|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
4.4.2009 20:27:46   
Anonimen
v tickerju piše 4 tedne in 4 dni

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.4.2009 20:30:12   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

v tickerju piše 4 tedne in 4 dni

nisem utegnila na klikat, ker sem kar začela iskati slikico za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za info nya user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.4.2009 20:34:21   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" user posted image .

a vidiš kako je fajn??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bajno - nihče ne ugovarja, skače v besedo, .....  ampak postane pa hitro dolgčas!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.4.2009 20:35:38   
Samsa

5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" user posted image .

a vidiš kako je fajn??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bajno - nihče ne ugovarja, skače v besedo, .....  ampak postane pa hitro dolgčas!

vse ima svoje dobre in SLABE strani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.4.2009 20:45:39   
mtinca1

vse ima svoje dobre in SLABE strani user posted image user posted image user posted image user posted image

pa res, ja user posted image .
jaz mam mojga v službi. sem ziher več na rr-ju, ko ga ni doma user posted image  .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.4.2009 20:49:00   
Anonimen
mtinca -pol dans lahko čvekamo

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.4.2009 20:49:38   
Samsa

pa res, ja user posted image .
jaz mam mojga v službi. sem ziher več na rr-ju, ko ga ni doma user posted image  .

a res? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.4.2009 20:52:17   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca -pol dans lahko čvekamo

ja seveda.
sicer imam delo - babysitanje. ampak dojenček hb spi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.4.2009 20:53:56   
mtinca1
nya, samsa - imata ful podobno slikco.
če bi si ga še jaz spremnila, bi lahko bla cela stran črno-bela.
moram pogledat, če imam kakšno slikco.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 4.4.2009 20:54:22 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.4.2009 20:55:47   
Samsa

sem že prej ugotavljala user posted image user posted image user posted image

Bom spremenila - samo prejšnjega avatarja sem se rahlo naveličala user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.4.2009 20:59:23   
Anonimen

sem že prej ugotavljala user posted image user posted image user posted image

Bom spremenila - samo prejšnjega avatarja sem se rahlo naveličala user posted image

ne, ne, ne rabiš spreminjat, mene nič ne moti

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.4.2009 21:00:56   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super anaj za novouser posted image ,vama,je pa hitro ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,želim,ti čim manj neušečnosti,in veliko radosti z novim bušijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...........................................čer ostale čvekice,jaz sem malo boljuser posted image ,ker sem včeraj dobila,saj veste tisto rečuser posted image ,in semuser posted image ...............smo pa bli,danes na parceli,posadili par dreves,potem pa smo meli družinski piknik,samo mi,naša mala družinica,in je blo prav fino,maj je užival,ko je kuril ogenj,enej,se je igral na pesku,lun pa je sedel na travici,mami,pa je vse skupaj lepo opazovala na soncu.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.4.2009 21:04:05   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super anaj za novouser posted image ,vama,je pa hitro ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,želim,ti čim manj neušečnosti,in veliko radosti z novim bušijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...........................................čer ostale čvekice,jaz sem malo boljuser posted image ,ker sem včeraj dobila,saj veste tisto rečuser posted image ,in semuser posted image ...............smo pa bli,danes na parceli,posadili par dreves,potem pa smo meli družinski piknik,samo mi,naša mala družinica,in je blo prav fino,maj je užival,ko je kuril ogenj,enej,se je igral na pesku,lun pa je sedel na travici,mami,pa je vse skupaj lepo opazovala na soncu.

super za piknik user posted image user posted image user posted image .
a je mami tud kaj fotkala?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.4.2009 21:12:13   
Samsa
hmmm... zdaj je pa NM na udaru user posted image user posted image  Bom kar tiho, ker ste v večini user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
4.4.2009 21:15:44   
lunca14
samsa,nič se bat,ti damo besedouser posted image user posted image ...............mtinca,ni nič fotk,ker ni blo fotkiča z nami,pa tud mami je bolj za en k.....kar se izgleda tiče,tako,da se bolj izogibam objektivuuser posted image user posted image ............se moram zmenit,drug teden ,da grem k frizerju,da mi bo vsaj malo lažje

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
4.4.2009 21:17:45   
Samsa
user posted image

Tu je original v barvi user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
4.4.2009 21:18:30   
Samsa

samsa,nič se bat,ti damo besedouser posted image user posted image ...............

hvala lunca user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
4.4.2009 21:21:27   
mtinca1

samsa,nič se bat,ti damo besedouser posted image user posted image ...............mtinca,ni nič fotk,ker ni blo fotkiča z nami,pa tud mami je bolj za en k.....kar se izgleda tiče,tako,da se bolj izogibam objektivuuser posted image user posted image ............se moram zmenit,drug teden ,da grem k frizerju,da mi bo vsaj malo lažje

ne pretiravat! prav dobro izgledaš!!!
res pa je, da ob treh otrocih, nimaš časa cel dan pred ogledalom viset. ko so otročki, se prioritete mal spremenijo.

Lara - njami, njami.... mi je barva slikca lepša, ker je VEČJA.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
4.4.2009 21:22:45   
lunca14
............v barvi je tok lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
4.4.2009 21:32:40   
Samsa
ŽElim vam user posted image

Grem spat, me je današnji krasen dan utrudil do daske.

Želim vam še mirno in dolgo noč.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
4.4.2009 21:52:06   
lunca14
nočka samsa,vidim,da sta mi dolenjki ušli,me ne maratauser posted image user posted image ..............me na kavo ne marata,in tle gor ne................................user posted image user posted image ..................nič,saj jaz bom tud peketala,ker moj se je že zbudil,je jedel,zdej pa mislim,da ne bo hotel spat sam,ker hoče maaaaaaaaaammmmmmmmmiiiikkkkooooooouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
4.4.2009 22:02:42   
mtinca1

nočka samsa,vidim,da sta mi dolenjki ušli,me ne maratauser posted image user posted image ..............me na kavo ne marata,in tle gor ne................................user posted image user posted image ..................nič,saj jaz bom tud peketala,ker moj se je že zbudil,je jedel,zdej pa mislim,da ne bo hotel spat sam,ker hoče maaaaaaaaaammmmmmmmmiiiikkkkooooooouser posted image

ti se mal hecaš, a ne?
veš, da te imamo user posted image ; pa na user posted image  te tud pogrešamo....... skratka ne se hecat!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
4.4.2009 22:13:54   
Anonimen
Ceer

Mi smo se vse popoldne potepali,sem popolnoma izmucena...prok...petkeuser posted image .
Meri je v avtu zaspala,je bila ura ze pol deveta,sem jo samo v postlo polozila...ne vem kako bo to slo,bi jo bilo treba se preoblect,previt,mleko bo itak se pila...smo sli najprej v eno novo pizzerijo.Da slisite naso metalko kako je vpila,pa saj ne mores verjet kaksen glas...jo je folk gledal,se ji smejal,pa kaka faca da je,kako dobrodusna....mal smo se sprehajali,zapravljali,je bilo kar v redu,samo petkeuser posted image .

Mtinca,mi je res vsec fru fru od Lane,fajn ji pase.Pa saj bodo zrasli..kaj naj jaz recem,ko bo moja obritoglavcek,kdaj bodo njej zrastli.

Samsa prav lustni avatar imasuser posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.4.2009 22:16:21   
Anonimen
Didlinaa,saj vem da si tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.4.2009 22:23:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

tista ki prva ugotovi dobi milko user posted image user posted image

Sem mislila čestitat že pri prvem postu, pa sem nujno mogla zapret računalnik , ker sem takoj vedla, da je to to.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.