdelo super Bubika gre takoj v jasli in itak da bo super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:55:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Leda, a z vozičkom tle ne gre? tam sem eno ozko potko videla, pa kamenje z obeh strani
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:55:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vidla en par, ki je imel otroka na povodcu... takem, kot imajo tudi pse.... tko čez rame in prsni koš, nekaj takega..... je bil mičken, morda eno leto in kej... ma se mi je zdelo kr priročno, samo kaj, ko pol zgleda ko en pes... .... ... ..... ja tud to imajo nekateri.....meni so te naramnice čisto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:56:32
|
|
|
|
leda
|
meni pa ta trak ne sede.... mislim,d a bi se ful ujeto počutila... kot že zapisano, sem ga par mescev gledala v predalu in se mi je zdelo, da je to za une novohipuzlalske mamice. jst pa dobim ošpice ko slišim njuejdž sem glede na družbosloven pedigre presenetljivo naravoslovna. pol pa sem probala in sem navdušena. ela pa še bolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:57:38
|
|
|
|
leda
|
Leda, a z vozičkom tle ne gre? _________________________ ma so mimo naše prve pavze prišli z enim trokolesnikom zlo podobnim larinem. tko da gre. mal pa ruka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:58:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
pol pa sem probala in sem navdušena. ela pa še bolj. Fajn, fajn... no, sej če je res sila imam marsupio, je kr nekaj podobnega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 21:59:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ful je odvisno od varstva do varstva. Bubi je bil prvo leto v skupinici treh, štirih otrok in se mi je zdelo super. 2. leto je šel v vrtec in se mi je zdelo super Bubika gre takoj v jasli in itak da bo super Bubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:00:17
|
|
|
|
leda
|
Bubika gre takoj v jasli in itak da bo super veš da. moja nečakinja je mela en tak super vrtec, ko so pri uvajanju 11mesečnikov sodelovale vse snažilke in kuharji. vsak je po dva tuleča pamžka ujčkal prvih nekaj tednov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:00:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, a z vozičkom tle ne gre? _________________________ ma so mimo naše prve pavze prišli z enim trokolesnikom zlo podobnim larinem. tko da gre. mal pa ruka. Morda bova šli kak popoldne.... ma če ti po pravici povem, sem mogla it na zemljevid pogledat, kje je Pliskovca... pa mi tam po Krasu glih ne diši za vozit.. tiste ceste so mi zoprne..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:01:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mi smo šli takole: fotka je sicer iz zadnjega pohajanja ob obali. ampak odkar sva se obe z elo navdušli nad trakom, na offroad voziček ostaja doma. ...meni je to ful všeč,pa praktično....samo se hitro naučiš to gor naštimat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 5.4.2009 22:02:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, ti pa si danes za vice Dva zdolgočasena krupjeja čakata pri mizi s kockami. Prikaže se zelo privlačna blondinka in stavi 20.000 dolarjev na en sam met. Reče jima: Upam, da nimata nič proti, ampak veliko več sreče imam, če sem popolnoma gola." Nato se sleče, vrže kocke in zavpije: "Dajmo, ljubice, mama rabi novo obleko!" Ko se kocke ustavijo, poskoči in zavpije: "JA! JA! DOBILA SEM, DOBILA!!!" Objame oba krupjeja, pobere zaslužek in obleko in hitro odide. Krupjeja nejeverno strmita drug v drugega. Končno eden vpraša: "Koliko je pa vrgla?" Drugi odvrne: "Kaj pa vem.. sem mislil, da ti gledaš." Nauk: vse blondinke niso neumne, vsi moški pa so moški.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?