|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
4.4.2009 14:40:14   
slovenka
Tina, mi gremo čez 14 dni v Arboretum. A živalski vrt bi že bil primeren - ali si bolj mislila za Nejca? Sicer naša ful rada vidi psa pri nas doma itd. Mogoče pa res user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.4.2009 14:40:34   
slovenka
Aja, pa pazite se poštarjev - dohodninske nosijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.4.2009 15:32:46   
alea01
živjo mamičkeuser posted image

kleopatrauser posted image user posted image user posted image user posted image  za tako pesmico. Carica siuser posted image user posted image  in še vse je resuser posted image . Res superca

Marisa- ti boš res rokerka. Kaj sem se nasmejalauser posted image user posted image

RMRM- tvoje orhideje so tudi carskeuser posted image user posted image . Jaz jih na enak način zalivam. Pa vsake toliko pozabimuser posted image Nikoli jim še nisem dala gnojilauser posted image ..očitno ne rabijouser posted image

Lara, Luka Patrik- zaljubljenca taprava. Krasni mamici, krasna otročka.....user posted image user posted image

Ja, dohodnino že nosijo. Jaz imam za plačat 156eurovuser posted image

Kar se tiče vrtcov. Pri nam do zdaj ni bilo težav, letos  je pa otrok preveč. Tako, da bo točkovanje. so mi pa rekli, da največ točk prinese, če sta starša poročena in če sta oba zaposlena. Ta teden baje dobimo oziroma. izvemo, če bo sprejeta

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.4.2009 16:12:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
Luka Patrik - lepo si opisal tvoj dan; Lukatova mami - obljubiva, da bova drugič prej šli user posted image ; kosilo je bilo slastno; družba zabavna; Lana se je znorela - je v avtu v trenutku zaspala user posted image .

joj, ne, drugič bosta še voziček s sabo pripeljali, pa bomo šli še malo naokrog - po podgurju - in Lukcu je blo pol kr mal čudno, k je bil kr naenkrat sam

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.4.2009 16:13:11   
Anonimen
Jaz mam tud za plačat dohodnino - eh bo že - upam, da moj dobi nazaj, k je on Lukca uveljavljal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.4.2009 16:42:35   
slovenka
Ja, moj je tudi dobil dohodnino, 200 eur ima za plačati. Jaz pa še čakam. Ko sem dosti honorarno pisala in predavala, sem imela tudi po 4000 eur za doplačati, lani med nosečnostjo sem se pa malo polenila, pa Sofijo sem uveljavljala, tako da me prav zanima, kaj bo user posted image

A da poroka in služba dodatno prineseta pri vrtcu? Pri nas se mi zdi, da je ravno obratno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.4.2009 16:47:49   
anaj22
tista ki prva ugotovi dobi milko user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.4.2009 16:55:39   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

tista ki prva ugotovi dobi milko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJ, NAJ

Sem vidla na drugi temi user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.4.2009 17:00:55   
RMRM
Kleo, user posted image user posted image user posted image  Meri.user posted image user posted image user posted image Ful je dobrauser posted image . Pa user posted image user posted image user posted image  za pesmico. user posted image

Luka Patrik in Lana - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.4.2009 17:01:26   
RMRM
Anaj, jaz te bom kar izdala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.4.2009 17:02:08   
RMRM
Zdej pa šibam naprej ograjo barvat, sva mela sam mal pauze, zdej pa po delu. Se tipkamo, pa,pauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.4.2009 17:07:59   
lunca14

sem pozabla povedat da sem ful dobre volje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si zato???????????????

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.4.2009 18:03:16   
anaj22
RMRM dobi milko user posted image
ja lunca

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.4.2009 18:16:46   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Mtinca,sem vaju z lano najprej zamesala z Aleo in Izabelo...pa si pravim,kako da je tamalo tko blontuser posted image ...ful je cortek.Si jo spredaj ze postrigla?
Uc me zeza,jaz pa kar na rr,me skos kliceuser posted image user posted image .
Pogresam AS.Kje si,je vse v reduuser posted image user posted image

ja, spredaj sem jo postrigla. je imela tak ful dolge spredaj, ampak samo na sredini, tak trikotnik. potem je babysolza rekla, da je Sabino postrigla in sem se še kr sama odločila (ponavljam user posted image ). sicer je nisem dobro - ima preveč ravno linijo - laski pa kr nočejo zrasti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.4.2009 18:18:35   
mtinca1
kleo - ful dobra pesmica; pa vidim, da si šla od najstarejšega do najmlajšega.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.4.2009 18:32:26   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem pozabla povedat da sem ful dobre volje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je kej novega?

anaj - Č E S T I T K E user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

suuuuper!!!
že pri zgornjem postu se mi je zdelo, da bi lahko bil to razlog za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.4.2009 18:45:37   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Luka Patrik - lepo si opisal tvoj dan; Lukatova mami - obljubiva, da bova drugič prej šli user posted image ; kosilo je bilo slastno; družba zabavna; Lana se je znorela - je v avtu v trenutku zaspala user posted image .

joj, ne, drugič bosta še voziček s sabo pripeljali, pa bomo šli še malo naokrog - po podgurju - in Lukcu je blo pol kr mal čudno, k je bil kr naenkrat sam

potem bi blo pa že nevarno, da naslednjič prideva s pižamo in zobno ščetko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.4.2009 18:53:14   
mtinca1

a za vseslovensko srečanje smo se že kaj dogovorile? jaz grem maja že delat.

na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.4.2009 18:54:30   
mtinca1
5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.4.2009 19:24:53   
anaj22

na kakšen lep sončen dan med tednom v aprilu, bi se lahko nekje dobile(arboretum, ljubljana,..?); kaj pravite?

jaz sem za

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.4.2009 20:16:48   
alea01
anaj...........jeeeeeeeeeeeeeej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi ja ja, jupi jupi ja, jupi ja ja jupi jupi ja, jupi jaja...............

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.4.2009 20:22:42   
Anonimen
anaj - juhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.4.2009 20:23:05   
Samsa
čeeeeeeeeeeer user posted image

user posted image ANAJ!!!!!!!!!!!!!!

Že ko si pisala, da si full dobre volje, sem pomislila na to  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko časa si pa že "tečka nosečka"??

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.4.2009 20:24:33   
Samsa

jaaaaaaaaaaa... se strinjam - da  vas v živo spoznam!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.4.2009 20:25:23   
Samsa

5 postov zapovrstjo: uradno "monologiram" user posted image .

a vidiš kako je fajn??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.