Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
v tickerju piše 4 tedne in 4 dni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:30:12
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya v tickerju piše 4 tedne in 4 dni nisem utegnila na klikat, ker sem kar začela iskati slikico za čestitke hvala za info nya
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:34:21
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" . a vidiš kako je fajn??? bajno - nihče ne ugovarja, skače v besedo, ..... ampak postane pa hitro dolgčas!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:35:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" . a vidiš kako je fajn??? bajno - nihče ne ugovarja, skače v besedo, ..... ampak postane pa hitro dolgčas! vse ima svoje dobre in SLABE strani
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:45:39
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa vse ima svoje dobre in SLABE strani pa res, ja . jaz mam mojga v službi. sem ziher več na rr-ju, ko ga ni doma .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca -pol dans lahko čvekamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:49:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa vse ima svoje dobre in SLABE strani pa res, ja . jaz mam mojga v službi. sem ziher več na rr-ju, ko ga ni doma . a res?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:52:17
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya mtinca -pol dans lahko čvekamo ja seveda. sicer imam delo - babysitanje. ampak dojenček hb spi .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:53:56
|
|
|
|
mtinca1
|
nya, samsa - imata ful podobno slikco. če bi si ga še jaz spremnila, bi lahko bla cela stran črno-bela. moram pogledat, če imam kakšno slikco.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 4.4.2009 20:54:22 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:55:47
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya, samsa - imata ful podobno slikco. če bi si ga še jaz spremnila, bi lahko bla cela stran črno-bela. moram pogledat, če imam kakšno slikco. sem že prej ugotavljala Bom spremenila - samo prejšnjega avatarja sem se rahlo naveličala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 20:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya, samsa - imata ful podobno slikco. če bi si ga še jaz spremnila, bi lahko bla cela stran črno-bela. moram pogledat, če imam kakšno slikco. sem že prej ugotavljala Bom spremenila - samo prejšnjega avatarja sem se rahlo naveličala ne, ne, ne rabiš spreminjat, mene nič ne moti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:00:56
|
|
|
|
lunca14
|
super anaj za novo ,vama,je pa hitro ratalo ,želim,ti čim manj neušečnosti,in veliko radosti z novim bušijem ...........................................čer ostale čvekice,jaz sem malo bolj ,ker sem včeraj dobila,saj veste tisto reč ,in sem ...............smo pa bli,danes na parceli,posadili par dreves,potem pa smo meli družinski piknik,samo mi,naša mala družinica,in je blo prav fino,maj je užival,ko je kuril ogenj,enej,se je igral na pesku,lun pa je sedel na travici,mami,pa je vse skupaj lepo opazovala na soncu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:04:05
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 super anaj za novo ,vama,je pa hitro ratalo ,želim,ti čim manj neušečnosti,in veliko radosti z novim bušijem ...........................................čer ostale čvekice,jaz sem malo bolj ,ker sem včeraj dobila,saj veste tisto reč ,in sem ...............smo pa bli,danes na parceli,posadili par dreves,potem pa smo meli družinski piknik,samo mi,naša mala družinica,in je blo prav fino,maj je užival,ko je kuril ogenj,enej,se je igral na pesku,lun pa je sedel na travici,mami,pa je vse skupaj lepo opazovala na soncu. super za piknik . a je mami tud kaj fotkala?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:12:13
|
|
|
|
Samsa
|
hmmm... zdaj je pa NM na udaru Bom kar tiho, ker ste v večini
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:15:44
|
|
|
|
lunca14
|
samsa,nič se bat,ti damo besedo ...............mtinca,ni nič fotk,ker ni blo fotkiča z nami,pa tud mami je bolj za en k.....kar se izgleda tiče,tako,da se bolj izogibam objektivu ............se moram zmenit,drug teden ,da grem k frizerju,da mi bo vsaj malo lažje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:17:45
|
|
|
|
Samsa
|
Tu je original v barvi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:18:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa,nič se bat,ti damo besedo ............... hvala lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:21:27
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa,nič se bat,ti damo besedo ...............mtinca,ni nič fotk,ker ni blo fotkiča z nami,pa tud mami je bolj za en k.....kar se izgleda tiče,tako,da se bolj izogibam objektivu ............se moram zmenit,drug teden ,da grem k frizerju,da mi bo vsaj malo lažje ne pretiravat! prav dobro izgledaš!!! res pa je, da ob treh otrocih, nimaš časa cel dan pred ogledalom viset. ko so otročki, se prioritete mal spremenijo. Lara - njami, njami.... mi je barva slikca lepša, ker je VEČJA.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:22:45
|
|
|
|
lunca14
|
............v barvi je tok lepa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:32:40
|
|
|
|
Samsa
|
ŽElim vam Grem spat, me je današnji krasen dan utrudil do daske. Želim vam še mirno in dolgo noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 21:52:06
|
|
|
|
lunca14
|
nočka samsa,vidim,da sta mi dolenjki ušli,me ne marata ..............me na kavo ne marata,in tle gor ne................................ ..................nič,saj jaz bom tud peketala,ker moj se je že zbudil,je jedel,zdej pa mislim,da ne bo hotel spat sam,ker hoče maaaaaaaaaammmmmmmmmiiiikkkkooooooo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:02:42
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 nočka samsa,vidim,da sta mi dolenjki ušli,me ne marata ..............me na kavo ne marata,in tle gor ne................................ ..................nič,saj jaz bom tud peketala,ker moj se je že zbudil,je jedel,zdej pa mislim,da ne bo hotel spat sam,ker hoče maaaaaaaaaammmmmmmmmiiiikkkkooooooo ti se mal hecaš, a ne? veš, da te imamo ; pa na te tud pogrešamo....... skratka ne se hecat!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceer Mi smo se vse popoldne potepali,sem popolnoma izmucena...prok...petke . Meri je v avtu zaspala,je bila ura ze pol deveta,sem jo samo v postlo polozila...ne vem kako bo to slo,bi jo bilo treba se preoblect,previt,mleko bo itak se pila...smo sli najprej v eno novo pizzerijo.Da slisite naso metalko kako je vpila,pa saj ne mores verjet kaksen glas...jo je folk gledal,se ji smejal,pa kaka faca da je,kako dobrodusna....mal smo se sprehajali,zapravljali,je bilo kar v redu,samo petke . Mtinca,mi je res vsec fru fru od Lane,fajn ji pase.Pa saj bodo zrasli..kaj naj jaz recem,ko bo moja obritoglavcek,kdaj bodo njej zrastli. Samsa prav lustni avatar imas .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,saj vem da si tuki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 4.4.2009 22:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 tista ki prva ugotovi dobi milko Sem mislila čestitat že pri prvem postu, pa sem nujno mogla zapret računalnik , ker sem takoj vedla, da je to to. Pa dober večer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.