detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo brigita, da ne bom slučajno jaz kriva, da imaš trdega itd.. saj meni tudi neki nagaja ta trdost že od včeraj večer Detelja, ma kje dobivaš same take full cool zajtrke. Pridem na RR, pa mi ni treba doma zajtrkovat. Sem najprej hotla citirat tvoje zajtrke, ko sem pršla do pomočnikov sem kar za citat uporabila zgornje pomočnike, da se že enkrat "zrolajo" po RR . Ti, pa kakšno ritico lahko tudi gor daš, ne bom mela nč proti . Si že razmišljala kdo bo tvoja namestnica za iskat pomočnike, ko boš šla v Rim? Moraš dobit nadomestilo! Vsak direktor ima svojega namestnika!!!! Pa lep buši imaš! A veste kaj se mi je danes zaluštalo.....TIRAMISU....., ga že sanjam ene 4 dneve....Ko bom šla v torek v nabavo si bom privoščila mascarpone, da ga bom naredila. Pride katera na TIRAMISU? oooooooooooooo ti zvita lisička kadar se pojavijo pomočniki, se pojaviš tudi ti hmmm, a veš, danes, ko je recesija moraš ful razmislit, komu predaš svoj posel, da kaj ne zbrka in te ne postavi v slabo luč sem se kar na hitr odločila, da bo vsak dan ena poskrbela za zajtrk, ena za pomočnike, drug dan pa spet druga...a bo tako fer? Zvita, zvita lisička sm...... Fer že fer, ampak to ni dobra odločitev. Ene dajejo neke čudne pomočnike gor, ki sploh si ne zaslužijo ime pomočnikov.In te bi te res spravile v labo luč . Takih res ne bi rada gledala . Mislim, da bi te najbolj lahko nadomestila BRIGITKA, ona ima tudi full dobre. Samo upam, da nimata namena isto letalo za Rim vzet B R I G I T A, evo uradno potrjeno, ko grem jaz na letalo za rim...si zadolžena za pomočnike!!!!!!!!!!!!!!! pa, da slučajno kaj ne ušpičiš... da neb slučajno jaz dobila odpovedi, ko se vrnem ker pol pa bom zajtrk, ko bo detelja v rimu pa je fer, da saka neki priskrbi, a ne? in se pol lepo skup napapcate pa še meni kaj pošljete v rim, da ne bom lačna Sm mogla še enkrat povdarit, da ne bo BRIGITA tega slučajno spregledala . Za zajtrk se pa strinjam, čeprav jst sem bolj anti za iskat vse to. Je pa dobro gledat . Vzame s sabo računalnik, pa boš naših zajtrkov in pomočnikov deležna tudi v P. In boš sledila, če kera kaj fuša oz. da jo boš "nadrla", če ne bo na tvojem nivoju saj veš, da sem lisica bom že poslala kake vohune, da mal prečekirajo kako miši plešejo ko mačke ni doma Tako tako, vse je treba imet pod kontrolo . Se mi zdi, da naju bo katera linčala, ko se tolkokrat rolajo tile pomočniki..... .....pa kaj, ko so tako sexyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a veš, da sem glih htela napisat...včerja ali predvčeraj so bile spet pripombe, da so sami citati...in da ne vem kje na katero temo pišejo samo vse na kratko in jedernato...ja bog pomagaj...kaj pa jaz vem, če mi ti sam neki napišeš, če je bilo to meni namenjeno oz. kaj sem te sploh pred 10 h vpr., a ne?... še malo potrplenja tistim, ki jih vse moti...itak se bliža vsem rim...in pol bo manj časa za rr
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|