|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
5.4.2009 9:56:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
mene je včeraj prvič tudi bolel trebuh, poleg tega da mi je utrdeval....ker ponavadi ko mi utrdi je malce neprijeten občutek ker je tako trd, o včeraj pa me je boleluser posted image
Kar se tiče toxo. nebi vedela, bo morda katera druga nosečka kaj več vedela...user posted image
lisasta krava- mater sem se ti zdle nasmejalauser posted image user posted image ....ti ga sirješ

če sem pa ful jezna...ker celo nosečnost nisem imela nobenih flekov...edino na začetku mal mozoljev...zdaj pa fleki...še dobr, da imam očala, da se okrog oči mal skrijejo...pa če glih imam puder se mi zdi, da se vidijo fleki...user posted image
samo a veš da je pri meni isto,prej sem imela na zaćetku user posted image mozolčke,potem pa nič več ,sedaj so se mi pa zopet začel pojavljatuser posted image user posted image se vidi da se bliža konec user posted image in da bomo imele sedaj spet mozolčke user posted image user posted image

samo veš, če bi imela že na izbiro bi rajši imela mozoljčke...so nekak bolj "normalni" na obrazu, kot pa moji fleki...si predstavljaš kak izgleda nekdo, ki si da gor samoporjavitveno kremo pa je cel flekav...tako jaz izgledam po obrazuuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga ,upam da ti bojo zginali po porodu in da boš tko lepa še naprej kot si

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.4.2009 9:56:59   
brigita23

tk zdaj pa grem mal kavč segrevat, da se slučajno ne ohladi...moj migec pa mi tako lepo pritiska na sramno kost, da kar fajn boli...

uživaj detelja...javi se še kajuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.4.2009 9:58:18   
sonček85
BE:bravo za 3 brcike,saj jih bo več kot 10 boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja:pa ne segrej preveč kavča da se ne vnel user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.4.2009 9:59:08   
brigita23

je moj včeraj zvečer ko je prišel domov in kot vedno šel prebrat novice na 24ur prvo ta članek viduuser posted image user posted image ...pa me vpraša, če sem prebrala to...pa sem rekla, da ja....da smo se na rr menile da ko rodimo bomo pa sprobale to dieto če res pomagauser posted image user posted image user posted image ...pa je reku, ja jst sem takoj zauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca,pr men tud moj kaj takega ves čas bere,je skoz na tem 24ur pol mi pa kajj pametnega pove,samo tega pa ni videl ,sem jaz prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.seveda se bomo znašle ,samo te bomo pa pogrešale ,tebe in tvoje odlične zajtrke,pomočnike ,tvoje besede ki me vedno v smeh spravijo -si tok super puncauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja veš da mojmu to ni ušlouser posted image user posted image ....sem se kr nasmejala ko sem vidla kaj me bo vprašal...eh ti naši moški ga sračkajo...fajni so neuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.4.2009 10:02:07   
Blueeyes

BE:bravo za 3 brcike,saj jih bo več kot 10 boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem da bo.. če ne ji pa jz mal nagajam, tko da se še ona mal zbuni nazaj user posted image  user posted image  user posted image  

zdej pa delo veselo kliče... se še kej beremo... lep nedeljski sončen in topel dan vsem skupaj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.4.2009 10:03:52   
brigita23

brigita:a ti piješ ta čaj malinov.Imam eno trko vprašan je,a ti tudi veliko "punkaš" po njem ,meni se zdi da odkar ga pijkem vsak dan da ,prej pa nisem user posted image user posted image

A misliš da je bil preveč divji user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ,se je res nasdlednje jutro po akciji pojavila bolečina,se pravi včeraj zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Me veseli ,da vas znam potolažit,ja mi je pa  rekla zadnjič moja sodelavka(ti tko veš katera) da me ni videla še nbenkrat slabe volje odkar sem user posted image vedno se smejim,da ne more verjet ,da una je bla pa tko tečna user posted image res sem sama sebe tudi presenetla user posted image user posted image user posted image nič me ne spravi s tira ,sem tak user posted image user posted image user posted image smeškouser posted image user posted image

detelja.ja le vprašaj in  sporoči ,pa bom jaz še vprašala v torek  če bi ti slučajno pozabila pri 1000ih ?user posted image

ej pa res...tolk vpr. imam v glavi ko pa pridem tja pa itak najprej, da osnovno porihtave z gin. pol pa vpr. imate še kakšno vpr. pa mi vse blokira, ko slišim, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

no tale tvoj post sonček sem nekje skiksnalauser posted image user posted image user posted image ...poslušaj, jst še ne pijem malinovega čaja...punkam pa ja user posted image user posted image user posted image user posted image ...pojma nimam zakaj, prej me je sma po kaki taki hrani napenjal, zdej pa kr tak, vsak večeruser posted image
Ja jst sem tudi zdej taka veseljakinjauser posted image user posted image user posted image ...pa zdej se skos zajebavam, da un pregovr drži da debeli ljudje so veseljaki...rečem lejte mene jst se skos smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa sej tako je prav, za naše bebije, no se pa tudi lahko hitro zjočem, ko rabim mal več topline...tak ko dojenček, pol naju pa oba dva ati pocrkla pa sma spet nasmejanauser posted image user posted image user posted image ...sma lisjaka midva a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.4.2009 10:07:08   
brigita23

evo to bomo delale po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/erotika/shujsala-s-spermo.html

to sem brala zjutraj...no, ja...ne vem kaj ti naj rečem na touser posted image user posted image user posted image

za probat bo a neuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je moj včeraj zvečer ko je prišel domov in kot vedno šel prebrat novice na 24ur prvo ta članek viduuser posted image user posted image ...pa me vpraša, če sem prebrala to...pa sem rekla, da ja....da smo se na rr menile da ko rodimo bomo pa sprobale to dieto če res pomagauser posted image user posted image user posted image ...pa je reku, ja jst sem takoj zauser posted image user posted image user posted image

brigita a ne vidiš drugo rundo pomočnikov??user posted image user posted image  se mi je zdelo, da je bil takoj za...ti bi pa rekla, ti pa želiš sedaj, da ti lepo zalije rožico in da te nahrani z vitaminčki K in 2x Juser posted image user posted image user posted image  to se bo sigurno slabše slišal, a ne?user posted image

a se tebi mogoče zdi da jst ne vidim pomočnikovuser posted image  hm.....detelja, veš da mi nič ne uideuser posted image user posted image ...sam nisem še uspela komentirat.....kar se tiče vitaminčkov, pa rožice...bo danes kr na suhem, mam jutri pregled, pa da vidimo kaj bodo rekliuser posted image ...če pa je vse ok....potem pa tako ve kaj ga čakauser posted image user posted image , zato si je pa za ta teden zvečer že košarko splaniraluser posted image user posted image user posted image ...sam sem mu povedala, da zjutri še bolj paše...men že ne bo ušeluser posted image

bi mu jaz dala po glavi košarkouser posted image user posted image  ja, saj bo lahko igral "košarko" sam mal na drugi načinuser posted image user posted image user posted image user posted image  če bi pa rekla, da bosta sprobala ono dieto pa bi bil takoj doma na postelji kot pribituser posted image user posted image  joj, joj. tile moški...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sem mu rekla, kaj boš tam koše zabijal...boljš da doma kak vitaminček zabiješuser posted image user posted image user posted image , ja uno drugo maš pa tudi prav...da mu rečem bo kot kuža ko se vrže na hrbet pa tačke v zrak, jezik ven pa čaka da ga začneš praskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.4.2009 10:09:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobro jutro ali pa že krepko dober dan aprilčicam... kako ste kej... zuaj je tak lep sonček, da kr vabi k delu... jz grem končno pobarvat svojo posteljico..

včeri sva govorile z BrinaBA, pa vas vse lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke... Zala je pridna, se lepo doji.. sem že slišala tudi njene prve glasove - je glih spustila svoj visoki alt user posted image  user posted image  tko da se obe dobro počutita... če bo šlo vse ok, prideta najbrž v ponedeljek domov iz porodnišnice

jutro BE tudi tebi, ja me smo se že kr načvekale in nasmejaleuser posted image user posted image user posted image ....super za BrinoBA...pozdravi jo nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.4.2009 10:11:00   
brigita23

ti si tudi taka lisica kot jaz...ful bi bila rada zalite rožiceuser posted image user posted image  sam se bojim, da se bo kaj zgodilo prej kot pa pridem do gin.user posted image user posted image  če pa jutri pove, da se že ful dogaja pol pa sem rekla mojemu...takoj je akcija doma pol se še najemo in gremo v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca....jst sem si jo včeraj šla še spedenat, sem misla da če me kaj zagrabi da me ne bodo tam brili...se mi je moj tak smejal, pa še en kiflček sem pojedla....sem rekla lačna pa ne gremuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca,da ja ne boš lačna si še pojedla kifeljček user posted image user posted image user posted image user posted image a vitamin Kx2J si tudi dobila user posted image user posted image user posted image

ne za vitaminčke ma je pa preveč bolel trebuh...ni bilo niti želje niti voljeuser posted image user posted image user posted image ....ja kiflček pa seveda, pa še enga sem si za zraven prpravlauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.4.2009 10:12:47   
brigita23
nič punce uživajte...grem jst v spar po jagode...drugače ga bodo prej zaprliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se vam javim še kaj popoldan.

čao

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.4.2009 10:31:50   
Cveta28
Zdravo sonosečke!
Mi imamo pa mal sončeka user posted image jaz pa še vedno 2v1. Mogoče bom pa ena izmed tistih, ki bodo šle čez rok. No ja, do petka imamo še 5 dni fore, a ne.
Detelja, Brigitka - vi2 sta nas pa danes zasuli s pomočniki pa sem mislila, da že vse poznam user posted image Njami kakšen zajtrk! a se katera pupa javi, da nam bo vsako jutro pripravljala zajtrke, ko bo detelja šla v P?
Sonček - vidim, da se dobro držiš. Jutri pa držimo pesti za tvojega atija user posted image
NinaMM - grem stavit, da se ti je odluščil čep! Sedaj pa čakamo, da tvoja Zarja prijoka na plano user posted image
BE, BrinaBA - joj kako lepo, da se Brina počuti ok. Hvala za pozdravčke.
Punce jaz pa pogrešam našo Angelito. Zasledila sem, da je šla še v Postojno na posvet zaradi zunanjega obrata ampak potem ne vem kako je bilo. Ve katera druga. NinaMM morda?

Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.4.2009 10:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, včeraj se mi pa zdi, da je tudi meni malo mlekeca priteklo iz leve joškice. user posted image Ampak je bilo tak malo, da nisem ziher.

Super za mlekec user posted image ! Meni ni še nič, toda imam pa tako vroče bradavice, da bi lahko na njih jajčje pekla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.4.2009 10:40:19   
Anonimen

dobro jutrouser posted image drage souser posted image

Pred vrati je zopet en lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....naša noč je bila danes mučna in dolga....poleg tega da sem non stop hodila na WC, lulala pa skoraj ničuser posted image ...sem imela še grozne nočne moreuser posted image ....pa buši mi je full utrdeval.
No včeraj je bil naš bebi zelo mirn....je pa zato danes že navsezgodaj živ, da je kajuser posted image user posted image user posted image .
Kako pa ste ve prespale oz. preživele tole noč?
Kaj boste počele danes?...Mi gremo na kosilo k mojim, potem pa bom danes bolj počivala, da me zopet kaj ne zagrabi kot včerajuser posted image .

Dobro jutro drage babuške!
Jaz sem spala presenetljivo ok, sem šla samo 2x na wc in je bi bilo to to user posted image . Sem pa ugotovila, da se vsako noč zbujam vedno ob istih urah - očitno že vadim nočno dojenje user posted image . Prva je enkrat ponoči (še nisem pogledala ure), druga pa ob 6.45. Pol pa mirno spanje najmanj do 9h. Včasih pride vmes še kakšen tretji ali četrti obisk wc-ja, toda če bo tako tudi potem, ko bo Ela že na svetu, bo super user posted image .
Brigita ti pa se nič ne sekiraj, je danes tako lep dan, da ti bo sonček povrnil vso energijo, ki si je nisi uspela nabrati ponoči, boš videla user posted image . Jaz komaj čakam, da greva z mojim ven, da se nastavim sončnim žarkom user posted image .
Grem zdaj malo počekirat, ste tiste ta zgodnje gotovo bile že pridne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.4.2009 10:41:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Punce, včeraj se mi pa zdi, da je tudi meni malo mlekeca priteklo iz leve joškice. user posted image Ampak je bilo tak malo, da nisem ziher.

Super za mlekec user posted image ! Meni ni še nič, toda imam pa tako vroče bradavice, da bi lahko na njih jajčje pekla user posted image user posted image user posted image .

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Mene so pa bolet spet začele... pa ne vem če je to zarad tega, ker me je dragi pozizal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.4.2009 10:43:08   
*Junona*
Dobro jutro punce.user posted image

Naj vam povem, da sem tako slabo spala 5x ali 6x sem šla na wc, zgaga me je pekla, težko sem dihala... v glavnem, zdi se mi, da bo treba čez dan mal podremat.

Kako pa ste kaj ve? Katera gre danes v Rim?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.4.2009 10:44:14   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobro jutro ali pa že krepko dober dan aprilčicam... kako ste kej... zuaj je tak lep sonček, da kr vabi k delu... jz grem končno pobarvat svojo posteljico..

včeri sva govorile z BrinaBA, pa vas vse lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke... Zala je pridna, se lepo doji.. sem že slišala tudi njene prve glasove - je glih spustila svoj visoki alt user posted image  user posted image  tko da se obe dobro počutita... če bo šlo vse ok, prideta najbrž v ponedeljek domov iz porodnišnice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pozdravi jo nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Zala za visoki Altuser posted image

Kako si pa ti danes?

Bravo Zala.user posted image user posted image user posted image

Kako se pa ti danes počutiš?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
5.4.2009 10:45:07   
*Junona*

brigita:a ti piješ ta čaj malinov.Imam eno trko vprašan je,a ti tudi veliko "punkaš" po njem ,meni se zdi da odkar ga pijkem vsak dan da ,prej pa nisem user posted image user posted image

A misliš da je bil preveč divji user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ,se je res nasdlednje jutro po akciji pojavila bolečina,se pravi včeraj zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Me veseli ,da vas znam potolažit,ja mi je pa  rekla zadnjič moja sodelavka(ti tko veš katera) da me ni videla še nbenkrat slabe volje odkar sem user posted image vedno se smejim,da ne more verjet ,da una je bla pa tko tečna user posted image res sem sama sebe tudi presenetla user posted image user posted image user posted image nič me ne spravi s tira ,sem tak user posted image user posted image user posted image smeškouser posted image user posted image

detelja.ja le vprašaj in  sporoči ,pa bom jaz še vprašala v torek  če bi ti slučajno pozabila pri 1000ih ?user posted image

Tale malinov čaj je zakon - js prej sploh nisem šla kakat po 4 dni, blato pa je bilo trdo, da sem po opravljeni potrebi krvavela...zdaj pa grem vsak dan kakat.user posted image user posted image user posted image
Aja, punkam pa tudi...no, tako smrdečemu prdecu ne morem reči punkec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
5.4.2009 10:46:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej,
js sm spravla naša dva k maši-zdaj pa mal visim na netu.
se bom verjetno naročila na kosilo v spodnji štuk k staršem, doma pa bom verjetno spekla kruh. če se mi bo dalo.
js tut komaj čakam na pregled v torek, da dobim napotnico in da me pregleda, če se že kaj dogaja spodaj. mam krče včasih pa ne veš kaj lahk pričakuješ.

brigita23 a ti si vredu danes? ne boli več?

ja, ja, karta za rim je zelo pomembnauser posted image  jaz jo imam že nekaj časa...kak mesec...to pa je fajn, če se lahk kam na kosilo povabišuser posted image  meni pa je moj prinesel kosilo iz službeuser posted image men se ne da skoz neki sami sebi kuhat...oooo domač kruh...a veš, da smo mi že pred leti skoz doma kruh pekli oz. je naša babica...je imela prav krušno peč...joj, jaz takrat kruha še videt nisem mogla...bi jedla sam kruh iz trgovine...potem pa je babica umrla...pol pa se je vse spremenil...začeli smo kupovat kruh in seveda, tudi ta je čez čas prišel čez glavo...zadjič pa sva z mojim doma pred tv pa zvoni tel. pa ga kliče sodelavka, da mu je spekla kolač kruha prav v krušni peči...veš kak kolač je to bil tak 3-4 kg...ej veš kak sem se zraven spravila...tista skorja..mjami...pa tisti vonj...majmi...

Mmmmmm domači kruh user posted image . Jaz že par let govorim, da se bom naučila speči kruh, pa kar nič od mene user posted image . Sem si celo kupila kruhomat, pa ko mi četrtič ni ratalo (prvič sem bila tako pametna, da sem hotela speči brez kvasa, drugič še vedno nisem imela tehtnice in sem "na oko" mešala, tretjič sem eksperimentirala z moko brez glutena, četrtič ... pa ne vem več, kaj je bilo krivo user posted image ), sem od jeze kar vrgla v smeti kruh z metlico (samo obrnila lonec in pozabila na metlico), tako da sem sedaj brez metlice in kruhomat leži na polici user posted image . Toda peka kruha je moj projekt za leto 2009!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.4.2009 10:46:20   
*Junona*

hej,
js sm spravla naša dva k maši-zdaj pa mal visim na netu.
se bom verjetno naročila na kosilo v spodnji štuk k staršem, doma pa bom verjetno spekla kruh. če se mi bo dalo.
js tut komaj čakam na pregled v torek, da dobim napotnico in da me pregleda, če se že kaj dogaja spodaj. mam krče včasih pa ne veš kaj lahk pričakuješ.

brigita23 a ti si vredu danes? ne boli več?

ja, ja, karta za rim je zelo pomembnauser posted image  jaz jo imam že nekaj časa...kak mesec...to pa je fajn, če se lahk kam na kosilo povabišuser posted image  meni pa je moj prinesel kosilo iz službeuser posted image men se ne da skoz neki sami sebi kuhat...oooo domač kruh...a veš, da smo mi že pred leti skoz doma kruh pekli oz. je naša babica...je imela prav krušno peč...joj, jaz takrat kruha še videt nisem mogla...bi jedla sam kruh iz trgovine...potem pa je babica umrla...pol pa se je vse spremenil...začeli smo kupovat kruh in seveda, tudi ta je čez čas prišel čez glavo...zadjič pa sva z mojim doma pred tv pa zvoni tel. pa ga kliče sodelavka, da mu je spekla kolač kruha prav v krušni peči...veš kak kolač je to bil tak 3-4 kg...ej veš kak sem se zraven spravila...tista skorja..mjami...pa tisti vonj...majmi...

Mmmmm, domač kruhec iz krušne peči...njami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.4.2009 10:46:36   
*Junona*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo brigita, da ne bom slučajno jaz kriva, da imaš trdega itd..user posted image user posted image user posted image user posted image  saj meni tudi neki nagaja ta trdost že od včeraj večeruser posted image user posted image user posted image

Tile pa niso kr tak.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
5.4.2009 10:46:51   
*Junona*

ma men se je tut zluštalo jagoduser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem že za zajtrk jedla zmiksane pa jogurt...mjami...user posted image user posted image

U, pridna, kakšen zdrav zajtrk.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
5.4.2009 10:47:08   
*Junona*

evo malo pomočnikov za lepo nedeljouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
evo punceuser posted image

O, Brigitka, ti maš tut taprave pomočnike.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
5.4.2009 10:48:12   
*Junona*

evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se pa kar fajn opazi, da se je spustil...

Kaki lepi je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak se ti je pa vidno spustil.user posted image Saj meni se je tudi malo, ampak js že skos fejst nizko nosim. Ti ne boš več dolgo.... 2 v1 mislim.user posted image user posted image user posted image

saj jaz tudi skoz že bolj nizko nosim...sicer pa smo 5 dni pred rokom...jutri grem še na prelged pol pa letim za rimuser posted image user posted image

Js nisem nikol mela bušija pod joškicim tak kot ti, ampak daleč spodaj.
Ja, kmalu bo...user posted image user posted image user posted image user posted image Vama bo velikonočni zajček prinesel pisanko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
5.4.2009 10:50:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

NenaLena- halo punca, naj ti povem da sem danes prebrala tvoj porodni načrt in je res u nulo dodelanuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vidim da se kar na veliko stvari spoznaš, na katere jst npr. prej sploh ne bi bila pozorna, zdej bom pa zagotovo o njih izbrskala še kaj več. Res super porodni načrt in upam da ga bodo upoštevali in da bo tvoja porodna izkušnja kot sta si jo s partnerjem zamislilauser posted image ....Za Elo pa bo itak the bestuser posted image .

Veš kaj me samo zanima, če lahko no...lahko pa mi odpišeš tudi na ZS...zakaj mora popkovina prenehat utripat preden jo prerežejo?

Jah kar pa se barev za lase tiče, te brez amoniaka...jst sem uporabljala temno oz. rjavo, mi je pa naredila vmes pramene svetle in moram priznati da so mi zelo lepo prijeliuser posted image  Ne vem no kako je pa s blont-blont? So pa drugače te barve super, pa tudi šmpon pa balzam je fino uporabljati naravne..npr. od Dr. Houschka.user posted image

Pižame še nisem uspela poslikat, jo bom obljubim... kar se pa lenarjenja tiče...mmmmm..jah noseče smouser posted image , pa očitno mi je zopet železa primanjkovalouser posted image .
Hvala še enkrat za PN.

Birigita upam, da je krč popustil oziroma da se je stanje z bušijem umirilo. Pri meni je isto že nekaj dni. Skoraj ves dan imam trd trebuh in me ves boli. Toda me je G v četrtek fajn pomirila, saj je rekla, da je to dober znak, da se maternica krči in pripravlja na porod. Tako da to še niso popadki. Popadki so kot krči, ki pa se začnejo na vrhu trebuha in ne kot menstruacijski krči. Potem pa od vrha zagrabi cel trebuh navzdol - baje imamo nosečke sedaj na sebi največjo mišico prav maternico user posted image . Zanimivo, a ne? user posted image

Kar se tiče porodnega načrta, je pa to rezultat tega, da sem bila celo nosečnost doma - rizična nosečnost, tako da sem delala le 4 ure in to od doma. Pa želela sem se informirati, saj bolj, ko sem brskala, bolj sem videla, da je slovenska medicina kar se tiče poroda v k... user posted image , pa sorry izrazu. Z informacijami in "razsvetljenjem" so mi zelo pomagali na Mami Zofi.
Hvala ti za lepe željeuser posted image , tudi jaz upam, da mi bo uspelo vsaj približno uresničiti svoj porodni načrt in da bo za vse tri nepozaben dogodek, ki nas bo združil na nov način user posted image .
Popkovina pa mora nehat utripat preden se jo prereže zato, ker dokler še utripa, prihaja iz maternice preko popkovine do bebice dragocena kri, polna bogatih snovi. To je tudi priporočilo Unicefa in WHO, zato v večini P to tudi že upoštevajo in je nekako že stalna praksa. Tudi v sklovenskih user posted image . Toda je pa fajn, da na to prej opozoriš babico, toliko da vidi, da je to tvoja želja.
A ti uporabljaš Hauschko? Jaz sem jo že poskusila in sem tako in tako zagovornica naravne kozmetike, saj je prav grozno, koliko svinjarije damo ženske na sebe s kozmetiko. Pred kratkim pa sem odkrila Weledo in sva oba z dragim tako zadovoljna, da je postala kar družinska kozmetika. Zdaj imava še za bebico Weledo, tako da bomo v kompletu user posted image user posted image user posted image .
Sem tudi jaz opazila, da če vzamem železo, sem manj utrujena. Sem kar nekako nehala na svojo roko user posted image . Me namreč takoj stisne na wc in se mi zdi, da mi naredi pravo štalo v črevesju. Zdaj pa ne vem, ali je to dobro ali slabo user posted image . Toda sem tudi rekla, da bom do poroda kar pridno jemala to železo, da ne bo slučajno Eli manjkalo kisika.

halo NenaLena in dobro jutro Elauser posted image

Ja krč je enkrat ponoči popustiluser posted image user posted image user posted image , sicer mi je še buši vedno utrdeval in me je vsake 5min tiščalo lulat....samo bolečin pa ni večuser posted image ....sem se pa prav ustrašilauser posted image
No če praviš da ti je G rekla da je utrdevanje bušija dobro potem se itak nimam kaj sekirat, ampak sem lahko vesela a neuser posted image user posted image user posted image .
Hvala za pojasila glede popkovine in drugih stvari....tega prej pač nisem vedelaampak sej veš bom rekla tako kot pravi napša Junonca: "bolje kutretiva kot preventiva"user posted image user posted image .

Super, da je bolečina izginila user posted image user posted image user posted image . Kaj čmo, pač imamo vse trde. Bušije mislim user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3999
5.4.2009 10:53:14   
Anonimen

Ja samo res ,sedaj smo pa vse nore na jagode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko bi bili aprilski krofki in jagode 

Tudi jaz sem pomislila na to, najprej krofi, pol pa jagode. Hvala bogu smo prešaltale na zdravo user posted image user posted image . Pa Sonček ideja sploh ni slaba, da so naše bebice krofki in jagode. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?