![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,saj vem da si tuki Kako pa veš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj saj res. Anaj,cestitke,super,vaaaav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:27:12
|
|
|
|
anaj22
|
hvala za čestitke nosečniških tegobic še ni je še prekmalu, zdej moram sam čim prej do dr. pridet da potrdi da je vse ok, pol pa sam še uživam Lara super fotka Lana kakšna princeska Lunca super za piknik jutri preživite kar seda lepo nedeljo nočko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,saj vem da si tuki Kako pa veš? Tezko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Joj saj res. Anaj,cestitke,super,vaaaav Kaj vam je res tako kasno lajtnga potegnila? Al ste vse blond? Dokler ni sama napisala še enga posta sploh pogruntale niste.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 hvala za čestitke nosečniških tegobic še ni je še prekmalu, zdej moram sam čim prej do dr. pridet da potrdi da je vse ok, pol pa sam še uživam Lara super fotka Lana kakšna princeska Lunca super za piknik jutri preživite kar seda lepo nedeljo nočko Ej, ti moram povedat, da sem srečala tvojo bivšo sošolko, ki je še kar v enem kosu, en teden čez rok. Se mi tolk smili. Sva se včeraj pogovarjale, ko sva se srečale pred blokom. Otrok čist spuščen, najemnik pa nikakor ven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:41:01
|
|
|
|
anaj22
|
o a res sem glih včeraj premišljevala če je že šla v Rim, pa sem si rekla da morm tebe vprašat, sporoči ko boš zvedla da carta prosim no zdej pa res nočko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Joj saj res. Anaj,cestitke,super,vaaaav Kaj vam je res tako kasno lajtnga potegnila? Al ste vse blond? Dokler ni sama napisala še enga posta sploh pogruntale niste. Meni so danes druge stvari bolj po glavi hodile,tako,da se niti nisem poglabljala. Da povem storijo spicami....nova Italijanska pizzerija,narocim morsko,moz stiri sire,Tali margarito...jaz dobim pelati+morski sadezi,NIC SIRA ,moz,stiri sire,BREZ PELATOV ,edino Tali je imela normalno.Krus so pa imeli nebeski.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 o a res sem glih včeraj premišljevala če je že šla v Rim, pa sem si rekla da morm tebe vprašat, sporoči ko boš zvedla da carta prosim no zdej pa res nočko Zmenjeno, Drgač bo pa itak na FB vse mogoče tist dan se dogajalo, verjemi, ker jo vsi naganjamo. Lahko noč. Pobožaj bušija.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj nocko Meri se je zbudila,sem jo previla,preoblekla,jedla je...zdaj pa v postelci nekaj poje ,jao meni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Joj saj res. Anaj,cestitke,super,vaaaav Kaj vam je res tako kasno lajtnga potegnila? Al ste vse blond? Dokler ni sama napisala še enga posta sploh pogruntale niste. Meni so danes druge stvari bolj po glavi hodile,tako,da se niti nisem poglabljala. Da povem storijo spicami....nova Italijanska pizzerija,narocim morsko,moz stiri sire,Tali margarito...jaz dobim pelati+morski sadezi,NIC SIRA ,moz,stiri sire,BREZ PELATOV ,edino Tali je imela normalno.Krus so pa imeli nebeski. se zgodi a ne. moj je dobil ene parkrat pri eni in isti osebi namest jabolčnega z radensko , vino z radensko. In obakrat je bil tolk žejen, pa je na eks začel pit. Prvič je popil do konca , ne vedoč kaj pije, tolk je bil revež žejen, drugič pa je pršel sam do polovice in začel bruhat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anaj nocko Meri se je zbudila,sem jo previla,preoblekla,jedla je...zdaj pa v postelci nekaj poje ,jao meni. Pol si dobra z zastonj arijami za ene pol ure.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Joj saj res. Anaj,cestitke,super,vaaaav Kaj vam je res tako kasno lajtnga potegnila? Al ste vse blond? Dokler ni sama napisala še enga posta sploh pogruntale niste. Meni so danes druge stvari bolj po glavi hodile,tako,da se niti nisem poglabljala. Da povem storijo spicami....nova Italijanska pizzerija,narocim morsko,moz stiri sire,Tali margarito...jaz dobim pelati+morski sadezi,NIC SIRA ,moz,stiri sire,BREZ PELATOV ,edino Tali je imela normalno.Krus so pa imeli nebeski. se zgodi a ne. moj je dobil ene parkrat pri eni in isti osebi namest jabolčnega z radensko , vino z radensko. In obakrat je bil tolk žejen, pa je na eks začel pit. Prvič je popil do konca , ne vedoč kaj pije, tolk je bil revež žejen, drugič pa je pršel sam do polovice in začel bruhat. Samo pri nas ni bilo pomote...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anaj nocko Meri se je zbudila,sem jo previla,preoblekla,jedla je...zdaj pa v postelci nekaj poje ,jao meni. Pol si dobra z zastonj arijami za ene pol ure. Ja,pa ploskanje,vstajanje...evo pok,duda spet na tleh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:54:41
|
|
|
|
anaj22
|
jaz še kar tle gor mal bluzim kleo dobre pizze nikej, se še učijo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Anaj nocko Meri se je zbudila,sem jo previla,preoblekla,jedla je...zdaj pa v postelci nekaj poje ,jao meni. Pol si dobra z zastonj arijami za ene pol ure. Ja,pa ploskanje,vstajanje...evo pok,duda spet na tleh Znano znano. Mi imamo novo metodo uspavanja. Božanje po glavici do dremeža. Saj vem, čista razvada, ki nas bo koštala kasneje. To je pa tako, ko mame ni doma za cel šiht pa je ata sam z njo in mu preseda hodit bilijonkrat sem in tja, da jo popravi ležat. Ampak deluje.Je ponosen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 jaz še kar tle gor mal bluzim kleo dobre pizze nikej, se še učijo ...ma kaki,taksne so in to je ena res bolj nobel pizzerija.Najedli smo se vseeno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sam da niste lačni ostal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ma sam da niste lačni ostal. gorenjci..vse pojest,kar placas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ma sam da niste lačni ostal. gorenjci..vse pojest,kar placas Če ne pa za domov. sam da ne rečeš kot eni pri nas, ko so pustili, pa je očka rekel, da če lahko mal zavijejo za domov, bo pa kuža pojedel.Pa je sinek začel vriskat in skakat: je, oči, kaj bomo psa kupili?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:06:50
|
|
|
|
RMRM
|
Čer!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer! Ola čveka. Na raport? Kje ste bli, kaj ste delali, ste se martinčkali?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:08:03
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla punce....Anaj vidiš...pa je uspelo Jaz sem pa danes bolj tko tko...me že par dni hrbet boli in zdaj čutim, da gre vse bolj na ledvice...sranje no. In danes popoldne sem zaspala z Anjo. Itak ne morva ven...Nejca je bil pri atiju...moj je šravbal....men se je pa pol tolk škoda zdel tega časa k sem ga prespala Jutri ma Nejc tekmovanje v karateju..bova šli mal gledat...moj je itak sodnik in bo tam cel čas moral viset . Kolk sem rzpoložena ane. Se je že zjutraj začelo, ko sem Nejca ful nadra in ga enkrat po riti . Me je tko zjezal. Je hotu, da bi Anja pri njemu v objemu ležala in ker je hotla stran ji je iz jeze držal rokico, da je skoz bolj jokala, ker jo je bolelo. Ah..v bistvu se je že prej nekaj šel NE (nova beseda, ki jo preizkuša...meni pa še ni čas zanjo). Mi je blo pol žal in ko sem ga peljala k atiju sem mu sam rekla, da ga mam ful rada in bi rada videla, da ma on nas glih tolk k mi njega...in to se pač ne kaže tako. Mini puberteta bi rekla. Saj je bil pol ves pohleven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:08:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer! Ola čveka. Na raport? Kje ste bli, kaj ste delali, ste se martinčkali? Jap, tud to med drugim . Je blo ful luštno, no, pa mal smo tud delal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 23:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem zdaj Meri v dekco zavit,je res ze cist prepozno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.